2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktorum kakayi kafana takma on günde bir de yapabilir dedi. Ayrıca aylık 800 grama en ideal kilo alımı demişti. Çiş takibi yapabilirsin. Günlük 6 kez yapıyorsa doyuyor demekmiş

Ohhh ne güzel :) Bebeği kendine benzeyen anneler olarak şanslıyız bence “Aaa aynı sen” dediklerinde bir hoş oluyorum ne yalan söyleyeyim

Ben zorgelmese hergun verecegim ama malum cocuk uyandimi kosuaturmaktan unutuluyor annem varken gunde bir ikindamla veriyorum simdi burda karsi cikanlar vardir kizacaklar belki yorum okuyunca ama ben oyle dusunmuyorum birdamlayla birsey olmaz kimyonbile veriyorlar su dedinmi hemen aaa olurmu sadece anne sutu sudan zarargelmez mideyide cok kaplamaz birdamla sey senbilirsin yine

Emzirirken sağ göğsümde acı oluyor uç kısmı değil ve bittikten sonra iğne batması gibi bir ağrı oluyor uyutmadı neden olur ki? Sadece sağ göğsüm

Karşı çıkmak için değil de :) anne sütünün zaten %87 si su vermeye gerek olmuyor . Sen sadece anne sütü veriyordun sanırım canım

Canım kaka farklı çiş farklı çiş yapıyorsa doyuyordur

Mama yiyorsa su verilir sadece anne sütünde suya gerek yok
Yeterli süt aldığından emin misin tartısı nasıl

Ben doktora gittiğimde epiduralden değil ıkınmaktan kas spazmı olmuş o omurgaya vurmuş demişti düzleşme varmış belimde belki ısı bandı spazm için iyi gelebilir deneyince yazarsan çok sevinirm

Merhaba hanımlar bende şubat annesiyim bebegım sarılık 18 günlük 13 degerimiz. Hiç kilo almadı ve uyandıramıyorum. Tavsiyeniz var mı

Merhaba hanımlar bende şubat annesiyim bebegım sarılık 18 günlük 13 degerimiz. Hiç kilo almadı ve uyandıramıyorum. Tavsiyeniz var mı
Ben surekli biberon verdim aama suanda beni emmiyor iyi fikir olmaya bilir ucgune gecti bizim sarilik 11 di saat basi gecede iki saati gecirmedik allaha sukur hemen atlattik sengibi uyandiramiyorduk sadece alt acmada oda elimizi cektimiz an uyuyordu allah kolaylik versin

Doktorum kakayi kafana takma on günde bir de yapabilir dedi. Ayrıca aylık 800 grama en ideal kilo alımı demişti. Çiş takibi yapabilirsin. Günlük 6 kez yapıyorsa doyuyor demekmiş
Kac saate bir bez degistiriyorsunuz illaki degisiyordur ama asa yukari kac saatedir ben bez takibi nasil anlamiyorum cokmu agir olmasi lazim bezin dolu dolumu ?

Kac saate bir bez degistiriyorsunuz illaki degisiyordur ama asa yukari kac saatedir ben bez takibi nasil anlamiyorum cokmu agir olmasi lazim bezin dolu dolumu ?
kaka varsa hemen alıyorum ama çiş yaptığında 4 saati bulabiliyor bazen Çünkü kullandığım bezin emiciliği çok güzel Hatta geçen Kayınvalidem alacaktı altını biliyorum yani epey işemişti. kızım gel yapmamış dedi Hayır dedimvar yaptı biliyorum baktım bezi elliyor kupkuru bu diyor ne güldümm bak dedim çizgisi yem yeşil olmuş çiş göstergesı..premium care kullanıyorum O yüzden çiş uzun süre durabiliyor Mesela gece yatmadan değiştiriyorum kaka yapmamışsa sabaha kadar almıyorum hem Uykusu açılmıyor dün akşam uyudu dokuzda gece bir de emzirdim çiş yapmamıştı uyurken yapmıyor bazen.bir daha dasabah 6'30da memeye kalktığında aldım canm gün içinde de kaka yapmamışsaı 4 saati buluyor degıstırmem cok agur degılse bez. yani ılk 1,5ay sürekli değiştiriyordum 96 lı bez enfzla8,9 gün gidiyordu 5,6 paket alıyorduk bır ay ıcın

Ben doktora gittiğimde epiduralden değil ıkınmaktan kas spazmı olmuş o omurgaya vurmuş demişti düzleşme varmış belimde belki ısı bandı spazm için iyi gelebilir deneyince yazarsan çok sevinirm
Rabbim şifa versin canım.. eşim eczaneye ısı bandını almaya gidip oğluma otribebe, bez vs. Alıp dönmezse deniycem yazarım mutlaka..

Onuda denedik sık sık emzirdim ama gecmedi kilo da almayınca cok üzüldüm o kadar emzirmeye. Şimdi mama takviyesi yapıyorum kilo alsın diye Philips avent biberon aldık unutur mu beni acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…