2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Karşı olanlar var ama ben biraz sekerli suya daldirip verdim oyle aldi yoksa kabul etmiyordu ağızlarının tadını biliyolar
Yeterki sussun herseyi yiyebilir bilmemi agzinin tadini versek yemek yicekler karni tok sut veriyorum icmiyor portakal uzattim nasil emiyor hemen cektim aglaya aglaya adı tok ac olsa parcalicak bizi

ben de cocuklarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum büyük oglum sütümden etkilenmedi alerjisini ek gıdada anladım bebekte de herseye süpheyle yakşır olduk umarım yoktur varsa ds cabuk atlatır
canım eger eser miktarda süt var diyen ürünleri yiyebiliyorsan yazarım yine sana oğlum için çok arastırdım umarım uzamaz da rahatlarsınız tez zamanda

Karşı olanlar var ama ben biraz sekerli suya daldirip verdim oyle aldi yoksa kabul etmiyordu ağızlarının tadını biliyolar
Çocukların damak tadı 2 yaşından sonra gelişir canım 6 ay öncesi su bile gereksiz

Sana dedim ya dun basima geldi. Kv cagirdi bizi aksam gittim evde 17kisi olduk.. 2dayisi vs cumbur cemaat. Herkes kucaga almiaya calisio arada openler koklicam diye dibine dibine girenler bi ona bi buna.. cildirmama ramak kalmisti

C
Cok bilgilemdirici olmus kuzum❤ masallah bebisinede ❤❤ hep boyle devam etsin

Yani önemli olan ögun degilde miktar bizimki az icip sık iciyor bir iki saati gecirmiyo gunduzleri
1000 cc iciyormudurki
bence içiyordur bebeklerın cekım gücü sagma makınalarından cok daha fazlaymıs kuzum kılo alımından anlasılır ztn

Canım benimki de bir süredir öyle. Gündüz yeterli çiş sayısı var diye önemsemedim ben. Gece bez bağlamasam tertemiz kalkar o derece. Gündüz fazla fazla yapıyor.
Benimde ayni sekilde
Doktoruma da mesaj attim. Cok terliyor olabilir dedi. Getireyim mi dedim kontrolumuz ayin 15ine gerek yok dedi anlattiklarimla❤

Selaam ❤ dun kv bizi cagirdi. Bi gun once gorumcem ve kv bizdeydi. Dun de evim kucuk diye dayisida gelcek diye onlara gittik. Ama tabi bu arada obur dayilari komsular vs de cagrilmis. Bi gittim 17kisi olduk evde. İnsankar yarisa girdi kucaga almak icin ordan oraya.. arada openler mi dersin koklicam diye dibine girenler mi..herkes bisey konusup bagiriyo zaten bebege tepesinde.. altini alirken 7kisiydik siz dusunun.. dun cildirmak uzereydim. Kalabalik korkuttu diyirum kv ye. O ne anlar hem alissin kalabligiz biz hep diyor. Cahillikle ugrasilmiyor..

Bebekler duyu yetenekleri korelmis doguyorda sanki sonradan gelisiyor bizde de oyle cinsler var
ani seste sıçrıyor diyorum korktu nerden duyacak o nerden gorecek o
Anne karninda duyuyorlar simdi mi duymayacak sagir mi isitme testinden bile gecti diyorum Allah Allah biz bisey bilmezdik internet cikti herkes bilmis oldu bilmem ne

Sana dedim ya dun basima geldi. Kv cagirdi bizi aksam gittim evde 17kisi olduk.. 2dayisi vs cumbur cemaat. Herkes kucaga almiaya calisio arada openler koklicam diye dibine dibine girenler bi ona bi buna.. cildirmama ramak kalmisti
Insanlar nasil bu kadar dusuncesiz oluyor anlayamiyorum ben gercekten. Hele kv nin biz kalabaligiz alissin demesi ayni benim kv. Biz ses cikaran insanlariz alissin napalim. Ufacik çocugu opme seansi zaten cildirtici. Ben yatal odasina koydum çocuğu bu sefer eltim getir kucaginda dursin niye yalniz orda. Uyuyo diyorum kucaginda uyusun o seni ister :/

Seninki daha fenaymis ben halime sukredim bari gezdirdinmi susuyor bizimki ama inan kucaga almak istemiyorum artik mafetti beni
Cnim keşke kucakta gezdirmek ile dursaydi, ne kucakta,ne besikte, nede çarşafın içinde sallamayla duruyor.sadece araba ile oda esim araba hızını arttirirsa duruyor.dün mesala saatlerce göğsümü emmedi bende tok diye düşündüm halbuki açlıktan elleri hep agzindaudi.en son arabada sakinlesince emdi. bide içtiği sütü kesmeden dkk da kusuyor.

Ayy allah yardimcin olsun tez vakit duzelirsiniz insallah. Bizimkide meme almiyor biberon veriyorum napalim oyle boyle buyucekler rallici olacak galiba kiz bu ) hiz tutkunu ya sipa ya

bence içiyordur bebeklerın cekım gücü sagma makınalarından cok daha fazlaymıs kuzum kılo alımından anlasılır ztn
Keske emse makinayla hala sagiyorum bi manuelden elektrikliye gectik siradaki hedef ineklere takilan makina ) yakinda ondan alacazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…