2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yok ya bence mama zor kim gece kalkıp su ısıtıcak mutfaga git gel,bu minnoşlar biraz büyüyünce yanında yatıyorsa aciyosun o içip uyuyor sen pek yorulmuyorsun ilk zamanlar zor kucakta emzir gaz cıkar falan
Zahmeti ayrı ama mamayla beslemenin sürprizi yok ve düzenli ve ev dışında rahat:)
Alışacağız emzirmeye de canım:)

Maşallah bebeğine canım. O kadar oldu mu zaman ne cabuk geçiyor :) bizim kırkımız yeni çıktı daha. Bu zamana kadar gaz damlasız idare ettim ama artık kullanayım diyorum. Bazen çok kötü oluyor gazı

Canım bende kullanıyorum 21 günlükken almıştım günde bi kez 5 damla diye uygun görmüştü ama bebisler büyüdükçe daha fazla ve 2 3 ogun kullananlarda var

Bebeğe göre değişiyor belki de canım. Doktora sormak lazım sanırım. İşe yaradı mı senin bebişinde

Maşallah bebeğine canım. O kadar oldu mu zaman ne cabuk geçiyor :) bizim kırkımız yeni çıktı daha. Bu zamana kadar gaz damlasız idare ettim ama artık kullanayım diyorum. Bazen çok kötü oluyor gazı
camm kullan baslsrda baslamanon amaco bagıtsaklrı duzenlemekmiş ztn evet oldu yaa sızn de cıkmıs 40 neguzelll ❤

Kesinlikle haklısın canım ben dışarda isem mama veriyor eşim ama son dönemde sütüm oluyor dolapta çok şükür onu veriyor

Sen nasılsın canım çocuklar nasıl küçük paşam nasıl

Kesinlikle haklısın canım ben dışarda isem mama veriyor eşim ama son dönemde sütüm oluyor dolapta çok şükür onu veriyor

Sen dışarıdayken sütün verildiğinde eve gelince sağıyor musun peki
O oğün emzirilmeden geçiyor. Süt azalır mı böyle

Birde benim kız 90ccyi çok rahat bitiriyor artık 120cc versem mi diye düşünüyorum siz ne durumdasınız

Bebeğe göre değişiyor belki de canım. Doktora sormak lazım sanırım. İşe yaradı mı senin bebişinde
Ben 7.günden beri düzenli kullanıyorum canım öncesi sonrası pek yapamicam o yüzden damla alana kadarda surubunu kullandım nurse nin yetersiz gelmeye başladığını düşünüp damlasına geçiş yaptım sabaha karşı ıkınma olayı çok oluyo 5 ten sonra baze 1 1bucuk saat uykuda ıkınıyor çıkarabildiği cikiyo çok zorlanırsa uykudan uyanıp ağlamaya basliyo artık orda alıp masaj fln yapıyorum surubuna nazaran damla daha etkili bence ama birde gerçekten bitkisel şeker gereksiz yağ vs içermiyor muhendisinoglu sayfasında incelenmiş bi üründü

Kilonuzu 56 bölünce yemesi gerekn cc hesaplaniyomis canım

Ben de en çok bu tavsiye edildi diye alacağım canım. Daha minnak oldukları için olabildiğince bitkisel kullanmakta fayda var. Damlasını tercih edeyim sağol canım

Kızlar benim bebeğim de zorlanıyor bazen kakasını yaparken çok ıkınıyor gazı da oluyor ama Dışardan egzersiz dışında damla vs. ile herhangi bir müdahalede bulunmak istemiyorum ne kadar zararsız denilse de doğal gelmiyor. Sonuçta ıkındıkça güçlenmeyecek mi kasları? sonradan rahatlar bence bebekler.. bizimki de kabız değil sonuçta yapıyor ama gazla.. sıcak havlu zeytinyağı ve hareket yaptırıyorum sadece

Benim annem 10 gün kaldı şimdi bazen uğruyor. Çocuklar okuldayken ufaklık uyursa ben de dinlenebiliyorum. Küçük abi emzirirken bana yapışıyor. Kafa kafaya emziriyorum. Tek kalmadıkları müddetçe sıkıntı yok.
Bebek çok vakit aldığı için büyükleri idare zor oluyor. Baba devreye giriyor. Iki çocuktan sa dört daha kolay. En azından abisine sen bak deme şansın var:)))

Kolay gelsin canim.bizimde hala yogun..amcamlar Vardi aksam.sabahta kahvaltiya misafir var..yoruldum valla. Hafta sonu daha yogun geciyor

Bebegim kabizmi oldu anlamadim ikiniyor kipkirmizi kesiliyor gaz damlasi basladik ondan.once kulak copuyle yaptirdim bikere sonra ikidir fitille yaptiriyorum gazi cikiyor alttan guzel ama kakasini yapamiyor

Kızlar dudağımın kenarında uçuk var galiba . Şimdiye kadar hiç çıkmamıştı. Çok belirsiz ama bebeği öptüm bir kaç kez şapur şupur değil koklamak gibi ama uçuk olduğunu anlayınca huylandım. Zarar vermismidir nasıl anlaşılır ki??????

Kızlar dogum sonrasi spiral taktıran var mi? Çarşamba günü dogum sonrasi ilk kontrolum var kadin dogumcumda. Istersen 40in cikinca spiral takabiliriz demisti. Kararsizim acikcasi. Spiralle hamile kalan bi sürü kisi biliyorum. Düzgün yerleşti mi vücut kabul eder mi vs zahmetli bsy mi ki su spiral?

Allah korusun ama bir yerlerde ucugu olan birinin bebegi opup hasta ettigini okumustum hem de ciddi hastalik menenjitdi yanlis hatirlamiyorsam..ucuk bir virustur bebeginize bulasrsa tolere edmeyebilir bence bir dr a sorun gerekli gorurse tek doz antibiyotik onerebilir cunku ben hamileyken bir hastanin menenjit olabileceginden suphelenmistik tabi bundan once 2 gun ben bakmistim bu hastaya eger oyle birsey varsa diye onlem amacli bana tek doz antibiyotik yapilmisti...

Yemekle pesinden gezme bizde genelde emzir emzirme oluyor bence bir turlu doyduklarina ikna olamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…