2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaaydinn❤❤ bizim kaka sayimiz bikac gundur gunde 1e dustu. Onun disinda ara ara nokta nokta kadar oluyor sadece. Normal mi acaba
Bizimki de ara ara öyle oluyor bi kaç gün sürüyor böyle sonra düzeliyor bizde, normal bence :)

Hangi emzigi tuttu bebegin canim benim kizimda emecek kavrayamiyor kızıyor atiyor agzindan o yuzden

Canim o doğduğu ilk zamanlarda oluyor
Bizim bebekler artik buyudu bizim gogsumuzu emzigi ayirt edecek buyuklukteler korkma alıyorsa ver dis cikarma doneminde falan cok iyi oluyor

Banyo yapabiliyorsan banyo yap bana oyle demislerdi radyasyonu su atiyomus ondan sonra emzir demisti ama dr a sorabiliyorsan sor tabi en iyisini o bilir

Bende birazdan aşıya gideceğim. Dün çok huysuzdu hiç uyumadı bugün aşıdan sonra ne olacak diye merak ediyorum Inşallah ateş yapmaz en korktuğum o
olması muhtemel ateşin. mıkrop gırıyor vucuda bu ıyıye ısaret aslında cıkması oyuzden korkulcak bsy yok calpol verırsınız cıkarsa huysuzlk bızde olmadı ama ates aşı oşduktan 5,6saat sonra ckmaya baslıyor

Ben de ip kamera bakıyorum. Hangi marka hangi modeli aldınız

Benim iğne fobim var kızımda bitirdik şükür derken oğluma geldi sıra 2 haftadır canım sıkkın aşı olacak diye şunun damlalarını üretseler artık =( çok üzülüyorum ben

katılıyorum. dayanamayacaksan girme canım ben de ağladım sıktığım halde kendimi okadar aşı bize vurulsa biz bile ağlarız hem kol hem ıkıbacak
Benim iğne fobim var kızımda bitirdik şükür derken oğluma geldi sıra 2 haftadır canım sıkkın aşı olacak diye şunun damlalarını üretseler artık =( çok üzülüyorum ben

O dilde oluyor canım ara ara siliyorum karbonatlı suyla alt damakta bu diş gibi
pamukcük tum agızda olabilen sey canım dr bilgisi bu. sadece dılı degıl tum agızıcı temızlenmelı pamukcuk ılerlerse cıddı enfeksıyonlara sebep olan bırsey pamukcuk ıhtımalne karsı damaklarını da sıl temızle ben oyle yapıyorum

sabahları keçi gb sesı bızım kız da uyurken cıkarıyor cok gülüyoruz esımlee bazen sesıne uyanıyoruz uyurken ıkınıp kakasnı yapıp tekrar uyuyor nasıl basarıyosa hahha:)

Canım maskeye gerek yok. Öpme tükürükle bulaşıyor. Elini uçuga sürüp bebeğe dokunma. Geçmez bebeğine
Ay insallah ben havayla fln da gecer mi ki diye dusunmustum emerkeb yaklasiyorum diye insallah gecmez
Amiiin hamileligimizden beri ne yollardan gectik cok sukur kucagimizdalar dedigin gibi

Aşımızı olduk yavrumun ağlamaktan sanırım göz damarı çatladı kan oturdu dr ağlamaktan onemli degil normal dedi ama bide bana sorsunlar

Doğru ama emziği de her zaman almıyor ki başka başka emzikler deniycez artık @ngokces
Benimkide almio pek de denemedim bi sootbie var bi de damakli bi emzik :) disarisi icin sart aslinda alistirmak lazim. Biberona da alistirmaliyim disarisi icin ama ne zaman bilemiyorum. Meme reddi olmasin

Gecmis olsun kuzum kurtulamadik bi rabatsizliklardan

Daha once duydum bende bu oneriyi ne kadara aldin baya pahalilarida vardi. Bide ses gelio mu safece goruntu mu acaba
Ben 168 tl ye aldım daha profesyonellerde var daha uygunlarında ama dextel diye bi marka ablam bunu kullandığı ve memnun olduğu için bunu aldim ses iki tarafli geliyo gidiyo bazen mizildandiginda piş piş bile yapiyorum ve dediğim gibi artık eşim beni telefonla aramiyo direk oda baglaniyo kameradan konusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…