2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet kuzum bende oyle yapiyorumda uyaniyor zaten duran deliksiz uyuyan bi bebek degil hep sol tercih ediyor bu durum canmi cok cikiyor kafasi yamuk olacak diye insallah etkisi yoktur yatmanin

Canım markası nedir bide kullanmaya başladınızmı acabA. 0-12 ay diyor ya erken mi acaba diye düşündüm. Böyle boş boş da sıkılıyorlar gibi me geliyor
Playgro baybymal dan aldim 149 tl ucuzuda var pahalisida çok cesit vardi ama bu içime sindi oglusumda cok sevdi gülücükler saçıyo oyuncakları tutma ya daha doğrusu emmeye çalışıyo müzik bitince çığlık atıp tekrar actiriyo gunduz ilk defa oglumu ona yatirip camasir ütu vs yaptim

Bizimki yatmiyo icinde sevmedi :-( bakmadi bile bu ne diyo diye aldimiz gibi duruyo

Bugün 1.ay aşımız gittik ama aşı gelmemiş ne zaman gelir bilmiyoruz dedi ebe gelmezse de 2 aylık iken vururuz dedi 4 tane nasıl dayansın yavrum ya
Biz de bir aylık olduk.bir ebe diğerine var mı deyince korktum ama varmış aşımızı olduk. Başka saglik ocağına sorsan vardır belki misafir olarak yapabiliyorlar

Biz de 49 günlüğüz ve aynı şeyleri yaşıyoruz bir yandan emmek istiyor veriyorum diğer yandan meme ağzındayken başlıyor ağlamaya katılıyor yavrum bir sonra tekrar alıyor yine aynısı ben bi yandan saç kurutma makinesi sesi açıyorum uygulamadan o sakinleştiriyor bayağı onunla içiyor ancak ağlamadan..

Bugün 1.ay aşımız gittik ama aşı gelmemiş ne zaman gelir bilmiyoruz dedi ebe gelmezse de 2 aylık iken vururuz dedi 4 tane nasıl dayansın yavrum ya
1.ay aşısı ülke genelinde yok dediler gelecek dediler vs nerdeyse 1 ay geçecekti bizim de. Ablamın arkadaşı bir eczacı vardı. Ona söyledik getirtti canım depodan. İsterseniz araştırın bulursanız kendiniz alıp götürün vuruyor sağlık ocağı. Biz öyle yaptık.

evet emzirme eğitmeni bizzat kendi verdi zaten ve mamada verildi sorun oğlum beni almıyordu ve b

Hadi ya üzüldüm biz şanslıyız ozaman bizim oğluş çok sevdi
Evet canim sanslisin bizimki sevmedide demiyim daha ne oldunun farkinda degil bu arada bebek yatmayida pek sevmiyor uyandimi gezecek kucaklarda

Evet kuzum bende oyle yapiyorumda uyaniyor zaten duran deliksiz uyuyan bi bebek degil hep sol tercih ediyor bu durum canmi cok cikiyor kafasi yamuk olacak diye insallah etkisi yoktur yatmanin
etkisi var diye biliyorum canım umarım etkilemez ama benimki de hep sola yatıyordu baya çökmüş gibiydi o taraf yanında oldugun zamanlar yüz üstü yatır gaza da iyi gelir

Evet canim sanslisin bizimki sevmedide demiyim daha ne oldunun farkinda degil bu arada bebek yatmayida pek sevmiyor uyandimi gezecek kucaklarda
Bizimki de kucakçı hiç inmiyo hatta kucakta uyuyo başka türlü yok sırf o yüzden aldim işe yararmiyki diye bigün Allah korusun cocuk kucağımda bayılıp kal cam diye korkmaya başladım kolum bacağım tutmaz oldu

Oğlum galiba ishal olmuş kakasıni bez idrar gibi emiyo bezde hiç bi tortu yok sadece sarıya boyanmış gibi

Nasilsiniz kizlar giremedim bugun agur misafirlerim vardi 5 cesit pasta yaptim e tabi agirlamasi yemekliyfi birde benim akrabalar yemegi kv yapti pastalar benden cocuga bakmasida hem gorumcede hem annemde 3 saatte bitiriverdim 5 cesit pastayi rabbim yarfimcimiz olsun

Benim kizimda ayni ben :) esimde neden bana benzemiyor diye uzuluyor :) ama boyu ona cekmis ben kisa boyluyum esim ve dedesi uzun boylu benim kizim da onlara cekmis boy yonunden ama sadece o simdilik benim aynim yani bu kadar olur kulaklarina kadar bana benziyor

Bakıyım canım bende çok sevindim bebeğinin sevmesine umarım bizimki de sever

Yaaa sizde öylesiniz demek neden acaba böyle yapıyorlar bi bilgin varmı canım

r3smen uykıua hasretim ya büyük de bebek gini geceleri kalkıp yanıma gelmek istiyor 1 saat karnımla oynayıp (memeden ayrıldıktan sonraki takıntısı) tekrar yatagıma götür uyut diyor 3ten beri halim bu,o yatar bebek mızırdanıyor 1 saat de öyle zaten sonra uzun uyumaz küçügü beynim patlıycak artık ya

Kizlar hani su eczanelerden kendimiz aldığımız serumlar var ya sisede veya posette siringaya cekip fiskirttigimiz :))
onu bebeklerede kullaniliyor mu bilgisi olan var mi dr a soran falan
Ben onu buhar olarak veriyorum buhar makinasıyla. Doktorumuz verdi hafif nezlesi var çünkü.

Allah yardımcın olsun yaşları yakın olduğu zaman zor :/

Kızlar bebeğine su veren var mı?
İki gecedir cisinde pembelik oluyor . Sanırım susuz kalıyor. Doyuyor diye düşünüyorum çünkü kaka yapmış oluyor. Nezle diye odayı çok sıcak yapıyorum çok mu terliyor da öyle oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…