2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kanamam hic kesilmedi.tam bitti saniyorum..birden bi geliyo sonra leke leke geliyo..bugun 24 gun oldu ama ben dogum yapali...senin daha fazla
Aynem benim de öyle hatta benim 20. Gündeyken regl gibi geldi 10 gün. Yeni yeni azalmıştı sabah yine geldi

Ben onu bebege veriyorlar djye biliyorum kuzum anne degilde. Eger bizeyse daha iyi bendr bjsey vermedim hic gaz damlasi dahi vermedin

Evet ağzından düşüyor uyuduğunda bizimkinin de çok komik oluyorlar :)) 3-4 yaşına kadar kullanılınca damak şeklini bozuyor diye biliyorum ama o zamana kadar bıraktırılır bence sıkıntı olmaz
Ben 18aydan sonra verilmemeli diye duymustum ama bilemiyorum.. bende de var ama almiyor emzik hic

1 cay kaşığı kimyon 1 caybardağı suda demleyip tortusu çökünce içiyorum
Bu iyi geldi hem bana hem bebeğe
Ama yeterli degıl, bugün öğrendiğim kür şu şekilde
1 cay kaşığı kimyonu 1çay bardağı suda kaynatılıyor. Hafif kaynadıktan sonra süzüyorsun
1 cay kaşığı bebeğe damla damla içiriyorsun. Kalanını da sen içiyorsun

Olmaz mi. Malesef kii.. valla ben damla da vermiyorum. Karnina sicak mendil koyuyorum ayagina sicak su torbasi ve bol bol masaj yapiyorum canim

Bendr hep kiyafetimin onu sirilsiklam seklinde uyaniyorum galiba o sut. Ama terledigim cok cok oldu su son zamanlarda daha az yalniz. Benimde yumusacik hep canim bi sure sonra boyle oluyor demek ki

Düzelir canım. Kegel egzersizi yap

Laktoz intoleeransı olan çocuklsr kabız oluyo ve gazı olur. Alerji testi yaptr bence

Masallah bedevaya almisin canim bizde aldik baby me islak mendilini biZde ne varsa aldik birhafta once yumostan deterjana kadar simdi hepsi dusmus sudocremde indirimde butun markalar indirimde babymede indirimde sampuan krem sabunlar hepsini aldik hepside inmis 100 tl zarardayiz nevarsa bedava gibi almistik ) islakmendilde aldik kiz dedi almayin indirime girecek yoksa kac yuz olurdu bilmiyorum ‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…