Merhaba ocak anneleri :) Allah nasip ederse ben de Haziran annesi olacam. Malum şubat indirimleri var ve bebek arabası araştırıyorum.. Travel sistem çift yönlü kullanımı olan katlandığında mümkün olduğunca az yer kaplayan Bi bebek arabası öneriniz var mı? Aldığı ürünü tavsiye eden ve ya etmeyen var mı :) yardımcı olursanız sevinirim
Ahh ah napcaz bilmem. Ben eds yontemiyle arttirmaya calisicam artik ins. Seninle yoldas olalim :)Ah canım senin durum benim ki gibi olmuş bende rüyamda bir çay bardağını dolduracak kadar sütümün geldigini gordumnasil seviniyorum.pes etmeyelim olduğu kadar artık ben mama veriyorum mecburen
Bende carsamba gidecem kontrole o zaman ultrasyonla bakar soyler cnm herhalde sana da yazarim. Yarin ebeye sorarsan cvbi bana yazar misin cnmİçime kurt düşürdün canım ben yarın aşıya gideceğim ebelere sorayım bi
Canım ben hastanede verdim alışsın diye çalışacağım çünkü oyalancak bişey olsun diye. günde toplam 2 saat falan emiyordur, altını değiştirirken veriyorum genelde basende uyumaya yakın. Senin dediğin gibi bazen beni yalancı meme olarak kullanıyor çünkü :))Kizlar emzik veriyor musunuz bebeginize benim elimde vardi artik dayanamadim az oncr verdim cunku emdigini emiyor sonra yalanci meme gibi gogsumu tutuyor süt gelince kızıyor yatırıyorum tekrar benj istiyor uyanıyor erken mi verdim acaba diye dusunmedim degil 19 gunluk bebisim
Sezeryandan kac gun sonra korse kullanmaya basladin cnm? Birde hangi korseyi kullanıyon? Benim doktor korse onermedi ya ama ben kullanmak istiyordumU Umutherzaman Bende de 15 gün oldu hala geliyor. Adet olduğumda 4-5 gün sürerdi şimdi o kadar bıktım ki ped kullanmaktan kanama hızlansın diye korsemi çok sıkıyorum sıkınca kan artıyor çünkü, korseyi çıkarınca azalıyor. Biraz iyileşince bi dene istersen bilemedim işe yarar belki
Kizlar emzik veriyor musunuz bebeginize benim elimde vardi artik dayanamadim az oncr verdim cunku emdigini emiyor sonra yalanci meme gibi gogsumu tutuyor süt gelince kızıyor yatırıyorum tekrar benj istiyor uyanıyor erken mi verdim acaba diye dusunmedim degil 19 gunluk bebisim
Yok benimki normal doğum olmuştu da hamilelikten önce bel ağrım için kullandığım bi korse vardı onunla sıkıştırıyorum karnımı. Doğumdan 2 gün sonra takmaya başlamıştm. Korse almaya vaktim olmadı zaten şimdiye kadar o yüzden evdekini kullanıyorumSezeryandan kac gun sonra korse kullanmaya basladin cnm? Birde hangi korseyi kullanıyon? Benim doktor korse onermedi ya ama ben kullanmak istiyordum
Benim oğlumda oldu önce böyle başladı sonra tüm yüzünü sardı .tipta toksik eriten diye geçiyor ilaca falan gerek yok ilik suyla yıka çok sarmalama.simdi oğlumda geçmeye başladı 2 3 hafta sürüyorKızlar bebeğimin yanakları böyle oldu ne icin olabilir başınıza geldimi
Ama mecbur yapacak birsey yok, ben icebilecehi kadari biberona bosaltip isitiyorum ocakta 2 dk da isiniyor benmari usulu ile, ben de tek bakiyorum benj cok zorlamiyor isitmak gerci genelde emziriyorum ama gerektiginde de isitiyorumEe kuzum nasıl ısıtılacak sagilan sut surekli ısıtmakta zor cocuk varken biri bakiyor olsa sorun yokta tek basima :-(
Benimkide tutmadi iki kere sonra uyudu yatirdim uyandirdi kendini meme arayarak verdim tuttu bu sefer ama biraz emzigi emince cikardim cadi yine uyandi ya korkum benimde su yönde ilk cocugumda sadece uyurken emzik veriyrdum onun disinda gostermiyordum ama o da dalinca dusuruyordu bu sefer düştü diye ağlıyordu 5 dk bir bunda da aynisi olursa cok kötü olur bilemedim ondan ne yapacagimiBen bir kac kere vermeyi denedim ama Kabul etmedi. Cokta ustelemedim sakin bir bebek zaten genelde diye, oglum 20 aylik emzigine asiri duskun o yuzden biraz cekindimde sanirim kizimda emzige alisirsa cok duskun olur diye israr etmedim:/ oglum 1 haftalikken vermistim ebe tavsiyesi ile. Cunku emme refleksi cok gucluydu surekli sut iciyordu bu yuzden 've surekli asiri cis, kusma oluyordu. Bagirsaklari cok calistigi icin gazda coktu ikinizde rahat etmistik emzikle. Simdiyse kizimi bende gun icinde cok emziriyorum ama geceleri guzel uyuyor yoksa bende belki israrci olurdum
O nasıl yöntem canım bakalım bende incir kürü yapayım diyorum vakit bulup yapamadım.humana çay aldım birde arkadaş Aptamil in çayını onerdi onlarida deneyecegimAhh ah napcaz bilmem. Ben eds yontemiyle arttirmaya calisicam artik ins. Seninle yoldas olalim :)
Bana hemşire arkadaş önce emzir mamasını ver bir saat uyur uyanınca biraz emziği ver uyusun dalsin çıkar böyle iki saat yap sonrada kalkar zaten emzirirsin demişti.hem goguslerinde süt birikir hem sende dinlenirsin biraz böyle söylemişti bende arada veriyorumKizlar emzik veriyor musunuz bebeginize benim elimde vardi artik dayanamadim az oncr verdim cunku emdigini emiyor sonra yalanci meme gibi gogsumu tutuyor süt gelince kızıyor yatırıyorum tekrar benj istiyor uyanıyor erken mi verdim acaba diye dusunmedim degil 19 gunluk bebisim
ben sürdüğüm kremi atlet emmesin diye kullandım ilk zamanlar , ama hava alsın diye delikli başlığı taktım hep, bu sefer de süt doluyo ama ben bişey için eğiliyorum mesela bebeği beşiğe koymak için. İçindeki süt hep dökülüyor üstüme .. bıktım valla artık kullanmıyorumNormal yatinca akmiyor yanibende alayim bari..surekli ustum batiyor
ben 7 tane emzik aldım :)) ama malesef bu da sevmiyor öğürüp duruyor abisi gibi. Abisi de emzik niyetine iki yıl beni kullanmıştı. Oyüzden bu alsın istedim ama malesefKizlar emzik veriyor musunuz bebeginize benim elimde vardi artik dayanamadim az oncr verdim cunku emdigini emiyor sonra yalanci meme gibi gogsumu tutuyor süt gelince kızıyor yatırıyorum tekrar benj istiyor uyanıyor erken mi verdim acaba diye dusunmedim degil 19 gunluk bebisim
Gözün aydın canım güle güle büyütKızlar doğum yaptım. Sezeryanla. 3345 gr 50cm kücücük bi oğlan cocugu :))
Meme emdiği için Bebişin uyarıldı memeler emdiği göğsünde de aynı sizi oldu ama emdiği için hissetmedin süt doluyor canım ondanKızlar ben bir memeden emzirirken öbürü de sızlamaya başladı. Kas ağrısı gibi sızlıyor aynı anda. Bu normal mi böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Ben süt varsa memiste süt bırakıyorum yoksa mama veriyor eşimSüt sagip fln mi birakiyorsun canim mama mi veriyorlar yoksa prensesi birakmissin ya. Ben de birakip cikma olayina cesaret edemiyorum da ogreneyim diye soruyoru.m)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?