2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
15 gun cok uzun ya..cocuk.rahatlar.banyo yapsa..
bizde gobek dusmeden yikanir cocuk.. bakimini yapiyoduk. 5.gun dustu..

Kalkandan da akiyor mu .bende
Kalkandan daa akiyor mu bende onu sorucaktim..bazen sagmayi geciktiriyorum. Dedigin gibi gece bi kalkiyorum yatak islanmis.ustum basim zaten

15 gun cok uzun ya..cocuk.rahatlar.banyo yapsa..
bizde gobek dusmeden yikanir cocuk.. bakimini yapiyoduk. 5.gun dustu..
Biz de sabah akşam bakımını yaptık ama düşmedi bi türlü yarın yıkayacağız artık

Kızlar bebeğimin yanakları böyle oldu ne icin olabilir başınıza geldimi

Eklentiler

• IMG-20190203-WA0002.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 120
Zaten 2bucuk saate donuyorim :) sut sagiyorum ama emzirmem biter bitmez cikiorum evden :) hic mama vermedim ben doyuyo mu bilmiyorim ama
Anladim canim. Ben de mama vermiyorum da ayni duygular icindeyim doyuyor mu bilemiyorum sadece bezleri islak diue iste rahatlatioeum kendimi

Biz de sabah akşam bakımını yaptık ama düşmedi bi türlü yarın yıkayacağız artık

Bakım olarak ne yaptınız? Doktor bize düşene kadar banyo yok kendi kendine kuruyacak dedi. 1 haftlıkken düştü. 1 hafta boyunca da hiçbirşey yapmadık. Herhangi bir akıntı kanama Vs birşey yoktu.

Ancak bizde bebeğin saçını yıkamıştık, boynunu filan. Rahatlasın diye. Annem elinde yıkadı aynı kuaför gibi

Gözün aydın canım güle güle büyüt

Kalkandan da akiyor mu .bende

Kalkandan daa akiyor mu bende onu sorucaktim..bazen sagmayi geciktiriyorum. Dedigin gibi gece bi kalkiyorum yatak islanmis.ustum basim zaten
yatarken bıraz delı yatıyorum şusıra kalkan oynuyor ondan akıyor canım:)

Sezeryan olan arkadaslar, doktorum dikis yerlerinin izi kalmasin diye iki tane krem ismi vermisti bunlardan birini kullanabilirsin diye ama ben o kagidi kaybettim size onerilenlerin ismini alabilir miyim rica etsem:)

Sezeryan olan arkadaslar, doktorum dikis yerlerinin izi kalmasin diye iki tane krem ismi vermisti bunlardan birini kullanabilirsin diye ama ben o kagidi kaybettim size onerilenlerin ismini alabilir miyim rica etsem:)
Cnm sgk karşılamıyor Bana Dr um contractubex yazdı onu kullanıyorum baya küçüldü daha 9.günümüz

Canım koku geliyorsa iltihap olmuştur. Keşke doktora görürsen sonra yıkasan.
Kardeşim ve kuzenim doktor, onlara sordum akıntı ateş kızarıklık yoksa normalmiş ölü doku olduğu için kokar dediler. Alkolle temizlendiği sürece sıkıntı yokmuş yıkandıktan sonra da kurulanırsa iyice bişey olmaz dediler sıkıntı yokmuş yani :)

Bakım olarak babusol solüsyon yazmıştı doktor onunla temizledik sabah akşam 10 gün boyunca. Hastanedeki hemşire de aynı şeyle temizlemişti çıkmadan önce. Kordonu çok ıslatmadan, ıslanırsa da kuruttuğumuz sürece sorun olmazmış

Aklima geldi gobeginin alt kisminada sıkıyor musun bakim suyunu sıkmazsan o zamanda gec düşüyor göbeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…