2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gazi yok buna eminim ama uykusuzluktan yapiyor olabilir 2-3 gundr gunduz uykusunu duzgun uyumuyor bu da geceye yansiyor sanirim...uyumadan once gogsumun birini emdi digerinide biraz emdi sonra sinirlendi huysuzlandi birakti...uyudu uyandi mizirdandi sonra tam mama hazrlayacaktim ac diye tekrar uyudu o ara senin mesajini gordum vaz gectim mamadan esimde uykusuzluktandr vermeyelim dedi vermedik...simdi emdigi gogsumu sagdim 5 cc cikti sonra az emdigi gogsumu sagdim 45 cc cikti yani sanirim yetti sutum cunku ac olsa uyumazdi

Yavrum ya geçmiş olsun. Benm kakasindakan noktacıklari da göründü sonra ama .biberonla içiyor. Hehralde ondan süt kokusu gelmediği için iciyotmus göğüste çıldırıyor cunku

Cnim süt alerjisi istahsizlik vs ypiyirmu? belirtileri nelerdir?
canım degişiyor kiminin cildinde kızarıklık olur,dışkıda mukus kan yesil kaka,huzursuzluk,solunum problemi,hırıltı,egzama,sürekli tekrarlayan pişik. bunlar belirtilerden iştahsızlık duymadım canım varsa da ben bilmiyorum

Canım kızının 4-5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor yani değil mi? Ben bugün 12 gibi emzirdim o arada uyuya kaldı koydum beşiğine, az önce saat 5.10’da yatakta uyur halde hafif mızırdanmaya başladı öyle aldım emzirdim. İlk defa 5 saat böyle uyumuş ancak çok da acıkmış hemen yapıştı memeye. Normal midir böyle deliksiz 4 5 saat uyumaları. 4 saat kesintisiz uyuyordu ama bu gece ilk kez 5 saati gördük.

ebetcanmm baslarda ben de korktum ama 6saat bıle oldu ilk defa gecenlerde aldm bemen korkup ben de senn gb. hele tam duzen oldugundsn beri 5saatt gecıyor ılk uyanmasına. bugece işte 9da yattı 2de uyanır demıstım 2.45di ılk memeye uyandgnda. şimdi de 2.ye uyandı aldım aglatmadan artık gece beslenmesı 1 olmlalıymıs zaten busaatlre dek.. en fazla 2.bebek her uyandıgında aç demek degılmıs emzırmemek lazım sık uyanan bebekler için gecerlı bu tabı

Malesef aç olsa da uyuyorlarmış Dr kontrolünde öğrendim huysuzluk ondan olurmuş istediğimiz kiloya gelemedik benim stresten sütüm azaldı mama takviyesi dedi dr şükür toparlandı

Gecmis olsun canim benim. Ben istemiyorum zaten ama ne dinleyen var ne bisey. Cocugu odada bile biraktirmadilar. Aman sen abartiyosun aman bisey olmaz vs vs

Ben huggyberry kuzum dandelion modeli memnunum su ana dek

Surekli duzenli sagmadikca sut fazla gelmez ki. Merak ettim deneyim demeyle. Ayrica gercekten makine ve bebek emmesi arasinda dagkar kadar fark var. Sagim makinesine cok guvenmiyorum ben. Ben bi kere denedim 20cikti coktum mahvoldum ertesi gun denedim 110 cikti. Bi hafta sonra yine denedim 30falan. Ama bebegim doyuyor diye dusunuyorum makineye inanmiyorum o yuzden

Bw
Bu eski küçük tahta beşiklerdenmiş ama yine de kucağa almadan emzirmiş
Bwnimki de emzirip besige atarmis tarlaya gider calisirmis pek gelip bakmazmis. Yok cok kucakliyormusum bilmem ne. Ama kendileri firsat kolluyo kucaklamak opmek icin. Ve bana gelmek icin.dun esimi aradi e beni alsaydin ben geleyim vs diyor.

Benimkide yan yatmiyor hep sirtustu benimkide yamuk hala
Bizimkide ne varsa ben saga yatiriyom o kalip sola gidiyor kucukken nere yatirsam orda yatardi baska luksu yoktu simdi buyuduya sen ne yaparsan yap bildini okuyor sipa nasil yatirabilirimki hep solda cocuk hic sag yatmiyor

Bana hakket yazik gunah birbucuk saate kalk sut sag isit ver ha bu iyu yani bu arada ictikten sonrada agliyo inliyo mizirdiyo besik salla sabaha kadar hic cocuk buyuttum demeyin masallah ucbes tane daha dogurun nazar degmesin kirkbir kere masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…