Gazi yok buna eminim ama uykusuzluktan yapiyor olabilir 2-3 gundr gunduz uykusunu duzgun uyumuyor bu da geceye yansiyor sanirim...uyumadan once gogsumun birini emdi digerinide biraz emdi sonra sinirlendi huysuzlandi birakti...uyudu uyandi mizirdandi sonra tam mama hazrlayacaktim ac diye tekrar uyudu o ara senin mesajini gordum vaz gectim mamadan esimde uykusuzluktandr vermeyelim dedi vermedik...simdi emdigi gogsumu sagdim 5 cc cikti sonra az emdigi gogsumu sagdim 45 cc cikti yani sanirim yetti sutum cunku ac olsa uyumazdibizim de böyle olmustu gaz zamanlarında. Ama yagazdandı ya da uyutmadıgımdan. yani memeyi sıkınca sut gelıyorsa mama verme canım bence. ben de sütümü sağıp vermeye calıısyordm onu da almıyrdu tamamen kaka yapmaya calıstıgı ıcınmıs dr. demıştı memede genelde kaka yapar dye yapamynca sınırlenır dıye. ve yenıdogan bebek 2saatten fazla uyanık kalırsa uykusuzluktan yapıyor bunları. bızımkı 6da uyandı 8de uyuması lazımdı ama ben gece uykusunu 22.00den 21.00e cekmek için uyku saatını kacırdım bilerek. epey agladı uykusuzlktan 9da anca uyutabıldık bıdaha 9dan devam edıcem ona da dikkat edın 2saatten fazla uyanık kalmasın gazı yoksa
Yavrum ya geçmiş olsun. Benm kakasindakan noktacıklari da göründü sonra ama .biberonla içiyor. Hehralde ondan süt kokusu gelmediği için iciyotmus göğüste çıldırıyor cunkuCnim bizim zatürre geçirdi.ondan midir bilmiyorum istaheizlasti ve emmek istemiyor.çok uzuluyirum neyse canları sağ olsun ypicak bişey yok.bizde de arada yeşil kaka gözüküyor,bildiğim kadarıyla yeşil kaka hazimsizliktan dolayi oluyor.biberonla iciyirmu iştahla?
canım degişiyor kiminin cildinde kızarıklık olur,dışkıda mukus kan yesil kaka,huzursuzluk,solunum problemi,hırıltı,egzama,sürekli tekrarlayan pişik. bunlar belirtilerden iştahsızlık duymadım canım varsa da ben bilmiyorumCnim süt alerjisi istahsizlik vs ypiyirmu? belirtileri nelerdir?
Canım kızının 4-5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor yani değil mi? Ben bugün 12 gibi emzirdim o arada uyuya kaldı koydum beşiğine, az önce saat 5.10’da yatakta uyur halde hafif mızırdanmaya başladı öyle aldım emzirdim. İlk defa 5 saat böyle uyumuş ancak çok da acıkmış hemen yapıştı memeye. Normal midir böyle deliksiz 4 5 saat uyumaları. 4 saat kesintisiz uyuyordu ama bu gece ilk kez 5 saati gördük.canım benım kızım yaklasık 20.günden beri gece uykularını delıksız uyuyor sadece memeye kalkıyor. şöyle gelişti baslarda arastırmadım hiç. uyku aralık saatlerinin 2saati gecmemesı gerektigını bilmiyordum çünkü. Akşamları hep aynı saatlerde aglamaları oluyordu gunduz uykuları da coktu fakat benım hatam mesela 7de yatırdıysam 10da uyanıyordu ve ben onun gece uykusu ol.ası gerektıgını bilmedigımden gece 1gb uyucak dıye salonda emzırıyordum uyanınca. E onun da sesten, bızden uykusu acılıyordu sonra neden aglıyor dıyorduk meger uykusu bastırıyormus çok. sonra arastırdım 2saatı gecerse uyanıklok hali huysuzluk oluyormus önce 12ye cektım bunu yaparken hergece uyguladığım rutinleri yatakodamızda yaptım altını aldım pıjamasını gıydırdım odaya erken gectım yaklasık 1saat suren cabalarımla 12ye cektım. bılac gün sonra arkadaşım dedı 12 cokgec. 7,8 gece uykusu baslamalı 1.2 saat oynama yapabılırsın ama büyüme hormonu en cok o saatlerde salgılanır dedi. kafaka taktım en son ptesıydı 8de banyosunu yaptırdık odamıza erkenden gectık herzaman uyudugu ortam hemen tanıyor zeten loş ortam yatagımız kendı beşiği vs. o gün tam anlamıyla 2saat emzırdım baslarda uyudu aandm uuyumadı eşim dedı yok 12yı bekleyecek gel hayır dedım kazanıcam bu savası. yılmadım 2saat boyunca emzırdım. ensonunda 10da daldı bırdaha gece 3de kalktı son olarak da bugece 9a cektık. karanlık ortamda uyutuyorum rem geçişlerinde uyarılmasın dıye. kızım.hala uyuyor bız de yenı yattık besıgıne yenı koydum benım yatagımda idi. ve uyanmadı maşallah dıyeyim muhtemelen 2de uyanıcak. 1kez daha memeye kalkar sonrasında. sabah da 10da kalkıyor o asla şaşmıyor. çok uzun oldu kbakma ama tamamen ugrasmalarım sonucunda oldu buaksam da epey agladı kaldır benı der gb ama kaldırsam busefer tamamen uykusu acılcak ve aglıcaktı ılk gunelrdekı gb. 20.gunumzden berı duzenle uyuyoruz şükürki maşallah. ha bir de memeyle uykuyu bagdastırmasın diye uyuynca besıgıne koyarken bıraz rahatsz edıyorum gözlerını besıkte kapıyor kendı dalıyor yine. alıskanlık olmaması acısından
ebetcanmm baslarda ben de korktum ama 6saat bıle oldu ilk defa gecenlerde aldm bemen korkup ben de senn gb. hele tam duzen oldugundsn beri 5saatt gecıyor ılk uyanmasına. bugece işte 9da yattı 2de uyanır demıstım 2.45di ılk memeye uyandgnda. şimdi de 2.ye uyandı aldım aglatmadan artık gece beslenmesı 1 olmlalıymıs zaten busaatlre dek.. en fazla 2.bebek her uyandıgında aç demek degılmıs emzırmemek lazım sık uyanan bebekler için gecerlı bu tabıCanım kızının 4-5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor yani değil mi? Ben bugün 12 gibi emzirdim o arada uyuya kaldı koydum beşiğine, az önce saat 5.10’da yatakta uyur halde hafif mızırdanmaya başladı öyle aldım emzirdim. İlk defa 5 saat böyle uyumuş ancak çok da acıkmış hemen yapıştı memeye. Normal midir böyle deliksiz 4 5 saat uyumaları. 4 saat kesintisiz uyuyordu ama bu gece ilk kez 5 saati gördük.
Gazi yok buna eminim ama uykusuzluktan yapiyor olabilir 2-3 gundr gunduz uykusunu duzgun uyumuyor bu da geceye yansiyor sanirim...uyumadan once gogsumun birini emdi digerinide biraz emdi sonra sinirlendi huysuzlandi birakti...uyudu uyandi mizirdandi sonra tam mama hazrlayacaktim ac diye tekrar uyudu o ara senin mesajini gordum vaz gectim mamadan esimde uykusuzluktandr vermeyelim dedi vermedik...simdi emdigi gogsumu sagdim 5 cc cikti sonra az emdigi gogsumu sagdim 45 cc cikti yani sanirim yetti sutum cunku ac olsa uyumazdi
Maşallah Ömer çok tatlı canım :) Güle güle büyütİnşallah işe yarar canım ne olsun iki ay doldu kuzu hala gazlı yinede bu güne şükür büyük abimizde iyi okula gidip geliyor canimm
Ben yan yatırıyorum. Kusunca sorun olmasın diye. Kusuyor çünkü sırtüstünde de çıkarırken boğazına kaçar diye kafa hep yanBayanlar selamm
Bebelerinizi nasıl yatırıyorsunuz
Hangi pozisyon
Bizde bu hamaktan var canım. Onda sallıyorum. Çok seviyor bebeğim. Ben de çok memnunum. Uyurken azıcık mızırdansa sallıyorum yine dalıyor.bebegini ayaginda sallayan var mi
Gecmis olsun canim benim. Ben istemiyorum zaten ama ne dinleyen var ne bisey. Cocugu odada bile biraktirmadilar. Aman sen abartiyosun aman bisey olmaz vs vsbsebse cnim bebeğini çok kalabalığın içine sokma,ben öyle bi cahillik yaptım.bebegim gelen misafir lerden zature kaptı 10gun yoğun bakımda kaldi.Hala da diken üzerindeyiz sabah akşam diktorlardayiz.aman diyim dikkat edin
Benimkinde de var o. Sabirsiz herseyden sikilann surekli aglayan. 13 14saat uyumayanAmin kuzum inşa; )iyi olsun larda öyle böyle buyuyecekler dediğin gibi.aynen cnim biraz sabırsız bi bebek
Ben huggyberry kuzum dandelion modeli memnunum su ana dekHanımlar kanguru konusunda ergobaby almayı düşünüyorum fakat burdaydı sanırım bi arkadaş özelliklerini araştırdım şu marka daha iyi demişti hangi markaydı
Siz kullanıyomusunuz hangi marka memnunmusunuz
Surekli duzenli sagmadikca sut fazla gelmez ki. Merak ettim deneyim demeyle. Ayrica gercekten makine ve bebek emmesi arasinda dagkar kadar fark var. Sagim makinesine cok guvenmiyorum ben. Ben bi kere denedim 20cikti coktum mahvoldum ertesi gun denedim 110 cikti. Bi hafta sonra yine denedim 30falan. Ama bebegim doyuyor diye dusunuyorum makineye inanmiyorum o yuzdenYa 3 gun aksamlari oyle yapti sanirim aksama sutum yetmiyordun gece bir ogun mama verdim cok agladi sutumu sagdim ben o emmeyince 20 cc cikti normalde kizim en az 70 cc yer o da cok ac degilse...bugun sut arttiracak bir suru sey denedim insallah faydasi olur bu gece mama vermem
Bwnimki de emzirip besige atarmis tarlaya gider calisirmis pek gelip bakmazmis. Yok cok kucakliyormusum bilmem ne. Ama kendileri firsat kolluyo kucaklamak opmek icin. Ve bana gelmek icin.dun esimi aradi e beni alsaydin ben geleyim vs diyor.Bu eski küçük tahta beşiklerdenmiş ama yine de kucağa almadan emzirmiş
Benimkide yan yatmiyor hep sirtustu benimkide yamuk halaDün doktora gittik. Basının biraz yamuk olduğunu söyledi. Bebek daha 45 günlük
Sırt üstü yatmıyo ki. Mutlaka bi tarafına yatıyo.
Gunaydin kuzum sende devammı sagmaya gogsu almiyormu dahaYavrum ya geçmiş olsun. Benm kakasindakan noktacıklari da göründü sonra ama .biberonla içiyor. Hehralde ondan süt kokusu gelmediği için iciyotmus göğüste çıldırıyor cunku
Bizimkide ne varsa ben saga yatiriyom o kalip sola gidiyor kucukken nere yatirsam orda yatardi baska luksu yoktu simdi buyuduya sen ne yaparsan yap bildini okuyor sipa nasil yatirabilirimki hep solda cocuk hic sag yatmiyorBenimkide yan yatmiyor hep sirtustu benimkide yamuk hala
Bana hakket yazik gunah birbucuk saate kalk sut sag isit verCanım kızının 4-5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor yani değil mi? Ben bugün 12 gibi emzirdim o arada uyuya kaldı koydum beşiğine, az önce saat 5.10’da yatakta uyur halde hafif mızırdanmaya başladı öyle aldım emzirdim. İlk defa 5 saat böyle uyumuş ancak çok da acıkmış hemen yapıştı memeye. Normal midir böyle deliksiz 4 5 saat uyumaları. 4 saat kesintisiz uyuyordu ama bu gece ilk kez 5 saati gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?