2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet unutmuşum bizede gaita testi yapılmıştı.. İşte kanda çıkmaz denilen bizde çıktı ve bizde deri negatifti.. Hiçbiri kesin değil aslında.. Gözlem tek yolumuz.. Hangi ürünlerin diyetini yapıyorsunuz? Balığa özellikle dikkat edin, hurma özü içeren pekmeze de.. Yine ben başlarda tarhana ve erişte de yiyordum.. Atlanıyor bazen.. Herşeye rağmen varsa en sıkıntılı gluten maalesef.. İnşallah yoktur alerji varsa da çabucak geçer.. Rabbim tüm bebeklere, hastalara şifa versin inşallah

Ayy ben de korkarim bosver yikama canim hasta olcagina kirli olsun:) sarilik da insallah dusmutur hatta yok olmustur da son kan alislari olsun kuzudan
Ah ya o kadar ağladı ki yavrum elinin üzerinden 3 tüp aldılar bir de topuk kanını yeniden aldılar ben ondan çok ağladım

Ah ya o kadar ağladı ki yavrum elinin üzerinden 3 tüp aldılar bir de topuk kanını yeniden aldılar ben ondan çok ağladım
Gecende benim kiziminkini bulamamış damarini delik desik etmis ben disarda bekliyordum esim kizi tutuyordu keske annesj girseydi sakinlestirirdi diyormus akilli hemsire
Sakinlestirirmiydim artik dalar miydim bilmiyorum ona :))
Canim sonucunu burda da paylas bizim kizin totol bilirubin 11 cikti hala tereddutluyum dr a da gidemedim sen sonuc gosterirken bi siniri varmis sorabilir misin

Allah sifa versin bebegine insallah

Canim kizinin oldugu ondanin kapisini tam acma aralardan da soguk geliyor ne kadar petek yansada ve ne kadar ust uste giydirsende soguk soluyunca usuyor yuzu vs. Dikkat et aman

aynen ya bak sizde de deri de cıkmamış kanda cıkmış kaçıncı ayda kanda çıktı?su an sadece süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum şu an yumurta da bi ara denedim sanki bi fark olmadı yumurtayı yiyorum balık,dana eti,paketli gıda tüketmiyorum 3 haftadır haklısınız beterin beteri var Allah tüm bebekleri korusun abimizde inek sütü alerjisi var ondan doktor daha cok süttwn şüphelendi sanırım

Allah bebeğine şifa versin canım inşallah

Allah yardimcin olsum canim, icini ferah tut dua et, bir arkadasimn da cocugunun bokreklerinde sikntinvardi hatta anladigim kadaryla seninkinden daha ileri boyutta tek bobregi calismiyor diye biliyorum yeni dogdugunda capada ameliyat falan olmus simdi 1. Sinifa gidiyor saglikli bir cocuk...insallah sennn hemen duzelir ama inan hepsi gececek bir bakmissin cocugun yaninda hic birsey kalmamis

Nasılsıniz hanımlar.
Bizde 40 dan sonrası kolsy olmaya başladı. Bebek abiye tepki verip gülüyor abinin de hoşuna gidiyor. Büyüdükçe daha kolay olacak diye umutlanmaya başladım.

Havalar düzelse parka gitsek daha kolay olacak. Güzel havalarda bebeyi kanguruya koyup parka gidiyoruz. Abi koşup oynuyor bebek de temiz havada uyuyor. Eve mutlu mesut dönüyoruz

Tesadüf değil canım. Ben de yapiyorum bunları birkaç gündür. İlk gün çok güzel etki etti bebeğim çok rahattı. Ama ikinci gün kendim mi nazar ettim bilmiyorum dün aksam üzeri 5te uyandı 12 de zorlukla uyutabildim. Ve bunun 4 saati ağlama kriziyle geçti. Yine çok zor bir akşamdı.
Ama ben bu sıcak uygulamanın iyi geldiğine inanıyorum. Karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya devam edicem. Nihayetinde en masum cözüm gibi geliyor bana.

Yarın göstereceğiz sonuçlarını canım topuk kanı 2 hafta sürüyormuş sonuçları, normalde bende hiç tutamıyorum aşıda falan eşim tutuyordu eşim de Sivas’a gitti, ablam babam ben gittik e bebeğin annesi gelsin kucağına alsın bebeği diyorlar ondan çok benim içim gitti o kadar ağladım ki bebeğim ağladıkça

Cuma gününe ultrason randevumuz var bakalım canım söylerim ona göre,

S Sevimlipanduf yikama yikama sakin. Benim 40ziyaretlerinden biri oyle soguk bir evdi bide kusmus yine hanimefendi icindeki zibina dek. Mecbur soydum ustunu hala endiseliyim hasta olcak mi diye. Guzel haberlerle gel insallah❤
Hapşırıyor sürekli bende sürekli kucağımda tutuyorum ısınsın diye

Anladım canım çok sağol cevabın için.
Allah kolaylık versin .

Emzik kullanan arkadaşlar emzik bebeğinizin sizi emmesini olumsuz etkiledi mi?
Ben çok huzursuz diye 10 gün falan önce verdim. Ama acaba olumsuz mu etkiledi diyorum alisti şimdi en azından biraz onunla duruyor. Ama dediğim gibi vermesem mı artık diyorum

haklısın canım ya su gaz dönemi geçse benim de denemediğim ot yok yeter ki gaz olmasın diye ama yok yani bi gaz çıkarıyor ama aglaa agla ıkın sıkın bir hal oluyor yavrucak bu zamanlar da gececek elbet napalım

yok canım zaten acsa emziği bir iki cekiyor bakıyor süt yok basıyor yaygarayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…