- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim kuzunuYok canım daha suni sancı verildi yeni yeni ş ağrım oluyor açılma sabaha göre iyi dedi dr dua edin
Ahahaaa süperiz yaNormalsin canim bende oyleyim yorgana sariliyorum sonra ezmisim gibi elimle cocuk ariyorum yatakta deli dersiniz diye sizlere soramamistim sizdede oluyor mu diye
Canm o sulu sut dedikleri memeden ilk 6-7 dk gelen sut yagli sut daha sonra gelir ve tok tutucu olan o dur, bir memendeki sut bitmeden diger memeye gecme , bebek emdi diyelim 10 dk 1saat sonra emmek istediginde yine ayni memeyi ver o memedeki sut bitince digerine gecKizlar benim sıpa dun geceden beri saat basi uyaniyor emiyor emiyor sonra yine bi saat uyuyup uyaniyor. 21 günlük bugun en son sarilik degeri 8 di doktor tamam dusuyor aylik kontrolunde gorusuruz demisti ama gozleri hala sarimsı. Ben de doktor sıkıntılı bir durum olmadigini soyledigi icin uyandirip uyandirip emziriyordum sutum geliyor hatta geceleri agzindn fln tasiyor ama annem acaba sutun sulu mu bazisinin sutu sulu olur yaramaz tok tutmaz fayda etmez dedi boyle bisi olabilir mi ya
Ilaclatmaktan baska careniz yok, yazin benm evimde de oldu ben annemlere gitgm zaman esim ilaclatti, siz de bebisinzle beraber 3 gun bir yere gidin esiniz ilaclatsin evi baska turlu gitmiyorlargelen giden yetmezmiş gb evimi karıncalar bastı kızlar bebegımi ısırcak diye çok korkuyorum dün eşimin teyzesı kuzenlerının eslerı falan bendeydı yıne 5,6saat oturdular onlar gıdınce bir de ne göreym mutfagmda yrrlerde kırıntılar ve karıncalar evlendıgımden berı 1tane bıle karınca görmedım balkonumda bıle. ne yapsak gitmiyorlar sanırım tek care ılaç falan esım eczaneye gıdecek asla zarar vermek istemıyorım ama bebegımı ısırmamaları benım ıcın daha onemlı üstelık cok da küçük değiller yemek falan yapamam dedım.ben bu karıncalarla görünce kaşınıyorum tezgahıma bıle cıkmıslar delırmelık yaa ne tarçın ne sirke hikaye işe yaramıyor sımdılık mutfagımdalar. eşim sömestr tatılınde Allahtan sureklı süpürüyor temızlemeye çalısıyor ama nafıle bir de bu cıktı basıma gelen gıden yetmez gb ve daha sımdıden bebek gezmelerıne cagırmaya basladılargezme meraklıları ya
Ben 20 kilo aldım hamilelikte :)) 7 kilo alsam belki takmazdım da tam 10 gün oldu doğumdan bu yana 12 kilo verdim karnım da düzdü normalde ama şimdi birden boşalınca sarkacak mı endişesi oluştu. Bel kemeri bel ağrıma da iyi geliyor bi taraftan sıcak tutuyor bide bilemedmCanım benim iki doktorda önermedik ben kullanmıyorum. Sebebi ise karnımızı sıktığı için kasları tembelkeştiriyormuş. Takmadığımız zaman vücut boşta olduğu için kaslar çalışıp daha çabuk toparlanıyormuş. Toparlanma oldu mu dersen baya bi oldu. Hamilelikte 7 kilo almıştım hepsi gitti hatta hamilelik öncesi kilomdan da yarım kilo gitti. Karnımda baya bi sıkılaştı, dün doktora gittim sırt agrım için. iki hafta önce Doğum yaptım dedim doktor İnanmadı
Canım sende içiyormusun bunu çayı. Buradaki arkadaşlar rezene uyku yapıyor dedikleri için ben öpülen içiyorum.
Deterjan uni baby yumuşatıcı dalin kullandım şimdiye kadR canım. Bende bi duruyu deneyim bilgi için sağol. Dün ilaçları kullanmaya başladım birazda olsa fayda etti canım allah razı olsun.
Senin tecrüben çok bugün üçüncü gün kızım emdikten sonra gaz çıkartamıyor kıvranıyor ama yok olmuyor, sırtını sıvazlıyorum karnını sıvazlıyorum yok. Biogaila kullanıyorum ama bugün kimyon falan deneyeyim diyorum sen ne dersin canım
Ben de gynoferon kullanıyordum sağlık ocağı vegaferon verdi. Hamilelik boyunca hiç kabızlık yaşamamıştm gynoferonla şimdi vegadan korkuyorum hala dikişim var alttan kabızlık olursa çok sıkıntılı olabilir benim için :/Saglik ocagindaki verilen vegafron mu neydi o bende cok kabizlik yapti gyno ferro sanol devam ettirdi dr bana onu icince rahatim wc cikmada tabi herkese ayni etkiyi yapmaz sanirim
Rakı işe yarıyor diye biliyorum istersen çıktıkları yere biraz dök kokusundan da kaçıyorlargelen giden yetmezmiş gb evimi karıncalar bastı kızlar bebegımi ısırcak diye çok korkuyorum dün eşimin teyzesı kuzenlerının eslerı falan bendeydı yıne 5,6saat oturdular onlar gıdınce bir de ne göreym mutfagmda yrrlerde kırıntılar ve karıncalar evlendıgımden berı 1tane bıle karınca görmedım balkonumda bıle. ne yapsak gitmiyorlar sanırım tek care ılaç falan esım eczaneye gıdecek asla zarar vermek istemıyorım ama bebegımı ısırmamaları benım ıcın daha onemlı üstelık cok da küçük değiller yemek falan yapamam dedım.ben bu karıncalarla görünce kaşınıyorum tezgahıma bıle cıkmıslar delırmelık yaa ne tarçın ne sirke hikaye işe yaramıyor sımdılık mutfagımdalar. eşim sömestr tatılınde Allahtan sureklı süpürüyor temızlemeye çalısıyor ama nafıle bir de bu cıktı basıma gelen gıden yetmez gb ve daha sımdıden bebek gezmelerıne cagırmaya basladılargezme meraklıları ya
yok canim sen yanlis hatirliyosun vitamin gunde 1 kere 3 damla oluyorBenim hastane kagidinda da oyle yazilmista sanki saglik ocagi 3 kere 3 damla dedi die hatirliorum. Hatta kutununda ustune 3 defa yazilmis. Kafam karisti su an
Canım benim büyük kızımda yaşadık aynı şeyi göz burun arasına ufak ufak masaj yaparak geçmişti göz kanallarında tıkanıklık olduğu zaman açılmasına yardımcı oluyor. Her emzirdiğinde yapabilirsin yukardan aşağıyaBebeğimin sol gözünde çapak geçmiyor. Çapaktan kapanıyor açamıyor gözünü. Sütümden damlattım sürekli ıslak pamukla siliyorum ama geçmedi. Böyle olan var mı aranızda. Korkuyorum enfeksiyon mu ki acaba
Canım birde yünlü bir şey gidiriyormusun benim oğlana yün iplikten örme yelek giydirdim onuda çıkarttım iki gündür cenesindeki i sivilce benzeri kızarık şeyler azalmış
Kimyonu dene sende iç sanada iyi gelir sütünden de geçer kuzuya
Az kilo almissin maşallah gebelikte ben hala doğum öncesi Kilimanjaro gelemedim
Kizlar d vitaminini kac kere kac damla veriosunuz
Yumuşatıcı kullanma cnm deterjan olarak da granül sabun kullanmanı tavsiye ederim doğal oluyor onlar. Ben Dalan’ın zeytinyağlı olanını kullanıyorum çok memnunum.
Kizlar benim sıpa dun geceden beri saat basi uyaniyor emiyor emiyor sonra yine bi saat uyuyup uyaniyor. 21 günlük bugun en son sarilik degeri 8 di doktor tamam dusuyor aylik kontrolunde gorusuruz demisti ama gozleri hala sarimsı. Ben de doktor sıkıntılı bir durum olmadigini soyledigi icin uyandirip uyandirip emziriyordum sutum geliyor hatta geceleri agzindn fln tasiyor ama annem acaba sutun sulu mu bazisinin sutu sulu olur yaramaz tok tutmaz fayda etmez dedi boyle bisi olabilir mi ya
gelen giden yetmezmiş gb evimi karıncalar bastı kızlar bebegımi ısırcak diye çok korkuyorum dün eşimin teyzesı kuzenlerının eslerı falan bendeydı yıne 5,6saat oturdular onlar gıdınce bir de ne göreym mutfagmda yrrlerde kırıntılar ve karıncalar evlendıgımden berı 1tane bıle karınca görmedım balkonumda bıle. ne yapsak gitmiyorlar sanırım tek care ılaç falan esım eczaneye gıdecek asla zarar vermek istemıyorım ama bebegımı ısırmamaları benım ıcın daha onemlı üstelık cok da küçük değiller yemek falan yapamam dedım.ben bu karıncalarla görünce kaşınıyorum tezgahıma bıle cıkmıslar delırmelık yaa ne tarçın ne sirke hikaye işe yaramıyor sımdılık mutfagımdalar. eşim sömestr tatılınde Allahtan sureklı süpürüyor temızlemeye çalısıyor ama nafıle bir de bu cıktı basıma gelen gıden yetmez gb ve daha sımdıden bebek gezmelerıne cagırmaya basladılargezme meraklıları ya
Ben 20 kilo aldım hamilelikte :)) 7 kilo alsam belki takmazdım da tam 10 gün oldu doğumdan bu yana 12 kilo verdim karnım da düzdü normalde ama şimdi birden boşalınca sarkacak mı endişesi oluştu. Bel kemeri bel ağrıma da iyi geliyor bi taraftan sıcak tutuyor bide bilemedm
Pamuk Panda kaç saat takıyorsun korseyi.
Bebeğim uyurken takabiliyorum.
Benim bugün 21. nci gün dolacak. 4,5 kilo daha gitti mi gebe kalmadan önceki kiloda olacağım. Kilo vermem durdu sanki ama...
Bugün sanki sancı var gibi ama düzensiz. Doktorum da yok. Düzenli olur sıklaşırsa devlete giderim artık. Özelde başka sevdiğim doktor yok. Niye para dökeyim . Hayırlısı ama sabahtan aklımdaki işleri yapiyorum . Ebeler dogurtacak yine:)))H hayrunnisan nasılsın canım
Birkaç saat olmuş yazalı. İnşallah olmuştur doğumun. Olmadıysa da biran önce çok kolay sıkıntısız olur insallah canım.Yok canım daha suni sancı verildi yeni yeni ş ağrım oluyor açılma sabaha göre iyi dedi dr dua edin
Doktor cumartesi geliyordu dimi? Benimki yarın başlıyor inşallah yarın görüşeceğiz.Bugün sanki sancı var gibi ama düzensiz. Doktorum da yok. Düzenli olur sıklaşırsa devlete giderim artık. Özelde başka sevdiğim doktor yok. Niye para dökeyim . Hayırlısı ama sabahtan aklımdaki işleri yapiyorum . Ebeler dogurtacak yine:)))
Gecmisolsun cnm kuru uzun ye bolbolbenimde okadar uykm varki cocuk kucakta uyumak istiyor surekliyerinde yatmiyorAhahaaa süperiz ya
Uykum baya hafifledi bir de. Uykusunda konuşuyor mu neler yapıyorsa artık çıkan en ufak seste başındayım. Bu uykuyla iyi bayılıp kalmıyorum bir yerde. Kanım da düşük. Yine serum yiyecem bu hafta
Yarın suni sancı vercek mi sana doktorBirkaç saat olmuş yazalı. İnşallah olmuştur doğumun. Olmadıysa da biran önce çok kolay sıkıntısız olur insallah canım.
Doktor cumartesi geliyordu dimi? Benimki yarın başlıyor inşallah yarın görüşeceğiz.
Koca grupta takvimi olan 2 kişi kaldık sanırım Ebru'nunki de bugün bitti
Bilmiyorum canım. En son bekleriz demisti. Yarın vajinal muayene edecek ona göre bakacağız inşallah.Yarın suni sancı vercek mi sana doktor
Bana da 3 damla demişlerdi canmKizlar d vitaminini kac kere kac damla veriosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?