Q
Ahh canım yaa neler yaşamışsın çok üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun tekrardan
Ya ben tahmin etmiştim zor bi durum yaşadığını açıkcası.. neyse ki iyisin çok geçmiş olsun
Çok çok geçmiş oldun canım. Allah tekrarını yaşatmasın
A anneveoglusu cok gecmis olsun gecti bitti Allah beterinden korusun insallah
@Sevimlipanduf cok gecmis olsun canim sifa bulsun yavrun insallah tez vakitte
Allah evladına bağışlamış çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun artık geçti inşallah bir daha hiç olumsuz birşey yaşamazsınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Şimdi gördüm bu mesajını, ne kadar düşüncelisin gerçekten doğum yapmamış olsaydım gözüm korkabilirdi. Keşke herkes aynı nezakete sahip olsa.. Çok şükür atlatmışsınız sen de bebeğin de.. Tekrar geçmiş olsun
geçmiş gitmiş olsun cAnım, rabbim çocuklarına bağışlamış çok şükür
Maşallah minigine canım yumuşatıcı kullanıyormusun ben duru granul sabunnmatik dışında birşey kullanmıyorumİyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolümüz vardı 1 hafta önce 2950 olan kilomuz şimdi 3150 doktor iyi dedi. Sarılığı devam ediyor. Gündüz 2 saatte bir gece3 saatte bir emzir dedi haftaya yine kontrol var. Göğüs kısmında 4 adet kırmızılık vardı doktor yumuşatıcı kullanma güzelce ütüle dedi. Geçen haftadan beri puset yüzünden sırtım ağrıyordu bugün bende doktora gittim MR çekildim omurgada disk kayması olmuş. İki krem bide minoset verdi 3 gün kullan olmazsa iğneye başlıcaz dedi. Ama iğnede süte zararlıymış. Yere bişey koyarken alırken dikkat edin benim gibi olmayın.
Evet canım benim çok kan kaybı oldu doğumda feramat kullaniyorum hamilelikte kullandığım vitaminleri de üç aya kadar kullan dediOlabilir cnm bişey kullanıyor musun demir ilacı falan? Bana doktorum herhangi bir şey yazmadı
Ben sekeri çok az belli belirsiz koydumSaraçoğlu şeker demiş tarifinde. Sen şeker koyuyor musun canım? Bi de rezene uyku yapıyo mu sende. Ben uyku yapmasından korkuyorum
Ben sekeri çok az belli belirsiz koydum
Rezene bende uyku yapmadı anason yapıyor ama
Ben cok kotuyum surekli gizli gizli alıyorum annm bnde annem görmeden aglamaya calısıyorum .. Esim insanların özellikle ailemin yanında sürekli beni ezme cabası da nefret ettım annem olmasa yuzune bakmm da annemin yanında huzursuzluk cıkmasın diyede surekli saf ayağına yatıyorum şaka yapmışta bnde guluyorum gibi yapıyorum ...
Yemege mi gelecekler bir de canim yaa gecmis olsuna degil mi ziyaret amaciGunaydin hanımlar
Uykusuz bir geceden sonra bugun misafir var eşimin teyzesi eşi ve oğlu gelecek Allah'tan akşamdan yemek var bir pilav salata yapacağım aslında birde revani yapabilsem canimda çekiyor
bizimki dogdugundan beri cok kusuyor dün doktor anne babada mide rahatsızlığı var mı diye sordu bi de alerji bizde ikisi de var relaktaz diye bi damla verdi işe yaramazsa ben diyete baslıcam alerji var mı bakıcaz bir de doktor 2 saatte bir emzir midesi dinlensin dedi ben her istediğinde veriyordumKizlar dün bebegim her emdigide fiskirarak kustu.az öncede emdiği süt anında geldi lütfen bilgisi olanlar cvp yazabilirmi?
Az önce eşim aradı gelemiyorlarmis yalan değil sevindim polis okulunda mülakata gelmişler öğle yemeğine eşim bize gelebilirler dedi Nevşehir'den geldiler canım ama enişte dönecegiz başka zaman demiş eşimeYemege mi gelecekler bir de canim yaa gecmis olsuna degil mi ziyaret amacionlar yapip getirsin yani:/
Benimki klasik giyilebilen kuzum oyke cirti yok :)Ya bu bendekini takınca da aşağıda daha çok kanama oluyor onu farkettim. Cırt cırtlı diye kendim ayarlıyorum sıkılığını. Yamuna almayayım o zmn ben de
Kolay gelsin kuzum❤❤Gunaydin hanımlar
Uykusuz bir geceden sonra bugun misafir var eşimin teyzesi eşi ve oğlu gelecek Allah'tan akşamdan yemek var bir pilav salata yapacağım aslında birde revani yapabilsem canimda çekiyor
Kızlar ben belim tutulduğunda kullandığım ortopedik kemeri kullanıyorum sarkmayı önlemek için. Sizce işe yarar mı yoksa inceltici korse almam gerekir mi
Ben de internette araştırıp buldum canım. 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı toz kimyon ekleyip bi taşım daha kaynatılır. Ilıtılıp günde 1-2 çay kaşığı bebeğe içirilir yaziyor. Bazi tariflerde şeker de var ama şeker bana gereksiz geldi
Maşallah minigine canım yumuşatıcı kullanıyormusun ben duru granul sabunnmatik dışında birşey kullanmıyorum
Sanada çok geçmiş olsun inşallah kremler etkisini gösterir
Canım birde yünlü bir şey gidiriyormusun benim oğlana yün iplikten örme yelek giydirdim onuda çıkarttım iki gündür cenesindeki i sivilce benzeri kızarık şeyler azalmışCanım benim iki doktorda önermedik ben kullanmıyorum. Sebebi ise karnımızı sıktığı için kasları tembelkeştiriyormuş. Takmadığımız zaman vücut boşta olduğu için kaslar çalışıp daha çabuk toparlanıyormuş. Toparlanma oldu mu dersen baya bi oldu. Hamilelikte 7 kilo almıştım hepsi gitti hatta hamilelik öncesi kilomdan da yarım kilo gitti. Karnımda baya bi sıkılaştı, dün doktora gittim sırt agrım için. iki hafta önce Doğum yaptım dedim doktor İnanmadı
Canım sende içiyormusun bunu çayı. Buradaki arkadaşlar rezene uyku yapıyor dedikleri için ben öpülen içiyorum.
Deterjan uni baby yumuşatıcı dalin kullandım şimdiye kadR canım. Bende bi duruyu deneyim bilgi için sağol. Dün ilaçları kullanmaya başladım birazda olsa fayda etti canım allah razı olsun.
Senin tecrüben çok bugün üçüncü gün kızım emdikten sonra gaz çıkartamıyor kıvranıyor ama yok olmuyor, sırtını sıvazlıyorum karnını sıvazlıyorum yok. Biogaila kullanıyorum ama bugün kimyon falan deneyeyim diyorum sen ne dersin canım
Canim sen nasıl oldun migrenin tutmuştuKolay gelsin kuzum❤❤
Karnı çok dolu olabilir. Dışarıdan göbeğine bakın, eğer çok bombeli ve gerginse çokdoymuş oluyor. Birde bence bebekler doyduklarını çok anlamıyor. Tok olsalar bile ağlayınca memede susuyor ve emiyor :)Benimde geceden beri son 3 emisinin 2sinde 5dk sonra geri cikardi bi kismini niyeysedun ilk defa 2saate degil 3saatte bir uyandirdim gece kizimi niye ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?