- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
bunu ben de merak edıyorum ama buzluktan cıkmadıysa yapabılırsın ben yapmıstım bıseycık de olmadı:) dondurılnca cozulınce sonra tekrar dondurmamak gerek amaKızlar dolaptan çıkarılıp ılıtılmış anne sütünü bebeğim tamamen bitiremedi.. tekrar dolaba konur mu? Tek bir damlası bile ziyan olsun istemiyorum malum
Bugün itibariyle 24 günlük oldu benim oglan ve bem artik daha fazla dayanamayip çıktım gezmelere. Oglumu da aldik deniz havasi aldik biraz. 40 ı cikmadan gezilmez diye onca laf ettiler ama ciktik valla :)
Sen sağol canm.. yani kuru kuru kenarları dökülüyor da demin eşim düşsün diye kurcaladı biraz arkası taze gibi görünüyor. Ben de düşmeden yıkamak istemiyordum da elleri ayakları kurudu artık çocuğun temizlenmesi lazım yani
Sezeryan olan arkadaslar, doktorum dikis yerlerinin izi kalmasin diye iki tane krem ismi vermisti bunlardan birini kullanabilirsin diye ama ben o kagidi kaybettimsize onerilenlerin ismini alabilir miyim rica etsem:)
Meraba güzel anneler bende subat annelerindeydim ama 30 ocakta dogum yaptim eski sezeryan dikisimde incelme var diye erken aldi doktor ve fitiklasmis dikis yerim ve yama yaparak dikim yapmis zor gecti dogumum. Suan 5 gunluyuz evdeyiz. Ilk gun kanamam olmadi hic doktor alttan ilac verdi ertesi gün kanamam oldu icerde kan birikmesi yok dedi ama 5 gunde sadece 2 gun kan geldi diger gunler gelmedi. Bu durumu yasayan var mi aranizda. Ilk oglumda 40 gun adet kanamasi yasamistim bunda kanama olmamasi morelimi bozuyor.
Benim de ilk 5 gün sadece para kadar geldi canım gelen giden yokMeraba güzel anneler bende subat annelerindeydim ama 30 ocakta dogum yaptim eski sezeryan dikisimde incelme var diye erken aldi doktor ve fitiklasmis dikis yerim ve yama yaparak dikim yapmis zor gecti dogumum. Suan 5 gunluyuz evdeyiz. Ilk gun kanamam olmadi hic doktor alttan ilac verdi ertesi gün kanamam oldu icerde kan birikmesi yok dedi ama 5 gunde sadece 2 gun kan geldi diger gunler gelmedi. Bu durumu yasayan var mi aranizda. Ilk oglumda 40 gun adet kanamasi yasamistim bunda kanama olmamasi morelimi bozuyor.
Bende ayni canim bazen fazla olani dolaba koyuyorum ve hatta benim sagdigim sut surekli petegin uzerinde ılık oluyor cocuk gogsumu almiyor gecede benden once uyaniyor o sırada su kaynatip ısıtmam imkansiz oldu icin sagip petege koyuyorumbunu ben de merak edıyorum ama buzluktan cıkmadıysa yapabılırsın ben yapmıstım bıseycık de olmadı:) dondurılnca cozulınce sonra tekrar dondurmamak gerek ama
Çok sağol cnmYok verilen kitapcikta yaziyordu ayni dedigin gibi bebegin tuketemedigi fazla sutu dokmeyin dolaba koyup tekrar verebilirsiniz diye ucgune kadar dolaptan icip fazla gelenini koyabilirsin
Çok sağol cnmbunu ben de merak edıyorum ama buzluktan cıkmadıysa yapabılırsın ben yapmıstım bıseycık de olmadı:) dondurılnca cozulınce sonra tekrar dondurmamak gerek ama
Sana atmak icin baktim kitapciga bulamadimcanim biyerde okudum ama hatirlayamiyorum suan internettede aksi soyluyorlar ama ben sut verirken cocuk emmiyor sagip petegin uzerine koyuyorum ılık duruyor cocuk aciktiginda veriyorum herseferinde su ısıt beklet ver yapamam aciktigi zaman durduramiyorum gece de zor uyku sersemi biberonu bulup verdigime sukrediyorum yine icin nasil rahat edecekse oyle yap ama bende ilik sutu dolaba koyup tekrar verdigim cok olduÇok sağol cnm
Isıtılmış sütü tekrar dolaba koyup kullanamassın. Süt bir kere ısınır.Kızlar dolaptan çıkarılıp ılıtılmış anne sütünü bebeğim tamamen bitiremedi.. tekrar dolaba konur mu? Tek bir damlası bile ziyan olsun istemiyorum malum
Estetik dikis sanirim. Dikis alma durumu fln olmadi kendiloginden gittiEstetik dikis degilmi kreme gerek yokki
Canım ama oda sıcaklığında 2,3 saatte tüketilmesi gerekiyormuş en fazla kaç saat tutuyorsun petekte Ben de yarın diş randevum var bu sabah sağdım kızım uyurken salı günü diye aklımda kalmış Meğer yarınmış emzirdiğim için bana göre bir ilaç uygular değil mi ya Çünkü ben 150 ml falan sağdm sabah tedaviden sonra da sağp sütü kullanma yenılensn derse ne yaparım bilmiyorum daha 2 gün var sanıyordum gecede uyanıp uyanıp sağsam iyi olur Ama Kimisi tedaviden sonra emzirebilir sin diyorBende ayni canim bazen fazla olani dolaba koyuyorum ve hatta benim sagdigim sut surekli petegin uzerinde ılık oluyor cocuk gogsumu almiyor gecede benden once uyaniyor o sırada su kaynatip ısıtmam imkansiz oldu icin sagip petege koyuyorum
Contractubex adlı jel krem canım bana verdiği.Sezeryan olan arkadaslar, doktorum dikis yerlerinin izi kalmasin diye iki tane krem ismi vermisti bunlardan birini kullanabilirsin diye ama ben o kagidi kaybettimsize onerilenlerin ismini alabilir miyim rica etsem:)
Doktoruna soyle canin emzirdigini nasil bir tedavi yapilakkiamalgam dolgu haricinde yapilacak uygulamalarının anne sütü açısından zararlı degil birde diş çekimi yapilacaksa dişe uygulacagi tedaviye gorede doktorun emzirebilirsin veya emziremezsin diye soyler sen yinede ne olur ne olmaz sag ama saginca cocuga icecek sut kalirmiki 150ml az degil tek sagmadami ara ara sagarakmi biriktirdin cnm 150Ml yiCanım ama oda sıcaklığında 2,3 saatte tüketilmesi gerekiyormuş en fazla kaç saat tutuyorsun petekte Ben de yarın diş randevum var bu sabah sağdım kızım uyurken salı günü diye aklımda kalmış Meğer yarınmış emzirdiğim için bana göre bir ilaç uygular değil mi ya Çünkü ben 150 ml falan sağdm sabah tedaviden sonra da sağp sütü kullanma yenılensn derse ne yaparım bilmiyorum daha 2 gün var sanıyordum gecede uyanıp uyanıp sağsam iyi olur Ama Kimisi tedaviden sonra emzirebilir sin diyor
Koyabilirsin ama bir kere isittiktan sonra 24 saat icinde tuketmen gerekiyor, dondurucudan mi cikardin?Kızlar dolaptan çıkarılıp ılıtılmış anne sütünü bebeğim tamamen bitiremedi.. tekrar dolaba konur mu? Tek bir damlası bile ziyan olsun istemiyorum malum
Sagip petege koyma oda sicakliginda en fazla 3 saat kalabilir, o da petekten ve sobadan uzakta, buz dolabinda 3 gun dondurucuda da 3 ay kalabilir, cozdurul isttiktan sonra da 24 saat icinde tuketmen gerekirBende ayni canim bazen fazla olani dolaba koyuyorum ve hatta benim sagdigim sut surekli petegin uzerinde ılık oluyor cocuk gogsumu almiyor gecede benden once uyaniyor o sırada su kaynatip ısıtmam imkansiz oldu icin sagip petege koyuyorum
Ay aynı durum bende var grip oldum yaBen grip oldum Yabebeğe bulaştırmadan nasıl geçirebilirim bunu, c vitamini suda eriyen kapsüller var ya onlardan içtim bi bardak
gecmez canim korkma anne sutu bebegi korurmus ben dogum yaptigim zaman fena griptim bebegimi optum yakin temasta kurdugum halde gecmedi birsey olmamisti sukur tabi sen bnm gbi yaklasmadaKızlar grip oldum ya napabilirim bebeğime gecicek diye ödüm kopuyo ya
Doktoruna sordun mu cnm ne dedi bu durumla ilgili? Bazi doktorlar ilac veriyormus gelsin diye.Benim de ilk 5 gün sadece para kadar geldi canım gelen giden yok
3sagmada bırıktırdım canım tek degıl sabah derken ıste emzırme aralarında sagdım 150ml beklersem uyuyamadıgım uykuma yanarımDoktoruna soyle canin emzirdigini nasil bir tedavi yapilakkiamalgam dolgu haricinde yapilacak uygulamalarının anne sütü açısından zararlı degil birde diş çekimi yapilacaksa dişe uygulacagi tedaviye gorede doktorun emzirebilirsin veya emziremezsin diye soyler sen yinede ne olur ne olmaz sag ama saginca cocuga icecek sut kalirmiki 150ml az degil tek sagmadami ara ara sagarakmi biriktirdin cnm 150Ml yi
gecelerı bıberonla verdıgınde hemen dalıyor mu canım neden gece saglmıs verıyorsun k.bakma nedenını okuduysam da unutmusum kafalar cok dolu nalumÇok sağol cnmGünlük sağıp geceleri veririm diye yedekliyorum en kötü ertesi gün taze taze içiriyorum buzluğa işe başlayınca atmaya başlarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?