Evet sana katiliyorum benim ameliyatimda cok keyifliydi hem muhabbet ediyor guluyorduk hem de heycanla bebegimin cikmasini bekliyordum cok guzel bir duyguydu onun ilk sesini duymak, kokusunu hissetmek olsem unutamam sanirim :) bizm de ameliyathaneden fotolarimz var ilk cikis ani falan hepsini yedekledim telefonuma birsey olursa diye
[/ QUOTE] Sizin doğuma iliskingüzel anıları duyunca neden bizim olamadı diyorum. Benim doğum zor oldu spinal ile başlayan doğum rahimdeki kanama ile genel anesteziye döndü 5 saat ameliyathanede kalmışım oğlumun doğumunu göremedim ama ameliyathane deki fotoğraflarini gördüm nasip böyle imiş
Allaha çok şükür yavrumu hiç göremeyebilirdim
Merhabalar ben hamile kalmadan önce muyeneler için Nesrin hanıma gitmiştim çok beğendim yaklaşımını enerjisini. Şimdi İstanbul’dayım ama doğumum Ankara’da olacak. Doktor arayışı içindeyim. Siz doğum yaptınız mı? Nesrin hanımın normal doğumdaki kesi hakkındaki görüşü nasıl çok merak ediyorum. Sizin bilginiz var mıdır?
Merhaba, evet canım doğum yaptım. Ancak mecburi sezaryen olmak zorunda kaldım son anda. Sonuna kadar normal doğumu destekleyen müthiş birisi Kesi hakkındaki görüşünü bilemiyorum maalesef..
Aslında ilerisi için almıştım duruyordu çekmecede, soothie modelini emiyordu ancak ağır sanırım biraz ağzından düşürüp ağlıyordu. Bir deneyeyim dedim çok güzel kavradı :) daha sonra aynısından kuzenim oğlun aldı o da kızımdan 8 gün önce doğdu. O da ağzında tutmayı başardı :) bence başarılı bir emzik
canım benım kızım yaklasık 20.günden beri gece uykularını delıksız uyuyor sadece memeye kalkıyor. şöyle gelişti baslarda arastırmadım hiç. uyku aralık saatlerinin 2saati gecmemesı gerektigını bilmiyordum çünkü. Akşamları hep aynı saatlerde aglamaları oluyordu gunduz uykuları da coktu fakat benım hatam mesela 7de yatırdıysam 10da uyanıyordu ve ben onun gece uykusu ol.ası gerektıgını bilmedigımden gece 1gb uyucak dıye salonda emzırıyordum uyanınca. E onun da sesten, bızden uykusu acılıyordu sonra neden aglıyor dıyorduk meger uykusu bastırıyormus çok. sonra arastırdım 2saatı gecerse uyanıklok hali huysuzluk oluyormus önce 12ye cektım bunu yaparken hergece uyguladığım rutinleri yatakodamızda yaptım altını aldım pıjamasını gıydırdım odaya erken gectım yaklasık 1saat suren cabalarımla 12ye cektım. bılac gün sonra arkadaşım dedı 12 cokgec. 7,8 gece uykusu baslamalı 1.2 saat oynama yapabılırsın ama büyüme hormonu en cok o saatlerde salgılanır dedi. kafaka taktım en son ptesıydı 8de banyosunu yaptırdık odamıza erkenden gectık herzaman uyudugu ortam hemen tanıyor zeten loş ortam yatagımız kendı beşiği vs. o gün tam anlamıyla 2saat emzırdım baslarda uyudu aandm uuyumadı eşim dedı yok 12yı bekleyecek gel hayır dedım kazanıcam bu savası. yılmadım 2saat boyunca emzırdım. ensonunda 10da daldı bırdaha gece 3de kalktı son olarak da bugece 9a cektık. karanlık ortamda uyutuyorum rem geçişlerinde uyarılmasın dıye. kızım.hala uyuyor bız de yenı yattık besıgıne yenı koydum benım yatagımda idi. ve uyanmadı maşallah dıyeyim muhtemelen 2de uyanıcak. 1kez daha memeye kalkar sonrasında. sabah da 10da kalkıyor o asla şaşmıyor. çok uzun oldu kbakma ama tamamen ugrasmalarım sonucunda oldu buaksam da epey agladı kaldır benı der gb ama kaldırsam busefer tamamen uykusu acılcak ve aglıcaktı ılk gunelrdekı gb. 20.gunumzden berı duzenle uyuyoruz şükürki maşallah. ha bir de memeyle uykuyu bagdastırmasın diye uyuynca besıgıne koyarken bıraz rahatsz edıyorum gözlerını besıkte kapıyor kendı dalıyor yine. alıskanlık olmaması acısından
bi benim oğlan alışamadı kardeşine artık kafayı yiycem güya seviyor ya yüzünü sıkıyor ya sacını cekiyor son olarak ayagıyla kafasına basmaya calıstı deli edicek bizi iyşce inat aksi bi çocuk oldu iki dk emzik almaya gittim puseti devirmiş bebek kafası yatar sekil daha yeni yattı sinirden miğrenim tuttu ne zaman alışacak ne zaman bitecek bu kıskançlık
Evet canım bizim bir on gün olacak. Önceleri anlamadım az emmeye başladı. Ama artık hiç almak istemiyor. Uykuluysa alıyor sadece. Yeşil kaka göründü bizim ne olduysa sonra oldu.dr kakasinda bakteri var dedi maflor verdi süt alerjisine benziyor şuan yarın tekrar sorucam doktora. Sizin bir sıkıntı oldu mu ki
bi benim oğlan alışamadı kardeşine artık kafayı yiycem güya seviyor ya yüzünü sıkıyor ya sacını cekiyor son olarak ayagıyla kafasına basmaya calıstı deli edicek bizi iyşce inat aksi bi çocuk oldu iki dk emzik almaya gittim puseti devirmiş bebek kafası yatar sekil daha yeni yattı sinirden miğrenim tuttu ne zaman alışacak ne zaman bitecek bu kıskançlık
aynen inadına yapıyor gel de el kadar masuma böyle seyler yapınca görmezden gel bi de çıglık atma cıktı basımıza sessiz ol kardes uyuyor dedikçe cıglık atıp ya uyandırıyor ya sıçratıyor bu kafar zor olacagı aklımın ucundan gecmezdi
Ya 3 gun aksamlari oyle yapti sanirim aksama sutum yetmiyor dun gece bir ogun mama verdim cok agladi sutumu sagdim ben o emmeyince 20 cc cikti normalde kizim en az 70 cc yer o da cok ac degilse...bugun sut arttiracak bir suru sey denedim insallah faydasi olur bu gece mama vermem
Evet canım bizim bir on gün olacak. Önceleri anlamadım az emmeye başladı. Ama artık hiç almak istemiyor. Uykuluysa alıyor sadece. Yeşil kaka göründü bizim ne olduysa sonra oldu.dr kakasinda bakteri var dedi maflor verdi süt alerjisine benziyor şuan yarın tekrar sorucam doktora. Sizin bir sıkıntı oldu mu ki
Cnim bizim zatürre geçirdi.ondan midir bilmiyorum istaheizlasti ve emmek istemiyor.çok uzuluyirum neyse canları sağ olsun ypicak bişey yok.bizde de arada yeşil kaka gözüküyor,bildiğim kadarıyla yeşil kaka hazimsizliktan dolayi oluyor.biberonla iciyirmu iştahla?
aynen inadına yapıyor gel de el kadar masuma böyle seyler yapınca görmezden gel bi de çıglık atma cıktı basımıza sessiz ol kardes uyuyor dedikçe cıglık atıp ya uyandırıyor ya sıçratıyor bu kafar zor olacagı aklımın ucundan gecmezdi