2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
6.ncı ayından sonra yoğurt yaparım ben de. Ama o zaman sağarım.

Yok kız o kadar büyük değil Hatta ben dikdörtgen anne yanı beğenmiştim o gün sipariş edecektim arkadaşım tehlikeli oluyor deyince salak* gibi dinledim sepet beşik çok zor özellikle eğilip koymak aşırı da büyük değil yani

Gunaydinn ❤❤ insallaah :))
Saol kuzum. İns ameliyatlik degilde kurtulurum valla. Ben de tv yi kapatiyorum genelde zeka geriligi algi bozuklugu vs duymustum. Kontrast parlak renkler ilgilerini cekiyor cunku su anda
İnşallah değildir canm.. evet hemen görmese bile ses gelince o tarafa çevirmeye çalışıyor başını. Alışmasını hiç istemiyorum tv ye

Yatagimin komidini a
yrilmadigi icin ben anne yanini kullanamadim. Anne yani yatagin ortasinda kaliyor . Ve normal dogum dikislerim oldugu icin yumusak yatakta emzirmek zorladi. Fakat egimli olmasi tek avantaj saglayan yani oldu. Chicco anne yani idi. Sizinde komidini iz varsa iyi olmus

6.ncı ayından sonra yoğurt yaparım ben de. Ama o zaman sağarım.
Mastit olmamak icin sagin diyorlar. Doktor vs gibi bebegi birakmak zorunda oldugunda da kolaylik sagliyor. Birde bebek genelde tek memeden emiyor diger memeyide sagmazsan buyudugunde sut yetmez dediler bu sebeple arttirmak icin sagma yoluna gittim. Ama biberona alismamasi daha onemli bir konu.

Bende

Bende odr brown biberon kullanıyorum ve evet beni bırakmadı o biberon kullanırken de biraz çaba sarfediyo ve yesil pipet sayesinde hava yutmuyo havayı geri biberona yolluyo bende tavsiye ederim
Tesekkur ediyorum cok onemli bir tavsiye oldu. Markayi biliyorum. Tam olarak modelini de belirtebilir misiniz?

kızlar kızım biberon almıyor 1,2haftadır. doktora gtmem gerekıcek.ne yapıcam bılmem asla almıyor hepsını deniyoruz yok bana mısın demıyor

Resmini ekledim canım bende 150 cc olanı var
Canım bu biberondan ben de aldım ancak üzerinde var olan emzik yenidoğan için kullanılıyor mu üzerinde göremedim? Şu an philips avent ile veriyorum ama baya gaz yapıyor anladığım kadarıyla

Yenidoğana uyumlu aparatları oluyormuş bazılarında doğumdan itibaren kullanılıyormuş onlardan bakıyorum bende 35 günlük olduk bizde diğerleri için erken sendekinde yokmu o aparattan
Valla bilmiyorumki.ablamdan aldim ben kutuyla duruyor ..onlarda pek kullanamamisti.

Çalışan anneler ; bana bugün 180 tl emzirme parası yattı, yatmadan bir gün önce mesaj gelmişti 180 tl hesabınıza emzirme yardımı olarak yatırılacaktır diye. Ancak bugün tekrar mesaj geldi bu sefer farklı bi meblağ, baya yüksek bir meblağ ve yine emzirme yardımı olarak yazıyor. Anlamadım ne olduğunu, rapor parasının bir kısmı olabilir mi? Rapor parası en son yatmıyor muydu ben yanlış mı biliyorum? Kafam çok karıştı şu an

Ayriliyo canım ayirdim zaten o şekilde yapistiriliyo direk yanimda oluyo bendeki de babyplus

Benim onu hep açık o yüzden koyarken de kolay oluyo kapatınca eğilmek gerekiyo yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…