2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
gelen giden yetmezmiş gb evimi karıncalar bastı kızlar bebegımi ısırcak diye çok korkuyorum dün eşimin teyzesı kuzenlerının eslerı falan bendeydı yıne 5,6saat oturdular onlar gıdınce bir de ne göreym mutfagmda yrrlerde kırıntılar ve karıncalar evlendıgımden berı 1tane bıle karınca görmedım balkonumda bıle. ne yapsak gitmiyorlar sanırım tek care ılaç falan esım eczaneye gıdecek asla zarar vermek istemıyorım ama bebegımı ısırmamaları benım ıcın daha onemlı üstelık cok da küçük değiller yemek falan yapamam dedım.ben bu karıncalarla görünce kaşınıyorum tezgahıma bıle cıkmıslar delırmelık yaa ne tarçın ne sirke hikaye işe yaramıyor sımdılık mutfagımdalar. eşim sömestr tatılınde Allahtan sureklı süpürüyor temızlemeye çalısıyor ama nafıle bir de bu cıktı basıma gelen gıden yetmez gb ve daha sımdıden bebek gezmelerıne cagırmaya basladılar gezme meraklıları ya

Normalsin canim bende oyleyim yorgana sariliyorum sonra ezmisim gibi elimle cocuk ariyorum yatakta deli dersiniz diye sizlere soramamistim sizdede oluyor mu diye
Ahahaaa süperiz ya
Uykum baya hafifledi bir de. Uykusunda konuşuyor mu neler yapıyorsa artık çıkan en ufak seste başındayım. Bu uykuyla iyi bayılıp kalmıyorum bir yerde. Kanım da düşük. Yine serum yiyecem bu hafta

Canm o sulu sut dedikleri memeden ilk 6-7 dk gelen sut yagli sut daha sonra gelir ve tok tutucu olan o dur, bir memendeki sut bitmeden diger memeye gecme , bebek emdi diyelim 10 dk 1saat sonra emmek istediginde yine ayni memeyi ver o memedeki sut bitince digerine gec

Ilaclatmaktan baska careniz yok, yazin benm evimde de oldu ben annemlere gitgm zaman esim ilaclatti, siz de bebisinzle beraber 3 gun bir yere gidin esiniz ilaclatsin evi baska turlu gitmiyorlar

Ben 20 kilo aldım hamilelikte :)) 7 kilo alsam belki takmazdım da tam 10 gün oldu doğumdan bu yana 12 kilo verdim karnım da düzdü normalde ama şimdi birden boşalınca sarkacak mı endişesi oluştu. Bel kemeri bel ağrıma da iyi geliyor bi taraftan sıcak tutuyor bide bilemedm

Saglik ocagindaki verilen vegafron mu neydi o bende cok kabizlik yapti gyno ferro sanol devam ettirdi dr bana onu icince rahatim wc cikmada tabi herkese ayni etkiyi yapmaz sanirim
Ben de gynoferon kullanıyordum sağlık ocağı vegaferon verdi. Hamilelik boyunca hiç kabızlık yaşamamıştm gynoferonla şimdi vegadan korkuyorum hala dikişim var alttan kabızlık olursa çok sıkıntılı olabilir benim için :/

Rakı işe yarıyor diye biliyorum istersen çıktıkları yere biraz dök kokusundan da kaçıyorlar

Pamuk Panda kaç saat takıyorsun korseyi.
Bebeğim uyurken takabiliyorum.
Benim bugün 21. nci gün dolacak. 4,5 kilo daha gitti mi gebe kalmadan önceki kiloda olacağım. Kilo vermem durdu sanki ama...

Canım benim büyük kızımda yaşadık aynı şeyi göz burun arasına ufak ufak masaj yaparak geçmişti göz kanallarında tıkanıklık olduğu zaman açılmasına yardımcı oluyor. Her emzirdiğinde yapabilirsin yukardan aşağıya

Canım benim kilo almam hep problemdi zaten bünyem almıyor sanırım.ünlü değilde hep pamuklu giydiriyorum canım. Kimyon çayını hemen deneyeceğim allah razı olsun.

Kizlar d vitaminini kac kere kac damla veriosunuz

Vita sanol damla. 0.5 ml veriyorum damlalıkla canım kaç damla yapıyor bilmiyorum ama

Yumuşatıcı kullanma cnm deterjan olarak da granül sabun kullanmanı tavsiye ederim doğal oluyor onlar. Ben Dalan’ın zeytinyağlı olanını kullanıyorum çok memnunum.

Ranül sabuna geçiş yapacağım canım çok sağol

Şu lanet sarılıktan nefret ettim bitsin gitsin ya bizde hala sarılık çekiyoruz

Canım ya seninde misafirlerin çok anlatılsın lohusa kadına bunca saat gelinirmi. Karıncalar içinde ilaçlama olayına bi bak derim,

Valla canım bende doktorların yalancısıyım kilo veriliyor inanış dert etme ütüm gitti diye bir gaftadır şekerli gıdalar tüketiyorum ama yine kilo vermişim.

Pamuk Panda kaç saat takıyorsun korseyi.
Bebeğim uyurken takabiliyorum.
Benim bugün 21. nci gün dolacak. 4,5 kilo daha gitti mi gebe kalmadan önceki kiloda olacağım. Kilo vermem durdu sanki ama...

Canım benim doktorlar önermedi korseli kullanmıyorum ben. Kilo olayını dert etme emdikçe veriyoruz kiloyu

Bugün sanki sancı var gibi ama düzensiz. Doktorum da yok. Düzenli olur sıklaşırsa devlete giderim artık. Özelde başka sevdiğim doktor yok. Niye para dökeyim . Hayırlısı ama sabahtan aklımdaki işleri yapiyorum . Ebeler dogurtacak yine:)))

Pamuk Panda ben de canim ya. Yenidogan sariligi olsa gecmis olmasi lazimdi anne sutu sariligidir 2-3 ay bile suren varmis oyle diyorlar 8 subatta kontrol var kesin gene saatli emzirmeye devam diyecek

Yok canım daha suni sancı verildi yeni yeni ş ağrım oluyor açılma sabaha göre iyi dedi dr dua edin
Birkaç saat olmuş yazalı. İnşallah olmuştur doğumun. Olmadıysa da biran önce çok kolay sıkıntısız olur insallah canım.
Doktor cumartesi geliyordu dimi? Benimki yarın başlıyor inşallah yarın görüşeceğiz.
Koca grupta takvimi olan 2 kişi kaldık sanırım Ebru'nunki de bugün bitti

Gecmisolsun cnm kuru uzun ye bolbolbenimde okadar uykm varki cocuk kucakta uyumak istiyor surekliyerinde yatmiyor oyle uyumak istiyorum ki

Yarın suni sancı vercek mi sana doktor

Nasılsıniz hanımlar
İki çocuklu hayatta taşlar yerine oturmaya baslafi. Şükür oğlum kabullendi bebeği daha az sorun çıkarıyor. Ben de iyice topsrlsnfigim için ufak tefek krizleri rahat yonetebiliyorum.

Bu ara kafayi yeni sorunlara taktım. Rahat battı galiba. Bebek kucagimda dururken ver bize sen dinlen diye es yada kayınvalide hemen alıyor. Bebek gidince bişeyler yapmak için odadan çıkıyorum bebek basıyor çığlığı bu defa annesi gel annesi diye yaptığım işte rahat vermiyorlar. Anlatıyorum bebeğimin benimle sakinlesmeye ihtiyacı var falan diye. O anda anlamış gibi yapıyorlar. Bebek kucagimdayken ver bana ver bana başlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…