2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)
Canim gozunaydin...

Teşekkür ederim canim. Hepimizin bebişleri sağlıkla hayırla gelsin inşallah.:)
Hosgeldin cnm. Gozunaydin...

Kuzum inşallahh bakalım Allah büyük kontrolüm akşam 5 te , çıkınca haber veririm canım

Canim benimde aklim sendeydi.. insallah hayirli haberlerini alırız..

hoşgeldiniz canım aramıza

ben son aylarda hiç fotoğraf çektirmedim. 93 kiloluk bir fil gibi dolaşıyordum bunda fotoğraflarımı beğenmek istiyorum :)

merhabalaar Rabbim nasip ederse bende 14 ocak 2019 da kucağıma alıcam bebişimi. hepimiz sağlıcakla alalım inşallah. ilk gebeliğim ve daha dün gördüm ve kalbini duydum kaymağımınn
aramıza hoşgeldin canım. maşallah miniğine yakınız sizinle günümüz benimde 16 ocak

Görüntüde de mi görmemiş pıt pıt görünüyor duyulmasa da

benim de oğlan kucak istiyor. 16 kg, bazen mecbur kalıp aldığımda kasıklarıma feci sancı giriyor sonra da vicdan yapıyorum

Benim kızım da 16kg ve dr kesinlikle kucağına alamassın dedi. Ben de mecburiyet falan deyince bana ilk gebeliğinde damacana taşıdın mı? Bunda da aynı özeni göstermek zorundasın dedi.
Sen de alma kucağına

benim oglumda bazen aliyorum ama agri sizi hic bisi olmuyo bende onun da henuz haberi yok öğrenince atlamaz belki kucağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…