- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Amin kuzum inşa; )iyi olsun larda öyle böyle buyuyecekler dediğin gibi.aynen cnim biraz sabırsız bi bebekAyy allah yardimcin olsun tez vakit duzelirsiniz insallah. Bizimkide meme almiyor biberon veriyorum napalim oyle boyle buyucekler rallici olacak galiba kiz bu) hiz tutkunu ya sipa ya
aa doğru untmusum kbakma canım hala almadı mı memeyı peki birkerede ne kadar süt verıyorsunKeske emse makinayla hala sagiyorum bi manuelden elektrikliye gectik siradaki hedef ineklere takilan makina) yakinda ondan alacazz
Merhabalar ben hamile kalmadan önce muyeneler için Nesrin hanıma gitmiştim çok beğendim yaklaşımını enerjisini. Şimdi İstanbul’dayım ama doğumum Ankara’da olacak. Doktor arayışı içindeyim. Siz doğum yaptınız mı? Nesrin hanımın normal doğumdaki kesi hakkındaki görüşü nasıl çok merak ediyorum. Sizin bilginiz var mıdır?Aa ben de :) çok tatlı bi doktor ❤
Insanlar nasil bu kadar dusuncesiz oluyor anlayamiyorum ben gercekten. Hele kv nin biz kalabaligiz alissin demesi ayni benim kv. Biz ses cikaran insanlariz alissin napalim. Ufacik çocugu opme seansi zaten cildirtici. Ben yatal odasina koydum çocuğu bu sefer eltim getir kucaginda dursin niye yalniz orda. Uyuyo diyorum kucaginda uyusun o seni ister :/
Canım bebeğinin ilk ay kilo alımı nasıldı, bende sürekli doyuyor mudur diye düşünmekten kendimi alamıyorum yarım saat emse bile 10-15 dk ara verip bir daha memeyi versem gene emiyor ve çok şükür kusmuyor kussa hadi fazla geliyor bak kustu diyeceğim şimdi de doymuyor diye düşünüp akşam en son yatma öğününde sütümü sağıyorum ikisini de gözümle görecek biberonda ne kadar süt var ne kadar içiyor diye oyle veriyorum içim rahat etmiyorKeske emse makinayla hala sagiyorum bi manuelden elektrikliye gectik siradaki hedef ineklere takilan makina) yakinda ondan alacazz
Ayyy kabus gibi yaaSelaam ❤ dun kv bizi cagirdi. Bi gun once gorumcem ve kv bizdeydi. Dun de evim kucuk diye dayisida gelcek diye onlara gittik. Ama tabi bu arada obur dayilari komsular vs de cagrilmis. Bi gittim 17kisi olduk evde. İnsankar yarisa girdi kucaga almak icin ordan oraya.. arada openler mi dersin koklicam diye dibine girenler mi..herkes bisey konusup bagiriyo zaten bebege tepesinde.. altini alirken 7kisiydik siz dusunun.. dun cildirmak uzereydim. Kalabalik korkuttu diyirum kv ye. O ne anlar hem alissin kalabligiz biz hep diyor. Cahillikle ugrasilmiyor..
Besigin yanina oturup emzirmek de degisik bir teknikmisKucağında uyuttuğunu görse de kucağa fazla alıştırma derlerbüyütene kadar bunları duyacağız maalesef kv de bana diyor emzirirken ben kucağıma alıyorum doğal olarak biz eskiden beşiği yanına otururduk göğsümüzü uzatırdık işin zor böyle vs dedim gazını çıkarmıyor muydun yo biz gaz maz bilmezdik diyor ama diyorum ben bir daha bu zamanları gelmeyecek 9 ay boyunca bugünleri bekledim alışırsa alışsın kucağa
Süt alerjisidir sizinki kaka testi yaptırın bide sen diyete gir bir süre içinde süt olan hiç bir şey tüketme bide cez fındık vs de tüketmeCanım çok geçmiş olsun
Süt alerjisi nasıl tespit edildi sizde
Benim bebis bir haftadır huy değiştirdi büyük iştahla saatlerce emen bebek artık emmiyor. Kakasinda kan noktacıklari , yeşil renk oldu. Şimdi sümüksü geliyor birde. Dr kakasinda iltihap var dedi maflor verdi ama hala aynı bende süt alerjisinden şüpheleniyor um pazartesi gidince onun için test istiycem .
Ona ya gitmeden once bir cay kasigi agri kesici ver veya huysuzlanirsa illaki oluyor agrisi veya atesi bebeklerinVerem aşısı yaptıran var mı? Çarşamba yaptırcaz biz korkuyorum huysuzlanır diye
Ne zaman kk ya bakayım desem mutlaka bir şey oluyor :) Hiç memnun kalmadık biz de dün nurse havyerse basladık inşallah işe yarar :) sen nasılsın miniğin nasıl oğluşların nasıl :)
Yaptırdık canım geçen perşembe gitmeden calpol bir çay kaşığı verdim bu aş dışında karma ve zatüre aşısını olduk bir kol iki bacaktan şükür bir sıkıntı olamadan geçti darısı size olsunVerem aşısı yaptıran var mı? Çarşamba yaptırcaz biz korkuyorum huysuzlanır diye
O çocukların hiç sırtları ağrımıyor demek yazık bize yaKucağında uyuttuğunu görse de kucağa fazla alıştırma derlerbüyütene kadar bunları duyacağız maalesef kv de bana diyor emzirirken ben kucağıma alıyorum doğal olarak biz eskiden beşiği yanına otururduk göğsümüzü uzatırdık işin zor böyle vs dedim gazını çıkarmıyor muydun yo biz gaz maz bilmezdik diyor ama diyorum ben bir daha bu zamanları gelmeyecek 9 ay boyunca bugünleri bekledim alışırsa alışsın kucağa
Ya senin kyvdenin memesi karnına mi degiyorki beşiğe kadar uzuyor bu memeKucağında uyuttuğunu görse de kucağa fazla alıştırma derlerbüyütene kadar bunları duyacağız maalesef kv de bana diyor emzirirken ben kucağıma alıyorum doğal olarak biz eskiden beşiği yanına otururduk göğsümüzü uzatırdık işin zor böyle vs dedim gazını çıkarmıyor muydun yo biz gaz maz bilmezdik diyor ama diyorum ben bir daha bu zamanları gelmeyecek 9 ay boyunca bugünleri bekledim alışırsa alışsın kucağa
Yeter artik ! Opmeyin su cocuklari !!!YETER sozum ona torunlarini cok severler, ogullarina her turlu kaprisi yaparlar. Bebege gelince pis agizlariyla oper hicbir zaman bebegi dusunecek hareket etmezler. Diyorum allah bebeklerimizi annelerinden baska kimseye muhtac etmesin. Kimse yavrularimizi bizim kadar dusunmuyor. Sozum ona herkes cok seviyor !! bu cahillerden biktim artik ! Yalamadiklari kaldi benimkiler. Cocuk opucuk sesinden urkmeye baslamis. Opmeyin dedikce gozumun icine baka baka opuyor . Eve biri gelecegi zaman artik korkuyorum opecek mi opmeyecek mi. Saygisizlik cahillik diz boyu.Selaam ❤ dun kv bizi cagirdi. Bi gun once gorumcem ve kv bizdeydi. Dun de evim kucuk diye dayisida gelcek diye onlara gittik. Ama tabi bu arada obur dayilari komsular vs de cagrilmis. Bi gittim 17kisi olduk evde. İnsankar yarisa girdi kucaga almak icin ordan oraya.. arada openler mi dersin koklicam diye dibine girenler mi..herkes bisey konusup bagiriyo zaten bebege tepesinde.. altini alirken 7kisiydik siz dusunun.. dun cildirmak uzereydim. Kalabalik korkuttu diyirum kv ye. O ne anlar hem alissin kalabligiz biz hep diyor. Cahillikle ugrasilmiyor..
Selaam ❤ dun kv bizi cagirdi. Bi gun once gorumcem ve kv bizdeydi. Dun de evim kucuk diye dayisida gelcek diye onlara gittik. Ama tabi bu arada obur dayilari komsular vs de cagrilmis. Bi gittim 17kisi olduk evde. İnsankar yarisa girdi kucaga almak icin ordan oraya.. arada openler mi dersin koklicam diye dibine girenler mi..herkes bisey konusup bagiriyo zaten bebege tepesinde.. altini alirken 7kisiydik siz dusunun.. dun cildirmak uzereydim. Kalabalik korkuttu diyirum kv ye. O ne anlar hem alissin kalabligiz biz hep diyor. Cahillikle ugrasilmiyor..
Teşekkürler canım cevabın icin . Yarın doktora gidicez yavrum hiç emmiyor inanılmaz ağlıyor inşallah emmeye başlar bu sorunu cozerizSüt alerjisidir sizinki kaka testi yaptırın bide sen diyete gir bir süre içinde süt olan hiç bir şey tüketme bide cez fındık vs de tüketme
Ben kimseyi kabul etmiyorum sinir olmuyorum böylece =)Yeter artik ! Opmeyin su cocuklari !!!YETER sozum ona torunlarini cok severler, ogullarina her turlu kaprisi yaparlar. Bebege gelince pis agizlariyla oper hicbir zaman bebegi dusunecek hareket etmezler. Diyorum allah bebeklerimizi annelerinden baska kimseye muhtac etmesin. Kimse yavrularimizi bizim kadar dusunmuyor. Sozum ona herkes cok seviyor !! bu cahillerden biktim artik ! Yalamadiklari kaldi benimkiler. Cocuk opucuk sesinden urkmeye baslamis. Opmeyin dedikce gozumun icine baka baka opuyor . Eve biri gelecegi zaman artik korkuyorum opecek mi opmeyecek mi. Saygisizlik cahillik diz boyu.
Ya 3 gun aksamlari oyle yapti sanirim aksama sutum yetmiyorOsekilde yaptiginda biberon ver aliyorsa tadda bir sorun yoktur bizimki bir aydir yapiyor agliyor kucaktan dusecek duruma geliyor gaz sancisi diyorlar ama bu aralar biberondada yapmaya basladi az iciyor az bagriniyor iyice huyu degismeye basladi cocugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?