2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kırkınız hayırlı olsun canım kırklı yaşlarını görelim kuzuların inşallah

Siz de calisiyorsunz sanirim eltim.ev hanimi ona ragmen zorlandi, Allah yardimcinz olsun, ben de calisiyorum bu bebegmde ucretsiz izin alamadim ama insallah 2. Ye ucretsiz almayi dusunuyorum cunku gercekten cok zor hem calisip hem ev hem de cocuklar
Bende ilkinde kullanamadim bunda ücretsiz izin alacagim Allah nasip ederse iki yıl

Maşallah sana canım sana hayranım çok özel bir annesin özel bir çocuk büyütmek ne demek biliyorum kendimden benim büyük oglanda dikkat dağınıklığı ve gelişim geriliği var çünkü
Bende senin gibi düşünüyorum o büyüdü ise bu küçük pasa da büyür

Birde oğlanlara iş ogretmen ilerisi için harika aynı dusunuyoruz bende yaptırıyorum azar azar eli alissin diye

Canım geçmiş olsun öncelikle benim kizkardesim böbrekte kist ameliyatı sırasında iki kanal olduğu ortaya çıktı yıllarca bilmeden yaşadı hep idrar yolu enfeksiyonu olurdu
Bu ameliyatta o ikinci kanal alındı inşallah senin yavrunda sağlıkla bu süreci atlatır inşallah

Boyle olmazsa ne olurki sen ne yapmayi dusunuyorsun uygulayacak misin

Çok sevindim canım.
Aşılar için de geçmiş olsun inşaallah olmaz ateş ve rahat atlatirsiniz.

Şimdi yeniden baktım
Total bilirubin 9.87
Direkt bilirubin 0,53
İndirekt bilirubin 9.34
Nilufer_3457 nasıl geçecek bu Ya
Diger testleri yapilmis miydi canım. Idrar, glukoz 6 ,tiroid tedti fln yaptirdi benim ki. Kesin anne sütü sariligiysa arkadasım 3 aya kdr beklemis anca gecmis. 1 aydan fazla surede sadece 1-2 derece dusmus bizim ki bunu orana vursam 6-7 ayda gecmez

Yapol
YPıldı canım hepsi yarın bi göstereceğiz bakalım ne diyecek anne sütü sarılığı olabilir dedş Bugün

Teşekkürler canım güzel düşüncelerin için. Senin de inşallah oğlunun durumu geçicidir. Özel eğitim aliyor mu? Allah yardımcın olsun. Özel çocuklar annelerine çok şey öğretiyor. Sen de herkesin derdiyle dertlenen herkesin yardıma koşan birisin. Evlatlarından yana yüzün gülsün canım.

Bende biktim ama ara sira aklima gelmiyor degil ya bi sıkıntı versa diye burdada okuyorum rahim toparlanmadi diyen birseylerin sarktıgını sôyliyen var bakalim artik gidermiyiz

En kısa sürede gidelim canım ihmale gelmeyecek gibi

Yarın bir doktorla görüşelim ona göre karar vereceğim canım

Canım doktorun dediklerini bizle paylaşırsan sevinirim. Geçsin gitsin atık ya

Kızlar oğlumun alt damağında diş çıkacakmış gibi beyazlıklar var sizin bebeklerinde öyle mi? Sabah 9 buçuktan beri uyuyamıyor yavrum

Herkese selamlar, bizimkini yatırdım ancak yazabiliyorum oğlum bu aralar resmen memeye bağımlı gibi sürekli emmek istiyor saatlerce versem emecek gibi ama göğüslerim artık yumuşacık oldu çocuk süt alıyor mu ondan bile emin değilim. Süt üretimine fırsat bırakmıyor. Bi süre düzenli emzirmeye çalıştım en az 1.5-2 saat bekleyip öyle emziriyordum ama kıyameti koparıyordu aralarda. Memeyi bıraktıktan sonra ilk yarım saat sakin kalıyor sonra huysuzlanmaya başlıyordu tekrar. o yüzden daha fazla dayanamayıp vazgeçtim belki gerçekten ihtiyacı vardır çocuk benim yüzümden aç kalmasın gelişimi gerilemesin diye. Böyle bişey yaşayan var mı bu durum normal mi? Cuma günü doktora da sorcam ama bilemedim hızlı mı sindiriyor benim sütüm mü az geliyor..fikir verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…