:) inşallah canom korkma anne sütü alan bebek kolay kolay kabız olmaz. Mercimek çorbası gibi
İnşâAllah bugün de yapar
anlamadıkları zaman neyse de akılları erince zor çikolatanın tadını bilmez daha büyük oglum yazın ilk kez vegan dondurma tattı,yanında ayran içmeye,peynir yemeye bile çekiniriz,alerjisi oldugunu bilir kimseden bişey yemez kreşe göndermek istiuorjm seneye bu yeme içme olayı canımı sıkıyor. sil baştan aynı şeyleri diğeriyle yaşamak zor olacak ama hamd olsun yine Allah başka dert vermesin umutla bekliyoruz inşallah geçerİnsallah degildir kuzum ama oyleyse de erken teshis olmus olcak bu da cok onemli bisey. Canini sikma sen,❤
Çikarabiliyormu gazi ben cok nadir duyuyorum cikardigini damla bile fayda etmiyor:-(Benim bebişde de çıktı, vücudunun farklı yerlerinde bazısında üzerinde beyaz noktalar var ben mikroptan oldugunu düşündüm ama Dr normal dedi
Kesinlikle ya halden anlamıyorlar, adapte olmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza daha şimdiden anneliğin sorgulanması da sinir bozucu
Bizimde öyle canım ayaklari hep iki büklüm actirmiyor , kollarını serbest bırakmıyor zor oluyor masaj hareket yaptirmasi
Normalsin canim bende oyleyim yorgana sariliyorum sonra ezmisim gibi elimle cocuk ariyorum yatakta deli dersiniz diye sizlere soramamistim sizdede oluyor mu diyeAynen yaa. Uyanıyorum ama kendimde değilim. Bakınıyorum sağa sola. Uyurgezer gibi.. Neyse Normalim yaniii
Vardı boynunda ve çenesinde baya cok. Kantaron yagi sürdüm her gün sabah akşam. Geçti şükür.Günaydın hanımlar
Benim oğlanın çene kısmında sivilce gibi şeyler çıktı sizde olan varmı
Rabbim seni evlatlarına bağışlamış canım paşalarınla saglıklı mutlu uzun bir ömrünüz olsun inşallahArkadaşlar 28 ve 29 Aralık'ta yazdıklarınızı okudum bazılarını görmemiştim
Ben 28 aralikta çok zor bir doğum geçirdim ölümden döndum doğum yaptığımda çok hamiş vardı korkutmak istemedim özellikle ilk kez anne olacakları o yüzden size cevap yazamadım spinal başlayan sezeryan rahimdeki kanamanın durmaması ve rahmin toplanmasınin olmaması nedeniyle genel anestezine döndü drun anneyi hemen uyutun dedigini hatirliyirum en son 5 saat ameliyathanede kalmışım eşim ameliyathane kapısına çağrılıp durumum hakkında bilgi verilmiş iç kanama yaşadığım rahmin toplanmasıni beklediklerini söylemisler annem ve eşim zor saatler geçirmişler ben 9 da girdim saat2yi geçiyordu odaya getirildiğimde çok ağrım vardı kanama durmasa imiş rahim alinacakmis eşimden izin istemişler ikinci kadın doğum Dr giirmş benim ameliyata bu nedenle size geç yazdım sizi cok endiselendirmisim hakkinizi helal edin
Çok geçmiş olsun canım. Doğumumuz aynı gündü çok merak etmiştim seni. Grip olmuştun ondan kaynaklanan bir sorun mu var acaba demiştim. Rabbim evlatlarımıza bağışlasın hepimizi de.Arkadaşlar 28 ve 29 Aralık'ta yazdıklarınızı okudum bazılarını görmemiştim
Ben 28 aralikta çok zor bir doğum geçirdim ölümden döndum doğum yaptığımda çok hamiş vardı korkutmak istemedim özellikle ilk kez anne olacakları o yüzden size cevap yazamadım spinal başlayan sezeryan rahimdeki kanamanın durmaması ve rahmin toplanmasınin olmaması nedeniyle genel anestezine döndü drun anneyi hemen uyutun dedigini hatirliyirum en son 5 saat ameliyathanede kalmışım eşim ameliyathane kapısına çağrılıp durumum hakkında bilgi verilmiş iç kanama yaşadığım rahmin toplanmasıni beklediklerini söylemisler annem ve eşim zor saatler geçirmişler ben 9 da girdim saat2yi geçiyordu odaya getirildiğimde çok ağrım vardı kanama durmasa imiş rahim alinacakmis eşimden izin istemişler ikinci kadın doğum Dr giirmş benim ameliyata bu nedenle size geç yazdım sizi cok endiselendirmisim hakkinizi helal edin
Ilk once fitil verilcek cnm gerek olursa suni sanci alicamOlabilir dün çatı muayenesinde yumuşamaya başlamış dedi bakalım yarın ne olacak merak ediyorum senin de perşembe suni sancı verilecekti
Allah şifa versin canım. En kısa zamanda çıkar inşallah sagliklaKızlar dün akşam saat 6:00 da doğu yaptım normal oldu eve geldik yeni bebeğim gece 11:00 de inlemeye başladı şehir hastanesine sevk ettiler şu an kuvözde ikide görmeye gidicez dua edin arkadaşlar bebeğim çıksın hemen
Ilk once fitil verilcek cnm gerek olursa suni sanci alicam
Giydiriyorum ben canim. Gaz sancisi vurdukça kucakta geziyoruz üstünü açıp masaj yapıyoruz. Sürekli üstü açıldığı için giydiriyorum.Gunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
Biri diyor kan akisi icin giydirme..kimi diyor gaz olur kis bebegi giydir..
Annemde giydir diyor :) bi giydirip bi cikariyorum
kuzum benim bebiş erkek olmasına rağmen külotlu çorap giydiriyorum 2 kat patikli alt giydirene kadar çok daha rahat oluyor bu şekilde belini fln da hiç sıkmıyor zaten 0 6 ay çoraplarGunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
Çok şükür geçti gitti. Sonrasında toparladın mı tamamen. Kontrole gitmişsindir.Arkadaşlar 28 ve 29 Aralık'ta yazdıklarınızı okudum bazılarını görmemiştim
Bizde aldik ama giydirmedim hic zaten alt degistirirken zor oluyor giy cikart ikitane tayt giydiriyorum faydasi olurmuki gaza giydirmekmi gerekGunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
Şükür bu hafta daha iyiyim iç dikişlerim cokmus Dr baktı şükür rahim küçülmüş amin cümlemize rabbim sıkıntı vermesinÇok şükür geçti gitti. Sonrasında toparladın mı tamamen. Kontrole gitmişsindir.
Rabbim bir daha sıkıntı vermesin
Tekrar cok gecmis.olsun canimArkadaşlar 28 ve 29 Aralık'ta yazdıklarınızı okudum bazılarını görmemiştim
Gecmis olsun kuzum fitik oldugu nasil anlasildi okadar aglamasi. Sebebi omuymus yoksa cok cok gecmis olsun rabbim sifa versinBebeğimde fıtık olduğu kesinleşti2 ayda bir kontrol edilecekmiş ama fıtığı olan 10 bebekten 8 i kendiliğinden geçermiş 2-3 yaşına geldiğinde, böbrekleri hamileyken büyüktü daha detaylı ultrasonda çıkmıştı hala büyük ve kist de varmış bebişimde, idrar kültürü ve tam idrar testi istendi ne kadar zormuş kız Bebeklerde idrar vermek 2 saat bekledik hastanede kültür için 5-6 damla idrar yeterli dediler onu verdik diğerini vermedik eve geldik evde de deneyeceğiz tüpü doldurmayı
Yani 2 tane giydirmekte ayni gorevi yapiyodur herhalde..Bizde aldik ama giydirmedim hic zaten alt degistirirken zor oluyor giy cikart ikitane tayt giydiriyorum faydasi olurmuki gaza giydirmekmi gerek
Uc tanede bizim var sag ve sol yanakta kirmizi kantron dimi cnm bi yan etkisi falan olmaz dimiVardı boynunda ve çenesinde baya cok. Kantaron yagi sürdüm her gün sabah akşam. Geçti şükür.
İnşallah hayırlısıyla biz de bebekli muhabbete dahil olalım bugün hafif sarı akıntım geldi sümüksü gibi az az gelmeye devam ediyor nişan mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?