- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım bizde bir aylık iken olduk 39 günlük olduk bizde ikinci ay verem aşısı olacak diye söyledi bize hemşire hatta ikinci ay Dr rota virüsü aşısı yapılsin dedi bizeBiz 42 gunluk olduk bugün tam ayında oldu yani 12 gün olmuş asi olalı 27 sinde 2. Karma aşıya gidecegiz
Aynı durum bizde de var ben anason kimyon çayı relaktaz damla veriyorum bunu yaşıyor vermesem ne olur bilemiyorum biz oglusu küçük tüp diye seviyoruzKızlarrrr dün akşam gaz sancılarımız başladı. Yavrum ıkınıyor kızarıyor morarıyor ve çıkartamıyor maalesef. Gece saat 1 e kadar ağladı uyuyamadı. Bİr kaşık rezene verdim. Ayağını sıcak su koydum karnına sıcak havlu mallesef rahatlatmadı. Karnına ılık zeytin yağı ile masaj yaptım ya o işe yaradı yada yavrucak yoruldu ve uyudu. O halini görüp elimden bişey gelmemesi o kadar üzdü ki ne kadar zor bir durum. Emdikten sonra çok az gaz çıkartabiliyor zorlanıyor ama devamı gelmiyor. Şimdi bile uykusunda ıkınıyor yavrum çığlık bile attı. Biogaila kullanıyorum. Önerileriniz tecrübeleriniz var mı acaba
Bizde hep ayniyiz işin garibi gazda cikariyo bugün sabaha kadar ıkındı ayakları hep karnında yuvarlanip durdu kaka yapmakta zorlaniyo yapınca rahatlar diyorum oda yok bizim tek çözümümüz yüz üstü yatması ozaman rahatliyo ve uyuyo yoksa imkansız uyumuyo Kivraniyo hep doğduğundan beri hep gazlı ama artık dahada arttıKızlarrrr dün akşam gaz sancılarımız başladı. Yavrum ıkınıyor kızarıyor morarıyor ve çıkartamıyor maalesef. Gece saat 1 e kadar ağladı uyuyamadı. Bİr kaşık rezene verdim. Ayağını sıcak su koydum karnına sıcak havlu mallesef rahatlatmadı. Karnına ılık zeytin yağı ile masaj yaptım ya o işe yaradı yada yavrucak yoruldu ve uyudu. O halini görüp elimden bişey gelmemesi o kadar üzdü ki ne kadar zor bir durum. Emdikten sonra çok az gaz çıkartabiliyor zorlanıyor ama devamı gelmiyor. Şimdi bile uykusunda ıkınıyor yavrum çığlık bile attı. Biogaila kullanıyorum. Önerileriniz tecrübeleriniz var mı acaba
Benim ilk günde çoktu kanama 2. Gün taktım 10 güne yakın kullandım 21 günlük olduk artık takmıyorum wcye giderken tak çıkar sıkıldım arada belden dize kadar olan kendi korsem vardı onu giyiyorum ama kanamam hala adet kanaması gibi geliyor. Korseyle mi alakalı bilmiyorum canım.Peki kanaman nasil cnm bazi kisiler korseden sonra kanamam arttı diyor bazıları azaldi diyor
Ben dogdugunda bi denemistim. 10 gunlukten sonra da uykuya dalarken veya cok huysuzsa veriyorum. Ama tokken vermeye ozen gosteriyorum. Dedigin gibi vermedigimde emiyor emiyor sonra emmeye devam etmek istiyor ama sut gelince kiziyor agliyor çozum bulamiyorum :)Kizlar emzik veriyor musunuz bebeginize benim elimde vardi artik dayanamadim az oncr verdim cunku emdigini emiyor sonra yalanci meme gibi gogsumu tutuyor süt gelince kızıyor yatırıyorum tekrar benj istiyor uyanıyor erken mi verdim acaba diye dusunmedim degil 19 gunluk bebisim
Benimki de 2 gecedir ayni ya. 26 gunluk daha ama 2 gecedir ikincam diye mosmor oluyor. Bezini acip poposunu hafiften acmaya calisinca az az cikior gaz ama gece gene ayni olursa sab simplex onerdiler onu deneyecegim.Herkeze merhaba oğlum 42 gunluk oldu maşallah huysuz bir bebek değil ama gaz sancisina alıştım derken şimdide gece uykusunda bile ikiniyo iki buklum yüz üstü yatınca rahat yoksa uyku imkansız kakasini günde 1 kere olsun yapiyo ama beline kadar diyebilirim tek seferde içini resmen boşaltıyo dr gitsemmi gitmesemmi bilemedim hastahaneye gidince 5 6 saatten önce dönemiyoruz asıl oralarda mikrop kapacak diye korkuyorum
Ben mamadusbaby den siparis ettim canim. Gelecek iki gune insallah. Yenidogan aparatiyla geliyor dogumdan itibaren kullanabilirsiniz dedilerkızlarr kanguruyu nezaman kullanmaya baslayabılırım. kızım 42 gunluk 2ay dıyor drlar sanırım genelde
Valla pusete koymadım su ana kucagi gibi bisey varya yeni dogdugunda kullaniliyor birkac gune girmez icine zaten ondan biri vermisti onunla attim icjne yatar pozisyonda hava cok gunesti gunesligini tam kapatmadim aralik biraktim hava alsin diyeOhhh mis gibi maşallah size. Canım araç koltuğu poşetinde mi yok normal bebek arabasında yatar poZisyonda mı çıkarttın bebeğini. Bide bebeğin arabasını komplemi kapattın yoksa yüz kısmı açıkmı kaldı ben çıkartmak istiyorum. Hastaneye otomobille gidiyoruz sıkıldım bi hava alıp yürümek istiyorum artık
Cok mantikli 2 dk kaynar su bardagn icinde de isitrsin, istedigimz zaman hep bir yolunu buluyoruz o yuzden rahat ol bir sekilde yoluna girerBiz surekli biberondayiz canim aksam basucuma ketilla bardak koydumgunduz farketmiyorda geceden korkuyordum oda basit oldu altini degistirene kadar sutu isindi
Damlayı düzenli kullandığın için yapmıştır. İshal olurda cırcıvık oluyor hatta tane olmuyorbebeğim Bugün 3.ye kaka yaptı böyle dolu dolu seslıydı hepsi Geçen hafta gaz problemi yaşadığımızda yapamamıştı pek. sonra damlamızıa düzenli kullanınca yine yapmaya başladı düzenli olarak ama bugün çok çok fazlaydı şükür gaz ağlaması da yok acaba Damla'yı düzenli kullandım diye mi yoksa Üşütmüş olabilir mi kayınvalideme bıraktım Sabah dişçiye giderken o sırada yaptı altını o aldı üşütmüş galiba dedi bana renginde falan sıkıntı yok kokusu da normal bebek kakası ama sanki kakasında taneler var gibiydı ben nasıl ayırt edebileceğim ki ishal mi oldu üşüttü mü Yoksa Damla mı işe yaradı Kafama taktım o tane gibi dediğin bir şeyler de yine sıvı ama tane gibi
Az önce biz de aynı sorunu yaşadık. Mosmor oldu. Gerçekten saatlerdir kafayı yemek üzereyim. En sonunda kv kullan at alt açmalardan dizlerinde serdi. Kızı da. Kucağına aldı. Alaturka wc pozisyonu yaptı kızıma. Altını da çıplak şekilde popo deliğine zeytin yağı sürdü parmağıyla açtı. Ağlaya ağlaya yaptı kakasını. Hala gazı var ona rağmen. Sizde bu yöntemi deneyin en azından rahatlar birazKızlarrrr dün akşam gaz sancılarımız başladı. Yavrum ıkınıyor kızarıyor morarıyor ve çıkartamıyor maalesef. Gece saat 1 e kadar ağladı uyuyamadı. Bİr kaşık rezene verdim. Ayağını sıcak su koydum karnına sıcak havlu mallesef rahatlatmadı. Karnına ılık zeytin yağı ile masaj yaptım ya o işe yaradı yada yavrucak yoruldu ve uyudu. O halini görüp elimden bişey gelmemesi o kadar üzdü ki ne kadar zor bir durum. Emdikten sonra çok az gaz çıkartabiliyor zorlanıyor ama devamı gelmiyor. Şimdi bile uykusunda ıkınıyor yavrum çığlık bile attı. Biogaila kullanıyorum. Önerileriniz tecrübeleriniz var mı acaba
Teşekkür ederim canım Cevabın için Görümcem geçen o hastalığa yakalanmıştı kızıma yaklaşmasın diye görüştüğümüzde bizde tokalaşmayalım demıstım bana da gecmesın dıye bıkaç gun sonra geldıDamlayı düzenli kullandığın için yapmıştır. İshal olurda cırcıvık oluyor hatta tane olmuyor
Yok canım sanmam korkma öyle kucağa almak değil yediii kaptan bişe yerse içerse kapar. Ya aşı diyince benim kız hastaydı ve biz sağlık ocağına gitmedik bana söyledikleri herşeyi de unuttum sağlık ocağına hangi günler ne için gitmek gerek bilo musunTeşekkür ederim canım Cevabın için Görümcem geçen o hastalığa yakalanmıştı kızıma yaklaşmasın diye görüştüğümüzde bizde tokalaşmayalım demıstım bana da gecmesın dıye bıkaç gun sonra geldı
ıyılesmıstı sozde ve bana sormadan alyayı aldı kucagına ben de gerı aldım acaba dedm ondan mı geçti cokkorktum bıan. daha rotaaşısı da yapılmadı cunku
Ayrıca ne hastalığı var eğer amip falansa amip uzun yıllar vücutta kalıyor sen görümcenin yediklerini içtiklerini hipoyla domestosla yıkaTeşekkür ederim canım Cevabın için Görümcem geçen o hastalığa yakalanmıştı kızıma yaklaşmasın diye görüştüğümüzde bizde tokalaşmayalım demıstım bana da gecmesın dıye bıkaç gun sonra geldı
ıyılesmıstı sozde ve bana sormadan alyayı aldı kucagına ben de gerı aldım acaba dedm ondan mı geçti cokkorktum bıan. daha rotaaşısı da yapılmadı cunku
Arkadasimda 2 aylikti gecti bizimki dedi. Kuzularimiza bir sıkıntı olusturmasin da gecsin insallaaah. Google playdan indirdim bebek bakimo diye bak logosunu da koydum resim olarak. Ben bayagi begendim:)F Fobia Benimkinin yüzünde sarı canım yarın kontrol var bakalım ne çıkacak sonuç. Canım emerken yutkunuyorsa sıkıntı yok gibi bizimki kafasına göre emiyor bazen 20 dk bazen 40 dk bazen 10 dk önceden hiç bırakmıyordu şimdi kendi bırakıyor memeyi. Atlatacağız inşallah bir şekilde. Benim yeğenimde olmuştu sarılık hatta o baya sarıydı eski resimlerine falan baktım annesine sordum 20 günden sonra azaldı 40 günde de bitmişti dedi. İnşallah bizimkilerde geçer. Kendi kendine uyanıyor ya artık içim daha rahat. Gece yine uyanmıyor tabiuygulama adı nedir benim hiç aklıma gelmemişti :) rabbim hepimize şifa versin.
Canim biz sennle ayni gun dogum yapmistik di mi ? 28 aralikta ben 40 i persembe gunu cikacak diye hesaplamistim ama yanlis mi hesaplamisimBenim esimde öyle merak etme tek Dr ve sağlık ocağı için çıktık bebekle
40 bizim yarın çıkacak bakalım bundan sonra ne diyecek aslında haklilar havalar çok soğuktu AVM merkezi havalandırma olan yerler mikrop daha çok kalabalık yerde bu sayede kuzular hasta olmadılar şükür
Eger ergonomik ve yenidogan uyumlu degilse 3-4 aydan once baslamayi , omurga gelisimini olumsuz etkiliyormus ben arstirdim da o yuzden yenidogan uyumlu mu alsam yoksa 2 ay daha bekleyip normal alsam daha mi kullanisli olur diye dusunuyorum, ne bileyim kizimi yenidogan uyumlu degilse zamanndan once bindrmek mantikli gelmedi zaten uyumlu degilse ne esim ne annem izin vermez bindrmemeben almadım normal surecte baslanılanlardan var bende. erkek olmadıgı ıcın problem olusma ıhtımalı yokmus ablam verdı kzıına kullanmıstı o da 2aydan ıtıbaren baslamıs ama bu kanguruyu arastıedım 1ayken yatar pozısyında kullananlar var acaba smdılerde olur mu eşim cokheveslı kullanmaya en kotu evın ıcınde baslamayı dusunyrm bıseyler yaparkn bıle rahat edıyormus ınsan:) dısarda da takılsınlar baba kız ben de rahat raht dolanaym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?