Benimki avent. İyi çekiyor canım. Büyük oğlumda da kullanmıştım memnunum.Bizimki 7/24 aktif canm bu arada kimse cevap vermemis ama sagma makinan nasil nasa sorim iyi cekiyormu sut akitiyormu markasi nedir
İlk hedefim salı günü tartıyı görmek. Doktora emmiyor dediysem ilk enfeksiyon belirtisi var mı dedi öyle birşey yok.Çok sağol canım
Çok iyi oldu yazdığın.
Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun yaptığında biberon vermeye devam edecek misin
Kaç kez veriyordun biberonu?
Ben 1 bazen de 2 kez.
Araları acsam ben de iyi olacak o zaman .
Ama durmuyor gazlı bir bebek sürekli huzursuz ben de memeyle susturmaya çalışıyorum çoğu zaman .
Geceleri ben hiç uyandırmiyorum. Kendi ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum.
Akşamlar baya sorun bizde.
Gün içinde de yapmaya basladi ama.
Sen emzik veriyor musun? 10 gün falandır veriyorum ben. Onunla alakası olabilir mi ki acaba.
Kusura bakma uzun oldu.
Canım acı elma yağı çok tehlikeliymiş burda arkadaşlar söylediBizim de başladı mı henüz anlamadım memede sakinleşiyor kakasını da düzenli yapıyor uyku saati geçince de ağlıyor.Tatlı badem yağı iyi geliyormuş, acı elma yağını da bana arkadaşım önerdi çok iyi geliyor diye ayaklarına ve karnına sürüyormuş karnına da sıcak bir bez ya da havlu
Aynı ya. Bizde de bugün yaptı aynen kavga dövüş. Aglamiyordu yine de yaptım 60 cc. Önce biberonu itti birkaç kez. Tekrar tekrar verdim ben de aldı ve hemen icti. Anlamıyorum ben de. Aç mı süt az geliyor da ondan mı yapıyor. Anlam veremiyorum. Ben meme reddi yapmasa hiç vermeyeceğim biberon. Önceleri kahvaltı bile yapamıyorum diye yap diyordu kayinvalidem ben yerken o veriyordu. Ama şimdi sadece kavga edince veriyorum akşamları. Vermesem aklım kalıyor süt mü yok yoksa diyorum aç mı kalacak diye vicdan yapıyorum.İlk hedefim salı günü tartıyı görmek. Doktora emmiyor dediysem ilk enfeksiyon belirtisi var mı dedi öyle birşey yok.
Günde1-2 biberon alıyor ve sanırım biberon akışı istiyor. Bazen emmeden direk kavgaya başlıyor.
Memeyle kavgayı 3-4 günde bir olurdu şimdi hemen her emmede var. Bu kadar zayıf ve kısa emmeyle süt azalacak zaten.
İlk yapacağın brslenme süresini uzatmak ve emzikle oyala dedi. Gece de kalkmadan kaldırma dedi. Emzik veriyordum zaten.
Biberonu da çok keyfe vermiyordum canım. Akşam büyük kıza vakit ayırayım diye eşim biberon veriyordu. O esnada süt sağıyordum onu da ertesi gün büyük kızımı dışarı çıkardığımda annem veriyordu.
Mesela bugün bir memeyi 5dk emdi diğeriyle kavga dövüş. Memeden ayırdım sakinledi. Açlıktan Ağlamamasına rağmen 90cc süt verdim hemen bitti. Açlığı da belli değil. İştahı az bebek mi anlamadım.
Canım ya okuduğun kitabın adı neydi bi yere not etmiştim bulamıyorum :))Bende boba 4g var. Oglumdan kalma. Yeni Modelleri bilmiyorum elimde olduğu için arastirmadim. İlk aylar evde sling çook rahat oluyor. Disarda kanguru kullanıyorum.
Ellerin bosda kalıyor iş yapmak kolaylaşıyor
Bebeğinize hangi testleri yaptırdınız tam olarak nasıl kesinleşti alerji olduğu?Merhaba, mesajınızı gördüm yazayım dedim.. Hayırlı olsun bebeğiniz..
Benim oğlum Haziran 2018 de 3750 gram doğdu.. 40 günlükken 5kilonun, 2 aylıkken 6 kilonun üzerinde idi, maşallah.. Yani gelişimi hep iyiydi.. Bizimde bitmeyen gaz sancılarımız vardı.. Herkes çok gazlı demek ki dedi bende inandım.. Alerji olabileceği aklıma dahi gelmemişti.. Arada fışkırarak kusardı da.. Gazını çıkarsa dahi rahatlamazdı, hep huysuzdu.. Bizede doktor kakasına normal dedi, kilo almazdı Vs dedi.. İki buçuk aylıkken birkaç küçük damla kan gördüm.. Yine doktor önemli değil dedi ama dinlemedim başka hastanede alerjisi olduğu ispatlandı ama neye olduğu belli değildi.. Zaten o süreçte süt ürünleri kesmiştim ama huysuzluk devam ediyordu.. Şimdi yumurta, balık, dana eti ve bazı gıdalarında diyetini yapıyorum.. Yine bunlara rağmen oğlumun kilosu çok şükür hep üst sınırda.. Bende kalsiyum hapı kullanmaya çalışıyorum.. Demem o ki siz bebeğinizi iyi takip edin.. Çocuk doktorları ile alerji doktorları farklı.. Çocuk doktorları bilemeyebiliyorlar.. Bizim grupta yine reflüsü olan bir bebeğimiz vardı, onda kanlı kaka Vs yok.. Sadece kusma var.. Onun da kilosu iyi ama o da çoklu gıda alerjisine sahip ne yazık ki.. İnşallah sizde yoktur, hiç bir bebekte olsun istemem.. Ama ben kendime iki buçuk ay, kan gelene kadar nasıl anlamadın diye hâlâ kızıyorum.. Oğlum ne acılar çekmiş.. Sizde dikkat edin derim ben naçizane
canım arkadasımla konustum kesınlıkle alerjı profesörune görunsun dedı. o profesöre gttı dıyetı o açmış. asıl çözümü onlar buluyormuş. dıyet vercekse de onun onerılernı dınlesın her de klasık dıyet deyıp gecıyormus. kaç ayı bosa stresle gectı buyuzden basta gtmedı profesoreCanim bende merak ettim acaba ne zaman duzeldi canim bide hani biz vitaminli beslenmiyiruz ya ne kalsiyum ne protein bizim bebekler anne sütünden alabiliyorlar mi yinede
ben de merak ediyorum arkadas yazar umarım,bence cocuklar bizden alır ama biz baya zayıf düşebilirizCanim bende merak ettim acaba ne zaman duzeldi canim bide hani biz vitaminli beslenmiyiruz ya ne kalsiyum ne protein bizim bebekler anne sütünden alabiliyorlar mi yinede
Bizim de başladı mı henüz anlamadım memede sakinleşiyor kakasını da düzenli yapıyor uyku saati geçince de ağlıyor.Tatlı badem yağı iyi geliyormuş, acı elma yağını da bana arkadaşım önerdi çok iyi geliyor diye ayaklarına ve karnına sürüyormuş karnına da sıcak bir bez ya da havlu
Cnim genelde istahsiz bebekler meme reddi yaparlar kizimdan biliyorum. iştahlı bebek biberonuda memeyi de alır.tabi arada istisnaide durumlar hariç.Aynı ya. Bizde de bugün yaptı aynen kavga dövüş. Aglamiyordu yine de yaptım 60 cc. Önce biberonu itti birkaç kez. Tekrar tekrar verdim ben de aldı ve hemen icti. Anlamıyorum ben de. Aç mı süt az geliyor da ondan mı yapıyor. Anlam veremiyorum. Ben meme reddi yapmasa hiç vermeyeceğim biberon. Önceleri kahvaltı bile yapamıyorum diye yap diyordu kayinvalidem ben yerken o veriyordu. Ama şimdi sadece kavga edince veriyorum akşamları. Vermesem aklım kalıyor süt mü yok yoksa diyorum aç mı kalacak diye vicdan yapıyorum.
Dün sabah da yaptı 60 yaptım verdim 30 u zor içti.
Hiç anlamıyorum..
Birde kendimi kötü hissediyorum annesiyim aç mı tok mu anlamıyorum diye bizimde öyle kavga sonrası biberonu bazen alıyor bazen almıyor.Aynı ya. Bizde de bugün yaptı aynen kavga dövüş. Aglamiyordu yine de yaptım 60 cc. Önce biberonu itti birkaç kez. Tekrar tekrar verdim ben de aldı ve hemen icti. Anlamıyorum ben de. Aç mı süt az geliyor da ondan mı yapıyor. Anlam veremiyorum. Ben meme reddi yapmasa hiç vermeyeceğim biberon. Önceleri kahvaltı bile yapamıyorum diye yap diyordu kayinvalidem ben yerken o veriyordu. Ama şimdi sadece kavga edince veriyorum akşamları. Vermesem aklım kalıyor süt mü yok yoksa diyorum aç mı kalacak diye vicdan yapıyorum.
Dün sabah da yaptı 60 yaptım verdim 30 u zor içti.
Hiç anlamıyorum..
Canım acı elma yağı çok tehlikeliymiş burda arkadaşlar söyledi
Maşallah canım. Allah nice gunlerini aylarını göstersin.Biz 50 gunluguz. Acaba cok sekerli yiyoruz bebekler hiperaktif mi oluyor. Annemlere vs buyuklere soruyorum uyumama durumu yasamamislar bizi buyuturken
kolik olabilir hep aynı saatte ayni sürüyorsa kolik plmuş olabilirSu 4-5 gundur 21.30 civari çocuk basliyor aglamaya. Meme veriyorum agzini aciyor ama emmeyi denemeden ciyak ciyak.tamm tok demek ki emzik vereyim diyorum.gene ayni aglama. Gezdirelim diyoruz biraz bakinio evin icinde sora gene aglama. 1 saat ugrastik Bugün bi yeri agriyo gibi agliyor icim gidiyor. yatak odasina besigine yatirdim karanlikta gece lambasiyla biraktim geldim durdu. Nedir ki bu anlayamiyorum yalniz mi kalmak istiyor uyaransiz oda mi istiyor o saatler nedir
Bize doktor 40 günlükken gelin demişti kalça için. Bu arada badem yağı denedim demişsin nasıl kullandınız ben sadece zeytinyağı denedim şimdiye kadar, karna mı sürüyorsun badem yağınıYarın 26 günlük oluyoruz normalde cuma gidecektik kontrole ama benim safra kesesinde taş çıkınca diyet uygulamam gerekiyor bebeğin kilo alımında değişim olur diye korkuyorum kalça ultrasonu için illa 30 günlük mü olmak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?