2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nende baby me almıştım ondan mi oldu bilmiyorum ama 3.pakette pişik oldu pipiped ler harika uni baby alıyorum şimdilik bende hepsiburada indirimnden almıştım

Banu çiftçinin gaz çıkarma videosunu izlemenizi öneririm onun hariicinde ben gaz damlası kullanıyorum o da şok işe yaradı

Ters emzir... bir gece de kurtuldum ben çok şükür...

Benim kizin doğduğundan beri tırnakları çok uzun.kirki çıkmadan kesilmez dediler.kac kere yüzünü çizdi ben de sürekli eldiven takıyorum çizmesin diye.sen böyle yazınca takmasamiydim acaba dedim.
Ben 3 kere kestim ya niye kesilmiyormus ki. Doktor mu soyledi yoksa eskilerden kalma adetlerden mi acaba:/

Ben sicak suya 1 kasik kimyon, seker katip iciyorum canim. Eger seviyorsan yemeklerine katman da ise yariyormus. Ayaklarini karnina dogru ittirip yardimci olmaya calisiyorum o kriz anlarinda. Ama asıl sab simplex diye bir ilac kullaniorum. Eskiden sadece agrisi olunca verirdim doktorumuz zararsiz bi ilac o ama agri gelince verilecek bir sey degil. Duzenli kullanman gerekir dedi.
Kızlar pazartesi günü ilk aşımız var nasıl oluyor yan etkisi filan oluyormu ilk bebeğim beni neler bekliyor huysuz olurmu çok
Biz de hic bi yan etkisi olmadi canim. Vuruldugu an Çok agladi 2 dk sonra her sey nornaldi:)

Ben birer tatlı kaşığı rezene ve kimyon tohumunu 1 bardak kaynamış suya katıyorum 5-10 dakka bekletip içiyorum bebeğe faydası oluyor mu pek anlamadım ama rezene süt yapıyor cnm

Biz gece de sarilamiyoruz arada büyük oğlum yatıyor

Ben 18aydan sonra verilmemeli diye duymustum ama bilemiyorum.. bende de var ama almiyor emzik hic

Oglum daha 1 haftalikken emzigi oyle bir tutmustu ki bir daha birakmak istemeyecek gibi :) bayagi kolayliginida gordum, O yuzden kizim icin sevdigim markalarin emziklerini aldim. Sonuc; kizim Kabul etmedi. Oglumsa suan 20 aylik ve emzigiyle hala ask yasiyor. Biraktirmak cok zor olacak. O yuzden Ben kizimada israr etmedim. Her secenegin bir kolayligi ve zorlugu oluyor. Ama bebekler cok daha kolay yonetiliyor, yani emzigi almamasina uzulme belki boylesi daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…