2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gece toplamda 3 saat uyumus muyumdur diye hesap yapmaya calisiyorum ama uykusuzluk oyle vurdu ki hesaplayamiyorum 2 saatte bir uyandrdigim sipa dun gece saat basi olmadan uyanip meme istedi

Q

Ahh canım yaa neler yaşamışsın çok üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun tekrardan

Ya ben tahmin etmiştim zor bi durum yaşadığını açıkcası.. neyse ki iyisin çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş oldun canım. Allah tekrarını yaşatmasın

A anneveoglusu cok gecmis olsun gecti bitti Allah beterinden korusun insallah
@Sevimlipanduf cok gecmis olsun canim sifa bulsun yavrun insallah tez vakitte

Allah evladına bağışlamış çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun artık geçti inşallah bir daha hiç olumsuz birşey yaşamazsınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

geçmiş gitmiş olsun cAnım, rabbim çocuklarına bağışlamış çok şükür

Allah razı olsun arkadaşlar

Maşallah minigine canım yumuşatıcı kullanıyormusun ben duru granul sabunnmatik dışında birşey kullanmıyorum

Sanada çok geçmiş olsun inşallah kremler etkisini gösterir

Olabilir cnm bişey kullanıyor musun demir ilacı falan? Bana doktorum herhangi bir şey yazmadı
Evet canım benim çok kan kaybı oldu doğumda feramat kullaniyorum hamilelikte kullandığım vitaminleri de üç aya kadar kullan dedi

Saraçoğlu şeker demiş tarifinde. Sen şeker koyuyor musun canım? Bi de rezene uyku yapıyo mu sende. Ben uyku yapmasından korkuyorum
Ben sekeri çok az belli belirsiz koydum
Rezene bende uyku yapmadı anason yapıyor ama

Çok üzüldum neden böyle yaptığını biliyormusun tek kalamiyormusun eşinle konuşsan önceden sana karşı nasıldı
Bu dönem çok hashas donem biz kadınlar için

Gunaydin hanımlar

Uykusuz bir geceden sonra bugun misafir var eşimin teyzesi eşi ve oğlu gelecek Allah'tan akşamdan yemek var bir pilav salata yapacağım aslında birde revani yapabilsem canimda çekiyor
Yemege mi gelecekler bir de canim yaa gecmis olsuna degil mi ziyaret amaci onlar yapip getirsin yani:/

Kizlar dün bebegim her emdigide fiskirarak kustu.az öncede emdiği süt anında geldi lütfen bilgisi olanlar cvp yazabilirmi?
bizimki dogdugundan beri cok kusuyor dün doktor anne babada mide rahatsızlığı var mı diye sordu bi de alerji bizde ikisi de var relaktaz diye bi damla verdi işe yaramazsa ben diyete baslıcam alerji var mı bakıcaz bir de doktor 2 saatte bir emzir midesi dinlensin dedi ben her istediğinde veriyordum

Yemege mi gelecekler bir de canim yaa gecmis olsuna degil mi ziyaret amaci onlar yapip getirsin yani:/
Az önce eşim aradı gelemiyorlarmis yalan değil sevindim polis okulunda mülakata gelmişler öğle yemeğine eşim bize gelebilirler dedi Nevşehir'den geldiler canım ama enişte dönecegiz başka zaman demiş eşime

Kızlar ben belim tutulduğunda kullandığım ortopedik kemeri kullanıyorum sarkmayı önlemek için. Sizce işe yarar mı yoksa inceltici korse almam gerekir mi

Canım benim iki doktorda önermedik ben kullanmıyorum. Sebebi ise karnımızı sıktığı için kasları tembelkeştiriyormuş. Takmadığımız zaman vücut boşta olduğu için kaslar çalışıp daha çabuk toparlanıyormuş. Toparlanma oldu mu dersen baya bi oldu. Hamilelikte 7 kilo almıştım hepsi gitti hatta hamilelik öncesi kilomdan da yarım kilo gitti. Karnımda baya bi sıkılaştı, dün doktora gittim sırt agrım için. iki hafta önce Doğum yaptım dedim doktor İnanmadı

Canım sende içiyormusun bunu çayı. Buradaki arkadaşlar rezene uyku yapıyor dedikleri için ben öpülen içiyorum.

Maşallah minigine canım yumuşatıcı kullanıyormusun ben duru granul sabunnmatik dışında birşey kullanmıyorum

Sanada çok geçmiş olsun inşallah kremler etkisini gösterir

Deterjan uni baby yumuşatıcı dalin kullandım şimdiye kadR canım. Bende bi duruyu deneyim bilgi için sağol. Dün ilaçları kullanmaya başladım birazda olsa fayda etti canım allah razı olsun.

Senin tecrüben çok bugün üçüncü gün kızım emdikten sonra gaz çıkartamıyor kıvranıyor ama yok olmuyor, sırtını sıvazlıyorum karnını sıvazlıyorum yok. Biogaila kullanıyorum ama bugün kimyon falan deneyeyim diyorum sen ne dersin canım

Canım birde yünlü bir şey gidiriyormusun benim oğlana yün iplikten örme yelek giydirdim onuda çıkarttım iki gündür cenesindeki i sivilce benzeri kızarık şeyler azalmış

Kimyonu dene sende iç sanada iyi gelir sütünden de geçer kuzuya

Az kilo almissin maşallah gebelikte ben hala doğum öncesi Kilimanjaro gelemedim

Benimde geceden beri son 3 emisinin 2sinde 5dk sonra geri cikardi bi kismini niyeyse dun ilk defa 2saate degil 3saatte bir uyandirdim gece kizimi niye ki
Karnı çok dolu olabilir. Dışarıdan göbeğine bakın, eğer çok bombeli ve gerginse çokdoymuş oluyor. Birde bence bebekler doyduklarını çok anlamıyor. Tok olsalar bile ağlayınca memede susuyor ve emiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…