- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Bende spinal oldum sezeryeni ama o titremeyi asla unutmam herhalde çenem sallanıyordu konuşamıyordum titremekten :) ameliyat masası sallanıyordu spinal iğnesini yaptılar anestezi uzmanı bak şimdi ayaklarından başlayarak ısınacaksın dedi o an ısındım uyuşma etkisiyle ve ben hiç bişiy duymadım hissetmedim karnımdan çıktığını falan da tepemizde metal ayna gibi lambalar var ya oraya baktığımda kan görüyordum yansıma yapıyordu ayna etkisi, sonra odama getirdiklerinde de çok titriyordum ben üzerime ekstra bişiy örttüler 2 saat sonra gelip aldılar üzerimdencanım ama herkrsın bır değil benm amelıyat harıkaydı drmla eşimi bile çekiştirdik :) bebegmın cıkısını hıssettım acı yok hıs vardı ve ılk aglamasını duydum yanagıma dokundu ve sustu anında videomuz da var acıp acıp ızlıyor aglıyorum bunları yasmak da cokguzeldii. bide genel anestezide üşünüyor sanrm ben hıc üşüme vs yasamadım o etkı olmuyor spınalde
Canım senin acele sezaryen olduğu için öyle hissetmişsindir biraz da kendini hazırlayamamışsındır. Benim belliydi ki bende çok korkuyordum nasıl olcak diye. Birde aniden suyum geldi. Hiç bilmediğim bi hastanede tanımadığım bi doktorla girdim ameliyata. Beni genele ikna etmeye çalıştılar ama bebeğimi ilk görmek için ben onları spinale ikna ettim:)) anestezi uzmanı bebeğimle buluşma anımızı da videoya çekti hatta.. ben nasıl doğurcam korkusundan uyuyamıyordum ama ameliyat bitmeden bunu tekrar yapabilirim diye düşündüğümü hatırlıyorum.:) ama o üşümeyi bende unutamam dişlerim birbirine vurdu resmen..Ayy iyiki spinal falan dememisim acele oldu icin hemen bayiltilar iyikide oyle olmus gozlerim ha acik olmus ha kapali. Uyutuldugum daha iyi onlarin sesini duyup soguklugu hissedip dahada psikolojim bozulurmus ameliyattan ciktim odaya giderken sedyeden dusecektim titremekten nerdeyse allahim cok zor ya hala atlatamadim ben surekli gozumun onunde yesil ortuler :-(
Belki ozel hastane diye yapiverelim diye mi dusunduler acaba bizim... simdi aciyi az hissediyor ya canim biz de itiraz etmedik acikcasi. Gecen 3 tup kan aldilar elinden sadece ilk batirinca agladi sonra emzikle sustu . Bir de cabuk iyilesir daha minik dedilr olsun bakalim dedik:/Saglikocagindaki ebe cocukdoktoruna bitiklik varmi gosterin demisti cocuk doktoruda yenidogan bebeklerde bitiklik olur zamanla acılır uc aydan sonra halen devam ederse ozaman sunnet gerektirir demisti sanirim sizinki bundanda ciddi boyutta nekadar erken okadar iyi okadar pismanim dogar dogmaz yaptirsaydik aci hissetmiyordu cocuk sariliktan dolayi iyne yaptilar aglamamisti uyuyordu 7/24 bi ı dedi iyne cikti uyku devam keske ozaman yapilsaymis. Uykuda aci duymazdi yavrum
Ne zaman duscegine dair bisi demedi canim. Onemli bir durum yok kafaniza takmayin artik dedi. Sariligi yok sayicaz sanirim artikCanım valla benimde oğlum olsa hemen sünnet ettirirdim. Büyüyünce travma yaşamasındansa aklı etmezken yaptırmak en iyisi. Evet canım sarılık var bizde yine 2 saatte bir emzirmeye devam yani. Ne zaman bitermiş bişy dedi mi. Bizde yarın doktora gideceğiz bakalım ne olacak. Değerinin düşmesine çok sevindim en kısa sürede biter inşallah
Yok canim demedi ole bisi.bize yapilan testler; Tam idrar tahlili y,tsh hormonu,direkt coombs, glukoz 6 fosfat dehidrogenez,reduktan madde-idrar, g-6-p, eritrosit,hemoglobin.... bunlarin sonucuna bakip sonuclar normal kafaniza takacak bisi yok emzirmeye devam edin yazdi sadeceCanım bana doktor dedi ki yani ben yanlış anlamadıysam anne sütü sarılığı varsa seni metabolik hastalıklar bölümüne yönlendireceğim dedi seninde oyle bişiy oldu mu bizim değerimiz 9,5
Allah Allah kısıye görr heralde kuzum ben cok zayıfım ya dr.um sımdı karnına basıyoruz dedı ve hıssettm hatta vıdeoda aah deyısım de duyuluyorBende spinal oldum sezeryeni ama o titremeyi asla unutmam herhalde çenem sallanıyordu konuşamıyordum titremekten :) ameliyat masası sallanıyordu spinal iğnesini yaptılar anestezi uzmanı bak şimdi ayaklarından başlayarak ısınacaksın dedi o an ısındım uyuşma etkisiyle ve ben hiç bişiy duymadım hissetmedim karnımdan çıktığını falan da tepemizde metal ayna gibi lambalar var ya oraya baktığımda kan görüyordum yansıma yapıyordu ayna etkisi, sonra odama getirdiklerinde de çok titriyordum ben üzerime ekstra bişiy örttüler 2 saat sonra gelip aldılar üzerimden
sıte sacmaladı ozellıkle reklamlar canımı sıkıypr chromedan gırıyorum. beni hatırlayı ısaretle csnm girerkenYa bir de ben bu yeni haline her girip ciktigimda bi hata oldu deaktif ettik sizi diyor. Ben sifre yenileyip duruyorum her girnek istedigimde sorun ne acaba
Ayy iyiki spinal falan dememisim acele oldu icin hemen bayiltilar iyikide oyle olmus gozlerim ha acik olmus ha kapali. Uyutuldugum daha iyi onlarin sesini duyup soguklugu hissedip dahada psikolojim bozulurmus ameliyattan ciktim odaya giderken sedyeden dusecektim titremekten nerdeyse allahim cok zor ya hala atlatamadim ben surekli gozumun onunde yesil ortuler :-(
Ben de o güzel duyguları yaşayayım diye spinal isteyip laylaylom girdim ameliyathaneye, ağzım yüzüm yamulmuş geri çıktım
Oyle nebilim altta kesiyorlar seni gozun acik kanlimi oluyor acaba cocuk cıktıgında dicem alttan gelmiyor temizdir ay oo kordonu gorsem yine fenalik gelirdi icinden birseyler uzanmiş geliyorBenim de gözümün önüne geliyo da bazen çok kötü yaa. Iyi ki genel istemişsin kuzum. Herkeste aynı etkide olmuyormuş
En iyisi yarin birgun emeklemeye baslarlar ozaman hic durduramayiz gecbile kalindi insallah basit atlatirizBelki ozel hastane diye yapiverelim diye mi dusunduler acaba bizim... simdi aciyi az hissediyor ya canim biz de itiraz etmedik acikcasi. Gecen 3 tup kan aldilar elinden sadece ilk batirinca agladi sonra emzikle sustu . Bir de cabuk iyilesir daha minik dedilr olsun bakalim dedik:/
Ne zaman duscegine dair bisi demedi canim. Onemli bir durum yok kafaniza takmayin artik dedi. Sariligi yok sayicaz sanirim artik
Yok canim demedi ole bisi.bize yapilan testler; Tam idrar tahlili y,tsh hormonu,direkt coombs, glukoz 6 fosfat dehidrogenez,reduktan madde-idrar, g-6-p, eritrosit,hemoglobin.... bunlarin sonucuna bakip sonuclar normal kafaniza takacak bisi yok emzirmeye devam edin yazdi sadece
UçuyordumCanım senin acele sezaryen olduğu için öyle hissetmişsindir biraz da kendini hazırlayamamışsındır. Benim belliydi ki bende çok korkuyordum nasıl olcak diye. Birde aniden suyum geldi. Hiç bilmediğim bi hastanede tanımadığım bi doktorla girdim ameliyata. Beni genele ikna etmeye çalıştılar ama bebeğimi ilk görmek için ben onları spinale ikna ettim:)) anestezi uzmanı bebeğimle buluşma anımızı da videoya çekti hatta.. ben nasıl doğurcam korkusundan uyuyamıyordum ama ameliyat bitmeden bunu tekrar yapabilirim diye düşündüğümü hatırlıyorum.:) ama o üşümeyi bende unutamam dişlerim birbirine vurdu resmen..
nasip canim hastaneye cocugu kontrole girtimizde biri vardi ayni gun dogum yapmisiz o devlette yapmis dogumunu ameliyat bitmeden yarisinda uyanmis hemen geri bayiltmislar beterin beteri var sukredelim halimize
Oyle nebilim altta kesiyorlar seni gozun acik kanlimi oluyor acaba cocuk cıktıgında dicem alttan gelmiyor temizdir ay oo kordonu gorsem yine fenalik gelirdi icinden birseyler uzanmiş geliyor
Nasil farkettiniz canim süt alerjisi oldugunu :/Kızlar selamlr nasılsınız? Kk ya neler olmuş böyle değişmiş site :) Herkes iyidir umarım çok uzun zamandır foruma bakamıyorum çünkü kızımda süt alerjisi varmış bir de kolikmiş gerçekten çok zordayım relactaz ve biogia ayrıca kimyon suyu kullandık ettik işe yaramıyor. Kendime ayıracak beş dakikam yok bu yüzden sizlerin sohbetlerini de çok özledim
Geçmiş olsun canım kolaylıklar diliyorum. Forumda başka süt alerjisi olan bebişler de var zor bir durum. Minikler hiç ağlamasınKızlar selamlr nasılsınız? Kk ya neler olmuş böyle değişmiş site :) Herkes iyidir umarım çok uzun zamandır foruma bakamıyorum çünkü kızımda süt alerjisi varmış bir de kolikmiş gerçekten çok zordayım relactaz ve biogia ayrıca kimyon suyu kullandık ettik işe yaramıyor. Kendime ayıracak beş dakikam yok bu yüzden sizlerin sohbetlerini de çok özledim
Canım kan sonuçları normal çıktı yani şöyle sarılığımız var 9,5 çıktı ama sarılığa neden olan ne onu araştırıyorlar trombositler tiroid karaciğer enzimleri hepsine bakıldı normal çıktı, bugun ultrason var karın ultrasonu gene karaciğer böbreklere bakılacak, topuk kanı sonuçları da Bugün çıkacak, idrar istediler ama 3 hafta önce vermiştik daha idrarı vermek istemiyorum bi daha çünkü zAten son 3 haftada olan bir sarılık değil öncesinde de vardı hiç geçmedi eğer idrarda bişiy çıksaydı o zaman denilirdi eğer ultrason ve topuk kanında da bi neden çıkmazsa anne sütü sarılığı denilip geçilecekmiş
Belki ozel hastane diye yapiverelim diye mi dusunduler acaba bizim... simdi aciyi az hissediyor ya canim biz de itiraz etmedik acikcasi. Gecen 3 tup kan aldilar elinden sadece ilk batirinca agladi sonra emzikle sustu . Bir de cabuk iyilesir daha minik dedilr olsun bakalim dedik:/
Ne zaman duscegine dair bisi demedi canim. Onemli bir durum yok kafaniza takmayin artik dedi. Sariligi yok sayicaz sanirim artik
Yok canim demedi ole bisi.bize yapilan testler; Tam idrar tahlili y,tsh hormonu,direkt coombs, glukoz 6 fosfat dehidrogenez,reduktan madde-idrar, g-6-p, eritrosit,hemoglobin.... bunlarin sonucuna bakip sonuclar normal kafaniza takacak bisi yok emzirmeye devam edin yazdi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?