2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gördük kesemizi çok şükür duzgun bi sıkıntı yok dedi, önceden bir kaybım olduğu içinde coraspirin başlayalım dedi ve 8 tüp kan ve idrar da verdim 10 gün sonra kalp atışına gideceğm

Kızlar bi de mide bulantısı olayını sordum eğer 5-6 haftalarda başlayan bir mide bulantısı varsa ve ertesi gün birden kesildiyse mide bulantısı evet ters giden bişiyler var demektir ama kişinin hiç mide bulantısı başlamadıysa sorun yoktur dedi

Şimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)

Ben sana dedim endişe etme bak gözün aydın :)) Cihazlardan kaynaklanıyor

Şimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)
Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim şu cihazları keşke belli aralıklarla değiştirmelerde bizide böyle strese sokmasalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…