canım sırınga ıle nasıl verılıyor o mu cekıcek yıne. dıscıye gıdecegım bır ıkı kez yıne. kayınvalideme bırakıcam ezmrıp gıderım ama ıslem uzarsa acıkıcak sütümü sagıp buzluga atmıstım bırkac poset. bıberıon tutmazsa bırakıp cıkamıcam bıyere buuyuk sansszlk ya bukadr cok meme emerse olacagı buydu :) meme kokusu arıyor resmen bıberonda emzirneden once yaklasınca koklayarak buluyor ama bıberonu almıyo ıste
Ben yaptığını duymadım ama iyi süt yapıyor bende
Canım benimki çok acıkınca biberondan başka bişey almıyor sakinleşince kaşık denemedim emzirmeye uğraşıyorum o zamanlarda ama doktor kaşıkla ver demişti biberonu bırakması için benim kızımın memeye yaptığını seninki biberona yapıyormuş ucundan sütü yalayıp bırakıyoryok canım denemedık alabılr mı acaba arkadasım alısması ıcın her gün bir öğünü bineronla ver dedı dün de denedım ama almıyor. kasıkla deneyım.buaksam uyanınca bıde sırınga ıle mesela bıberondan akıyor ya yalanıyor ama asla almıyor emmıyor cok acıkınca da kızmaz mı acaba kasıga sırıngaya fln
canım yani inek sütü alerjisi mi var ben de diyetteyiim deneme amaclı bu ay ? kanda sütü ilk kez duydum ilk oglumda da var inek sütü alerjisi 2. ayında tekrar test yapıcaz inş yoktur diyet zor sonrasında cocukların da diyet yapması zor inşallah cabık gecer arkadsım diyete dikkat et yoksa sürec uzuyorKizlar bebegimin sulu köpüklü kakasi bi türlü geçmedi artik dayanamadim üniversite cocuk gastroya götürdüm maalesef kanında süt çıktı yani benim inek sütü yediğim gidalar bu hale getiriyor bebegimi. doktor genelde bu kucuk aylik bebeklerin kanında süt çıkmaz sizinkinin degerleri cok fazla seni diyete sokacaz dedi bi liste verdi bunlari yememem gerekiyormuş bide ordada tarttilar elbiseleriyle filan 3.500 çıktı ( anlamadim ki aile hekiminde daha fazla çıkmıştı) doğum kilosunu ogrenince cok az almis dedi simdi seni diyete soktugumuz icin nuhtemel sütun azalacak azaldigi an geliyorsun cocuga raporlu mama yazacaz dediler. Inşallah oyle birsey olmaz ya cok korkuyorum sutum kesilir diye gelirken aktardan rezene aldimm işe yarar inşallah
İlk kızım golden goat ile büyüdü. İkinci kızım da gerek oldukça içiyor.Sma kullanıyorum cnm ben ama golden goat önerdi bir arkadaşım bundan sonra onu deneyeceğim bende
Evet canım gittim doktora doz ayarı yapıldıMerhaba hanımlar
Troid hasimato troid hastası olanlar doğum sonrası Dr gidip test yaptırıp ilaç dozunu yeniden ayarlaması yapıldı mı
Firsat bulup bakamadim bizimkimde.var .mi diyeCanım ben 40 mız çıktıktan beridir ev içerisinde kullanıyorum yenidoğan aparatı denilen minik bir yastık var bebek bacaklarını tam açamadığı için henüz yanlardan ayakları sallanmıyor ayaklar o minik yastığa poposunu oturtup ayaklarını da yastığın iki yanında kangurunun içinde kalıyor yani o şekilde kullanıyoruz
Zor bir durumKızlar eşimle biraz tartıştık sizlere danışmak istiyorum darlandım iyice,
Kızlar biz Beylikdüzü (İstanbul) ‘nde oturuyoruz yani ben eşim kızım, başka kimseyi tanımıyoruz buradan, eşimin işi dolayısıyla buradayız ( memur değil) hadımkoyde iş yeri de, eşim Bilgi işlem müdürü 30. Şubeleri var bunlara bakıyor şirkette söz sahibidir istediği zaman izin alır istediği zaman maaşının 3-4 katını kredi vs olarak alabilir şirket Arabası kullanıyoruz şahsi işlerimizde de benzin vs masrafımız da yok, maaşı ortalamanın üzerinde ama şehir dışı işleri oluyor ayda bir veya 2 kez, benim kendi ailem Ümraniye de oturuyor şehir dışına giderken beni genellikle ailemin yanına bırakıyor, bu hamileyken bile sorun olmuyordu ama şimdi bebekle o kadar zor ki bi gece falan olsa idare ediyorum evde duruyorum ama insan tedirgin oluyor bebeğe bişiy olsa kapısını çalabileceğim kimse yok, velhasıl Bugün eşime resti çektim Anadolu yakasından amnemlere yakın bi yerden ev tutmasını istedim gerekirse ayrı yaşayalım ya da istemezsen boşanalım a kadar getirdim konuyu,eşim işini bırakmak istemiyor tabiri caizse borusunu öttürüyor iş yerinde ondan, kendisi de Ümraniye’ye taşınsa sabah 2 saat akşam 2 saat yol sürecek en iyi ihtimalle, eşimde kızdı tamam oradan ev tutalım ben hafta sonları gelirim sadece dedi nereye kadar gider ki bir ay değil İki ay değil sürekli hafta da bir gun mu göreceğiz eşimi, eşim de iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var onların yatması için yatakhane tarzı bi yer yapmışlar iş yerinde orada yararım falan diye acındırdı kendini gonul koyarak dedi tamam ev bakalım diye hatta baktı da sinirle söyledi şurası olur mu burası olur mu diye ben hiç bozuntuya vermedim olur Ya da olmaz dedim taşınacakmış gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana
O tamamen sizin anlaşmanıza bağlı canım bazı şirketler kendi maaş verip yatan parayı toplu geri aliyolar bazısı hem maaşını verip hemde yatan paradan hak istemiyor bazısı hiç karışmıyor devletten para geliyor isyerinle konuş mutlaka onu canım şimdilik de harcama nolur nolmaz :)Anladım canım çok sağol, niye emzirme yardımı adı altında yatacak onu anlamadım. Bu parayı kenara koyup şirkete teslim etmem gerekecek o halde bir hayrını göremeyeceğim maaşımı aylık şirket ödediği için
Hem maaş verip hem ödeneği ellemeyen şirketler var mı vay beee şirket gibi şirketO tamamen sizin anlaşmanıza bağlı canım bazı şirketler kendi maaş verip yatan parayı toplu geri aliyolar bazısı hem maaşını verip hemde yatan paradan hak istemiyor bazısı hiç karışmıyor devletten para geliyor isyerinle konuş mutlaka onu canım şimdilik de harcama nolur nolmaz :)
Biz kullanıyoruz ama e bebekten baby plus almıştık 2 haftadır kullanıyoruz iş görüyor :) zaten öyle çok çok uzun süre durmuyor bizimki o yüzden yetiyor bizeAnakucağı kullanan var mı aranızda bayanlar? Özellikle 4moms deneyimi olanlar? :)
bebek hep oyle kalmayacak buyuyecek sabir et mizirdanmasi kalmayacak bence oyle birsey yapmamalisin esinle aran sogur sahsen ben dayanamam yani haftada 1 veya 2 kez gormek işi de iyi bence kalsin evinizde durun yani benim sahsi fikrim bu yonde esininde gonlu yok birsey olsa sana soylenip durucak belki yani daha zor olur oyle haftanin 5 gunu nerde kalir bunun sirti var surekli disarda yemek yemesi git gel benzin surekli istanbul tarafigi daha masrafli olur bence bu fikirKızlar eşimle biraz tartıştık sizlere danışmak istiyorum darlandım iyice,
Kızlar biz Beylikdüzü (İstanbul) ‘nde oturuyoruz yani ben eşim kızım, başka kimseyi tanımıyoruz buradan, eşimin işi dolayısıyla buradayız ( memur değil) hadımkoyde iş yeri de, eşim Bilgi işlem müdürü 30. Şubeleri var bunlara bakıyor şirkette söz sahibidir istediği zaman izin alır istediği zaman maaşının 3-4 katını kredi vs olarak alabilir şirket Arabası kullanıyoruz şahsi işlerimizde de benzin vs masrafımız da yok, maaşı ortalamanın üzerinde ama şehir dışı işleri oluyor ayda bir veya 2 kez, benim kendi ailem Ümraniye de oturuyor şehir dışına giderken beni genellikle ailemin yanına bırakıyor, bu hamileyken bile sorun olmuyordu ama şimdi bebekle o kadar zor ki bi gece falan olsa idare ediyorum evde duruyorum ama insan tedirgin oluyor bebeğe bişiy olsa kapısını çalabileceğim kimse yok, velhasıl Bugün eşime resti çektim Anadolu yakasından amnemlere yakın bi yerden ev tutmasını istedim gerekirse ayrı yaşayalım ya da istemezsen boşanalım a kadar getirdim konuyu,eşim işini bırakmak istemiyor tabiri caizse borusunu öttürüyor iş yerinde ondan, kendisi de Ümraniye’ye taşınsa sabah 2 saat akşam 2 saat yol sürecek en iyi ihtimalle, eşimde kızdı tamam oradan ev tutalım ben hafta sonları gelirim sadece dedi nereye kadar gider ki bir ay değil İki ay değil sürekli hafta da bir gun mu göreceğiz eşimi, eşim de iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var onların yatması için yatakhane tarzı bi yer yapmışlar iş yerinde orada yararım falan diye acındırdı kendini gonul koyarak dedi tamam ev bakalım diye hatta baktı da sinirle söyledi şurası olur mu burası olur mu diye ben hiç bozuntuya vermedim olur Ya da olmaz dedim taşınacakmış gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana
biz tirnagi guclu olsun diye hemen kesmeyiz 3 4 aylikken keseriz asiri uzamiyor zaten sen erken kesmissin canimBebeğimin tırnağını keserken zarar verdim.
Ayri yasamak disinda bir cozum arayin bence, yani ben dayanamazdim ayri yasamaya simdi yogun oldugu gunlerden onceki gece esim diger odada yatiyor yalan yok ona bile bozuluyorum ama aciyorum da sabah erkenden ise gidecej uykusunu alsin diye birsey demiyorum hele ayri yasama fikri yapamam ben...ama bebek biraz buyuyene kadar ya ailenizden biri size gelsin ya da siz ailenize gidin esinz hafta sonlarj ailenizr gelsin bebis az buyuynce kendinz kalirsinz Allah korusun birsey olursa da yakin bir taksi duraginn numarasini alin hemen cagirirsiz..4 yil istanbulda tek yasadim korkmayin bir yolunu bulursunz hemen hastaneye gitmeninKızlar eşimle biraz tartıştık sizlere danışmak istiyorum darlandım iyice,
Babybjörn ve prego elektrikli kullaniyorum. Babyjorn hic memnun degilim bebegin boynunu desteklemiyor. Kaldirma indirme aparati yok. Pregodan memnunum. Bebek huzurlu oldugunda sallanarak en az 30 dk oyaliyor. Birkerede gece 1 saat uyutmustu. Elektirikli ana kucagi cok yer kapladigi icin dusunmemiztik fakat cok isime yaradi diyebilirim.Anakucağı kullanan var mı aranızda bayanlar? Özellikle 4moms deneyimi olanlar? :)
Iyi bir is ortami evlilik kadar onemli. Işini birak demek karini bosa demek gibi birsey geliyor vana :) siz calisan bir bayan degilseniz onun isine yakin olmasi daha mantikli acil bir durumda zaten isten atlayip gelir. Size bir araba almak durumu cozebilir mi bir nebze.Kızlar eşimle biraz tartıştık sizlere danışmak istiyorum darlandım iyice,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?