Biz hiç kapatmadıkCok afedersiniz hanımlar bebişlerı yıkarken kulagını kapatıyormusunux
O galiba sütten oluyor bizimkinin de ağzının içinde beyazlıklar varKızlar oğlumun alt damağında diş çıkacakmış gibi beyazlıklar var sizin bebeklerinde öyle mi? Sabah 9 buçuktan beri uyuyamıyor yavrum
O beyazlıkları karbonatlı suyla arada temizliyorum canım bunlar damakta diş çıkacakmış gibi beyaz yüzünü yoluyor bide 2 gündür damakları acıyorsa dedimO galiba sütten oluyor bizimkinin de ağzının içinde beyazlıklar var
Uyanıksa benimki de hep emmek istiyorHerkese selamlar, bizimkini yatırdım ancak yazabiliyorumoğlum bu aralar resmen memeye bağımlı gibi sürekli emmek istiyor saatlerce versem emecek gibi ama göğüslerim artık yumuşacık oldu çocuk süt alıyor mu ondan bile emin değilim. Süt üretimine fırsat bırakmıyor. Bi süre düzenli emzirmeye çalıştım en az 1.5-2 saat bekleyip öyle emziriyordum ama kıyameti koparıyordu aralarda. Memeyi bıraktıktan sonra ilk yarım saat sakin kalıyor sonra huysuzlanmaya başlıyordu tekrar. o yüzden daha fazla dayanamayıp vazgeçtim belki gerçekten ihtiyacı vardır çocuk benim yüzümden aç kalmasın gelişimi gerilemesin diye. Böyle bişey yaşayan var mı bu durum normal mi? Cuma günü doktora da sorcam ama bilemedim hızlı mı sindiriyor benim sütüm mü az geliyor..fikir verin lütfen
Ben de aynı dertten muzdariptim, sürekli emmek istiyordu süt üretimine fırsat vermeden. Doktor normal olduğunu, bebeğin doyduğunu anlayamadığını, memeden aktif süt içtiyse ve hala aranıyorsa emzik ile oyalayabileceğimi söyledi. Ben de çözümü emzikte buldum, baya bir emzik modeli denedim tutamadı vs ama en son ağzına tam oturan bir model buldum o gün bu gündür okadar rahatladım ki. Tek göğüs veriyorum eğer hala aranıyorsa diğerini de veriyorum. Baktım hala aranıyor emziği veriyorum onu emerken uyuyor :) Biz böyle çözüm bulduk emzikten önce doymadığını düşünerek mama veriyordum ama bebeğin emme refleksi hep aktif olduğundan aslında aç olma durumu olmuyormuş.. Dene istersen :)Herkese selamlar, bizimkini yatırdım ancak yazabiliyorumoğlum bu aralar resmen memeye bağımlı gibi sürekli emmek istiyor saatlerce versem emecek gibi ama göğüslerim artık yumuşacık oldu çocuk süt alıyor mu ondan bile emin değilim. Süt üretimine fırsat bırakmıyor. Bi süre düzenli emzirmeye çalıştım en az 1.5-2 saat bekleyip öyle emziriyordum ama kıyameti koparıyordu aralarda. Memeyi bıraktıktan sonra ilk yarım saat sakin kalıyor sonra huysuzlanmaya başlıyordu tekrar. o yüzden daha fazla dayanamayıp vazgeçtim belki gerçekten ihtiyacı vardır çocuk benim yüzümden aç kalmasın gelişimi gerilemesin diye. Böyle bişey yaşayan var mı bu durum normal mi? Cuma günü doktora da sorcam ama bilemedim hızlı mı sindiriyor benim sütüm mü az geliyor..fikir verin lütfen
Kapatıyorum. 3.ncü ay bitene dek devamCok afedersiniz hanımlar bebişlerı yıkarken kulagını kapatıyormusunux
Ne guzel ben de simdi kullanamadim ev borcu dukkan aldk onu borcu ama Allahn izniyle 2 yildan az kaldi, 2. Cocuk planlamasinda ucretsiz izin alabilecgm sekilde yapacagimBende ilkinde kullanamadim bunda ücretsiz izin alacagim Allah nasip ederse iki yıl
Bizde var canım sanki dişleri görünüyormuş gibi... ama bizde ağlama yada yüzünü yolma falan yok. Sadece damağı şeffafmış da içi görünüyormuş gibi duruyor. Biz dişleridir dedik ama tamda bilemiyorum ne olduğunu:)O beyazlıkları karbonatlı suyla arada temizliyorum canım bunlar damakta diş çıkacakmış gibi beyaz yüzünü yoluyor bide 2 gündür damakları acıyorsa dedim
Bizimki de öyle. Normal canım.Kızlar oğlumun alt damağında diş çıkacakmış gibi beyazlıklar var sizin bebeklerinde öyle mi? Sabah 9 buçuktan beri uyuyamıyor yavrum
Hayır kapatmiyorum ama dökerken dikkat ediyorum.Cok afedersiniz hanımlar bebişlerı yıkarken kulagını kapatıyormusunux
Bizimki emzik alıyor ama ancak uykuyla uyanıklık arası alıyor. Uyanıkken tükürüyor ağlamaya devam ediyor gazı yoksa emzirmeden sakinleştiremiyorumBen de aynı dertten muzdariptim, sürekli emmek istiyordu süt üretimine fırsat vermeden. Doktor normal olduğunu, bebeğin doyduğunu anlayamadığını, memeden aktif süt içtiyse ve hala aranıyorsa emzik ile oyalayabileceğimi söyledi. Ben de çözümü emzikte buldum, baya bir emzik modeli denedim tutamadı vs ama en son ağzına tam oturan bir model buldum o gün bu gündür okadar rahatladım ki. Tek göğüs veriyorum eğer hala aranıyorsa diğerini de veriyorum. Baktım hala aranıyor emziği veriyorum onu emerken uyuyor :) Biz böyle çözüm bulduk emzikten önce doymadığını düşünerek mama veriyordum ama bebeğin emme refleksi hep aktif olduğundan aslında aç olma durumu olmuyormuş.. Dene istersen :)
Soothie biz de denedik, onu emdi ancak sanırık emzik ağır olduğu için ağzında tutamıyor belli bir süre sonra düşürüyor ağlıyor. Ben de en son philips avent ultra air modelinin 6-18 aylık modelinden almıştım ilerisi için. Bir deneyeyim belki bunu ağzında tutabilir dedim ve çok güzel kavradı biraz ucu büyük :) Her bebek kavrar mı bilemiyorum tabi biraz deneme yanılma oluyor bu emzik konusuBizimki emzik alıyor ama ancak uykuyla uyanıklık arası alıyor. Uyanıkken tükürüyor ağlamaya devam ediyor gazı yoksa emzirmeden sakinleştiremiyorumsoothie emzik kullanıyoruz şu an, aventin küçük 0+ emziklerinden de aldım kabul etmedi. Başka markalar denesem alır mı uyanıkken denemeli miyim
canım bebegın kac gunlktüü baslarda bnm kızım da emzık emdı ama bısure sonra anladı sahte memeye kanmadı:) zaten 5,10kez berdm zamanla emzıge kızdı bıldıgın süt gelmıo dye bdha almadı merk etme artk doydugunu anlıcak benm kızım kafasını cevırıyor memeyı yalanıyor bırakıyor emmıyor doyunca az dha sabret ama su da var emzge alısırsa daha büyüdügünde uykuya dalarken agzından düşüp uyanablr sureklı arkadasım bundan muzdarıp gecelerı agzından düşürüyor ve uyumuyor ben de uykusuzm dyorBen de aynı dertten muzdariptim, sürekli emmek istiyordu süt üretimine fırsat vermeden. Doktor normal olduğunu, bebeğin doyduğunu anlayamadığını, memeden aktif süt içtiyse ve hala aranıyorsa emzik ile oyalayabileceğimi söyledi. Ben de çözümü emzikte buldum, baya bir emzik modeli denedim tutamadı vs ama en son ağzına tam oturan bir model buldum o gün bu gündür okadar rahatladım ki. Tek göğüs veriyorum eğer hala aranıyorsa diğerini de veriyorum. Baktım hala aranıyor emziği veriyorum onu emerken uyuyor :) Biz böyle çözüm bulduk emzikten önce doymadığını düşünerek mama veriyordum ama bebeğin emme refleksi hep aktif olduğundan aslında aç olma durumu olmuyormuş.. Dene istersen :)
Canım maskeye gerek yok. Öpme tükürükle bulaşıyor. Elini uçuga sürüp bebeğe dokunma. Geçmez bebeğineKızlar dudagimda uçuk cıktı ya , vectavir alacaktim emzirirken kullanilmasin denmis. Tahta kasik bastim ama cok korkuyorum maska yok evde tulbent sariyorum emerken agzima
Evt bizim diş yerleri hepside beyazKızlar oğlumun alt damağında diş çıkacakmış gibi beyazlıklar var sizin bebeklerinde öyle mi? Sabah 9 buçuktan beri uyuyamıyor yavrum
çok haklısın canım ilk oglum istedikten 7 ay sonra oldu biz hemen panıkledik olmuyor mu diye , 2. daha gec olur diye düşündük ama Rabbim bu kez bekletmedi şükür millet anca konuşuyor bana ds dediler daha ilki küçüktü falan bekleseydin diye ben de 33 yasındayım yas ilerledikçe her şey zorlasıyor zor olabilir ama iyi ki varlar Allah eksikliklerini göstermesin millete laf olsun he de gec :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?