2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar dolaptan çıkarılıp ılıtılmış anne sütünü bebeğim tamamen bitiremedi.. tekrar dolaba konur mu? Tek bir damlası bile ziyan olsun istemiyorum malum
bunu ben de merak edıyorum ama buzluktan cıkmadıysa yapabılırsın ben yapmıstım bıseycık de olmadı:) dondurılnca cozulınce sonra tekrar dondurmamak gerek ama

Bugün itibariyle 24 günlük oldu benim oglan ve bem artik daha fazla dayanamayip çıktım gezmelere. Oglumu da aldik deniz havasi aldik biraz. 40 ı cikmadan gezilmez diye onca laf ettiler ama ciktik valla :)

Canım sarılık senin bebeğinde vardı değilmi

Canım bizim göbek bağı 11 gün düştü doktor düşene kadar yıkama dedi. Biz bir hastalıkken kafasını yıkadık. Diğer günler ıslak pamukla vücudunu sildim kremledim.

Sezeryan olan arkadaslar, doktorum dikis yerlerinin izi kalmasin diye iki tane krem ismi vermisti bunlardan birini kullanabilirsin diye ama ben o kagidi kaybettim size onerilenlerin ismini alabilir miyim rica etsem:)

Canım contraktubes diye bir krem verdi doktor onu kullanıyorum sabah akşam

Hayırlı olsun canım. Benim ilk bebeğim bilgim yok ama bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır. Sağlıkla büyüt bebeğini

Benim de ilk 5 gün sadece para kadar geldi canım gelen giden yok

bunu ben de merak edıyorum ama buzluktan cıkmadıysa yapabılırsın ben yapmıstım bıseycık de olmadı:) dondurılnca cozulınce sonra tekrar dondurmamak gerek ama
Bende ayni canim bazen fazla olani dolaba koyuyorum ve hatta benim sagdigim sut surekli petegin uzerinde ılık oluyor cocuk gogsumu almiyor gecede benden once uyaniyor o sırada su kaynatip ısıtmam imkansiz oldu icin sagip petege koyuyorum

Çok sağol cnm Günlük sağıp geceleri veririm diye yedekliyorum en kötü ertesi gün taze taze içiriyorum buzluğa işe başlayınca atmaya başlarız artık

Sana atmak icin baktim kitapciga bulamadimcanim biyerde okudum ama hatirlayamiyorum suan internettede aksi soyluyorlar ama ben sut verirken cocuk emmiyor sagip petegin uzerine koyuyorum ılık duruyor cocuk aciktiginda veriyorum herseferinde su ısıt beklet ver yapamam aciktigi zaman durduramiyorum gece de zor uyku sersemi biberonu bulup verdigime sukrediyorum yine icin nasil rahat edecekse oyle yap ama bende ilik sutu dolaba koyup tekrar verdigim cok oldu

Kızlar dolaptan çıkarılıp ılıtılmış anne sütünü bebeğim tamamen bitiremedi.. tekrar dolaba konur mu? Tek bir damlası bile ziyan olsun istemiyorum malum
Isıtılmış sütü tekrar dolaba koyup kullanamassın. Süt bir kere ısınır.
İshal bile olabilir bebek.
Ayrıca bebeğin tükürüğüyle temastan sonra bozulmada başlar.

Canım ama oda sıcaklığında 2,3 saatte tüketilmesi gerekiyormuş en fazla kaç saat tutuyorsun petekte Ben de yarın diş randevum var bu sabah sağdım kızım uyurken salı günü diye aklımda kalmış Meğer yarınmış emzirdiğim için bana göre bir ilaç uygular değil mi ya Çünkü ben 150 ml falan sağdm sabah tedaviden sonra da sağp sütü kullanma yenılensn derse ne yaparım bilmiyorum daha 2 gün var sanıyordum gecede uyanıp uyanıp sağsam iyi olur Ama Kimisi tedaviden sonra emzirebilir sin diyor

Sezeryan olan arkadaslar, doktorum dikis yerlerinin izi kalmasin diye iki tane krem ismi vermisti bunlardan birini kullanabilirsin diye ama ben o kagidi kaybettim size onerilenlerin ismini alabilir miyim rica etsem:)
Contractubex adlı jel krem canım bana verdiği.

Doktoruna soyle canin emzirdigini nasil bir tedavi yapilakkiamalgam dolgu haricinde yapilacak uygulamalarının anne sütü açısından zararlı degil birde diş çekimi yapilacaksa dişe uygulacagi tedaviye gorede doktorun emzirebilirsin veya emziremezsin diye soyler sen yinede ne olur ne olmaz sag ama saginca cocuga icecek sut kalirmiki 150ml az degil tek sagmadami ara ara sagarakmi biriktirdin cnm 150Ml yi

Koyabilirsin ama bir kere isittiktan sonra 24 saat icinde tuketmen gerekiyor, dondurucudan mi cikardin?

Sagip petege koyma oda sicakliginda en fazla 3 saat kalabilir, o da petekten ve sobadan uzakta, buz dolabinda 3 gun dondurucuda da 3 ay kalabilir, cozdurul isttiktan sonra da 24 saat icinde tuketmen gerekir

Kızlar grip oldum ya napabilirim bebeğime gecicek diye ödüm kopuyo ya
gecmez canim korkma anne sutu bebegi korurmus ben dogum yaptigim zaman fena griptim bebegimi optum yakin temasta kurdugum halde gecmedi birsey olmamisti sukur tabi sen bnm gbi yaklasmada diyecem nasil kani kaynamasin insanin evladina degil mi

3sagmada bırıktırdım canım tek degıl sabah derken ıste emzırme aralarında sagdım 150ml beklersem uyuyamadıgım uykuma yanarım ben aslında 2ay kala gıttım bana dedı fılm cekılmelı muhtemelem kanal tedavısı dedı dogumdan sonra yapalım az zaman kaldı zten dıyerek yapmadı onu derken de emzircegımı tahmn etmıs olmalı yanıı :)

Çok sağol cnm Günlük sağıp geceleri veririm diye yedekliyorum en kötü ertesi gün taze taze içiriyorum buzluğa işe başlayınca atmaya başlarız artık
gecelerı bıberonla verdıgınde hemen dalıyor mu canım neden gece saglmıs verıyorsun k.bakma nedenını okuduysam da unutmusum kafalar cok dolu nalum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…