göz yası kanalları tıkalı yada dar plunca oluyor bizimde öyle bugün göz muayenesi vardı damla verdi ve masaj yapmamı önerdi ,yesilimsiye döndüyse akıntı enfeksiyon da oluyor damlayla gecer
Yeşilimsi değil beyaz sarımsı akıntı. Henüz kontrole gitmedik damlamız yok. Masaj yapıyorum gözünün altıyla burun kenarına. Ne zamana geçer kanallar açılır acaba doktor bişi dedi mi
Şimdiye kadar hiç sıkılmamıştım evde. Doğumun gecikmesi vs içim çok daraldı bugün. Akışına bırakamıyorum. Karnım çooooook büyük . ayakta oturarak vakit geçiremiyorum. Gece de uyku yok. Yani beklemekten sıkıldım.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Emin ol. Bekledikçe stres oluyor insan. Rahat olmak istiyorum ama başaramıyorum bir türlü. Biliyorum, aslında akışına bıraktığımda bekletmeden gelecek ama olmuyor.
Arkadaşlar 28 ve 29 Aralık'ta yazdıklarınızı okudum bazılarını görmemiştim
Ben 28 aralikta çok zor bir doğum geçirdim ölümden döndum doğum yaptığımda çok hamiş vardı korkutmak istemedim özellikle ilk kez anne olacakları o yüzden size cevap yazamadım spinal başlayan sezeryan rahimdeki kanamanın durmaması ve rahmin toplanmasınin olmaması nedeniyle genel anestezine döndü drun anneyi hemen uyutun dedigini hatirliyirum en son 5 saat ameliyathanede kalmışım eşim ameliyathane kapısına çağrılıp durumum hakkında bilgi verilmiş iç kanama yaşadığım rahmin toplanmasıni beklediklerini söylemisler annem ve eşim zor saatler geçirmişler ben 9 da girdim saat2yi geçiyordu odaya getirildiğimde çok ağrım vardı kanama durmasa imiş rahim alinacakmis eşimden izin istemişler ikinci kadın doğum Dr giirmş benim ameliyata bu nedenle size geç yazdım sizi cok endiselendirmisim hakkinizi helal edin
Arkadaşlar 28 ve 29 Aralık'ta yazdıklarınızı okudum bazılarını görmemiştim
Ben 28 aralikta çok zor bir doğum geçirdim ölümden döndum doğum yaptığımda çok hamiş vardı korkutmak istemedim özellikle ilk kez anne olacakları o yüzden size cevap yazamadım spinal başlayan sezeryan rahimdeki kanamanın durmaması ve rahmin toplanmasınin olmaması nedeniyle genel anestezine döndü drun anneyi hemen uyutun dedigini hatirliyirum en son 5 saat ameliyathanede kalmışım eşim ameliyathane kapısına çağrılıp durumum hakkında bilgi verilmiş iç kanama yaşadığım rahmin toplanmasıni beklediklerini söylemisler annem ve eşim zor saatler geçirmişler ben 9 da girdim saat2yi geçiyordu odaya getirildiğimde çok ağrım vardı kanama durmasa imiş rahim alinacakmis eşimden izin istemişler ikinci kadın doğum Dr giirmş benim ameliyata bu nedenle size geç yazdım sizi cok endiselendirmisim hakkinizi helal edin
kızlar afedersiniz bebeklrinizin büyük tuvaleti sade sarı mı yeşil de olabiliyor mı?bugün bebegimiz çok kusuyor diye doktora götürdük altını açtı yapmıştı o ara dışkısını görünce hafif yeşill,inek sütü alerjisinden süpnelendi büyük oğlum 3 yaşında onda da olması riski artırıyor zaten umarım degildir bu damla işe yaramazsaa ben diyet yapıcam büyük oğlum çekti ve çekiyor hala umarım minik de aynı şeyleri yaşamaz
Sarı da geliyor yeşilde geliyor. Doktor yeşillik varsa gazı vardır dedi hiç öyle inek sütü alerjisi demedi. Üstelik mama yediğinde gazı pek olmuyor sarı yapıyor mamada inek sütü var. Anne sütü sarıda cıkıyor yeşilde ama ne zaman cok gazlı yapsa yeşil çıkıyor. Sen gazlı şeyler yememeye bak
Nasıl kaçıyor akciğer e su anlamıyorum birde normal doğumda olmaz denir. Yeni geldim hast.berbat haldeyim bebeğimi o halde görmek kahretti beni kaç gün kalacağıda belli değil atlatır değilmi yavrum
Çok geçmiş olsun atlatır canım korkma suyu boşaltıyorlar diye biliyorum bi kaç tanıdığımın başına gelmişti ama normal doğumla ne alakası var onu çözemedim kendini de suçlama
Kızlar hamilelikte göğüslerim şişti indi şişti indi şimdi malum sütten ve sağmaktan şişip iniyor. Resmen göğüslerim sarktı ya. Bu düzelir mi sankş düzelmicek gibi kendimi iğrenç hissediyorum
Yeşilimsi değil beyaz sarımsı akıntı. Henüz kontrole gitmedik damlamız yok. Masaj yapıyorum gözünün altıyla burun kenarına. Ne zamana geçer kanallar açılır acaba doktor bişi dedi mi
Sarı da geliyor yeşilde geliyor. Doktor yeşillik varsa gazı vardır dedi hiç öyle inek sütü alerjisi demedi. Üstelik mama yediğinde gazı pek olmuyor sarı yapıyor mamada inek sütü var. Anne sütü sarıda cıkıyor yeşilde ama ne zaman cok gazlı yapsa yeşil çıkıyor. Sen gazlı şeyler yememeye bak
bizim alerji gecmişimiz var diye aklına geldi sanırım ben dikkat ediyorum ama gazlı zaten hep bizimki bakalım umarım düzelir de alerjik bi durum yoktur
Bu devam eden sarilik korkulacak bisey degilmis kronik olmus gibi düşünün oyle demisti doktor o zaman bana hani kisa surede dusmedi ya
Emzirmeye gelince bebek kendisi kalkıyordu zaten o yuzden devam eden sarilik evresinde kaldirmadim ama ilk baslarda dogunca kaldırmıştım
Kızlar gaz için bebeğe kimyon çayı veriyor musunuz? Bu gece demleyip versem mi kendim mi içsem bilemedim. Bi de rezene uyku yapıyormuş diye kendim içmiyorum. Uyku yapıyor mu cidden?
Aanneveoglusu
cok gecmis olsun gecti bitti Allah beterinden korusun insallah SSevimlipanduf
cok gecmis olsun canim sifa bulsun yavrun insallah tez vakitte