- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Selam kizlar dün aksam 10dan gece 5 e kadar benim bücür yarim saat ya uyudu ya uyumadi en sonunda internetten uyumayan bebekler icin bi dua varmis onu actim okudum 5te pes etti şükür ama benjde bitirdi
Bugun 40imiz cikiyor cok sukur
Uyumayan bebeklere sasan arkadaslar sukredin valla halinize
Uyuyanda normal , uyumayanda artik o bebegin karakteri veya sikintisi varsa onunla alakali
Bende ilkinde kullanamadim bunda ücretsiz izin alacagim Allah nasip ederse iki yılSiz de calisiyorsunz sanirim eltim.ev hanimi ona ragmen zorlandi, Allah yardimcinz olsun, ben de calisiyorum bu bebegmde ucretsiz izin alamadim ama insallah 2. Ye ucretsiz almayi dusunuyorum cunku gercekten cok zor hem calisip hem ev hem de cocuklar
Maşallah maşallah kuzuna sağlıkla büyüsün kuzumkızlar biz 5860gram 59cm olduk:)
Maşallah sana canım sana hayranım çok özel bir annesin özel bir çocuk büyütmek ne demek biliyorum kendimden benim büyük oglanda dikkat dağınıklığı ve gelişim geriliği var çünkü5 erkek tabii ki korkunç ama eşim eve gelip sofrayla ve 3.cü oglumla ilgileniyor. Ben abilere fırsat bu fırsat diye bazen bulaşık süpürge ütü vs yaptırırım. Iyi olunca insan çocuklardan iş beklemiyor. Öğrensinler ileride eşlerine yardımcı olsunlar. Ergen sorunları ve sınav yılı olması yoruyor beni. Bildiğim tek şey: Engelli oğlum bile büyüdü bu çok kolay büyür. Iyi eğitmek ahlaklı yetiştirmek önemli. Uykusuzluk yorgunluk unutulacak geçici bunlar. Rabbim yardımcımız olsun
Kizceler nasilsiniz coktandir giremiyorum.maalesef ozledim siziVee dertlerime basliyim gazdi uykusuzlyktu demicem keske onlarla yakinsaydim size benim kuzumun bi bobreginde cift kanal var doktorlar olabilir hicbisikinti yapmazsa bu sorun degil fln dediler 1 ay ultrasonunda bi kanalda bi sislik var dende gittik voiding dmsa fln yaptirdik neyseki bobrekleri gayet iyi durumda ama kanalin birinde idrar kacagi var 4 derece onu bekliyecez 1 yasina kadr duzelebilirmis Allahim.ins duzelir her gun antibiyotik kullaniyoruz enfeksiyon yapmasin diye 1 yil boyinca dewam edecez ve bu beni cok yaraliyo ayrica o kanalin birinde sislik varmis onada 2 ay sonraya gun verdiler kapali gireceklermis kamerayla falan onu patlatcaz dediler cok uzuluyorum yakininizda falan bole durumda olan duydugunuz pozitif yonde bisi varsa kizlar morale cok ihtiyacim var dua edin kizlar lutfen
Valla bilmiyorum ben kizimda gorunmedk ama oglumda hatirliyorum o da sadece emiyordu 4 aya kadar gecer demistiŞimdi yeniden baktım
Total bilirubin 9.87
Direkt bilirubin 0,53
İndirekt bilirubin 9.34
Nilufer_3457 nasıl geçecek bu Ya
Amin inşallahKırkınız hayırlı olsun canım kırklı yaşlarını görelim kuzuların inşallah
Boyle olmazsa ne olurki sen ne yapmayi dusunuyorsun uygulayacak misinAnne sütü sarılığı diye bir şey varmış doktorum ondan olabilir dedi bu durumda anne sütü bir gün ya da üç gün arasında kesilip yerine hazır mama ile besleniyormuş bu durumda üç gün içerisinde sarılık geçiyor üstüne tekrar emzirmeye devam ediyormuşuz
Çok sevindim canım.Evet gittik kilo alımı iyi çok şükür.
Doktor beslenme reddi içim tekrar midesi geç boşalıyor biz ona ayak uyduramıyoruz dedi.
Saatten ziyade bebeğim talebine göre beslemeye çalış dedi.
Ve istemediğinde israr yok dedi.
Rota aşısı olduk.
Menenjiti 3.ayda yapacak. 3 aşı daha var hepsi bir ağır olur dedi. Menenjit aşısı çok yüksek olasılık ateş yapıyormuş.
Yarın bir doktorla görüşelim ona göre karar vereceğim canımBoyle olmazsa ne olurki sen ne yapmayi dusunuyorsun uygulayacak misin
Diger testleri yapilmis miydi canım. Idrar, glukoz 6 ,tiroid tedti fln yaptirdi benim ki. Kesin anne sütü sariligiysa arkadasım 3 aya kdr beklemis anca gecmis. 1 aydan fazla surede sadece 1-2 derece dusmus bizim ki bunu orana vursam 6-7 ayda gecmezŞimdi yeniden baktım
Total bilirubin 9.87
Direkt bilirubin 0,53
İndirekt bilirubin 9.34
Nilufer_3457 nasıl geçecek bu Ya
YPıldı canım hepsi yarın bi göstereceğiz bakalım ne diyecek anne sütü sarılığı olabilir dedş BugünDiger testleri yapilmis miydi canım. Idrar, glukoz 6 ,tiroid tedti fln yaptirdi benim ki. Kesin anne sütü sariligiysa arkadasım 3 aya kdr beklemis anca gecmis. 1 aydan fazla surede sadece 1-2 derece dusmus bizim ki bunu orana vursam 6-7 ayda gecmez
Teşekkürler canım güzel düşüncelerin için. Senin de inşallah oğlunun durumu geçicidir. Özel eğitim aliyor mu? Allah yardımcın olsun. Özel çocuklar annelerine çok şey öğretiyor. Sen de herkesin derdiyle dertlenen herkesin yardıma koşan birisin. Evlatlarından yana yüzün gülsün canım.Maşallah sana canım sana hayranım çok özel bir annesin özel bir çocuk büyütmek ne demek biliyorum kendimden benim büyük oglanda dikkat dağınıklığı ve gelişim geriliği var çünkü
Bende senin gibi düşünüyorum o büyüdü ise bu küçük pasa da büyür
Birde oğlanlara iş ogretmen ilerisi için harika aynı dusunuyoruz bende yaptırıyorum azar azar eli alissin diye
Bende biktim ama ara sira aklima gelmiyor degil ya bi sıkıntı versa diye burdada okuyorum rahim toparlanmadi diyen birseylerin sarktıgını sôyliyen var bakalim artik gidermiyiz
Anne sütü sarılığı diye bir şey varmış doktorum ondan olabilir dedi bu durumda anne sütü bir gün ya da üç gün arasında kesilip yerine hazır mama ile besleniyormuş bu durumda üç gün içerisinde sarılık geçiyor üstüne tekrar emzirmeye devam ediyormuşuz
Yarın bir doktorla görüşelim ona göre karar vereceğim canım
tesekkur ederım kuzumm❤Maşallah maşallah kuzuna sağlıkla büyüsün kuzum
İyi bir hafta olsun anneler
İlk defa dün gece erken yattım.
Ama hala uyumak istiyorum çünkü deliksiz uyumadım haliyle.
Dün eşimle kızım beni kuaföre götürdü. Allah razı olsunhiç böyle bir kuaför deneyimi yaşamamıştım.
Kaş bıyık aldırırken bayan şaşırdı bir yerde kıl var bir yerde yok. Uyurken almıştım , uyandı yarım Kaldı dedim. Manikür de öyle. Solda var sağda yok. Kısmetse bu hafta
Bu hep böyle devam etmez değil mi? Güzelliğim gidecek
3.ncü aydan itibaren bebekleri yıkarken kulaklarını kapatmasak olurmuş . Şimdi kapatıyorum su dökecek birine ihtiyaç duyuyorum. Eşimle hep kavga ediyoruz .Erken gel banyosu var diyorum. Geç geliyor , bizimki uykuda. Biz tartışıyoruz.
3 ay dolsa da ona ihtiyacım olmasa artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?