2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Merhaba canım epeyi erken olmuşsun bakalım
Ben ne zaman olacağım ama bir iki arkadas adet olduklarını yazdı

Hayırlı olsun zaman çabuk geçiyor. Biz daha 1 aylık olmadık. 2 yaşını 20 yaşını da gör inşallah
Erken yol alınca :)) Allah razı olsun canım sağlıkla ve hayirlisi ile güzel günlerini gorelim inşallah yavrularimizın

Aşının 3 nude bacaktan mi yapıyolar

Allah iyiliğini versin emi keçi gibi sesler çıkarmalar vallahi öyle keçi gibi ses çıkarıyor benimkide çok güldüm ya

Ben yerim bu küçük keçileri Allah'ım şükürler olsun nasip etti her isteyene sağlıkla nasip etsin inşallah

Günaydınlar
Oğlumu gündüzleri yatağında yatırmak istiyorum ama mutfakta olunca sesi duyamıyorum. Kettle çalıştırsam bile ses duyulmuyor
Bebek telsizi almam şart oldu. Kullanan var mı. Bana model söyler misiniz

Pek yardimci değil ama en azından halden anlıyor rabbim sanada güç versin canım

Biliyorum zor geçiyor ama iki oğlana en güzel oyun arkadaşı hediye ettin zaman içinde iyiki olmuş diyeceksin yaş konusunda haklısın zaman kadın için aleyhe işliyor sağlıkla büyüsün kuzular
amin canım inşallah ya senin kuzular da saglıcakla büyüsün Rabbim tüm yavruların tahtını bahtını güzel kılsın

İyiyiz cok sukur ❤ ayni gazlar uykusuzluklar devam :) siz nasilsiniz asiya ne zaman gidiceksiniz bugun mu ❤

Bizde iyiyz canım asi için sağlık ocağı arayacakti onu bekliyorum yarında aramazsa cuma günü biz gideriz artık

Ben ip kamera aldım internetten telsizden çok daha mantıklı geldi fiyatı da uygun hangi odaya gitsen oraya taşıyorum uygulama telefona yükledim takip ediyorum eşimde işyerinden takip ediyo onlada kamera sayesinde konuşuyoruz güzel bisey tavsiye ederim

Daha once duydum bende bu oneriyi ne kadara aldin baya pahalilarida vardi. Bide ses gelio mu safece goruntu mu acaba

Dişten sandım demek ondan değil canlar başka bişey ama ne uyuyamıyor

Bizimki de öyle. Normal canım.

Evt bizim diş yerleri hepside beyaz

Kızlar bel ağrım için doktora geldim röntgen çekildim ama röntgeni çeken kadın 6 saat emzirmiyceksin dedi röntgen çekilen var mı aramızda size kaç saat söylediler şimdiye kadar hiç mama vermedim bi seferlik vereyim mi bilemedim 2 saat bile dayanmıyor bizimki.. doktora da soramadım daha birazdan sorcam ama canım sıkıldı yazmadan duramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…