2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım naptınız gittiniz mi kontrole?

Ben dogdugu gun verdim emzigi.. cokta guzel emiyor.bizde etkilemedi.hala emzikte emiyor memede..acken emzikle oyalanmiyo bile.aradaki farki cok iyi biliyor :)

Canım geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Açıkcası sormadın canım normalde de her gittiğimde meme mua yapar bu sefer sadece meme ucuna baktı

Anladım canım teşekkür ediyorum

Büyüdükleri için sanırım bizimki de aynı durumda canım

saat 10 da randevumuz var hastaneye gideceğiz benim kızın sarılığını göstermeye korkuyorum Ya kan alacaklar diye

ZCanım sonuçlarını ve doktoru. Söylediklerini bizimledir paylaşırmısınbizdede geçmeyen sarılık varda

Oglum beni emmeyi reddediyo emince kusuyo şimdi yine uğraştım almadi bir yandanda uykusu var di uyku bunalttı mama verdim uyudu sutumun tadımı bozuldu bilemedim sürekli geviş getirir gibi uykusunda bile

Canım ben 4 beş gündür üşüttüm ve agrı kesici içiyordum. Bebeğim 5 dk sonra memeyi almıyordu mama verince bitiriyordu. Bugün iyiyim dünde bugünde ilaç içmedim eski emmesine döndü kızım. Sanırım zaman zaman sütümüz tadı bozuluyor.

Pamuk Panda benimde 40gecti gitmem lazim ama su an bebekle tek cesaret edemiyorum. Muhtemel dikislere bakip rahme bakar bide bi oncekinde oyleydi cunku

Bende bi korktum normalde rutin gider her şekilde muayene olur çekinmezdim. Ama şimdi gitmek istemiyorum canım

Benim detaylı ultrasonda bebeğin sol böbreğinde orta derecede genişleme görüldü. Doğduğunda bakıldı hala aynıydı şimdi haftaya bir kontrol daha var . İnşallah küçülür gider. Çok can sıkıcı şeyler. Sınırda bir rakamdaysa ne diye telaşa soktularsa sizi, bende böyle şeyler çok duyuyorum doktorlara guvenemiyorum

Aynen.. Biz üç aylıkken yapmıştık testi.. Kanda hatta süt ve yumurtaya da bakılmıştı.. Süt negatif yumurta çok az çıkmıştı.. Deri de negatif ama dışa vurumu hiç öyle değil..

Bizde böbrek genişlemesi var canım ya inşallah hiç müdahaleye gerek kalmaz .dua ederim ben .çok üzülüyorum yavrular hasta olunca.

Aynen.. Biz üç aylıkken yapmıştık testi.. Kanda hatta süt ve yumurtaya da bakılmıştı.. Süt negatif yumurta çok az çıkmıştı.. Deri de negatif ama dışa vurumu hiç öyle değil..
özeldeki doktor bize cıkmaz testte dedi biz de götürelim de aklımızdan çıksın o da rahat etsin biz de sonuca göre hareket ederiz cok tesekkürler cvplarınız için Rabbim tez zamanda şifa versin tüm kuzulara

İlk gittiğimiz hastanede öyle korkuttular ki. Gerçekten güvenilmiyor. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. Sağlıklı olsun tüm bebişler...

Saol canim sanada cok gecmis olsun Allahim sifa versin

Saol canim sanada gecmis olsun

Emzik kurtarici sakin vermemeizlik yapma ver ben ilk oglumda veremedim almadi oyle zor gectiki hic olmayacak bi yerde agliyodu emmek istiyodu emziremiyodum hemen simdi kizima veriyorum emiyo rahatliyo en azindan gece super oluyo ver derim

Bilirubin diyor internetten baktım da şimdi ama sayfada bilirubin yeri çıkmamış o daha demekki topuk kanından mı bakılıyor o, Bugün doktor sonuçlar için 2 hafta sonra çıkacak olan sonucunuz da var yarın çıkacak sonuçlarda var dedi

Amin canım inşallah.. Aynen çıkmıyormuş pek miniklerde.. Bende sonradan alerji doktoruna gittim, belirtiler zaten alerji ben kan aldırmazdım dedi.. Ben tıp fakültesinde alerji bölümüne gitmiştim, onların herkese yaptığı işlem bu zaten, onlara normal

Ben aventin silikon damaksiz olanı kullanıyorum olumsuz bir etkisini gormedim hatta kurtaricim diyebilirim

Banada öyle dediler rahata erdin vallahi iyi cesaret diyen çok oldu hala acıyarak bakan oluyor
Onlar kendilerine acisin sen onun kokusunu icine cekince aldigin mutlulugu nerde bulabilirsin ki ? Allah olmayanlara da nasip etsin kimsenn kucagini bos birakmasin insallah..ne yalan soyleyim buyuyunce bu bebek kokusunu ozlerim diyorum o yizden acaba arayi acmadan 2. Yi mi yapsam dedim ama bu kizim okula baslasin oyle yapayim diyorum ikisine de zaman ayirabilmek adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…