2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
C
Canım bebeği ne kadar sakin olursa olsun yorulmayan anne yoktur. Elbette insan eşiylede başbaşa çıkıp gezmek vakit geçirmek istiyor. Bence çok şanslısın. Uyurken bile olsa bırakabileceğin birisi var yakınında. Acil bir durumda bile bırakabileceğim ailemden kimse yok. Uyusa da beraberiz uyanıksa da. Bence kv.nin gelip sormaması da karışıp, rahatsız etmekten çekindiği için olabilir. Daha önce akşamları bakayım dinlenin falan demişti sanki. Ben teklif ettim onlar uygun gördüklerinde bırakırlar diye de düşünüyor olabilir. Zorluyormuş gibi olmak istemiyordur. İhtiyacın olduğunda sen söyle bence.

evet kuzum dışarıdan bakınca öyle görünüyor aksamları ben bakayım dedı evet ama durmuyor ya mısafırı var ya bıyerde. ve kızımın uyku saatını 9a cektım artık. eşim isten 5bucukda cıkıyor eve geliyor bir de evde özel ders verıyor öğrencileri gelıyor. ptesı harıc hergun iş çıkısı dersı var. o 7bucukta bıtıryor ben se tek bakıyorum o saaatlere dek ne zaman yardım ıstesem hemen bahane cıkıyor karsıma. ya da evde olduklarında 5dk gelıp ay yoruldm deyıp gıdıyor cekıncek bırı degıl öncekı konularımı bilenler anlar suan beni. pek yanastıgını sanmıyorum demın aldı uyumus hemen alya zaten meme ıcın uyanmıstı. uyudu getıreyımmı dıyor ben makına calıstrdım sesten uyanıyor ısım oldugunu bılıyor getıreyım mı dıyor. pek yanaştıgını sanmıyorum esım varken bakarız ederız asagı yukarı buyucek dıyodu ama malesef hep bır bahane bu da beynen yordu benı. eşim de madem öyle evdeyken bakmak zorunda torun sevmek ıcındegıl ınadına cagır ozaman yat dınlen dıyor bundan sonra yapıcam ama benm annem bakıosa geldıgınde onlar da lafta brakmamalı altustuz bıde

biz de bugün yaptırdık sizle aynı doğum günümüz zaten ilk oğluöda e ates ne baska sorun yasamadık bunda da olmaz inşallah hemşire ates yapar dedi ama kontrol ediuyorum sürekli

Hımmm... o zaman emrivaki yapmayı deneyebilirsin bırakırken şu saatte alacam. Yada şu kadar saat sonra getir falan gibi.. eşine bişey diyemiyordur büyük ihtimalle o da söyleyebilir.

Eşimin babası kalp krizi geçirmiş apar topar memleketine gitti biz tek kaldık kızımla :/

Hımmm... o zaman emrivaki yapmayı deneyebilirsin bırakırken şu saatte alacam. Yada şu kadar saat sonra getir falan gibi.. eşine bişey diyemiyordur büyük ihtimalle o da söyleyebilir.
valla soyle dedım yardım edecekse etsınler yoksa anneme gdecem bırkacgun orda dınlencem dıye. Kendi annem de ablam calıstıgı için yeğenime bakıyor gelemıyor. Eşim bunu duyunca zaten ne gitmesi konusurum dedı:) geçen ateslendım yorgunluktan tasımaktan kollarım kopuyor emzırmekten acıkıyorum cokk. sımdı oyunhalısını sıparıs ettık de ıns bugun kargolarlar onla oyalanır kızım az kollarm dınlenır

canım geçmişolsun ya uzak mı memleket? Arkadaşın vs yok mu cagır yanına tek kalmayın durumu nasılmış şuan
Stent takılmış yoğun bakımdaymış, Konya memleketi, 3-4 ay önce ameliyat olması gerek kalbinden dediler benim eşimin tarafının gamsızlığı ameliyatı kabul etmeyip çıkardılar hastaneden o zaman da şimdi üzülmüyorum bile onlara müstehak, yok canım burası herkese uzak hiç arkadaş akraba vs yok

Canım yavrunun kilo alımı cok iyi
Beslenemiyor olsa kilo alamaz yada az olurdu
Kaka üç güne kadar normal

Merhaba arkadaşlar
Günler nasil geçiyor anlamıyorum
Bebek arabasını aldık çok pahaliya gitmeden yürümeye başlayınca binmek istemez diye abisi öyle idi

Birde korse aldım bir beden küçük aldım acil kilo vermem gerek

Çok geçmiş olsun arkadaşım ağrı çekmekte çok zor neren ağrısa canım orası

Doktor kontrolünüz yok mu yakın zamanda
Sizin memeyle kavga ne durumfa

o nasıl iş ya hu. Babası da mı istememiş. Yinede deme öyle canım. eşinin canı sonuçta onun da canı yanacak bişey olursa o üzülcek sen de üzülceksin. Allah şifa versin boşver sen dua et kızının da dedesi sonuçta ❤

Doktoryn busey demedi mi canim ? Benim sukur agrimadi InsaAllah gecer de rahtlarsin

Canim malesef gazlari oyle 1 kereyle bitmiyir karinlari dolu oluyor birde bir uygulamada bebeklerde o haftalrda meme reddi yapabiyirmus InsaAllah duzene girer

MasaAllah canim nasil misafirler onlar oyle cicuklu kadin bukadar sey yapmasada olur yuklenme kendine

Ay mahvoldu kiz benimki 2. Ay asida aresi cikmadi ama bacaklarini her kipirdattigunda oyle bir agliyirdu ki icim yaniyirdu 2-3 gun surdu surekli aglamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…