2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ki de çok yağlı canım . Şanslıyız. Yoğun bakım ünitesinde iken isim yazmayı unutmayın dedim! Gerek yok sizin sütünüzün rengi turuncu gibi karışmaz dedi de o zaman öğrendim. Bak senin bebiş te ilk ay 1300gr almıştı. Benim ki de 1400gr.almış Maaşallah suphanallah....

Kizimda daha yasamadjm ama oglumda yasamistimm sadece.sut alirken 7 günü mu ne bulmustu yapmamasi normal artik bak 3 ayımıza girecez diyorsun kabak falan ye.gecer belki sütünden bosaltir bagirsaklarini :))

Ne zaman başvurmuştunuz canım? 300 lira olan doğum parasına başvurduk ama ödeme aşamasında yazıyor e devlette. Yatmış midir ona göre gidelim, çarşıya uzağım biraz. 7 ocakta başvurmuştuk biz.
2 ay oldu basvuralı . Mart ayında yatcak demıslerdı daha erkn yatmıs e devletten takıp etmedım ben

S skelebeks sebebi yok canim.. kilcal damarlarla ilgili sanirim.damar beni diyede geciyor.gorsellerde aratinca gordum. Ama.bizimki kizariklik gibi. Internettekiler gibi degil.belli bi zaman sonra kendiliginden gecermis.(insallah)
Bugun damlasini kullanmaya basladik
.gozde degil kasin bittigi yerde..ama vucudun heryerinde olabilirmis..drun cocugunda varmis.genital bolgesinde gecmis..yani okuyan olursa yazimi korkmasinlar..ben korktum.hemen arastirdimda :)

Benim yiğenimin de başında vardı biz doğum lekesi zannettik çilek gibiydi sonradan Dr a gidince öğrendik 8 yaşında tamamen kayboldu herhangi düşme sonucu kanama vs olursa acil gelin dediler ama yerine göre değişiyor çok büyümez senin bebeğin geçmiş olsun.

Ay olmasın ya :/ ya tabi allah dermansız dert vermesin fıtık da basit bişiymiş aslında 2-3 ayda bir kontrol edilecek, ama bu çocuk böyle ıkındıkça geçmeyecek diye korkuyorum
göbek kayboluyomus bizim kaşık ameliyat dedi düşün duruyo beni

evt canım oluyo şey derler ağlayınca annen oldu derlermiş gülünce baban eskilerin uydurması tabii

Ay maşallah nazar değmesin Evet canım Geçen de 19 gün de 800 gram almıstıkk 5küsür suan kızım ❤

Kizimda daha yasamadjm ama oglumda yasamistimm sadece.sut alirken 7 günü mu ne bulmustu yapmamasi normal artik bak 3 ayımıza girecez diyorsun kabak falan ye.gecer belki sütünden bosaltir bagirsaklarini :))
kabak tatlısı mıı canmm kabakevi var ykınlrda almak lazım bebiiişim yapıcaksa evet 3. ay azalır dıyorlar ama bn artk net sekılde agu desın ıstıyorum ya nezqmn olcakk kı:) bazen aglrken anne dıye ses cıkıyor cok hosumuzaa gdyo konusuyomus gb bya anne olarak cıkıo

Evet kabak tatlisi ayyy bi severim ki bende onu
Bebegine bagli ama cok konusulan olunca onlarda sana cvp veriyor yakin zamanda baslar seninkide:)

anladım canım, bunla geçmiş olsun rabbim dermansız dert vermesin

kötü değil tabi besleyiciliği açısından çok iyi canım. Ve benim bahsettiğim kabızlık senin dediğin gibi değil. 4 aylıkken olmuştu, 2 ay sürdü. 10-12 günde bir anca yapıyordu ve yaptığında da keçi pisliği gibi bi tane zor düşüyodu yani, ıkınırken su içinde kalırdı yavrum.. ozamana kadar sütümün yağlı oluşuna hep sevinmiştim, sebebi o denilince çok üzüldüm benim yüzümden gibi hissediyodum o ağladıkça.. şimdilik yok bakalım kabızlık şikayetimiz inş olmaz da. Bizimki de ilk ay 1350 gr almış, 5750 olmuş şuan

Baya gec kaybolmus sizinkide canim.
Tesekkur ederim. Allah beterinden korusun

Ya benim kızım uyanık olduğu her an aranıyor. Hö hö hö sürekli elini vs emme peşinde. Meme verdikten sonra da uyanıksa devam ediyor. Aç mı tok mu anlayamıyorummm

Akşamları sütü azalan var mı benim gibi?
Akşam 5-6 olduğu zaman azalıyor oğlum memeyi alıp bırakıyor sinirleniyor. Bugün de aynısını yaptı mama verdim içti. Napsam ki acaba çözümü olan var mi

canım benimde azalıyor. Hem yorgunluk hem uykusuzluk.. eğer imkanın varsa o uyudukça sen de uyu, süt için en önemli etken bence uyku.. bide su içimini artır akşAma doğru

Benimde azalıyor hele ki akşam 10-12 emzirmelerinde göğsüm gayet yumoş oluyor boş gibi hissediyorum ama bebek emince geliyor yutmasından anlıyorum

Anladım canım. Mama ile heslemeye göre çok zormuş emzirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…