Yok hic haberim yokken ara ara inanilmaz agri vuruyordu nefes aldirmiyordu bile ama son zamanlarda gunde 2 3 olmaya basladi ondan sonra gittim acile benim degerlerin 40 olmasi gereken cikmis 1800 küsür yollamadi doktorlarlar üşüştü tepeme o kadar kotuydu kiYeme düzenine dikkat ettiğin halde mi yoksa teşhisten sonra mı?
Keşke daha önce bozulsaymış makinen cnm..Evet evet en azindan uc saat dinlenme arasi cikacak digerinde sag bakalim icsin yika birdaha basla sagmaya
Bizde. Var maflor canimMaflor kullananlar yazabilir mi bize kabızlık için yazdı 7 gün kaka yapmadığı oluyor
Evet cok rahatmis ama acitiyor. Seninkide aciyormu yoksa alistin mi manuel etkisi olmadi icin acimazdi bu sıkıstiriyor acittiKeşke daha önce bozulsaymış makinen cnm..şimdi rahat edersin...
latex krem aldım canım. Sadece göğüs altından göbek altına kadar. Balenler dik durmayı da sağlıyor. Simit, göbekten yanlara doğru olan kısım, hani düşük bel dar kot giyince üstten fışkıran kısım :))
İlk başlarda acıtıyordu cnm. Sağmak bile istemiyordum sızlıyordu resmen. Garmastan pomad sürüyordum her seferinde sonra alıştılar artık şimdi sadece kızım emdikten hemen sonra sağarsam acıyor biraz kremi bile 1-2 günde sürüyorum. Ama her seferinde sağdıktan sonra sütümle ovuyorum az. Markası ne seninkininEvet cok rahatmis ama acitiyor. Seninkide aciyormu yoksa alistin mi manuel etkisi olmadi icin acimazdi bu sıkıstiriyor acitti
Yok hic haberim yokken ara ara inanilmaz agri vuruyordu nefes aldirmiyordu bile ama son zamanlarda gunde 2 3 olmaya basladi ondan sonra gittim acile benim degerlerin 40 olmasi gereken cikmis 1800 küsür yollamadi doktorlarlar üşüştü tepeme o kadar kotuydu ki
ama yemeyede dikkat etmedim tabi bilmedigim icin benim tas kucukmus kanali tikamis
Hamileligimo ogrenir ogrenmez ilk aldigim sey kurutma makinasi oldu ve inan camasir isimi o kadar kolaylastrdiki hic dert etmiyorum camasir yikacanacakmjs falan zamanim yoksa katlayamiyorum sadece ordan giyiyoruz ne yapalimCanım bir gun yapmıyorum iki gun yapMıyorum hatta 5 gun yapmadığım oldu ama bebekli bir ev kaç gün supurulmeden durabilir ki haftasonu eşim komple süpürür evi ama bir hafta yetmiyor ki o süpürge, ya da çamaşırlar yıkanmadan ne giyeceğiz yoksa hepsini son raddeye gelmeden bile yapmıyorum zaten, diyorum ya sadece yaşanılabilecek ev düzeyi olsun yemek olayını hiç saymıyorum bile eşim gelince hazırlıyorum y da dışarıdan sipariş ediyoruz çoğunlukla
Bende boba 4g var. Oglumdan kalma. Yeni Modelleri bilmiyorum elimde olduğu için arastirmadim. İlk aylar evde sling çook rahat oluyor. Disarda kanguru kullanıyorum.Ya kanguru gerçekten iş yaparken rahat oluyor mu ki canım? Ben de bakınıyorum mamadus ve solomombaby arasında kaldım
Valla her dr gorusu farkli bazisi kontrol altinda yasa diyor ama onu yeme bunu yeme gibisinden bazisi saatli bomba gibisin aldir diyorAnladım canım ben şu an dikkat ediyorum 2.kontrolde 3 olan bir değer 1 e düştü önemli olan o dedi dr ama kontrole gideceğim yine devam ederse ameliyat demedi ama denirse olacağım bu şekilde beslenme çok zor her safra taşı ameliyat gerektirir mi onu da bilmiyorum
Benim de 30 olması gereken 200 çıktı 2.tahlilde 117 e düştü
Baby plus aldik cnm guzel sagiyor ama tabikide acitiyor sıkıstırıyor oda acıtıyorİlk başlarda acıtıyordu cnm. Sağmak bile istemiyordum sızlıyordu resmen. Garmastan pomad sürüyordum her seferinde sonra alıştılar artık şimdi sadece kızım emdikten hemen sonra sağarsam acıyor biraz kremi bile 1-2 günde sürüyorum. Ama her seferinde sağdıktan sonra sütümle ovuyorum az. Markası ne seninkinin
Bende boba 4g var. Oglumdan kalma. Yeni Modelleri bilmiyorum elimde olduğu için arastirmadim. İlk aylar evde sling çook rahat oluyor. Disarda kanguru kullanıyorum.
Ellerin bosda kalıyor iş yapmak kolaylaşıyor
siz diyete başkadıktan ne kadar sonra oğlunuz düzeldi ben de alerji şüphesiyle 3 haftadır diyetteyim ama hala bi değişiklik yok kusma ve aşırı gaz varMerhaba, mesajınızı gördüm yazayım dedim.. Hayırlı olsun bebeğiniz..
Benim oğlum Haziran 2018 de 3750 gram doğdu.. 40 günlükken 5kilonun, 2 aylıkken 6 kilonun üzerinde idi, maşallah.. Yani gelişimi hep iyiydi.. Bizimde bitmeyen gaz sancılarımız vardı.. Herkes çok gazlı demek ki dedi bende inandım.. Alerji olabileceği aklıma dahi gelmemişti.. Arada fışkırarak kusardı da.. Gazını çıkarsa dahi rahatlamazdı, hep huysuzdu.. Bizede doktor kakasına normal dedi, kilo almazdı Vs dedi.. İki buçuk aylıkken birkaç küçük damla kan gördüm.. Yine doktor önemli değil dedi ama dinlemedim başka hastanede alerjisi olduğu ispatlandı ama neye olduğu belli değildi.. Zaten o süreçte süt ürünleri kesmiştim ama huysuzluk devam ediyordu.. Şimdi yumurta, balık, dana eti ve bazı gıdalarında diyetini yapıyorum.. Yine bunlara rağmen oğlumun kilosu çok şükür hep üst sınırda.. Bende kalsiyum hapı kullanmaya çalışıyorum.. Demem o ki siz bebeğinizi iyi takip edin.. Çocuk doktorları ile alerji doktorları farklı.. Çocuk doktorları bilemeyebiliyorlar.. Bizim grupta yine reflüsü olan bir bebeğimiz vardı, onda kanlı kaka Vs yok.. Sadece kusma var.. Onun da kilosu iyi ama o da çoklu gıda alerjisine sahip ne yazık ki.. İnşallah sizde yoktur, hiç bir bebekte olsun istemem.. Ama ben kendime iki buçuk ay, kan gelene kadar nasıl anlamadın diye hâlâ kızıyorum.. Oğlum ne acılar çekmiş.. Sizde dikkat edin derim ben naçizane
Biz 50 gunluguz. Acaba cok sekerli yiyoruz bebekler hiperaktif mi oluyor. Annemlere vs buyuklere soruyorum uyumama durumu yasamamislar bizi buyuturkenAynı durumdayız sanki beni tarif ettin :) siz kaç günlüksünüz ?
Çok sağol canımM Mavisu27 canım ben duramadım akşamın bu saatinde doktorumuzu aradım. Bebeğin yaptığına meme reddi dedi. Biberon sayısını sordu söyledim. Memede ağladığında biberon teklif ettiğimde bazen alıyor bazen almıyor dedim.
İlk yapacağın beslenme sürelerinin arasını açmak dedi. Hatta geceleri o kalkmadan kaldırma dedi. Bütün gece beslenmese de sorun olmaz dedi. 28 aralık doğumluyuz.
Canim bende merak ettim acaba ne zaman duzeldi canim bide hani biz vitaminli beslenmiyiruz ya ne kalsiyum ne protein bizim bebekler anne sütünden alabiliyorlar mi yinedesiz diyete başkadıktan ne kadar sonra oğlunuz düzeldi ben de alerji şüphesiyle 3 haftadır diyetteyim ama hala bi değişiklik yok kusma ve aşırı gaz var
Büyük oğlumda meme reddinden çok çektim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben de.Salı günü dr kontrolü var minimum mamayla gitmek istiyorum durumu görmek için
Ama hemen her emmede sinir harbi var ve emzirmekten soğuyorum
Benim de bazen verdiğimi alıyor bazen almıyor
Bazen ağlıyor bazen ağlamıyor
İnan ol annesiyim bazen aç mı tok mu anlamıyorum
Nasıl çekiyor? Güçlü çekiyorsa ve sık yutkunuyorsa 10 dakikada doyar canım.Bende 5 10dakikacilardanim
Kızlar bugun 1 aylık olduk aşırı gazımız var masaj falan yaptığımda çıkıyor ama çok kıvranıyor çok ağlıyor kızım maflor kullanıyoruz ama hiçbir fayda sağlamıyor sanki napıcagımızı şaşırdık geceleri ağlayarak uyanıyor uykudan gözünü açamıyor ama sancı girince çok kötü varmı bir öneriniz siz neler yapıyorsunuz gaz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?