Hapşırıyor sürekli bende sürekli kucağımda tutuyorum ısınsın diye
Canım naptınız gittiniz mi kontrole?Birde kendimi kötü hissediyorum annesiyim aç mı tok mu anlamıyorum diye bizimde öyle kavga sonrası biberonu bazen alıyor bazen almıyor.
Çişli bez sayımızda azalma var.
Salı günü doktora gidersem haber vereceğim sana
Ben dogdugu gun verdim emzigi.. cokta guzel emiyor.bizde etkilemedi.hala emzikte emiyor memede..acken emzikle oyalanmiyo bile.aradaki farki cok iyi biliyor :)Emzik kullanan arkadaşlar emzik bebeğinizin sizi emmesini olumsuz etkiledi mi?
Ben çok huzursuz diye 10 gün falan önce verdim. Ama acaba olumsuz mu etkiledi diyorum alisti şimdi en azından biraz onunla duruyor. Ama dediğim gibi vermesem mı artık diyorum
Banada öyle dediler rahata erdin vallahi iyi cesaret diyen çok oldu hala acıyarak bakan oluyor
Kizceler nasilsiniz coktandir giremiyorum.maalesef ozledim siziVee dertlerime basliyim gazdi uykusuzlyktu demicem keske onlarla yakinsaydim size benim kuzumun bi bobreginde cift kanal var doktorlar olabilir hicbisikinti yapmazsa bu sorun degil fln dediler 1 ay ultrasonunda bi kanalda bi sislik var dende gittik voiding dmsa fln yaptirdik neyseki bobrekleri gayet iyi durumda ama kanalin birinde idrar kacagi var 4 derece onu bekliyecez 1 yasina kadr duzelebilirmis Allahim.ins duzelir her gun antibiyotik kullaniyoruz enfeksiyon yapmasin diye 1 yil boyinca dewam edecez ve bu beni cok yaraliyo ayrica o kanalin birinde sislik varmis onada 2 ay sonraya gun verdiler kapali gireceklermis kamerayla falan onu patlatcaz dediler cok uzuluyorum yakininizda falan bole durumda olan duydugunuz pozitif yonde bisi varsa kizlar morale cok ihtiyacim var dua edin kizlar lutfen
Açıkcası sormadın canım normalde de her gittiğimde meme mua yapar bu sefer sadece meme ucuna baktı
Bebeğim geceleri artık bıraksam 4 saatten fazla uyuyacak. Az önce zorla uyandırmaya çalıştım uyanmadı, ağzını da kenetliyor. Sonra göğsümü açıp oraya koydum kokusundan mıdır nedir birden yapıştı memeye emdi 5-10 dk kadar. Ama bunu yaparken de uyuyor. Altını açtım, değiştim yok bebe bayıldı sanki. Normal heralde artık uyuma saatlerinin uzaması değil mi? İlk kez bu gece böyle oldu bıraksam daha emmeden uyurdu
saat 10 da randevumuz var hastaneye gideceğiz benim kızın sarılığını göstermeye korkuyorum Ya kan alacaklar diye
Oglum beni emmeyi reddediyo emince kusuyo şimdi yine uğraştım almadi bir yandanda uykusu var di uyku bunalttı mama verdim uyudu sutumun tadımı bozuldu bilemedim sürekli geviş getirir gibi uykusunda bile
Pamuk Panda benimde 40gecti gitmem lazim ama su an bebekle tek cesaret edemiyorum. Muhtemel dikislere bakip rahme bakar bide bi oncekinde oyleydi cunku
Benim detaylı ultrasonda bebeğin sol böbreğinde orta derecede genişleme görüldü. Doğduğunda bakıldı hala aynıydı şimdi haftaya bir kontrol daha var . İnşallah küçülür gider. Çok can sıkıcı şeyler. Sınırda bir rakamdaysa ne diye telaşa soktularsa sizi, bende böyle şeyler çok duyuyorum doktorlara guvenemiyorumBugün kızımı kontrole götürdük kalça ultrasonu için kalçasında sıkıntı var dediler batın ultrasonuna da bakıldı sol böbreğinde genişleme varmış. 1 ay sonra tekrar bakalım dediler. Hemen başka hastaneye gittik. Tekrar bakıldı. Sorun yok dediler. Diğer sonuçlarıda gösterdik orda 60 olması gereken değer 59 çıkmış ki o bile normal sayılır dedi ortopedici. Kundak yapmayın dedi zaten hiç yapmadım. Böbreği de büyüdükçe düzelirmiş. Bir daha asla götürmem kızımı oraya. Korkudan ömrümden ömür gitti.
Var mı daha önce başına gelen böbrek genişlemesi. 1 ay sonra tekrar bakılacak. İnşallah hemen düzelir. Dua edin bizede lütfen.
Buarada 5200 olmuş kilomuz, 59cm de boyumuz..42 günlüğüz...
Aynen.. Biz üç aylıkken yapmıştık testi.. Kanda hatta süt ve yumurtaya da bakılmıştı.. Süt negatif yumurta çok az çıkmıştı.. Deri de negatif ama dışa vurumu hiç öyle değil..aynen ya bak sizde de deri de cıkmamış kanda cıkmış kaçıncı ayda kanda çıktı?su an sadece süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum şu an yumurta da bi ara denedim sanki bi fark olmadı yumurtayı yiyorum balık,dana eti,paketli gıda tüketmiyorum 3 haftadır haklısınız beterin beteri var Allah tüm bebekleri korusun abimizde inek sütü alerjisi var ondan doktor daha cok süttwn şüphelendi sanırım
Bizde böbrek genişlemesi var canım ya inşallah hiç müdahaleye gerek kalmaz .dua ederim ben .çok üzülüyorum yavrular hasta olunca.Kizceler nasilsiniz coktandir giremiyorum.maalesef ozledim siziVee dertlerime basliyim gazdi uykusuzlyktu demicem keske onlarla yakinsaydim size benim kuzumun bi bobreginde cift kanal var doktorlar olabilir hicbisikinti yapmazsa bu sorun degil fln dediler 1 ay ultrasonunda bi kanalda bi sislik var dende gittik voiding dmsa fln yaptirdik neyseki bobrekleri gayet iyi durumda ama kanalin birinde idrar kacagi var 4 derece onu bekliyecez 1 yasina kadr duzelebilirmis Allahim.ins duzelir her gun antibiyotik kullaniyoruz enfeksiyon yapmasin diye 1 yil boyinca dewam edecez ve bu beni cok yaraliyo ayrica o kanalin birinde sislik varmis onada 2 ay sonraya gun verdiler kapali gireceklermis kamerayla falan onu patlatcaz dediler cok uzuluyorum yakininizda falan bole durumda olan duydugunuz pozitif yonde bisi varsa kizlar morale cok ihtiyacim var dua edin kizlar lutfen
Büyük oğlumda vardı geçmiştiBizde böbrek genişlemesi var canım ya inşallah hiç müdahaleye gerek kalmaz .dua ederim ben .çok üzülüyorum yavrular hasta olunca.
özeldeki doktor bize cıkmaz testte dedi biz de götürelim de aklımızdan çıksın o da rahat etsin biz de sonuca göre hareket ederiz cok tesekkürler cvplarınız için Rabbim tez zamanda şifa versin tüm kuzularaAynen.. Biz üç aylıkken yapmıştık testi.. Kanda hatta süt ve yumurtaya da bakılmıştı.. Süt negatif yumurta çok az çıkmıştı.. Deri de negatif ama dışa vurumu hiç öyle değil..
İlk gittiğimiz hastanede öyle korkuttular ki. Gerçekten güvenilmiyor. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. Sağlıklı olsun tüm bebişler...Benim detaylı ultrasonda bebeğin sol böbreğinde orta derecede genişleme görüldü. Doğduğunda bakıldı hala aynıydı şimdi haftaya bir kontrol daha var . İnşallah küçülür gider. Çok can sıkıcı şeyler. Sınırda bir rakamdaysa ne diye telaşa soktularsa sizi, bende böyle şeyler çok duyuyorum doktorlara guvenemiyorum
Saol canim sanada cok gecmis olsun Allahim sifa versincanım çok gecmiş olsun inşallah düzelie operasyons falan gerek kalmadan benim büyük oğlumda malesef at nalı böbrekmiş daha yazın 2.5 yasında öğrendik şimdilik bii zararı yok ama sürekli kontrolleri yapılmalıymış,her türlü böbrek hastalığına daha acık ve karından darbe almaması gerek böbrege zarar verebilirmiş 10 bin de bir görülen bir böbrek anomalisiymiş malesef
Saol canim sanada gecmis olsunCanım ben bu kadar detaylı bilmiyorum ama benim kızında sol böbrek büyük, hamilelikte detaylı ultrason da göründü sonrs bebek doğunca 40 günlükken gene ultrason çekildi hala büyük dediler, idrar kültürü ve tahlili yapıldı temiz çıktı onlar, 2-3 ayda bir ultrason idrar kültürü tahlili tekrarlanacakmış şimdilik yapılacak bişiy yok kendiliğinden normale dönmesindeki bekleyeceğiz dediler, allahım şifa versin size de inşaallah oyle üzülüyorum ki bebekler hasta olmasın
Emzik kurtarici sakin vermemeizlik yapma ver ben ilk oglumda veremedim almadi oyle zor gectiki hic olmayacak bi yerde agliyodu emmek istiyodu emziremiyodum hemen simdi kizima veriyorum emiyo rahatliyo en azindan gece super oluyo ver derimEmzik kullanan arkadaşlar emzik bebeğinizin sizi emmesini olumsuz etkiledi mi?
Ben çok huzursuz diye 10 gün falan önce verdim. Ama acaba olumsuz mu etkiledi diyorum alisti şimdi en azından biraz onunla duruyor. Ama dediğim gibi vermesem mı artık diyorum
Amin canım inşallah.. Aynen çıkmıyormuş pek miniklerde.. Bende sonradan alerji doktoruna gittim, belirtiler zaten alerji ben kan aldırmazdım dedi.. Ben tıp fakültesinde alerji bölümüne gitmiştim, onların herkese yaptığı işlem bu zaten, onlara normalözeldeki doktor bize cıkmaz testte dedi biz de götürelim de aklımızdan çıksın o da rahat etsin biz de sonuca göre hareket ederiz cok tesekkürler cvplarınız için Rabbim tez zamanda şifa versin tüm kuzulara
Emzik kullanan arkadaşlar emzik bebeğinizin sizi emmesini olumsuz etkiledi mi?
Yok normal kanda bakiliyor yarin cikacak dediklerine bakma bizede oyle demislerdi 2 3 saate cikmistiD defne1453Nilufer_3457 Pamuk Panda sanırım uzayan sarılık sizlerde vardı sanırım Kızlar internetten sonuçlara bakıyorum ama adı ne sarılık için Hangisine bakmalıyım sonuçları atıyım mı
Onlar kendilerine acisinBanada öyle dediler rahata erdin vallahi iyi cesaret diyen çok oldu hala acıyarak bakan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?