2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Doktor bize hiçbir şey demedi ya gaz için. O zaman gazı yoktu sormak da aklımıza gelmedi. Birçok damla var hangisi iyi anlayamadım. Bi de kafamıza göre doktor yazmadan alsak kullansak olur mu acaba

Bana doktorum doğumdan sonra kullanmam için herhangi bir şey de vermedi.. Kan ilacı kullanmaya devam etmek gerekir değil mi sonuçta kan kaybediyoruz bir yandan
Benim de kadın doğumcum ilaç vermedi. Takviye verdiklerimi bitir yenisini almana gerek yok demişti ama zaten 5. Gün topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde hem bana ve bebeğime dvit (bebeğe 15. Günde başlanıyor) hem demir ilacı verdi hemşire

Canım bizdede iki gündür gaz sorunu başladı biogaila kullanıyorum ama fayda etmedi sanırım. Kimyon çayını nasıl yapıyorsun acaba

Ben de internette araştırıp buldum canım. 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı toz kimyon ekleyip bi taşım daha kaynatılır. Ilıtılıp günde 1-2 çay kaşığı bebeğe içirilir yaziyor. Bazi tariflerde şeker de var ama şeker bana gereksiz geldi

Canım kimyonu kaynatıp Saraçoğlu tarifi gibi kendime ve oğlana kullanıyorum anason ve rezene çayı almış eşim onuda demleyip oğlana ve kendime kullanıyorum

Saraçoğlu şeker demiş tarifinde. Sen şeker koyuyor musun canım? Bi de rezene uyku yapıyo mu sende. Ben uyku yapmasından korkuyorum

geçmiş gitmiş olsun cAnım, rabbim çocuklarına bağışlamış çok şükür

Doktor bize hiçbir şey demedi ya gaz için. O zaman gazı yoktu sormak da aklımıza gelmedi. Birçok damla var hangisi iyi anlayamadım. Bi de kafamıza göre doktor yazmadan alsak kullansak olur mu acaba
Doktora gitsen o da damla verecek zaten birine iyi gelen digerine gelmiyor populer olani mi almak lazim bilemedim bizim doktor alle viando yazmis bakindim iyi memnun olanlar var gibi yarin alip deneyecegim

Doktora gitsen o da damla verecek zaten birine iyi gelen digerine gelmiyor populer olani mi almak lazim bilemedim bizim doktor alle viando yazmis bakindim iyi memnun olanlar var gibi yarin alip deneyecegim

Denemek lazım. Her bebeğe iyi gelen farklı oluyor. İnşallah iyi gelir bebeğine canım. Ben de damla soruşturacağım bi

3 ay daha kullanılıyor dogumdan sonra
Kadın doğum doktorumun bana verdiği demir ilacında 2 değerlikli demir yazıyordu, sağlık ocağında verilende ise 3 değerlikli yazıyor. Emilimlerinin filan farklı olduğunu okumuştum. Hamileyken kullandığımı bitirip sonra sağlık ocağındakine geçmeyi düşünüyorum ama eşim hangisi daha iyiyse araştırıp ondan devam edelim diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Ben cok kotuyum surekli gizli gizli alıyorum annm bnde annem görmeden aglamaya calısıyorum .. Esim insanların özellikle ailemin yanında sürekli beni ezme cabası da nefret ettım annem olmasa yuzune bakmm da annemin yanında huzursuzluk cıkmasın diyede surekli saf ayağına yatıyorum şaka yapmışta bnde guluyorum gibi yapıyorum ...

uzuldum cnm keske esin daha anlayisli olsa sana karsi

Anladım cnm ben sağlık ocağına gitmedim topuk kanını hastanede çocuk doktorumuz aldı ama yarın bir sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırsam iyi olacak sanki baya böyle bayılacak gibi oluyorum..

Doktorum bana agri kesici ve antibiyotikle beraber demir ilaci da yazdi bir kutu. Yalniz saglik ocagindaki ebe 4ay devam etmelisin demir ilacina mutlaka dedi. Bende vitaminimi almaya devam edicem unutmazsam. B bence91 bende de vardi taktim cok ise yarar gelmedi eskiden kalma korsem vardi gogus altindan baslayip diz ustune dogru gelen onu kullaniyorum 1haftadir 10gundur bayada ise yaradi. Oyle yamuna vs cok para vermelere gerek yok bence

Bana doktorum doğumdan sonra kullanmam için herhangi bir şey de vermedi.. Kan ilacı kullanmaya devam etmek gerekir değil mi sonuçta kan kaybediyoruz bir yandan
Hadi ya bana 3 kutu yazmis kan ilacinj, ben ayrica gebelikte kullandigim vitaminleri de kullaniyorum, lohusa depresyonu cogunlukla vitamin eksikliginden zaten, d vit ve regeniss max kullaniyordum devam ediyorum onlara ve kan ilacina

Kizlar dün bebegim her emdigide fiskirarak kustu.az öncede emdiği süt anında geldi lütfen bilgisi olanlar cvp yazabilirmi?

Kizlar dün bebegim her emdigide fiskirarak kustu.az öncede emdiği süt anında geldi lütfen bilgisi olanlar cvp yazabilirmi?
Benimde geceden beri son 3 emisinin 2sinde 5dk sonra geri cikardi bi kismini niyeyse dun ilk defa 2saate degil 3saatte bir uyandirdim gece kizimi niye ki

Ya bu bendekini takınca da aşağıda daha çok kanama oluyor onu farkettim. Cırt cırtlı diye kendim ayarlıyorum sıkılığını. Yamuna almayayım o zmn ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…