2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İlk hedefim salı günü tartıyı görmek. Doktora emmiyor dediysem ilk enfeksiyon belirtisi var mı dedi öyle birşey yok.
Günde1-2 biberon alıyor ve sanırım biberon akışı istiyor. Bazen emmeden direk kavgaya başlıyor.
Memeyle kavgayı 3-4 günde bir olurdu şimdi hemen her emmede var. Bu kadar zayıf ve kısa emmeyle süt azalacak zaten.
İlk yapacağın brslenme süresini uzatmak ve emzikle oyala dedi. Gece de kalkmadan kaldırma dedi. Emzik veriyordum zaten.
Biberonu da çok keyfe vermiyordum canım. Akşam büyük kıza vakit ayırayım diye eşim biberon veriyordu. O esnada süt sağıyordum onu da ertesi gün büyük kızımı dışarı çıkardığımda annem veriyordu.
Mesela bugün bir memeyi 5dk emdi diğeriyle kavga dövüş. Memeden ayırdım sakinledi. Açlıktan Ağlamamasına rağmen 90cc süt verdim hemen bitti. Açlığı da belli değil. İştahı az bebek mi anlamadım.

Canım acı elma yağı çok tehlikeliymiş burda arkadaşlar söyledi

Aynı ya. Bizde de bugün yaptı aynen kavga dövüş. Aglamiyordu yine de yaptım 60 cc. Önce biberonu itti birkaç kez. Tekrar tekrar verdim ben de aldı ve hemen icti. Anlamıyorum ben de. Aç mı süt az geliyor da ondan mı yapıyor. Anlam veremiyorum. Ben meme reddi yapmasa hiç vermeyeceğim biberon. Önceleri kahvaltı bile yapamıyorum diye yap diyordu kayinvalidem ben yerken o veriyordu. Ama şimdi sadece kavga edince veriyorum akşamları. Vermesem aklım kalıyor süt mü yok yoksa diyorum aç mı kalacak diye vicdan yapıyorum.

Dün sabah da yaptı 60 yaptım verdim 30 u zor içti.
Hiç anlamıyorum..

Bebeğinize hangi testleri yaptırdınız tam olarak nasıl kesinleşti alerji olduğu?
Bahsettiğiniz grup hangi grup?

Canim bende merak ettim acaba ne zaman duzeldi canim bide hani biz vitaminli beslenmiyiruz ya ne kalsiyum ne protein bizim bebekler anne sütünden alabiliyorlar mi yinede
canım arkadasımla konustum kesınlıkle alerjı profesörune görunsun dedı. o profesöre gttı dıyetı o açmış. asıl çözümü onlar buluyormuş. dıyet vercekse de onun onerılernı dınlesın her de klasık dıyet deyıp gecıyormus. kaç ayı bosa stresle gectı buyuzden basta gtmedı profesore

Canim bende merak ettim acaba ne zaman duzeldi canim bide hani biz vitaminli beslenmiyiruz ya ne kalsiyum ne protein bizim bebekler anne sütünden alabiliyorlar mi yinede
ben de merak ediyorum arkadas yazar umarım,bence cocuklar bizden alır ama biz baya zayıf düşebiliriz doktora soralım gidince

Sıcak havlu masaj hepsini denedim cnm ama geçmiyor sanki o ağladıkça çok kötü oluyorum sanki yetemiyormuşum gibi nasıl düzene girecek bilmiyorum

slm kizlar ara ara yazismalarinizi okuyorum inşa hepiniz iyisinizdir.
Biz baya sıkıntılar yaşadık çok şükür Elhamdülillah atlattık.
Dido44 arkadaşın dediği gibi düşüncesiz toplum yüzünden bebegim çok sıkıntı yaşadı,yavrum gelen misafir lerden grip kaptı ve 10 gun yoğun bakımda kaldi,toplamda 12gun hast.yattı.çok şükür evimizdeyiz ve ben hala diken uzerindeyim psikolojim bozuldu resmen.
şuan bebegim meme reddi ypiyir zaten çok sütü bol biri değilim
kendisi emmese sagarak gelmiyor.memeyi emiyir süt akinca ağlayarak ağzından çıkarıyor.arada biberonu ağzına versem içiyor bazen de 25cc bile içmiyor.Bildiğim tek şey var.bebegim istahsizlasti.ve memeyi emzik gibi kullanmak istiyor yani süt gelmese emer geldiği dkk ne yaparsam emmiyir.ama geceleri 2-2.5saat girince emiyir oda 5dkk geçmiyor ama duyduğunu biliyorum.ve aşırı huysuz gazlı 7/24 uyanık ağlıyor.Kizim da istahsiz olmuştu 5.ayda bırakmıştı memeyi ama oglum çok erken baya kizimdan hızlı çıktı.şuan çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyirum
tabi herşeyden önce Allah sağlık versin artık bi şekilde idare edeceğiz.
Xeroderma_pig cnim iyi yazdın bizim için fikir oldu bende kara kara düşünüyordum bu konuyu dediğim gibi öncelik ALLAH bebeklerimize sağlık versin herşey hallolur.

Cnim genelde istahsiz bebekler meme reddi yaparlar kizimdan biliyorum. iştahlı bebek biberonuda memeyi de alır.tabi arada istisnaide durumlar hariç.

Birde kendimi kötü hissediyorum annesiyim aç mı tok mu anlamıyorum diye bizimde öyle kavga sonrası biberonu bazen alıyor bazen almıyor.
Çişli bez sayımızda azalma var.
Salı günü doktora gidersem haber vereceğim sana

Pamuk Panda sariliga bagli olmadan 2 saatte bir diyor benim doktor hala ya, 2 aylik olunca 3 saate cikarcakmis e çocuk kaldirila kaldirila aliscak zaten 2 saate nasil 3 yapayim ben onu

Yarın 26 günlük oluyoruz normalde cuma gidecektik kontrole ama benim safra kesesinde taş çıkınca diyet uygulamam gerekiyor bebeğin kilo alımında değişim olur diye korkuyorum kalça ultrasonu için illa 30 günlük mü olmak gerekiyor?

Biz 50 gunluguz. Acaba cok sekerli yiyoruz bebekler hiperaktif mi oluyor. Annemlere vs buyuklere soruyorum uyumama durumu yasamamislar bizi buyuturken
Maşallah canım. Allah nice gunlerini aylarını göstersin.
Evet benim annem de hep der. 'Bu zamanın bebekleri de bı ayrı, biz emzirir yatırırdık uyur dururdu orda' diye.
Ben doğumdan sonra çok yemedim şekerli ama hamilelikte cok yedim zaten benim bebiş doğdu dogalı uyumayı sevmiyor :)
Ben de derdi olmasa uyumaz mı çocuk diyorum. Çoğu zaman gazdan kıvranıyor da uyumuyor ama diğer zamanlarda neden uyumuyor. Henüz 23 günlük. Topiğimizin en miniği oluyor kendisi. 2 saat farkla ocak bebeği olamamış olsak da

Bu topige yazmayı hep hayal ettim benim kızım da doğsa 41 günlük olacaktı. 39+5 te kaybettim maalesef
Allah hepinize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Su 4-5 gundur 21.30 civari çocuk basliyor aglamaya. Meme veriyorum agzini aciyor ama emmeyi denemeden ciyak ciyak.tamm tok demek ki emzik vereyim diyorum.gene ayni aglama. Gezdirelim diyoruz biraz bakinio evin icinde sora gene aglama. 1 saat ugrastik Bugün bi yeri agriyo gibi agliyor icim gidiyor. yatak odasina besigine yatirdim karanlikta gece lambasiyla biraktim geldim durdu. Nedir ki bu anlayamiyorum yalniz mi kalmak istiyor uyaransiz oda mi istiyor o saatler nedir

kolik olabilir hep aynı saatte ayni sürüyorsa kolik plmuş olabilir

Bize doktor 40 günlükken gelin demişti kalça için. Bu arada badem yağı denedim demişsin nasıl kullandınız ben sadece zeytinyağı denedim şimdiye kadar, karna mı sürüyorsun badem yağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…