2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz 42 gunluk olduk bugün tam ayında oldu yani 12 gün olmuş asi olalı 27 sinde 2. Karma aşıya gidecegiz
Canım bizde bir aylık iken olduk 39 günlük olduk bizde ikinci ay verem aşısı olacak diye söyledi bize hemşire hatta ikinci ay Dr rota virüsü aşısı yapılsin dedi bize

Aynı durum bizde de var ben anason kimyon çayı relaktaz damla veriyorum bunu yaşıyor vermesem ne olur bilemiyorum biz oglusu küçük tüp diye seviyoruz

Doğumlar tamamlandı hepimiz kuzularımızı sağlıkla büyütelim inşallah kızlar peki doğum sonrası korse kullanan var mı hangileri iyi benim karnım çok sarktı görüntüyü geçtim otururken rahatsız ediyo marka model tavsiyeniz neler

Bizde hep ayniyiz işin garibi gazda cikariyo bugün sabaha kadar ıkındı ayakları hep karnında yuvarlanip durdu kaka yapmakta zorlaniyo yapınca rahatlar diyorum oda yok bizim tek çözümümüz yüz üstü yatması ozaman rahatliyo ve uyuyo yoksa imkansız uyumuyo Kivraniyo hep doğduğundan beri hep gazlı ama artık dahada arttı

Peki kanaman nasil cnm bazi kisiler korseden sonra kanamam arttı diyor bazıları azaldi diyor
Benim ilk günde çoktu kanama 2. Gün taktım 10 güne yakın kullandım 21 günlük olduk artık takmıyorum wcye giderken tak çıkar sıkıldım arada belden dize kadar olan kendi korsem vardı onu giyiyorum ama kanamam hala adet kanaması gibi geliyor. Korseyle mi alakalı bilmiyorum canım.

Ben dogdugunda bi denemistim. 10 gunlukten sonra da uykuya dalarken veya cok huysuzsa veriyorum. Ama tokken vermeye ozen gosteriyorum. Dedigin gibi vermedigimde emiyor emiyor sonra emmeye devam etmek istiyor ama sut gelince kiziyor agliyor çozum bulamiyorum :)

Benimki de 2 gecedir ayni ya. 26 gunluk daha ama 2 gecedir ikincam diye mosmor oluyor. Bezini acip poposunu hafiften acmaya calisinca az az cikior gaz ama gece gene ayni olursa sab simplex onerdiler onu deneyecegim.
kızlarr kanguruyu nezaman kullanmaya baslayabılırım. kızım 42 gunluk 2ay dıyor drlar sanırım genelde
Ben mamadusbaby den siparis ettim canim. Gelecek iki gune insallah. Yenidogan aparatiyla geliyor dogumdan itibaren kullanabilirsiniz dediler

Valla pusete koymadım su ana kucagi gibi bisey varya yeni dogdugunda kullaniliyor birkac gune girmez icine zaten ondan biri vermisti onunla attim icjne yatar pozisyonda hava cok gunesti gunesligini tam kapatmadim aralik biraktim hava alsin diye
Hava iyiyse koy arabaya gotur bisey olmaz

Biz surekli biberondayiz canim aksam basucuma ketilla bardak koydum gunduz farketmiyorda geceden korkuyordum oda basit oldu altini degistirene kadar sutu isindi
Cok mantikli 2 dk kaynar su bardagn icinde de isitrsin, istedigimz zaman hep bir yolunu buluyoruz o yuzden rahat ol bir sekilde yoluna girer

bebeğim Bugün 3.ye kaka yaptı böyle dolu dolu seslıydı hepsi Geçen hafta gaz problemi yaşadığımızda yapamamıştı pek. sonra damlamızıa düzenli kullanınca yine yapmaya başladı düzenli olarak ama bugün çok çok fazlaydı şükür gaz ağlaması da yok acaba Damla'yı düzenli kullandım diye mi yoksa Üşütmüş olabilir mi kayınvalideme bıraktım Sabah dişçiye giderken o sırada yaptı altını o aldı üşütmüş galiba dedi bana renginde falan sıkıntı yok kokusu da normal bebek kakası ama sanki kakasında taneler var gibiydı ben nasıl ayırt edebileceğim ki ishal mi oldu üşüttü mü Yoksa Damla mı işe yaradı Kafama taktım o tane gibi dediğin bir şeyler de yine sıvı ama tane gibi

F Fobia Benimkinin yüzünde sarı canım yarın kontrol var bakalım ne çıkacak sonuç. Canım emerken yutkunuyorsa sıkıntı yok gibi bizimki kafasına göre emiyor bazen 20 dk bazen 40 dk bazen 10 dk önceden hiç bırakmıyordu şimdi kendi bırakıyor memeyi. Atlatacağız inşallah bir şekilde. Benim yeğenimde olmuştu sarılık hatta o baya sarıydı eski resimlerine falan baktım annesine sordum 20 günden sonra azaldı 40 günde de bitmişti dedi. İnşallah bizimkilerde geçer. Kendi kendine uyanıyor ya artık içim daha rahat. Gece yine uyanmıyor tabi uygulama adı nedir benim hiç aklıma gelmemişti :) rabbim hepimize şifa versin.

Damlayı düzenli kullandığın için yapmıştır. İshal olurda cırcıvık oluyor hatta tane olmuyor

Az önce biz de aynı sorunu yaşadık. Mosmor oldu. Gerçekten saatlerdir kafayı yemek üzereyim. En sonunda kv kullan at alt açmalardan dizlerinde serdi. Kızı da. Kucağına aldı. Alaturka wc pozisyonu yaptı kızıma. Altını da çıplak şekilde popo deliğine zeytin yağı sürdü parmağıyla açtı. Ağlaya ağlaya yaptı kakasını. Hala gazı var ona rağmen. Sizde bu yöntemi deneyin en azından rahatlar biraz

Damlayı düzenli kullandığın için yapmıştır. İshal olurda cırcıvık oluyor hatta tane olmuyor
Teşekkür ederim canım Cevabın için Görümcem geçen o hastalığa yakalanmıştı kızıma yaklaşmasın diye görüştüğümüzde bizde tokalaşmayalım demıstım bana da gecmesın dıye bıkaç gun sonra geldı
ıyılesmıstı sozde ve bana sormadan alyayı aldı kucagına ben de gerı aldım acaba dedm ondan mı geçti cokkorktum bıan. daha rotaaşısı da yapılmadı cunku

Kızlar size bir konuda fikir danışmak istiyorum. Yarın 1 ayımız doluyor. Çok şükür dikişlerimde iyi durumda arada yanma vs oluyor ama 6 ay normalmiş. Korse kullanıp memnun kalan ya da kalmayan oldu mu? Göbeğim epey indi ama hala var. 14 kg verdim. Gitmesini istediğim 13 kg daha var. Göbeğimi gördükçe sinir oluyorum

Yok canım sanmam korkma öyle kucağa almak değil yediii kaptan bişe yerse içerse kapar. Ya aşı diyince benim kız hastaydı ve biz sağlık ocağına gitmedik bana söyledikleri herşeyi de unuttum sağlık ocağına hangi günler ne için gitmek gerek bilo musun

Ayrıca ne hastalığı var eğer amip falansa amip uzun yıllar vücutta kalıyor sen görümcenin yediklerini içtiklerini hipoyla domestosla yıka

Arkadasimda 2 aylikti gecti bizimki dedi. Kuzularimiza bir sıkıntı olusturmasin da gecsin insallaaah. Google playdan indirdim bebek bakimo diye bak logosunu da koydum resim olarak. Ben bayagi begendim:)

Eklentiler

• 20190204_154846.webp
    4 KB · Görüntüleme: 29
Canim biz sennle ayni gun dogum yapmistik di mi ? 28 aralikta ben 40 i persembe gunu cikacak diye hesaplamistim ama yanlis mi hesaplamisim

Eger ergonomik ve yenidogan uyumlu degilse 3-4 aydan once baslamayi , omurga gelisimini olumsuz etkiliyormus ben arstirdim da o yuzden yenidogan uyumlu mu alsam yoksa 2 ay daha bekleyip normal alsam daha mi kullanisli olur diye dusunuyorum, ne bileyim kizimi yenidogan uyumlu degilse zamanndan once bindrmek mantikli gelmedi zaten uyumlu degilse ne esim ne annem izin vermez bindrmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…