2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Biz mamas paspas armadillo Filipinler xt aldık memnunuz tek elle açılıp kapanıyor yer kaplamıyor bagajda. Sök çıkar derdi de yok. Hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla gelsin.

Kizlar emzik veriyor musunuz bebeginize benim elimde vardi artik dayanamadim az oncr verdim cunku emdigini emiyor sonra yalanci meme gibi gogsumu tutuyor süt gelince kızıyor yatırıyorum tekrar benj istiyor uyanıyor erken mi verdim acaba diye dusunmedim degil 19 gunluk bebisim

Ah canım senin durum benim ki gibi olmuş bende rüyamda bir çay bardağını dolduracak kadar sütümün geldigini gordumnasil seviniyorum.pes etmeyelim olduğu kadar artık ben mama veriyorum mecburen
Ahh ah napcaz bilmem. Ben eds yontemiyle arttirmaya calisicam artik ins. Seninle yoldas olalim :)

F Fobia canım bi ikimiz sarılık yapmayı becerdik demek ki :)) gülüyorum ağlanacak halimize. O gün 2 doktora Mail attım sarılık olduğunu söyledim değerlerini yazdım kilo alımını yazdım, ertesi gün 2 doktorda aradı. İkisi de gündüz 2 saat ara ile gece ise 3 saat ara ile emzirmemi,üzülecek birşey olmadığını kilo alımının iyi olduğunu, 13 kan değerinin değerin düşük olduğunu telaş yapılmamasını tek çözümün emzirmek olduğunu söyledi. 17 ve üstü olursa ışık tedavisi olacağını söyledi. İkiside çok iyi doktor ilgi alakalarına bayıldım. Anne mutlu olursa sütü çok gelir ve çocuğu iyileştirir dedi. İsterseniz geleyim muayene edin dedim. Gerek yok isterseniz ayda bir muayeneye getirebilirsiniz dedi. Yarım saatten fazla emzirmeyin dedi. Korkulacak bir konu değil bu değerlerle dedi. Bazı çocuklar 1 haftada bazı çocuk 20-35 günde atlatır dedi. Mama almıyorsa hiç zorlamayın dedi. Benden haberler böyle canım.

Canım ben hastanede verdim alışsın diye çalışacağım çünkü oyalancak bişey olsun diye. günde toplam 2 saat falan emiyordur, altını değiştirirken veriyorum genelde basende uyumaya yakın. Senin dediğin gibi bazen beni yalancı meme olarak kullanıyor çünkü :))

Sezeryandan kac gun sonra korse kullanmaya basladin cnm? Birde hangi korseyi kullanıyon? Benim doktor korse onermedi ya ama ben kullanmak istiyordum

Ben bir kac kere vermeyi denedim ama Kabul etmedi. Cokta ustelemedim sakin bir bebek zaten genelde diye, oglum 20 aylik emzigine asiri duskun o yuzden biraz cekindimde sanirim kizimda emzige alisirsa cok duskun olur diye israr etmedim:/ oglum 1 haftalikken vermistim ebe tavsiyesi ile. Cunku emme refleksi cok gucluydu surekli sut iciyordu bu yuzden 've surekli asiri cis, kusma oluyordu. Bagirsaklari cok calistigi icin gazda coktu ikinizde rahat etmistik emzikle. Simdiyse kizimi bende gun icinde cok emziriyorum ama geceleri guzel uyuyor yoksa bende belki israrci olurdum

Sezeryandan kac gun sonra korse kullanmaya basladin cnm? Birde hangi korseyi kullanıyon? Benim doktor korse onermedi ya ama ben kullanmak istiyordum
Yok benimki normal doğum olmuştu da hamilelikten önce bel ağrım için kullandığım bi korse vardı onunla sıkıştırıyorum karnımı. Doğumdan 2 gün sonra takmaya başlamıştm. Korse almaya vaktim olmadı zaten şimdiye kadar o yüzden evdekini kullanıyorum

Kızlar bebeğimin yanakları böyle oldu ne icin olabilir başınıza geldimi
Benim oğlumda oldu önce böyle başladı sonra tüm yüzünü sardı .tipta toksik eriten diye geçiyor ilaca falan gerek yok ilik suyla yıka çok sarmalama.simdi oğlumda geçmeye başladı 2 3 hafta sürüyor

Ee kuzum nasıl ısıtılacak sagilan sut surekli ısıtmakta zor cocuk varken biri bakiyor olsa sorun yokta tek basima :-(
Ama mecbur yapacak birsey yok, ben icebilecehi kadari biberona bosaltip isitiyorum ocakta 2 dk da isiniyor benmari usulu ile, ben de tek bakiyorum benj cok zorlamiyor isitmak gerci genelde emziriyorum ama gerektiginde de isitiyorum

Benimkide tutmadi iki kere sonra uyudu yatirdim uyandirdi kendini meme arayarak verdim tuttu bu sefer ama biraz emzigi emince cikardim cadi yine uyandi ya korkum benimde su yönde ilk cocugumda sadece uyurken emzik veriyrdum onun disinda gostermiyordum ama o da dalinca dusuruyordu bu sefer düştü diye ağlıyordu 5 dk bir bunda da aynisi olursa cok kötü olur bilemedim ondan ne yapacagimi

Ahh ah napcaz bilmem. Ben eds yontemiyle arttirmaya calisicam artik ins. Seninle yoldas olalim :)
O nasıl yöntem canım bakalım bende incir kürü yapayım diyorum vakit bulup yapamadım.humana çay aldım birde arkadaş Aptamil in çayını onerdi onlarida deneyecegim

Bana hemşire arkadaş önce emzir mamasını ver bir saat uyur uyanınca biraz emziği ver uyusun dalsin çıkar böyle iki saat yap sonrada kalkar zaten emzirirsin demişti.hem goguslerinde süt birikir hem sende dinlenirsin biraz böyle söylemişti bende arada veriyorum

Normal yatinca akmiyor yani bende alayim bari..surekli ustum batiyor
ben sürdüğüm kremi atlet emmesin diye kullandım ilk zamanlar , ama hava alsın diye delikli başlığı taktım hep, bu sefer de süt doluyo ama ben bişey için eğiliyorum mesela bebeği beşiğe koymak için. İçindeki süt hep dökülüyor üstüme .. bıktım valla artık kullanmıyorum

ben 7 tane emzik aldım :)) ama malesef bu da sevmiyor öğürüp duruyor abisi gibi. Abisi de emzik niyetine iki yıl beni kullanmıştı. Oyüzden bu alsın istedim ama malesef

Kızlar yardım edin emziremiyorum meme ucun yara artık kopmaya başladı. Oğlum meme ucumu agzına tam alamıyor emegim drrken sinir krizine giriyor. Artık sağıp veriyorum kaç cc vericegm bilmiyorum lütfen yardım edin bugun 12 gunlukcolduk 60 ccden fazla içiyor. Sütünü sağıp veren var mı benim gibi çok mutsuzum....

Kızlar ben bir memeden emzirirken öbürü de sızlamaya başladı. Kas ağrısı gibi sızlıyor aynı anda. Bu normal mi böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Meme emdiği için Bebişin uyarıldı memeler emdiği göğsünde de aynı sizi oldu ama emdiği için hissetmedin süt doluyor canım ondan

Süt sagip fln mi birakiyorsun canim mama mi veriyorlar yoksa prensesi birakmissin ya. Ben de birakip cikma olayina cesaret edemiyorum da ogreneyim diye soruyoru.m)
Ben süt varsa memiste süt bırakıyorum yoksa mama veriyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…