2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde 2 kg kaldi. Onuda verirsem tamamdir..herseyi yiyorum kisitlamiyorum.3 aydan sonra spor yapabilirsin dedi drum..
Ama sen almak istiyodun dimi...ben 57 kg ile kaldim .su an 59um..

Aynı durum bende de var. İki çocukla gider kilolar demiştim ama yapisti kaldı 1 kg bile gitmedi 2 ayda.
Benimde ilk doğumda 1 haftada gitmisti. 2. Ayda eskiye bile geçmişti
Her doğum farklıymış her yönüyle anladım

Eskiden şöyleydiciler, biz yaptık bir şey olmadıcılar, yeni bilgiyi kabul etmeyenlere gercekten tahammülüm yok benim de. Bi bırakın biz de böyle yetiştirelim

Ben her sebzeyi buharda pişirerek eline verdnim kemire kemire yedi hiç bulamaç tarzı yemedi 6 aydan beri kendi yiyor sorun şu şuan hiç yemek yemiyor

Ay kıızz o pekmezli su ağzıma tadı geldi şu an. Ben kilo alamıyorum diye annemin beni götürmediği doktor kalmamıştı. Doktorlar diyo kızının hiçbir sorunu yok. Annem dinler mi yok doktorlar bulamıyo kızım hasta Bana pekmezli su içirirdi, pekmezden tiksinmiştim şimdi tahinle karıştırıp yiyorum ama sulu olanına katlanamam sanırım

simdi nasil kilon cok merak ettim anne yuregi iste iki dk hastalikli yapti
Benimkide o pekmezi sulandirip verse iyiydi o katı halde yarim çay bardagi zorla icirirdi midem bulana bulana ilk okukda ikeb dilim alti uyusurdu ıy
Sulanmisi cok guzelMis bu tadi yeni farkkettim icin uzgunum okadar hosuma gitti

Seninki daha fenaymış katı halde vermiş hamile kaldığımda 48 kiloydum ama boy da kısa benim zaten. Şimdi 57 kiloyum bi 5 kilo versem iyi olcak ama yiyorum da yiyorum

Bi dene kuzum
Pekmez agzima sokmam kokusu bile icim almiyor ama ben bardagin dibine az pekmez geri kalan su evde pekmez bittimi aklima geliyor tadi o oldumu baska icecekte aramiyorm kola vs cay bardaginla dene icemezsen dokersin
Tamam canm deniycem

Seninki daha fenaymış katı halde vermiş hamile kaldığımda 48 kiloydum ama boy da kısa benim zaten. Şimdi 57 kiloyum bi 5 kilo versem iyi olcak ama yiyorum da yiyorum
Hemde ne fena Sen kilo almisin ozaman dogumdan sonra benim
Birsey kalmadi 45 dim 48 oldum canim zamanla gider dert etme peşlerinden çok kosacagiz yaz gelsin o sicakta kucakta hop hop derken eriyecez ay suanki muhabbetler uykusuzum gaz var yazada oturmaya basladi benimki emekliyor cekmece karistiriyor iki dakika oturamiyorm

Bende aynı durumdayım hamile kalmadan önce ki kilomdan 2. Kilo daha vermişim bacaklarım çöp gibi moralim çok bozuk 1 haftadır yeme olayımı abarttım geri alırım inşallah

Bizde var lansinoh baby plus avent hepsinide aliyor yeterki lastik olsun
Canım benimki seçiyor aventten başkasını almıyor seninki lastik seviyorsa silikon uçla emzirmeyi denedin mi belki öyle emer
Annenin nazarı değermiş cnm bende ne zaman iyi bişey desem tersi oluyor. Sürekli okuyorum artık. Oku sende bol bol. Kuzucuklar sağlıklı, huzurlu olsunlar.

Kuzum bizdede o suphe var sende meme reddi var demistin dimi alerjiden dolayi galiba bizimkide ikigundur yok denecek kadar az icti tahlil istendi
Evet canım süt alerjisi şüphesi var şuan diyette yım . Ne çıktı sizin tahlil sonucu.

Evet canım süt alerjisi şüphesi var şuan diyette yım . Ne çıktı sizin tahlil sonucu.
Yarin belli olacak 2 kaka ve 2 idrar kakanin biri ankaraya gitti birhaftaya gelecek idrarin biri 24 saat sonra cikacak mesai saati bittigi icin ogrenemedik

Okuyorum kuzumcorek otuna annem 41 adet yasin okudu oda var kuzumda ama yinede oluyor denedim o lastigi begenmedi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…