2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar gaz için bebeğe kimyon çayı veriyor musunuz? Bu gece demleyip versem mi kendim mi içsem bilemedim. Bi de rezene uyku yapıyormuş diye kendim içmiyorum. Uyku yapıyor mu cidden?
Ben rezene iki fincan iciyorum dün kizimada bir cay kasigi verdim kimyon cayida veriliyormus bebege ondan da verdim ama ise yaramadi heralde dr gaz baslarsa damla kullanirsin demisti yazdi damlayi eczanelerde kitlik varmis yok biyerde yarin gelecekmis yarin deneyecem damlayi

Bizde de ayni sol goz. Ben de sutumu damlattim. Cayla silmek de iyi geliyormus yarin onu da yaparim. Cok sık olurmus bebeklerde.

Kizlar annem tulbente ince kat yün koydu onu kiyafetinin ustunden koydum ıkınmadan uyudu bebegim karnini sicak tutmakta lazim bebeklerin bakalim insallah ise yarar onu deneyebilirsiniz

Kızlar benim bu aralar baş dönmelerim başladı, acaba kansızlık falan mı oluştu ki? Aynı sorunu yaşayan var mı?
Ya benm de oluyor kan ilacalrimi duzenli icmiyordum hemen duzenli kullanmaya basladim...benim cok kanamam olmustu hatta kac kez kocaman parcalar dustu

Kıxlar çok affedersiniz ama benşm bebeğin dışkısı ve gazı çok kötü kokuyor sadece anne sütü alan bebekte bu koku normalmi? Endişe ettim. Sizde durumlar nedir bh konuda

Bugün banyoda farkettim göğüslerimde ufak tefek çatlaklar olmuş halbuki karnımda yada başka yerde olmamıştı üzüldüm. Umarım eski haline döner canım.

Kızlar gaz için bebeğe kimyon çayı veriyor musunuz? Bu gece demleyip versem mi kendim mi içsem bilemedim. Bi de rezene uyku yapıyormuş diye kendim içmiyorum. Uyku yapıyor mu cidden?

Canım bizdede iki gündür gaz sorunu başladı biogaila kullanıyorum ama fayda etmedi sanırım. Kimyon çayını nasıl yapıyorsun acaba

Çok geçmiş olsun canım kendi kendine atlatır inşallah

Allah evladına bağışlamış çok geçmiş olsun

Kızlar benim bu aralar baş dönmelerim başladı, acaba kansızlık falan mı oluştu ki? Aynı sorunu yaşayan var mı?
Benim baş dönmesi değil ama gözümün önüne renkmrenk pulcular geliyor ikimizinkide kansızlık bence

Canım kimyonu kaynatıp Saraçoğlu tarifi gibi kendime ve oğlana kullanıyorum anason ve rezene çayı almış eşim onuda demleyip oğlana ve kendime kullanıyorum

Kizlar annem tulbente ince kat yün koydu onu kiyafetinin ustunden koydum ıkınmadan uyudu bebegim karnini sicak tutmakta lazim bebeklerin bakalim insallah ise yarar onu deneyebilirsiniz
Ben ayaklarının altına çok sancısı olduğunda sıcak su torbası koydum gerçekten sıcak iyi geliyor

Ben ayaklarının altına çok sancısı olduğunda sıcak su torbası koydum gerçekten sıcak iyi geliyor
Canım çok geçmiş olsun artık geçti inşallah bir daha hiç olumsuz birşey yaşamazsınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Şimdi gördüm bu mesajını, ne kadar düşüncelisin gerçekten doğum yapmamış olsaydım gözüm korkabilirdi. Keşke herkes aynı nezakete sahip olsa.. Çok şükür atlatmışsınız sen de bebeğin de.. Tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bir an önce atlatır eve getirirsiniz inşallah miniği

Kızlar ben belim tutulduğunda kullandığım ortopedik kemeri kullanıyorum sarkmayı önlemek için. Sizce işe yarar mı yoksa inceltici korse almam gerekir mi

Ya benm de oluyor kan ilacalrimi duzenli icmiyordum hemen duzenli kullanmaya basladim...benim cok kanamam olmustu hatta kac kez kocaman parcalar dustu
Bana doktorum doğumdan sonra kullanmam için herhangi bir şey de vermedi.. Kan ilacı kullanmaya devam etmek gerekir değil mi sonuçta kan kaybediyoruz bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…