Sütlerin karıştırılması için aynı sıcaklıkta olmaları gerektiği yazıyordu bir yerde.. ben o yüzden ayrı kaplarda koyuyorum dolaba soğuyunca karıştırıyorum.
Ben de anne sütü dışında bişey vermedim şu ana kadar. Su bile içirmiyoruz ki korkuyorum o yüzden sütten farklı bir şey vermeye. Yeni duydum rezene ve kimyona anason da ekleyip çay yapıyorlar anne içtiği zaman bebekte gaz problemi olmuyormuş ama hangisinden ne miktarda katılıyor bilmiyorum
Evet ağzından düşüyor uyuduğunda bizimkinin de çok komik oluyorlar :)) 3-4 yaşına kadar kullanılınca damak şeklini bozuyor diye biliyorum ama o zamana kadar bıraktırılır bence sıkıntı olmaz
Ben de anne sütü dışında bişey vermedim şu ana kadar. Su bile içirmiyoruz ki korkuyorum o yüzden sütten farklı bir şey vermeye. Yeni duydum rezene ve kimyona anason da ekleyip çay yapıyorlar anne içtiği zaman bebekte gaz problemi olmuyormuş ama hangisinden ne miktarda katılıyor bilmiyorum
1 cay kaşığı kimyon 1 caybardağı suda demleyip tortusu çökünce içiyorum
Bu iyi geldi hem bana hem bebeğe
Ama yeterli degıl, bugün öğrendiğim kür şu şekilde
1 cay kaşığı kimyonu 1çay bardağı suda kaynatılıyor. Hafif kaynadıktan sonra süzüyorsun
1 cay kaşığı bebeğe damla damla içiriyorsun. Kalanını da sen içiyorsun
Merhaba Ocak anneleri
Ben de 16•01 de Doğum yaptım. Minik bir oğlum oldu. 4 gündür oğlum hiç mutlu değil. Gaz sancısı var ve kabızlık da var. Anne sütü veriyorum sadece
Gaz sancısı olan var mı aranızda. Neler yapıyorsunuz
Desteklerinizi bekliyorum
Geceleri çok aşırı terliyorum sanki kovayla su başlatmışlar üstüme gibi oluyor normalmi acaba birde bebeğim günde bir kez kaka yapıyor en fazla üç bez değiştiriyorum acaba doymuyormu gögsüm hep yumuşak başlardaki sertlik yok artık
Bendr hep kiyafetimin onu sirilsiklam seklinde uyaniyorum galiba o sut. Ama terledigim cok cok oldu su son zamanlarda daha az yalniz. Benimde yumusacik hep canim bi sure sonra boyle oluyor demek ki
Sağol canım.duzelir inşallah.duzelmez diye çok korkuyorum.
Ay sağol canım içime su serptin valla.insallah dediğin gibi olur.fitili bilerek kullanmadım prospektüsünde emzirirken kullanılmaz yazıyor.icime sinmedi.bu arada geçen gün dikisimden kan geldi bayağı bir.açılmış mıdır acaba.senin başına geldi mı böyle bişey.korkumdan doktora da gidemedim muayene edecek diye.20 günlükken gittim hem elle hem de vajinal ultrasonla kontrol etti canım yanmıştı çünkü.
Merhaba Ocak anneleri
Ben de 16•01 de Doğum yaptım. Minik bir oğlum oldu. 4 gündür oğlum hiç mutlu değil. Gaz sancısı var ve kabızlık da var. Anne sütü veriyorum sadece
Gaz sancısı olan var mı aranızda. Neler yapıyorsunuz
Desteklerinizi bekliyorum
Aa boylarimiz ayni eslerimizinde:) Ben 40+4 de dogum yaptim, kaldikca kilo aliyorlar. Senin dogum haftana gore normalmis, takma kafana bir kac aya iyice toparlar kendini. Kafasi kucuk bir bebekmis demek:)
Ben ıslak medildrn yana kullandım hakkımı şuan stok yaptım biraz şampuanı fln bitmedi daha zaten bitince baby me şampuan alicam pişik kremide aktif olarak sudocrem i kullanıyorum bubcheni hiç bişey yokken nemlendirmeue fln kullanıyorum şu indirimle biz hamileyken oluvereydi keşke ben bubchen şampuan losyon pişik kremi sabunu çantası süngeri 70 mi ne öyle bişey almıştım