2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar burada yazilan bazi yanlis bilgiler oluyor. Yazdiklarimiz burayi okuyan anneleri cok yanlis yonlendirebilir. Ben o yuzden bir bilgi vereceksem doktordan ya da bir ebeden aldigim bilgiyi veriyorum ki olmasi gereken bu.Doktorlar 22-23 derece oda sicakliginin bebekler icin ideal oldugunu, uzerinin ani bebek olumlerine sebebiyet verebilecegini soyluyor, bazi anneler doktorlar ne anlar 30 derece iyi yaziyor. Doktorlar 6 ay anne sutu disinda bir besine ihtiyac yok diyor, yine bazi anneler cocuguna ilk 6 ay su vermeyen bir annenin bebegine su vermedigi icin hayatini kaybettigini yaziyor. Anne sutunun icinde canli organizmalar var, belli bir sicaklikta zararli bakteri uretirler. sagip petek uzerinde bekletilmenin bile zararsiz oldugu yaziliyor. Lutfen yazdiklarimizin burada anneler tarafindan okundugunu unutmayalim, sunu yaptim benim bebegime birsey olmadi bir referans olmamali, baska bir bebekte olabilir ve bunun sorumlulugu bence yanlis bilgi verendede oluyor.

Arkadaşlar hepiniz hayırla doğum yapıp kucağınıza aldınız inşallah bebişlerinizi,bende nisanda doğum yapacağım inşallah, aranızda Ankara Turgut özal beştepeler doğum yapan varmı bi kaç sorum olacaktı,sağlıkla büyütün inş bebişleri

Sagip petege koyma oda sicakliginda en fazla 3 saat kalabilir, o da petekten ve sobadan uzakta, buz dolabinda 3 gun dondurucuda da 3 ay kalabilir, cozdurul isttiktan sonra da 24 saat icinde tuketmen gerekir
Ee kuzum nasıl ısıtılacak sagilan sut surekli ısıtmakta zor cocuk varken biri bakiyor olsa sorun yokta tek basima :-(

Yani )

bence de oyüzden canımm çok güzel duygu dimi çookk. yarın sabah diş randevum var kızımı nasıl bırakıcam bılmıyorum başlarda zorlanmıyordum ama alıştıkca zor gelmeye basladı
Aynenn :)) çok zor geliyor ayrı kalmak, böyle olacağımı hiç düşünmezdim dışarı atarım kendimi sanıyordum ama ne kdar yorulsam da bırakmak istemiyorum hiç :)

Merhaba ocak anneleri :) Allah nasip ederse ben de Haziran annesi olacam. Malum şubat indirimleri var ve bebek arabası araştırıyorum.. Travel sistem çift yönlü kullanımı olan katlandığında mümkün olduğunca az yer kaplayan Bi bebek arabası öneriniz var mı? Aldığı ürünü tavsiye eden ve ya etmeyen var mı :) yardımcı olursanız sevinirim

Bilmem sormadım normal diye bende şöyle biliyorum rahmi iyi temizlenmiş olanlar az oluyor diye
U Umutherzaman Bende de 15 gün oldu hala geliyor. Adet olduğumda 4-5 gün sürerdi şimdi o kadar bıktım ki ped kullanmaktan kanama hızlansın diye korsemi çok sıkıyorum sıkınca kan artıyor çünkü, korseyi çıkarınca azalıyor. Biraz iyileşince bi dene istersen bilemedim işe yarar belki

Koyabilirsin ama bir kere isittiktan sonra 24 saat icinde tuketmen gerekiyor, dondurucudan mi cikardin?
Hayır cnm sağıp buzdolabına koymuştum, buzdolabından çıkarıp sıcak su içerisinde ısıtmıştım. İçime sinmedi döktüm ne olur ne olmaz diye

gecelerı bıberonla verdıgınde hemen dalıyor mu canım neden gece saglmıs verıyorsun k.bakma nedenını okuduysam da unutmusum kafalar cok dolu nalum
Niye bilmiyorum ama geceleri bebeğim daha bir aç doymuyor. Belki de geceye kadar sütüm azalıyordur bilemiyorum. Ben de mama vermektense çözümü bu şekilde buldum. Önce meme veriyorum doymadığı noktada biberonla ısıtıp öyle veriyorum :)

Merhaba, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Biz quinny moodd aldık maxi-cosi anakucağı ile birlikte.. şimdilik memnunum, kullananlar da memnun kalmış tavsiyeler üzerine almıştım ben de

Amin inşallah.. Evet o modele baktım da fiyat olarak biraz fazla geldi.. :) güle güle kullanın inşallah

Korse takıyorum canım gelen giden yok göbeğim kalacak bu gidişle =( bende olsun isterdim

canım bizimki de 5. Gün düşmüştü, 2 kere banyo yaptırmıştık

Cok takiyorum kafama. Gecen ruyamda gogsumden hortumdan gelir gibi sut geliyordu. Legen tutmustuk altina. Ben de biberon tutuyorum 60 cc yeter ogluma onu alayim diye yalvariyorum. Sanki benden gelmiyo sut. Ruyamda bile takintiliyim
Ah canım senin durum benim ki gibi olmuş bende rüyamda bir çay bardağını dolduracak kadar sütümün geldigini gordumnasil seviniyorum.pes etmeyelim olduğu kadar artık ben mama veriyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…