2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim kakamiz ve gazimiz 2 gündür kokuyo ve kaka biraz turuncu gibi bu normal mi aceba aşımi yaptı diyorum yada saglik ocağında usuttjmu bilemedim hep yesillik var diyordum şimdi turuncu nedir bu kakadan çektiğimiz

Al benden de o kadar akşam.8den beri ugrasiyorum benim cinste uyumuyor da simdi zorla emzik tutturdum atmazsa uyudu atarsa aranacak yine
6dan beri uyumuyoruz bizde omuzda uyuyo yatırıyorum 5dk sonra gözler sonuna kadar açık şimdi salladım uyuttum oda 10 dk sürdü babasına verdim sen uyut diye kol bacak hiç bisey kalmadı bugün bende

6dan beri uyumuyoruz bizde omuzda uyuyo yatırıyorum 5dk sonra gözler sonuna kadar açık şimdi salladım uyuttum oda 10 dk sürdü babasına verdim sen uyut diye kol bacak hiç bisey kalmadı bugün bende
Benimkinde sunu farkettim emerek uyumak istiyor.Karni doyana kadar emiyor uyku moduna gecmek icin emzik yerine kullanmak istiyor memeyi,süt gelince kiziyor
Sallıyorum uyuttum saniyorum meğerse pusuda oluyormus yatirinca sapirdata sapirtada araniyor emzik veriyorum istemiyor tutamadigi icin damakli verdim bir de damaksiz deneyecegim

Maşallah bebeğine canım Umarım bizde de geçer şu sarılık bizim de kontrol yarın bakalım.

Bebegi emzik emen anneler damakli mi emiyor damaksiz mi bebeginiz

Avent ultra air kullanıyoruz canım doğduğundan beri

canım ben de seni merak etmiştim epeydir yoktun öncelikle gecmiş olsun kızındaki belirtiler nelerdi ve süt alerjisi oldugunı nasıl tespit ettiler benim büyük oğlumda var doktor küçükten de şüphelendi sürekli kusms gaz huzursuzluk yeşil dışkı sık sık hafif pişik oluyor .bir aydır diyetteyim ben ama değişiklik olmadı kontroller haftaya kendi doktorı dışınds gastroentolojiye dr gidicez,stres yapma erken teshis etmişsiniz diyetinr dikkst et inşallah çabuk gecer.Bu arada migrosta çeşitli vegan ürünler var aklınds bulunsun

Canım geceleri uykuya daldığında süpürge sesini kapatsan uyanıyor mu? Dikkatini çekecek bir şey koysan uyanıkken yatmaz mı kendi. Benim kız dönencesini takip etmeye başladı mesela 10-15 dakika oyalanıyor onunla. Sürekli kucakta çok zor işin valla..

Benimkide aynı memeye saldırıyo resmen ac heraalde diyorum emmiyo sadece ağzında bekletiyo öyle uyuyo biz emzikte kullanıyoruz aslında ama şu iki gündür aşıdan sonra huyu değişti emziği almiyo çılgınlar gibi parmak emiyo parmak yetmiyi yumruğunu ağzına sokmaya calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…