h gaz yapmazsa icicem canimTarhana süt olsun diye aksine yapılır içirilir bizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h gaz yapmazsa icicem canimTarhana süt olsun diye aksine yapılır içirilir bizde
Sekerli sudan zarar gelmez kuzum biz dogdugunda verdik bir kasiktan birsey olmaz eskiden mamami varmis hos olsada alacak imkanda yokmusta sekerli suyla buyutmusler hep sariligada iyi geldini bende duydum dogum yapmadan once onu yedirmem bunu yedirmem yok ayakta sallamam yok besigi sallamam cocuk dogdu hepsinide yapiyoruz arada suda veriyorum cay kasigiyla
Hay ağzına sağlık Ben ilk oğlumu kitaba göre büyütevegim diye çok hata yaptım en güzeli anam babam usulü bizde bir eksiklik veya noksanlık varmı şükür sağlıklı nesil büyütmusler insanlar şimdiki nesil sorunlu oysa
Iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun. Çok zor oldu sancı gitti suni sancı verildi. Sabah 6da doğdu. 40. Haftasında 4100gr. Şimdi ikimizde iyiyiz.![]()
Ben şekerli su değilde kimyona şeker katarak verdim az Saraçoğlu tarifi öyle idiEsim isteyken vereyim ben de o zaman yaa:) ne kadar icme suyuna ne kadar seker koyacagim ki peki
Çok normal yaşadıkların ve hissettiklerin bende de oluyor uykusuzluk ve yorgunluk hissinden oluyor eşlerden yeterince yardım göremeyince daha farklı ruh haline dönüyoruzYa kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum aglamak geliyor icimden uykusuzluk hat safhada cocuk durmuyor dun aksama kadar uyumadi ozellikle yikadim cocugu uyusun bende yatayim diye ama nafile uyumadi aksam oldu basini geri atiyor agliyor ayakta gezdiriyorum salliyorum yok esim gecti koltuga uyudu ben olecem hem uykusuzluk hem kolum agridi kendimi kotu hissetmemin sebebide kendime hakim olamiyorum uykusuzluktanmi bilmiyorum sinirim tepemde el kadar bebege kiziverirken buluyorum kendimi yeter artik sus diye esimde bagirma cocuga diyo uyumaya devam sonra o masum yuzune bakinca utaniyorum kendimden minicik bedeni kimbilir ne acilar agrilar cekiyorki agliyor ama kendimi kaybetmis oluyorum oysa ne hayallerle dogum yaptim 9ay elim karnimda onunla konustum ben cok kotu biriyim yavruma kiziyorum kendimden utaniyorum niye bukadar sinirli biri oldum gozum donuyor oturdum sofradan doyarak kalkamiyorum aksama kadar bir lokma yemedigim oluyor bazen cok guzel uyuyor tam ben birsey yapacak oldummu cocuk ayakta :0-(
Sizdede boyle olan varmi benmi cok kotuyum napmam lazim bu vicdan oldurecek beni
Amin canım Allah razı olsun. Şuan yine sizinti şeklinde hatta hafif pembemsi renkte su geliyor. Sancılarım da 5 dk bir. Ama çok kivrandiracak kadar değil. Napacağımı bilemedim ben de. Canım sonraki mesajını gördüm doğum olmamış bende ocağın son bebekleri geliyor dedimki senin kuzu bekleme kararı almış az kaldı sağlıkla gelsin kuzucuk
Bebeğim dün geceden beri ıkınıyor, uyumadı hiç nerdeyse.. gazı var belli, bir iki kere çıkardıktan sonra 2/3 saat kadar uyudu.. ne yapmak lazım bu gaz için damla vs de vermedi doktorçocuğum öylece kıvranıyor
Caybardaginin dibine az su birazda seker koy goz karari yarim caybardagina bir cay kasigi seker koya bilirsin arada suda ver bebege zaten suyu sevmiyorlar limon yemis gibi yuzunu burusturuyor hemen haftada birde olsa susuz birakma programin birinde kadın cocugu susuzluktan olmus kv si verdirmemis cocuk anne sutunden alir suyu diye cocuk hastanelik oluyor ölüyor tabi kadinada doktor bir damlada olsa su vermedinizmi susuzluktan ölmüs bu bebek demis ben cok etkilenmistim izledigimde sudan bi zarar gelmez cocuga fazla olmamak kaydiyla veriyorum ben tabi yine karar senin cnmEsim isteyken vereyim ben de o zaman yaa:) ne kadar icme suyuna ne kadar seker koyacagim ki peki
gazi mi var canimYa kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum aglamak geliyor icimden uykusuzluk hat safhada cocuk durmuyor dun aksama kadar uyumadi ozellikle yikadim cocugu uyusun bende yatayim diye ama nafile uyumadi aksam oldu basini geri atiyor agliyor ayakta gezdiriyorum salliyorum yok esim gecti koltuga uyudu ben olecem hem uykusuzluk hem kolum agridi kendimi kotu hissetmemin sebebide kendime hakim olamiyorum uykusuzluktanmi bilmiyorum sinirim tepemde el kadar bebege kiziverirken buluyorum kendimi yeter artik sus diye esimde bagirma cocuga diyo uyumaya devam sonra o masum yuzune bakinca utaniyorum kendimden minicik bedeni kimbilir ne acilar agrilar cekiyorki agliyor ama kendimi kaybetmis oluyorum oysa ne hayallerle dogum yaptim 9ay elim karnimda onunla konustum ben cok kotu biriyim yavruma kiziyorum kendimden utaniyorum niye bukadar sinirli biri oldum gozum donuyor oturdum sofradan doyarak kalkamiyorum aksama kadar bir lokma yemedigim oluyor bazen cok guzel uyuyor tam ben birsey yapacak oldummu cocuk ayakta :0-(
Sizdede boyle olan varmi benmi cok kotuyum napmam lazim bu vicdan oldurecek beni
Nesi var bende bilmiyorum ki hic boncuk boncuk bakmiyor etrafa bi uyurken masum uyandimi anamdan emdim sutu burnumdan getiriyor yine bunada sukur beterin beteri vargazi mi var canim
Hadi bakalim sidosum hayirli haberlerle insallah sag salim kucagina alirsinAmin canım Allah razı olsun. Şuan yine sizinti şeklinde hatta hafif pembemsi renkte su geliyor. Sancılarım da 5 dk bir. Ama çok kivrandiracak kadar değil. Napacağımı bilemedim ben de![]()
ayaklarini karnina cekiyorsa gaz sancisidir gaz sancisi icin kaynattigin rezeneye kasigin ucu ile kimyon at sekerde at karistir 2 3 kasik ver benim kizimi cok rahatlatiyor bir dene istersen yuzustu yatir sirtini ovala poposuna vur cabuk cikartiyo oyle sen strese girersen bebeginde onu hissedermis sakin ve guleryuzlu ol uykusuzluk kotu ama bebeginle konus surekli belki sakinlesir allah yarfimcin olsun canimNesi var bende bilmiyorum ki hic boncuk boncuk bakmiyor etrafa bi uyurken masum uyandimi anamdan emdim sutu burnumdan getiriyor yine bunada sukur beterin beteri var
Canım benim bebeğim 3 saatte uyanıyor ve 1buçuk saat uyanık kalıyor ve bu sürede 100cc süt içiyor. ben onun uyanmasına yakın tek göğsümü sağıyorum. Mırıldanmaya başlayınca diğer memeyi veriyorum uykuluyken biraz emiyor uyanınca bırakıyor. Sağdığımı içiyor. Sonra uyumasına yakın diğerinide sağıyorum. Ama ikisinin toplamı 80 cc bile etmiyor. Bebeğim aç ağlıyor ama süt yok. Yetmediğini böyle anlıyorum. Aç durmasındansa mama veriyorum.Ne cok anne sutunun yetmedigini yaziyor:/ nasil anliyorsunuz sutunuzun yetmedigini? Bebekler kendilerini ac birakmazlar, siz biberon teklif ettikce o memeyi reddeder. Biberonu birakin memeyi verin, ac kalir diye korkmayin 1, 2 reddeder sonra mutlaka Kabul eder
ay canım ya kıyamam inşallah degildir bizim en büyük şikayetimiz kusma malesef cok fazla kusuyor emdikten sonra 2 3 kez kustugu olıyor bazen az bazense yarım cay bardagı kadar çok dışkıda hafif yesillik var cok degil gazı cok fazla.ben haftaya diyete baslayıp bir de onu deniycem bakalım yşne cok kusacak mı yeşil dışkı olacak mı?Kuzum bugun doktora gittik kakası yesildi sana denildigi gibi unv hastahanesine gitmemizi istedi doktor inek sutune alerjisi olabilir vs dedi direk aklima sen geldin sizin ne gibi sikayetleriniz var suan insallah degildirler :-(
Suya da dikkat ediyorum bol içmeye, normal şekilde yumurta dan bsiey olmaz herhaldebol su ve pekmez serbeti cok guzel sut yapiyo canim maydanoz haslanmis ve rafadan yumurta gaz yapiyor dikkat et canim
Kizlar gecmis olsun,gule gule büyütün bebeginizi
Canım anlattıklarını kızımda yasadım kolıktı cok sukur sımdıkı bebegım arada anlattıgın gbı oluyor.Ya kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum aglamak geliyor icimden uykusuzluk hat safhada cocuk durmuyor dun aksama kadar uyumadi ozellikle yikadim cocugu uyusun bende yatayim diye ama nafile uyumadi aksam oldu basini geri atiyor agliyor ayakta gezdiriyorum salliyorum yok esim gecti koltuga uyudu ben olecem hem uykusuzluk hem kolum agridi kendimi kotu hissetmemin sebebide kendime hakim olamiyorum uykusuzluktanmi bilmiyorum sinirim tepemde el kadar bebege kiziverirken buluyorum kendimi yeter artik sus diye esimde bagirma cocuga diyo uyumaya devam sonra o masum yuzune bakinca utaniyorum kendimden minicik bedeni kimbilir ne acilar agrilar cekiyorki agliyor ama kendimi kaybetmis oluyorum oysa ne hayallerle dogum yaptim 9ay elim karnimda onunla konustum ben cok kotu biriyim yavruma kiziyorum kendimden utaniyorum niye bukadar sinirli biri oldum gozum donuyor oturdum sofradan doyarak kalkamiyorum aksama kadar bir lokma yemedigim oluyor bazen cok guzel uyuyor tam ben birsey yapacak oldummu cocuk ayakta :0-(
Gozun aydın dogurmana sevındım ❣Sağ olasın canım bugün de taburcu oluyoruz şükür akşam evimizdeyiz![]()
Canım ben de de red yok ama durumum bu aşağıda anlattım çok direndim mama vermemek konusunda hatta biberon vermemek bile ama açlığından deli gibi ağlıyor napcagimi şaşırdım bende 3 4 gündür bu sorunum var bide ilk hafta olmuştu