2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar dijital ateş ölceri olan biri bebeginin karnindan bi atesini olcebilirmi hicbiyerde ates yok ama gogus ve karin taraflarinda 38 cikiyor normalmi bu yoksa bebegimin atesimi ver ??

Hiç sagdinmi canim nekadar geliyor saginca masallah bizimkiler sana gore yok denecek kadar az ozaman. Nazar degmesin

Kizlar dijital ateş ölceri olan biri bebeginin karnindan bi atesini olcebilirmi hicbiyerde ates yok ama gogus ve karin taraflarinda 38 cikiyor normalmi bu yoksa bebegimin atesimi ver ??
Atesi olmasi lazim oylede sanirim biraz tek katiyla dursun fazla sicak gelmiştir belki ortam veya ustu

Bende içimden mavi yapacaklarina mor yapsalarmis bari diyordum tamda sevdigim mordan olmus )
Sen nasil oldun cnm
kuzum sen duzenlı ıc dedın ya 2.ye içtim akşam üstü kv ler le anlasıp esıme surprız yaptık brz ıyı olunca. sonra 10da kızımı uyuttum bı ara uyandı ust kattan cokses geldı dedım dalmayacak heralde gece gece temızlık yapıyorlardı neyse daldı sonra kv. m cıktı bıze kızım hala uyuyormus bız de en sevdıgım kafeye gttık azonce kalktık arabayla dolasıyoruz hala sorsan evım okdr dagıldı kı ama gezmek daha cazıp suan:) hafıf yagmur da var yürüyüş de yapacagız arabayı bırakıp kızım memeye uyanana kadr :)

Sevindim canim iyi eglenceler

Hiç sagdinmi canim nekadar geliyor saginca masallah bizimkiler sana gore yok denecek kadar az ozaman. Nazar degmesin
sagıyorum canım buzdolabına atıyorum süt poşetlerıyle ama kızım bıberon almyor sorun orda. sonradan nasl verıcem bılmem o sütleri. mesela 5dkda 50ml fln cıkıyor kuzum yalan olmasn o cıvar ama ınan fazlası da zor gecelerı bezelerle uyanıyorum hepsnı ıcmeynce kalkıyrm sagmak zorunda kalıyorum hepımızın aynı oranda olsın bol süt versın allahım sana dakuzum

Amin insallah kuzular mama icmek zorunda kalmasin bolbol dolsun tassin bebekler gunde kac cc iciyordurki yada icmeli
Belki alir biberonu arada dene kuzum

Atesi olmasi lazim oylede sanirim biraz tek katiyla dursun fazla sicak gelmiştir belki ortam veya ustu
Dun acile goturduk acildeki doktor kerinlarinda ates hep olur alnin ortasindan ve sirt ortasindan olcum yapilir dedi ama dedigi pek kafama yatmadi korkuyorum scemilik zor oyuzden sordum varsa derecesi olan bilgi versede ona gore calpol versem :-(

Dun acile goturduk acildeki doktor kerinlarinda ates hep olur alnin ortasindan ve sirt ortasindan olcum yapilir dedi ama dedigi pek kafama yatmadi korkuyorum scemilik zor oyuzden sordum varsa derecesi olan bilgi versede ona gore calpol versem :-(
Bak sen usuyorum diyorsun ama gercekten cok sicak yapma evi veya cok bogma ustunu biz hastanedeyken kan almaya goturmustu hemsire citcitli ve alt pijamasiyla geldi az yukselmis isisi ondan boyle yaptim birazdan giydirin dedi ama neresi yuksekti bilmiyorum

Valla canim omzumda uyttum simdu yatircam yerine uyanik olsa olcerdim karnini, pistik bizde yapismaktan o da sicakladu bende

Son düzenleme:
Canım ateş ölçer in uzaktan ölçen dijital mi
Bence üstünü hafiflet biraz bekle tekrar ölç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…