2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay ne bilim 3saatte bi emzirdim o da 10dk yani gece daha uzun almiyor hic anlamadim bende

Yumuşatıcı kullanma cnm deterjan olarak da granül sabun kullanmanı tavsiye ederim doğal oluyor onlar. Ben Dalan’ın zeytinyağlı olanını kullanıyorum çok memnunum.

Kizlar benim sıpa dun geceden beri saat basi uyaniyor emiyor emiyor sonra yine bi saat uyuyup uyaniyor. 21 günlük bugun en son sarilik degeri 8 di doktor tamam dusuyor aylik kontrolunde gorusuruz demisti ama gozleri hala sarimsı. Ben de doktor sıkıntılı bir durum olmadigini soyledigi icin uyandirip uyandirip emziriyordum sutum geliyor hatta geceleri agzindn fln tasiyor ama annem acaba sutun sulu mu bazisinin sutu sulu olur yaramaz tok tutmaz fayda etmez dedi boyle bisi olabilir mi ya

Benim hastane kagidinda da oyle yazilmista sanki saglik ocagi 3 kere 3 damla dedi die hatirliorum. Hatta kutununda ustune 3 defa yazilmis. Kafam karisti su an
Gunde bir kere 3 damla veriyorum ben oyle dediler diye ama gunde 3 kere 3damla mi dedi acaba supheye dustum simdi

Zaten anne sutunun yuzde 90i sudur. Ilk gelen sut karbonhidrattan zengindir, ikincisi proteinden. Bebegin her iki sutede ihtiyaci var, sulu olanada yagli olanada. Her annenin sutu bebegine ozel ve bebegine yarar canim, kulak asma boyle seylere.

Saglik ocagindaki verilen vegafron mu neydi o bende cok kabizlik yapti gyno ferro sanol devam ettirdi dr bana onu icince rahatim wc cikmada tabi herkese ayni etkiyi yapmaz sanirim

Esin mi lohusa olmus hayirdir cins herifler uyuz oluyorum su anlayissiz kocalara annene erkekligini mi gosteriyor bak kizini eziyorum bisey demiyor diye

Aynen dogru diyorsun benimkide emiyor emiyor doyuyor masallah sonra uyku moduna gecmeye calisiyor süt geliyor diye sinirleniyor bu seferde :)))

Denemek lazım. Her bebeğe iyi gelen farklı oluyor. İnşallah iyi gelir bebeğine canım. Ben de damla soruşturacağım bi
Insallah
Esim simdi aldi damlayı ise yararsa seni etiketlerim canim
Icerigi tatli badem yagi
Anason yagi
Rezene yagi
Kimyon yagi
Dereotu yagi
Melisa yagi

Yok canım ben denemedim daha. Ama bugün hazırlayıp kendim içmeye başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…