Canım bebeği ne kadar sakin olursa olsun yorulmayan anne yoktur. Elbette insan eşiylede başbaşa çıkıp gezmek vakit geçirmek istiyor. Bence çok şanslısın. Uyurken bile olsa bırakabileceğin birisi var yakınında. Acil bir durumda bile bırakabileceğim ailemden kimse yok. Uyusa da beraberiz uyanıksa da. Bence kv.nin gelip sormaması da karışıp, rahatsız etmekten çekindiği için olabilir. Daha önce akşamları bakayım dinlenin falan demişti sanki. Ben teklif ettim onlar uygun gördüklerinde bırakırlar diye de düşünüyor olabilir. Zorluyormuş gibi olmak istemiyordur. İhtiyacın olduğunda sen söyle bence.Benim gb hisseden var mı.. Eşimle doya doya bi haftasonunu gecırmeyı özledim.tek olmayı özledim her an herseyı yapabılmeyi. tabıkı kızımla hayat daha güzel manevi açıdan. yanlıs anşasılmasın. Ama yorgunum kızım sakin oldugu halde. dıyeceksnız kı kv.n de altında. Ama sagolsun çağır et dıyor fellik fellik gezıyor gelince kolum koptu babannem sen cok agırsın yoruldum demeler. ben de ne ıstek kalıyor ne bısey bak demek ıstemıyorum ztn günlerde ya da işi var hep. hergun cıkması gerekmez mi sorması.. her dk bn mı gel bak dıcem 6kıloyu gecmıstır Alya sımdılerde. Eşime anlattım destek ıste dedıler destek göremıyorum dıye. Anlamadım.bu ınsanları ben uyutup.dısarı cıkıyorum.eyvallah da uyuyan cocuga mudahale edılmıyor ztn asıl bakmak alayım annesı sen dınlen ısını.yap demektır. Inadıma haftasonu bırakıp tumgun gezmek ıstıyorum. Istşyorum da işte Alya bıberon almıyor onu bı cozsem
evet kuzum dışarıdan bakınca öyle görünüyor aksamları ben bakayım dedı evet ama durmuyor ya mısafırı var ya bıyerde. ve kızımın uyku saatını 9a cektım artık. eşim isten 5bucukda cıkıyor eve geliyor bir de evde özel ders verıyor öğrencileri gelıyor. ptesı harıc hergun iş çıkısı dersı var. o 7bucukta bıtıryor ben se tek bakıyorum o saaatlere dek ne zaman yardım ıstesem hemen bahane cıkıyor karsıma. ya da evde olduklarında 5dk gelıp ay yoruldm deyıp gıdıyor cekıncek bırı degıl öncekı konularımı bilenler anlar suan beni. pek yanastıgını sanmıyorum demın aldı uyumus hemen alya zaten meme ıcın uyanmıstı. uyudu getıreyımmı dıyor ben makına calıstrdım sesten uyanıyor ısım oldugunu bılıyor getıreyım mı dıyor. pek yanaştıgını sanmıyorum esım varken bakarız ederız asagı yukarı buyucek dıyodu ama malesef hep bır bahane bu da beynen yordu benı.C
Canım bebeği ne kadar sakin olursa olsun yorulmayan anne yoktur. Elbette insan eşiylede başbaşa çıkıp gezmek vakit geçirmek istiyor. Bence çok şanslısın. Uyurken bile olsa bırakabileceğin birisi var yakınında. Acil bir durumda bile bırakabileceğim ailemden kimse yok. Uyusa da beraberiz uyanıksa da. Bence kv.nin gelip sormaması da karışıp, rahatsız etmekten çekindiği için olabilir. Daha önce akşamları bakayım dinlenin falan demişti sanki. Ben teklif ettim onlar uygun gördüklerinde bırakırlar diye de düşünüyor olabilir. Zorluyormuş gibi olmak istemiyordur. İhtiyacın olduğunda sen söyle bence.
alınabilir diye düşünüyorum rapor bulamazsam ben de öyle yapıcamçalışan anneler özellikle öğretmen anneler 3 haftalık veya 1 aylık ücretsiz izin alinabiliniyor mu?
biz de bugün yaptırdık sizle aynı doğum günümüz zaten ilk oğluöda e ates ne baska sorun yasamadık bunda da olmaz inşallah hemşire ates yapar dedi ama kontrol ediuyorum sürekliBu sabah 2. ay aşısını yaptırdım oğlumun. Ateş yapabiliyormuş sanırım. Şimdilik her zaman olduğu gibi oğlum, ne huzursuzluk ne de başka bi şey var. Olur da ateşi yükselirse diye doktor Calpol verdi
2. ay aşılarını yaptıran bi annemiz varsa deneyimini paylaşabilir mi?
Hımmm... o zaman emrivaki yapmayı deneyebilirsinevet kuzum dışarıdan bakınca öyle görünüyor aksamları ben bakayım dedı evet ama durmuyor ya mısafırı var ya bıyerde. ve kızımın uyku saatını 9a cektım artık. eşim isten 5bucukda cıkıyor eve geliyor bir de evde özel ders verıyor öğrencileri gelıyor. ptesı harıc hergun iş çıkısı dersı var. o 7bucukta bıtıryor ben se tek bakıyorum o saaatlere dek ne zaman yardım ıstesem hemen bahane cıkıyor karsıma. ya da evde olduklarında 5dk gelıp ay yoruldm deyıp gıdıyor cekıncek bırı degıl öncekı konularımı bilenler anlar suan beni. pek yanastıgını sanmıyorum demın aldı uyumus hemen alya zaten meme ıcın uyanmıstı. uyudu getıreyımmı dıyor ben makına calıstrdım sesten uyanıyor ısım oldugunu bılıyor getıreyım mı dıyor. pek yanaştıgını sanmıyorum esım varken bakarız ederız asagı yukarı buyucek dıyodu ama malesef hep bır bahane bu da beynen yordu benı.eşim de madem öyle evdeyken bakmak zorunda torun sevmek ıcındegıl ınadına cagır ozaman yat dınlen dıyor bundan sonra yapıcam ama benm annem bakıosa geldıgınde onlar da lafta brakmamalı altustuz bıde
valla soyle dedım yardım edecekse etsınler yoksa anneme gdecem bırkacgun orda dınlencem dıye. Kendi annem de ablam calıstıgı için yeğenime bakıyor gelemıyor. Eşim bunu duyunca zaten ne gitmesi konusurum dedı:) geçen ateslendım yorgunluktan tasımaktan kollarım kopuyor emzırmekten acıkıyorum cokk. sımdı oyunhalısını sıparıs ettık de ıns bugun kargolarlar onla oyalanır kızım az kollarm dınlenırHımmm... o zaman emrivaki yapmayı deneyebilirsinbırakırken şu saatte alacam. Yada şu kadar saat sonra getir falan gibi.. eşine bişey diyemiyordur büyük ihtimalle o da söyleyebilir.
canım geçmişolsun ya uzak mı memleket? Arkadaşın vs yok mu cagır yanına tek kalmayın durumu nasılmış şuanEşimin babası kalp krizi geçirmiş apar topar memleketine gitti biz tek kaldık kızımla :/
Stent takılmış yoğun bakımdaymış, Konya memleketi, 3-4 ay önce ameliyat olması gerek kalbinden dediler benim eşimin tarafının gamsızlığı ameliyatı kabul etmeyip çıkardılar hastaneden o zaman da şimdi üzülmüyorum bile onlara müstehak, yok canım burası herkese uzak hiç arkadaş akraba vs yokcanım geçmişolsun ya uzak mı memleket? Arkadaşın vs yok mu cagır yanına tek kalmayın durumu nasılmış şuan
Kızlar benim oğlum 3 günde bir kaka yapıyor normalmi bir aylık kilo alımı 800 gr çıktı günde iki sefer mama veriyorum yaklaşık 60 cc toplamda geri kalanı anne sütü az besleniyor acaba nasıl anlıcam
Merhabalar arkadaşlar, sizlerde bebişlerde iyidir inşallah..spinal anesteziden sonra bel ağrısı oldu çookk şiddetli inanın oğlumu beşiğine koyup alamıyorum bile yatakta dönmek bile kabus oldu sürekli korse takıyorum çok canım yanıyor. Benim gibi olanınız varmı . Şu ısı bantlarından kullandınızmı...
Doktor kontrolünüz yok mu yakın zamandaSadece anne sütü alıyor canım. İlk iki ay iyiydi masaallah. Ama pembelik yeni oldu hiç olmamıştı daha önce. İlk zamanlar mama da veriyorduk arada. Şimdi de emzirdikten sonra deniyorum almıyor. Doyuyor diye düşünüyorum onun için ama pembe olması da doymadigi anlamına gelir diye biliyorum. Doymasa kaka nasıl olur hem mamayı alir diyorum valla bilemedim .
o nasıl iş ya hu. Babası da mı istememiş. Yinede deme öyle canım. eşinin canı sonuçta onun da canı yanacak bişey olursa o üzülcek sen de üzülceksin. Allah şifa versin boşver sen dua et kızının da dedesi sonuçta ❤Stent takılmış yoğun bakımdaymış, Konya memleketi, 3-4 ay önce ameliyat olması gerek kalbinden dediler benim eşimin tarafının gamsızlığı ameliyatı kabul etmeyip çıkardılar hastaneden o zaman da şimdi üzülmüyorum bile onlara müstehak, yok canım burası herkese uzak hiç arkadaş akraba vs yok
Doktoryn busey demedi mi canim ? Benim sukur agrimadi InsaAllah gecer de rahtlarsinMerhabalar arkadaşlar, sizlerde bebişlerde iyidir inşallah..spinal anesteziden sonra bel ağrısı oldu çookk şiddetli inanın oğlumu beşiğine koyup alamıyorum bile yatakta dönmek bile kabus oldu sürekli korse takıyorum çok canım yanıyor. Benim gibi olanınız varmı . Şu ısı bantlarından kullandınızmı...
Canim malesef gazlari oyle 1 kereyle bitmiyir karinlari dolu oluyor birde bir uygulamada bebeklerde o haftalrda meme reddi yapabiyirmus InsaAllah duzene girerBugün 49 günlük olduk canım valla dediğin gibi hergün yeni birşeyler çıkartıyorlar. Benimki de birkaç gündür 5 dk emiyor memeyi sonra kavga ediyor memeyle. Sıkıyorum sütte var sonra kaldırıyorum gaz çıkartıyoruz bir daha teklif ediyorum 2 dk normal eniyor sonra yine boğuşuyor memeyle anlamadım gitti sinir harbi yaşatıyor bana
MasaAllah canim nasil misafirler onlar oyle cicuklu kadin bukadar sey yapmasada olur yuklenme kendineNasilsiniz kizlar giremedim bugun agur misafirlerim vardi 5 cesit pasta yaptim e tabi agirlamasi yemekliyfi birde benim akrabalar yemegi kv yapti pastalar benden cocuga bakmasida hem gorumcede hem annemde 3 saatte bitiriverdim 5 cesit pastayi rabbim yarfimcimiz olsun
Ay mahvoldu kiz benimki 2. Ay asida aresi cikmadi ama bacaklarini her kipirdattigunda oyle bir agliyirdu ki icim yaniyirdu 2-3 gun surdu surekli aglamasiBu sabah 2. ay aşısını yaptırdım oğlumun. Ateş yapabiliyormuş sanırım. Şimdilik her zaman olduğu gibi oğlum, ne huzursuzluk ne de başka bi şey var. Olur da ateşi yükselirse diye doktor Calpol verdi
2. ay aşılarını yaptıran bi annemiz varsa deneyimini paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?