2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen hastanede bir ara 37.8 e kadar çıktı hemşire üstünü hafiflet dedi bana da

Amin insallah kuzular mama icmek zorunda kalmasin bolbol dolsun tassin bebekler gunde kac cc iciyordurki yada icmeli
Belki alir biberonu arada dene kuzum
bugğn yenıden denedim ama almadı kv bugece bız yokken uyansa deneyecektı acaba benden mı almıyor sadece dye uyanmaynca deneyemedı ama almıyor öğürüyor gb hareketler yapıyor. bir öğünde suan en az 150dıye bılıyorum ben onun formulü vardı kıloya gore hesap edılıyrdu bızımkı suan 6kılo olmustur hergun 40gram alıyor gune vurunca. bak bi sıtedee buldum canım smdı. benm de 8 öğün beslemem gerekıyormus ama baya baya gecıyor 8i dogdugundan buyana 1.ayda 1200 2.ayda da 1200gram aldık

Eklentiler

• Screenshot_20190303-021033.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 55
Sen nerelerdesin diye düşünüyordum geçmiş olsun canım relaktaz gaz sancısı için kullandık mennun kalmadım nurse havyers kullanıyoruz daha iyi gibi

İnşallah tez zamanda düzelir kızın canım
Ne zaman kk ya bakayım desem mutlaka bir şey oluyor :) Hiç memnun kalmadık biz de dün nurse havyerse basladık inşallah işe yarar :) sen nasılsın miniğin nasıl oğluşların nasıl :)

Canım telefonu elime akmaya inan vaktim yok ki burayı hiç takip edemedim. Sen nasılsın? Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Bi yakınımda senin durumun vardı anne sütüne alerjisi çıktı bebeğinin. Anne sütünü bırakıp raporlu mamaya geçtiler keçi sütüydü galiba. Tabii bebeğin durumu ağır değilse anne sütünü bırakmamalı bence. Onlar mecbur kalmıslardı sanırım kakada kan vs vardı. Migrosu söylediğin iyi oldu mutlaka bakayım çünkü ben ne yiyeceğimi şaşırdım artık çok teşekkürler

Bizde yoğun mukus vardı ve yüzünden kızarcıklar. Ben süt alerjisi olduğunu tahmin edince süt ürünlerini bıraktım geçti. Doktora götürdüğümde o da süt alerjisi dedi. Kakada kan çıkmadı ama bu süt alerjisi olmadığı anlamına gelmiyormuş. Çok ağır yaşamıyordu kızım ama süt alerjisi yüzünden mukuslu kakayı çıkarmada zorlanıyordu huysuzdu

Cok gecmis olsun kuzum nasil anladiniz peki alerji oldugunu birde kolik bebek nasil olyor bizimkisi uyuyor ama uyandimi hic durmuyor ayakta gezdirirsek susuyor diger gibi mizirdiyor kucaga almadikMi o mizirdama cigliga kadar gidiyor
Maalesef kolik böyle bişe işte. Karnı sert huysuz uyandı mı durmaz uyumak bilmez uyudu mu da kesik kesik uyur. En sonunda uykusuzluktan yorgun düşüp 3-4 saat uyur. Sürekli kucak ister pışpışlanmak kucakta sallanarak dolaşılmasını... gerçekten boyun fıtığıyım çok zorlanıyorum

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Kayınvalide gidiyor bi kaç günlüğüne evde bişe yapamıyorım tek başıma. Kolik olduğu için gündüzleri uyumuyor huysuz gündüz hiç düzenimiz yok

Archpa Geçmiş olsun canım süt alerjisi olduğu nasıl anlaşıldi peki?
Cnim şuan gecenin 5 ve hala benim oğlan bütün çabası ile agliyir.her gece acillerdeim inanirmisin araba bile oğlumun aglamasini kesmiyor.acildeki doktor götür görmez ağır kolik ni tane gaz damlası verdi inşa ise yarar çünkü dayanacak gücüm kalmadı.günde 1saat bile uyumuyirum. bebegim aglamaktan beni babasını ve kendini mahvetti.

Karnı aç olduğundan uyumuyor olabilir belki ama 12 saat de fazlaymış
açlık değilde omuzda uyumak istiyo
Süper bi açıklama olmuş bizde uzayan sarılık yaşamıştık.yesil kaka için benim dr da aynı şeyi söyledi ama ben tatmin olmamıştım şimdi birazdaha rahatladım

Merhaba, ben Saraçoğlu’nun incir-havuç kürünü denedim. Çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim. Bir arkadaş daha vardı burda onu deneyen. O da memnundu.

Kizlar bi sorum olcak 2gundur bebegim gece cis yapmio sabaha kadar. Gun icinde yspiyor.ama eskiden gece gunduz ne zaman acsam olurdu. Simdi niye boyle acaba
Canım benimki de bir süredir öyle. Gündüz yeterli çiş sayısı var diye önemsemedim ben. Gece bez bağlamasam tertemiz kalkar o derece. Gündüz fazla fazla yapıyor.

Yani önemli olan ögun degilde miktar bizimki az icip sık iciyor bir iki saati gecirmiyo gunduzleri
1000 cc iciyormudurki

Anliyorum seni benimde kollar omuz bel koptu kanguru mu alsakki bi iste yaptirmio dun iki oda supurecem hepi topu ellikere yarida birakip kostum

Seninki daha fenaymis ben halime sukredim bari gezdirdinmi susuyor bizimki ama inan kucaga almak istemiyorum artik mafetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…