2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yeme düzenine dikkat ettiğin halde mi yoksa teşhisten sonra mı?
Yok hic haberim yokken ara ara inanilmaz agri vuruyordu nefes aldirmiyordu bile ama son zamanlarda gunde 2 3 olmaya basladi ondan sonra gittim acile benim degerlerin 40 olmasi gereken cikmis 1800 küsür yollamadi doktorlarlar üşüştü tepeme o kadar kotuydu ki
ama yemeyede dikkat etmedim tabi bilmedigim icin benim tas kucukmus kanali tikamis

Çok güzel anlattın valla anladım :))) tamam canım sagol bi bakayım ben de ❤

Evet cok rahatmis ama acitiyor. Seninkide aciyormu yoksa alistin mi manuel etkisi olmadi icin acimazdi bu sıkıstiriyor acitti
İlk başlarda acıtıyordu cnm. Sağmak bile istemiyordum sızlıyordu resmen. Garmastan pomad sürüyordum her seferinde sonra alıştılar artık şimdi sadece kızım emdikten hemen sonra sağarsam acıyor biraz kremi bile 1-2 günde sürüyorum. Ama her seferinde sağdıktan sonra sütümle ovuyorum az. Markası ne seninkinin

Anladım canım ben şu an dikkat ediyorum 2.kontrolde 3 olan bir değer 1 e düştü önemli olan o dedi dr ama kontrole gideceğim yine devam ederse ameliyat demedi ama denirse olacağım bu şekilde beslenme çok zor her safra taşı ameliyat gerektirir mi onu da bilmiyorum
Benim de 30 olması gereken 200 çıktı 2.tahlilde 117 e düştü

Hamileligimo ogrenir ogrenmez ilk aldigim sey kurutma makinasi oldu ve inan camasir isimi o kadar kolaylastrdiki hic dert etmiyorum camasir yikacanacakmjs falan zamanim yoksa katlayamiyorum sadece ordan giyiyoruz ne yapalim

Ya kanguru gerçekten iş yaparken rahat oluyor mu ki canım? Ben de bakınıyorum mamadus ve solomombaby arasında kaldım
Bende boba 4g var. Oglumdan kalma. Yeni Modelleri bilmiyorum elimde olduğu için arastirmadim. İlk aylar evde sling çook rahat oluyor. Disarda kanguru kullanıyorum.

Ellerin bosda kalıyor iş yapmak kolaylaşıyor

Valla her dr gorusu farkli bazisi kontrol altinda yasa diyor ama onu yeme bunu yeme gibisinden bazisi saatli bomba gibisin aldir diyor
Annemde tesadüfen ogrenmisti dr ilk firsatta aldir annem cok çekti iltihap oldu demis aldirtmisti annemde o dr a guvenerek

Baby plus aldik cnm guzel sagiyor ama tabikide acitiyor sıkıstırıyor oda acıtıyor

Bende boba 4g var. Oglumdan kalma. Yeni Modelleri bilmiyorum elimde olduğu için arastirmadim. İlk aylar evde sling çook rahat oluyor. Disarda kanguru kullanıyorum.

Ellerin bosda kalıyor iş yapmak kolaylaşıyor

Alayım o zaman hemen. Ben dışarda kullanırım sadece diye düşünüp 3. 4. ayı bekliyordum. Sağol canım

siz diyete başkadıktan ne kadar sonra oğlunuz düzeldi ben de alerji şüphesiyle 3 haftadır diyetteyim ama hala bi değişiklik yok kusma ve aşırı gaz var

Çok sağol canım
Çok iyi oldu yazdığın.
Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun yaptığında biberon vermeye devam edecek misin
Kaç kez veriyordun biberonu?
Ben 1 bazen de 2 kez.

Araları acsam ben de iyi olacak o zaman .
Ama durmuyor gazlı bir bebek sürekli huzursuz ben de memeyle susturmaya çalışıyorum çoğu zaman .

Geceleri ben hiç uyandırmiyorum. Kendi ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum.
Akşamlar baya sorun bizde.
Gün içinde de yapmaya basladi ama.
Sen emzik veriyor musun? 10 gün falandır veriyorum ben. Onunla alakası olabilir mi ki acaba.
Kusura bakma uzun oldu.

Kızlar bugun 1 aylık olduk aşırı gazımız var masaj falan yaptığımda çıkıyor ama çok kıvranıyor çok ağlıyor kızım maflor kullanıyoruz ama hiçbir fayda sağlamıyor sanki napıcagımızı şaşırdık geceleri ağlayarak uyanıyor uykudan gözünü açamıyor ama sancı girince çok kötü varmı bir öneriniz siz neler yapıyorsunuz gaz için

siz diyete başkadıktan ne kadar sonra oğlunuz düzeldi ben de alerji şüphesiyle 3 haftadır diyetteyim ama hala bi değişiklik yok kusma ve aşırı gaz var
Canim bende merak ettim acaba ne zaman duzeldi canim bide hani biz vitaminli beslenmiyiruz ya ne kalsiyum ne protein bizim bebekler anne sütünden alabiliyorlar mi yinede

Büyük oğlumda meme reddinden çok çektim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben de.
Haklısın emzirmek için kucağıma aldığımda korkuyorum ya emmezse diye. Soğutuyor bu durum.
Perşembe kontrolde ben de sorayım telefon etme şansım yok malesef.
Birbirimizi haberdar edelim olur mu.
Bir de sizde kilo durumu nasıl güzel alıyor mu günde kaç kez kaka yapıyor.
Huysuzluk durumunuz ne?
Bizde gündüzler ve akşam çok fena.
Acaba aç mı kalıyor da huysuz diyorum.
Hep bir tereddüt hep bir kaygı..

Bizim de başladı mı henüz anlamadım memede sakinleşiyor kakasını da düzenli yapıyor uyku saati geçince de ağlıyor.Tatlı badem yağı iyi geliyormuş, acı elma yağını da bana arkadaşım önerdi çok iyi geliyor diye ayaklarına ve karnına sürüyormuş karnına da sıcak bir bez ya da havlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…