2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
. Mercimek çorbası gibi
İnşâAllah bugün de yapar
:) inşallah canom korkma anne sütü alan bebek kolay kolay kabız olmaz
İnsallah degildir kuzum ama oyleyse de erken teshis olmus olcak bu da cok onemli bisey. Canini sikma sen,❤
anlamadıkları zaman neyse de akılları erince zor çikolatanın tadını bilmez daha büyük oglum yazın ilk kez vegan dondurma tattı,yanında ayran içmeye,peynir yemeye bile çekiniriz,alerjisi oldugunu bilir kimseden bişey yemez kreşe göndermek istiuorjm seneye bu yeme içme olayı canımı sıkıyor. sil baştan aynı şeyleri diğeriyle yaşamak zor olacak ama hamd olsun yine Allah başka dert vermesin umutla bekliyoruz inşallah geçer

Çikarabiliyormu gazi ben cok nadir duyuyorum cikardigini damla bile fayda etmiyor:-(

Aynen yaa. Uyanıyorum ama kendimde değilim. Bakınıyorum sağa sola. Uyurgezer gibi.. Neyse Normalim yaniii
Normalsin canim bende oyleyim yorgana sariliyorum sonra ezmisim gibi elimle cocuk ariyorum yatakta deli dersiniz diye sizlere soramamistim sizdede oluyor mu diye

Rabbim seni evlatlarına bağışlamış canım paşalarınla saglıklı mutlu uzun bir ömrünüz olsun inşallah

Tek çocuk hiçbirşeymiş bugün
Çok geçmiş olsun canım. Doğumumuz aynı gündü çok merak etmiştim seni. Grip olmuştun ondan kaynaklanan bir sorun mu var acaba demiştim. Rabbim evlatlarımıza bağışlasın hepimizi de.

Allah şifa versin canım. En kısa zamanda çıkar inşallah saglikla

Gunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
Biri diyor kan akisi icin giydirme..kimi diyor gaz olur kis bebegi giydir..
Annemde giydir diyor :) bi giydirip bi cikariyorum
Giydiriyorum ben canim. Gaz sancisi vurdukça kucakta geziyoruz üstünü açıp masaj yapıyoruz. Sürekli üstü açıldığı için giydiriyorum.

Gunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
kuzum benim bebiş erkek olmasına rağmen külotlu çorap giydiriyorum 2 kat patikli alt giydirene kadar çok daha rahat oluyor bu şekilde belini fln da hiç sıkmıyor zaten 0 6 ay çoraplar

Çok şükür geçti gitti. Sonrasında toparladın mı tamamen. Kontrole gitmişsindir.
Rabbim bir daha sıkıntı vermesin

Bizde aldik ama giydirmedim hic zaten alt degistirirken zor oluyor giy cikart ikitane tayt giydiriyorum faydasi olurmuki gaza giydirmekmi gerek

Çok şükür geçti gitti. Sonrasında toparladın mı tamamen. Kontrole gitmişsindir.
Rabbim bir daha sıkıntı vermesin
Şükür bu hafta daha iyiyim iç dikişlerim cokmus Dr baktı şükür rahim küçülmüş amin cümlemize rabbim sıkıntı vermesin

edosko küçük daha gidirme külotlu çorap iki kat giydirdim çok soğuk günlerde alt patikli olanlardan

Tekrar cok gecmis.olsun canim

Gecmis olsun kuzum fitik oldugu nasil anlasildi okadar aglamasi. Sebebi omuymus yoksa cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin

İnşallah hayırlısıyla biz de bebekli muhabbete dahil olalım bugün hafif sarı akıntım geldi sümüksü gibi az az gelmeye devam ediyor nişan mı bilemedim

Benimde sarıydı bi haftaya kalmadan geldi bebek inş seninde çok bekletmeden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…