- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Biz surekli biberondayiz canim aksam basucuma ketilla bardak koydumAma mecbur yapacak birsey yok, ben icebilecehi kadari biberona bosaltip isitiyorum ocakta 2 dk da isiniyor benmari usulu ile, ben de tek bakiyorum benj cok zorlamiyor isitmak gerci genelde emziriyorum ama gerektiginde de isitiyorum
Ay ne guzel dedin cok sıkıldim esim illada kirkiniz ciksin diyor soyle bi avm falan gitsek yemek yesek e bebektede indirim var bikac birseyler alsak insan yuZunu unuttum valla sizlerde olmasaniz napacaz bilmiyorum cok sıkıldim daha 28gunluguz 40a daha bi sene varGünaydın hanımlar
Günlük güneşlik bir gün var burda
İçim açıldı iki gündür artık havalar güzel olursa kuzular ile gezmeye çıkabiliriz
Kızlar bebeğimin yanakları böyle oldu ne icin olabilir başınıza geldimi
Benim esimde öyle merak etme tek Dr ve sağlık ocağı için çıktık bebekleAy ne guzel dedin cok sıkıldim esim illada kirkiniz ciksin diyor soyle bi avm falan gitsek yemek yesek e bebektede indirim var bikac birseyler alsak insan yuZunu unuttum valla sizlerde olmasaniz napacaz bilmiyorum cok sıkıldim daha 28gunluguz 40a daha bi sene var
Keşke opmeseler bağışıklık sistemleri daha zayıf kuzuların uyarin nazikçe hasta olabileceğini söyleyinEsimin ailesi bebegi surekli opuyor elini ayagini agzina sokuyor. Uyku tutmuyor dusunmekten.Yaptiklari normal birsey mi ?
Bak bu aklıma yattı doğrudurSıkıyorduk canm bizim bebiş biraz geç doğmuştu büyük doğdu o yüzden. Büyük doğan bebeklerde kordon daha kalın olabiliyormuş içi de daha geç kuruyormuş o yüzden. Ondan olabilir dediler
Üzülme canım çok şükür ki sütün var sagabiliyirsun olmadı gogusleirn iyileşene kadar böyle ver.benimde bir göğsüm hiç iyileşmediKızlar yardım edin emziremiyorum meme ucun yara artık kopmaya başladı. Oğlum meme ucumu agzına tam alamıyor emegim drrken sinir krizine giriyor. Artık sağıp veriyorum kaç cc vericegm bilmiyorum lütfen yardım edin bugun 12 gunlukcolduk 60 ccden fazla içiyor. Sütünü sağıp veren var mı benim gibi çok mutsuzum....
Sezaryenin ertesi günü doktorumun tavsiyesiyle kullandım ben sezaryen sonrası korse diye geçiyor cırtlı olanlardan...Sezeryandan kac gun sonra korse kullanmaya basladin cnm? Birde hangi korseyi kullanıyon? Benim doktor korse onermedi ya ama ben kullanmak istiyordum
Yatmadan suyu kaynatıp termosa koyuyorum ben o da kolay oluyor canımBiz surekli biberondayiz canim aksam basucuma ketilla bardak koydumgunduz farketmiyorda geceden korkuyordum oda basit oldu altini degistirene kadar sutu isindi
Kızlar grip oldum ya napabilirim bebeğime gecicek diye ödüm kopuyo ya
Allah allah. Her hastanenin uygulaması farklı demekki. Bizde göbeğe hiç dokunmadılar. Hatta doktorumuz göbek düştükten 2 gün sonra yıkayın demişti. Umarım en kısa zamanda düşerBakım olarak babusol solüsyon yazmıştı doktor onunla temizledik sabah akşam 10 gün boyunca. Hastanedeki hemşire de aynı şeyle temizlemişti çıkmadan önce. Kordonu çok ıslatmadan, ıslanırsa da kuruttuğumuz sürece sorun olmazmış
Geçmiş olsun canm. Emzirirken maske kullanmak gerekiyor bulaşmasın diye. Ama sütten geçmiyor için rahat olsun anne sütü aldığı sürece de sıkıntı olmuyormuş. Yüzüne doğru öksürüp hapşırma bir de kivi portakal limon tüket bol bol
Kiz butun pislik hastahanelerde olacak oldumu ordada olurdu kackere gittik ne olacak bebek arabasinda yatsa bizde hava alsak :-( bebek arabasi batmasin diyoBenim esimde öyle merak etme tek Dr ve sağlık ocağı için çıktık bebekle
40 bizim yarın çıkacak bakalım bundan sonra ne diyecek aslında haklilar havalar çok soğuktu AVM merkezi havalandırma olan yerler mikrop daha çok kalabalık yerde bu sayede kuzular hasta olmadılar şükür
Kızlar yardım edin emziremiyorum meme ucun yara artık kopmaya başladı. Oğlum meme ucumu agzına tam alamıyor emegim drrken sinir krizine giriyor. Artık sağıp veriyorum kaç cc vericegm bilmiyorum lütfen yardım edin bugun 12 gunlukcolduk 60 ccden fazla içiyor. Sütünü sağıp veren var mı benim gibi çok mutsuzum....
Günaydın hanımlar
Günlük güneşlik bir gün var burda
İçim açıldı iki gündür artık havalar güzel olursa kuzular ile gezmeye çıkabiliriz
Dun giydirdim bi guzel koydum bebek arabasina örttüm ustunude penye battaniyeyle indik sahile bi guzel gezdik yürüdüm hava aldim iyi geldi kizimda misil misil uyudu patlamistim gercekten evde artikKiz butun pislik hastahanelerde olacak oldumu ordada olurdu kackere gittik ne olacak bebek arabasinda yatsa bizde hava alsak :-( bebek arabasi batmasin diyokafayi usutmus evde odalar arasi gezerken bebek arabasina yatiriyorum mutfaga falan giderken onuda goturuyorum ondan batmasin diyor
Biz de 24 gunlukken çıktık disari. Hastanede çocuk doktorunun onunde dikilirken bi suru hasta çocuk oluyor en azindan hava guzelken arabada yatiyor çocuk her yerleri ortulu oluyor anlamiyor bile nerde olduğunuKiz butun pislik hastahanelerde olacak oldumu ordada olurdu kackere gittik ne olacak bebek arabasinda yatsa bizde hava alsak :-( bebek arabasi batmasin diyokafayi usutmus evde odalar arasi gezerken bebek arabasina yatiriyorum mutfaga falan giderken onuda goturuyorum ondan batmasin diyor
Gercekten ya benim de gulesim geliyor çocuk 26 günlük oldu gunes vurunca gozlerine sari hala:) oo gece 3 saat demis benim doktor gece 2 gunduz 1 demisti 16 Gün once cuma günü belki o da arttirir. Yarim saatten fazla nerde zaten benimkinin emmesi...uygulama indirdim artik bebek bakimi diye kac dakika hangi gogsu ne zaman emmis fln zamam tutuluyor. Bizim ki genel olarak 5-6 dk emiyor birakiyor nerde yarim saatF Fobia canım bi ikimiz sarılık yapmayı becerdik demek ki :)) gülüyorum ağlanacak halimize. O gün 2 doktora Mail attım sarılık olduğunu söyledim değerlerini yazdım kilo alımını yazdım, ertesi gün 2 doktorda aradı. İkisi de gündüz 2 saat ara ile gece ise 3 saat ara ile emzirmemi,üzülecek birşey olmadığını kilo alımının iyi olduğunu, 13 kan değerinin değerin düşük olduğunu telaş yapılmamasını tek çözümün emzirmek olduğunu söyledi. 17 ve üstü olursa ışık tedavisi olacağını söyledi. İkiside çok iyi doktor ilgi alakalarına bayıldım. Anne mutlu olursa sütü çok gelir ve çocuğu iyileştirir dedi. İsterseniz geleyim muayene edin dedim. Gerek yok isterseniz ayda bir muayeneye getirebilirsiniz dedi. Yarım saatten fazla emzirmeyin dedi. Korkulacak bir konu değil bu değerlerle dedi. Bazı çocuklar 1 haftada bazı çocuk 20-35 günde atlatır dedi. Mama almıyorsa hiç zorlamayın dedi. Benden haberler böyle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?