2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen cnm bitti resmen ama hala gelmedi bebegim :) yarin yatisim var sabah... cok hecanliyim aklimda olan tum islerimi hallediyorul bir yandan 2 yasindaki kizimla ilgileniyorum duygusallasmaya basladm..

Kizlar bebeginize hormon testleri yapıldı mi? Yani bunlar rutin testler mi? Ondan kan alinacak olmasi düşüncesi biraz beni ürkütüyor...

Valla bacim ben onunla oyle boyle degil yirtilma derecesinde afedersin kabiz oldum gyno ile normale dondum sende olacak diye bisey yok dene bir iki gune belli olur kotu olursan gyno yazdirirsin dr a

Allah analı babalı büyütsun cnm geçmiş oldun

Tebrik ederim canim Rabbim anali babali buyutsun insallah
Sonunda doğum yaptım darısı diğee gebelere inşallah

canım hiç korkma. bizim de oldu 2hafta once falan bıkackez. göz muayenemiz olduğunda doktorumuz söyledı gecen hafta. genelde her bebekte olurmus göz pınarında tıkanıklık 1yıl ıcınde duzelırmiş günde 3kez 10ar kez burnu ıle gözarasına oval şekilde masaj yapmamı soyledı. bunu yapıcaksın duzenlı olarak coknormal bısey ve bebek şampuanını suyla syreltıp alt kırpık dıpkerını guzelce sıl dedi bunları uygula derim. bızım bıdaha capak olmadı ama ben yne de masaj yapıyorum. yaptıgın masajlar ıse yarayacaktır

Pamuk Panda ben de canim ya. Yenidogan sariligi olsa gecmis olmasi lazimdi anne sutu sariligidir 2-3 ay bile suren varmis oyle diyorlar 8 subatta kontrol var kesin gene saatli emzirmeye devam diyecek

kısır döngü gibi uff. Senin değer kaçdı canım. Bizim geçen hafta 13 dü haftaya salıntekrar kontrol var. Senin ufaklık kaç günlük oldu. Doktorun ne diyor bu duruma

Maşallah size ben daha bi çocuğun bakımını beceremedim

Bende doğum yaptım:))
3.5 kilo doğdu 37+3 günlük

Hayırlı olsun canım

Aynen cnm bitti resmen ama hala gelmedi bebegim :) yarin yatisim var sabah... cok hecanliyim aklimda olan tum islerimi hallediyorul bir yandan 2 yasindaki kizimla ilgileniyorum duygusallasmaya basladm..

Allah yardımcın olsun canım

Sonunda doğum yaptım darısı diğee gebelere inşallah

Hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun canım

Canım benim herşey gonlunce olsun sağlıkla kavuşma haberini alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…