2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sanırım benim de öyle. Gerçi bende de hal kalmıyor emzirmeye. Akşam 19-20 civarı öğünü mama veriyorum o saatte de süt sağıyorum onu da ertesi gün 17-18 öğününde veriyorum
İki öğün arka arkaya biberon alıyor.
Geceye toparlanıyoruz şimdilik.

Ben de aynı durumdayım canım. Akşamları işkence oluyor. Emiyor emiyor emiyor doymuyor uykuya dalar gibi oluyor sonra tekrar uyanuyor emiyor emiyor yine aranıyor maalesef akşamları özellikle gece 11 12e kadar idare etmeye çalışıyorum bir biberon mama verip öyle uyutuyorum geceleri sütüm çok güzel oluyor sabah da keza öyle ama akşama doğru dediğin gibi yetmiyor sanırım

Akşamları yatmadan önce 90 ml veriyorum canım onun dışında mümkün olduğunca hep memede. Ama akşamları sütüm yetmiyor galiba çünkü çok huysuzlanıyor

Emzirdikçe sütün gelir canım inşallah ben de ilk mama veriyodum göğsüm yara oldu vs şimdi bıraktık İncir havuç karışımını içiyorum ben epey süt yapıyor tahin helva da aynı şekilde, yemeklere de kimyon ekliyorum

Ben İncir havuç kaynatıp bir bardak içiyorum güzel süt yapıyor onu içerken başka karışım içilmiyor tahin helva ve bol su

Canım gün içinde diğer öğünler bebek emdikten sonra kalanı sağsan mama verdiğin öğünü de çıkartamaz mısın

Kızlar , 37 gün oldu doğum yapalı ,hiç sorunum yoktu ama iki gündür kabızlık oldu ve kanda geldi .normal doğum yaptım . Var mı benzer durumu yaşayan . Çok can sıkıcı ya, doktorada gitmek istemiyorum artık bunaldım valla

vajinadan değil de hemoroid kaynaklı bi kan olabilir mi, dikkat ettin mi??

Anladım canım. Mama ile heslemeye göre çok zormuş emzirme
yok ya bence mama zor kim gece kalkıp su ısıtıcak mutfaga git gel,bu minnoşlar biraz büyüyünce yanında yatıyorsa aciyosun o içip uyuyor sen pek yorulmuyorsun ilk zamanlar zor kucakta emzir gaz cıkar falan

Evet canım ordan geliyor ama hemoroid gibi birşey farkedemedim şimdi
Bugün bende aynı sorunu yaşadım. Çatlak oldu sanırım makatta. Kantaron yağlı pamuk koydum. 5 _ 6 saat canım yandı. Emzirirken oturmak bile kötüydü. Hergün yağla yumuşak kalması lazım. Sabah kayısı incir veya bir kaşık zeytinyağı mutlaka tuketicem. Inşallah doktorluk olmayız. Sana da geçmiş olsun canım

Kızlar mama verenleri okudukça üzülüyorum. Sütü olmayan mecbur da diğerleri evham sanki. Biraz büyüdüklerinde elinde yemekle çocuk peşinde koşacaklar gibi geliyor. Ya da çocuk çok yemeğe alışıp obez olacak gibi.
Bence anne sütü alan bebek yeterli kilo aliyorsa mama verilmemeli. Acıkınca ister memeyi. Boşken meme bile emzirdigimde yine süt oluyor. Emdikçe gelir. Doymuyor diye üzülünce süt üzüntüden kesilir zaten. Biraz rahat olun lütfen . Anneler üzülmesin. Tadını çıkarsın bu sevimli zamanların

Merhaba hanımlar
Bugün ilk kez avmye gittik spor ayakkabısı aldım kendime ordan çıktık yemeğe gittik hepimize iyi geldi ailecek

Ama büyük paşam hapsuruyor hastalık güne geldi eve insallah küçük pasama geçmez

Yarına çalıştığım yerden arkadaşlar gelecek hafta içi borek sardım dolaba attım akşamda elmalı kurabiye ay çöreği yoğurt tatlısı yaptım çok yoruldum

Bende zeytinyağı içtim .pamuğu da denim. Bundan önce dut kaynatıp içiyordum belki o iyi geliyordu bana şimdi yine yaptım. Geçmiş olsun sana da canım ya. Bir de bu sorun olmaz İnşallah basimiza

surekli biseler atistir cnm agzin bos durmasin bol su ihmal etme

Canım gün içinde diğer öğünler bebek emdikten sonra kalanı sağsan mama verdiğin öğünü de çıkartamaz mısın
Bunu düşündüm ama gündüz uykularımız gazdan dolayı çok kısa ve 2 saatte bir emiyor. Sağacak zaman pek kalmıyor.
Akşam mama vermenin bir diğer sebebi 20:00-22:00 arası bazen kolik geçiyor. Çok ağlıyor. En azından aç olmadığından emin olayım diyorum o sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…