2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım basta bılmıyor muydun denk gelmedın mi kıyamam gözunaydın kuzumm yorma kendını artık bırak hemen sagsın:) ❤
Biliyordum kuzum yenidogumyaptimda esime elektrikli algeldddim yarın suan insanlar cok dedi evde bende eltimden almistim ogun bugundur manuelle ellerim heder oldu

Saol kuzum 48 gundur sabah aksam manuelle akita doke sagdik bizim tembel emmeyi allahima sukurler olsun yirminci gunde cok gayretlerim sonucu ogrettim simdide emmeye basladimi elli saniye guzel cekiyor bir dakika bile olmadan bir bagris bir cagris kiyamet kopuveriyor kivrana kivrana cikartip sakinlestirip tekrar veriyorum yine ayni ac kalmasin diyede mecburluktan sagiyorum bana kalsa evde 24 saat emsin sagmam bi disari cikarken sagarim
Oda emzirme ihtimalim olmassa herihtimake karsi diye ama napalim benim kaderimde buymus tek kuZum doysunda

Biogaia vermisti doktor bende sen gibi veriyordum bakiyordum ne gaz cikiyor nede huzursuzlugu geciyor nede uyuyor dedim bu etkisi yok galiba doktora dedim fayda goremedim doktorda aslinds yenidoganlara verilen damlalardan en iyisi bu dedi birde bunu dene diye maflor verdi oda ayni dedim buda bi ise yaramicak kendimce ama duzenli hergun aksamlari 11 ile 1 arasi verdim suan kendisi gazını cikartabiliyor demekki hemen etki beklememek gerekmis bagirsakları duzene sokacak demisti doktor dedigi gibi icer icmeZ gaz evet cikarmiyor zamanla duzenli kullanimda bagirsaklar calisti icin gun boyu cikartiyor oyuzden sende elindekileri duzenli kullan canim en yakin zamanda gaz cikardigini gorursun nekadar gaz cikartirlarsa cikartsinlar evet eskiye gore cok cok iyi ama
O huzursuzlukları bitmiyor nekadar gaz varsa artik cikar cikar sonu gelmiyor

Garip cidden anne sütünden de dizanteri geçmez herhalde , emziği yıkarken geçmiş olabilir, sudan. Bizde emzik kullanıyoruz .
alerji belirtisi malesef süt alerjisi olabilir degilse cok üst üste sulu ishal gibi yaptıysa makatta çatlak olmuş olabilir ama bu ayda çatlak sanmam inşallah yoktur bişey
Amin, onemli bir sorun çıkmaz inşallah. Çatlak için poposuna baktım bir gariplik göremedim. Süt alerjisi deniliyormus genelde ama baştan beri hiç bir sıkıntı olmadı bilemedim ki

hep saat yönünde sıvazlayın derler ama
Bende gaz çıkarmak için sırtını yukarı doğru sıvazlayın diye bisey duydum bi deneyim bakalim çünkü bizde bağırsak gazi da cok

Çok geç kaldık. Ben ilk aylar yaptıralım dedim de babamız kabul etmedi. Şimdi de zorunlu sünnet dedi doktor. Eşim ve ben bakacağız. Annem de yakın yardıma gelir. Hiç beklemeyin hemen sünnet ettirin bebişi.

Aldım kanguru yenidoğan aparatı da var ergonomik ama benim bebe minnak içine koyunca kafası çıkmıyor daha dışarı :)) elimle tutarak gezdirdiğim oluyor ancak

Sanirim orada sling deniliyor, 4, 5 metre uzunlugunda bir carsaf gibi. Kendine sarip bebegi icine koyuyosun cok rahat ediyorlar onla kucaginda tutmak gibi oluyor ona bir bak canim

Allah kolaylık versin canm evet havalar az ısınsın yaptırcaz inşallah

bunu da eczaneye mi getirtiyoruz hastanelerde mi yapılıyor?doktorlar öneriyor mu biz de soralım rota asısını söyledi ama menenjiti söylemedi bizim doktor
Bize dr önerdi özel muayenehane kendinde aşı var ben götürmeyeceğim
Doğum yaptığım hastaneye sordum acıbademe orada da var aşı hatta 3 tipi varnuş 3 fiyat verdiler

Ben doktordan gaz icin famla istedigimde maflor plus verdi plus olmasina dikkat edin onu alin dedi canim. Ben hic kullanmadim yalniz net bilgim yok
Benimkinde yani doktorun kase basıp verdiği kâğıtta sadece maflor damla yazıyor benim kızım kabız maalesef 7 günü buluyor kabızlığı sizde sadece gaz sorunumu vardı

Ben doktordan gaz icin famla istedigimde maflor plus verdi plus olmasina dikkat edin onu alin dedi canim. Ben hic kullanmadim yalniz net bilgim yok
Doktorun yazdığında sadece maflor damla yazıyor kabızlığı var kizimin 7 günü buluyor onuda zorla yapıyor .sizin sadece gaz miydi sorunu

Merhaba, mesajınızı gördüm yazayım dedim.. Hayırlı olsun bebeğiniz..

Benim oğlum Haziran 2018 de 3750 gram doğdu.. 40 günlükken 5kilonun, 2 aylıkken 6 kilonun üzerinde idi, maşallah.. Yani gelişimi hep iyiydi.. Bizimde bitmeyen gaz sancılarımız vardı.. Herkes çok gazlı demek ki dedi bende inandım.. Alerji olabileceği aklıma dahi gelmemişti.. Arada fışkırarak kusardı da.. Gazını çıkarsa dahi rahatlamazdı, hep huysuzdu.. Bizede doktor kakasına normal dedi, kilo almazdı Vs dedi.. İki buçuk aylıkken birkaç küçük damla kan gördüm.. Yine doktor önemli değil dedi ama dinlemedim başka hastanede alerjisi olduğu ispatlandı ama neye olduğu belli değildi.. Zaten o süreçte süt ürünleri kesmiştim ama huysuzluk devam ediyordu.. Şimdi yumurta, balık, dana eti ve bazı gıdalarında diyetini yapıyorum.. Yine bunlara rağmen oğlumun kilosu çok şükür hep üst sınırda.. Bende kalsiyum hapı kullanmaya çalışıyorum.. Demem o ki siz bebeğinizi iyi takip edin.. Çocuk doktorları ile alerji doktorları farklı.. Çocuk doktorları bilemeyebiliyorlar.. Bizim grupta yine reflüsü olan bir bebeğimiz vardı, onda kanlı kaka Vs yok.. Sadece kusma var.. Onun da kilosu iyi ama o da çoklu gıda alerjisine sahip ne yazık ki.. İnşallah sizde yoktur, hiç bir bebekte olsun istemem.. Ama ben kendime iki buçuk ay, kan gelene kadar nasıl anlamadın diye hâlâ kızıyorum.. Oğlum ne acılar çekmiş.. Sizde dikkat edin derim ben naçizane

inşallah canım belki çol hafiftir farkına varmayıp dikkat etmedikçe artmiş olabilir ama umarım degildir

Baktım da şu anda indirim de varmış aslında. Sen hangi modelini kullanıyorsun canım? Bana sadece göbek için lazım. Simit bölgesi dediği yanlar mı oluyor, biraz inceledim de tam anlayamadım
latex krem aldım canım. Sadece göğüs altından göbek altına kadar. Balenler dik durmayı da sağlıyor. Simit, göbekten yanlara doğru olan kısım, hani düşük bel dar kot giyince üstten fışkıran kısım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…