2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar benim bu aralar baş dönmelerim başladı, acaba kansızlık falan mı oluştu ki? Aynı sorunu yaşayan var mı?

göz yası kanalları tıkalı yada dar plunca oluyor bizimde öyle bugün göz muayenesi vardı damla verdi ve masaj yapmamı önerdi ,yesilimsiye döndüyse akıntı enfeksiyon da oluyor damlayla gecer

Yeşilimsi değil beyaz sarımsı akıntı. Henüz kontrole gitmedik damlamız yok. Masaj yapıyorum gözünün altıyla burun kenarına. Ne zamana geçer kanallar açılır acaba doktor bişi dedi mi

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Emin ol. Bekledikçe stres oluyor insan. Rahat olmak istiyorum ama başaramıyorum bir türlü. Biliyorum, aslında akışına bıraktığımda bekletmeden gelecek ama olmuyor.

Uc tanede bizim var sag ve sol yanakta kirmizi kantron dimi cnm bi yan etkisi falan olmaz dimi
Evet kırmızı kantaron. Çok iyiymis bebeklerde pisiklere de iyi geliyormuş. Hergun banyodan sonra tüm vucuduna da sürüyorum ben bebek yagi yerine.

Q

Ahh canım yaa neler yaşamışsın çok üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun tekrardan

Ya ben tahmin etmiştim zor bi durum yaşadığını açıkcası.. neyse ki iyisin çok geçmiş olsun

Sarı da geliyor yeşilde geliyor. Doktor yeşillik varsa gazı vardır dedi hiç öyle inek sütü alerjisi demedi. Üstelik mama yediğinde gazı pek olmuyor sarı yapıyor mamada inek sütü var. Anne sütü sarıda cıkıyor yeşilde ama ne zaman cok gazlı yapsa yeşil çıkıyor. Sen gazlı şeyler yememeye bak

Nasıl kaçıyor akciğer e su anlamıyorum birde normal doğumda olmaz denir. Yeni geldim hast.berbat haldeyim bebeğimi o halde görmek kahretti beni kaç gün kalacağıda belli değil atlatır değilmi yavrum
Çok geçmiş olsun atlatır canım korkma suyu boşaltıyorlar diye biliyorum bi kaç tanıdığımın başına gelmişti ama normal doğumla ne alakası var onu çözemedim kendini de suçlama

Kızlar hamilelikte göğüslerim şişti indi şişti indi şimdi malum sütten ve sağmaktan şişip iniyor. Resmen göğüslerim sarktı ya. Bu düzelir mi sankş düzelmicek gibi kendimi iğrenç hissediyorum

Yeşilimsi değil beyaz sarımsı akıntı. Henüz kontrole gitmedik damlamız yok. Masaj yapıyorum gözünün altıyla burun kenarına. Ne zamana geçer kanallar açılır acaba doktor bişi dedi mi
yoo ama normal dedi sen masaj yap arada 2. ayda gecmişti ilk oğlumda

bizim alerji gecmişimiz var diye aklına geldi sanırım ben dikkat ediyorum ama gazlı zaten hep bizimki bakalım umarım düzelir de alerjik bi durum yoktur

Peki canim 4 aya kadar hep uyandirip emzirdin mi? Yoksa akisina mi biraktin...ben simdi gece 2 saatte bir, gunduz saat basi uyandiriyorum da:/
Bu devam eden sarilik korkulacak bisey degilmis kronik olmus gibi düşünün oyle demisti doktor o zaman bana hani kisa surede dusmedi ya
Emzirmeye gelince bebek kendisi kalkıyordu zaten o yuzden devam eden sarilik evresinde kaldirmadim ama ilk baslarda dogunca kaldırmıştım

Kızlar gaz için bebeğe kimyon çayı veriyor musunuz? Bu gece demleyip versem mi kendim mi içsem bilemedim. Bi de rezene uyku yapıyormuş diye kendim içmiyorum. Uyku yapıyor mu cidden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…