- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bizde var lansinoh baby plus avent hepsinide aliyor yeterki lastik olsunweevel canım Onunla da almadı Aynen ama ucu daha yumuşak Anne memesine yakın dedi Lansinoh için awent içinde onu diyorlardı
Benimde 2 kg kaldi. Onuda verirsem tamamdir..herseyi yiyorum kisitlamiyorum.3 aydan sonra spor yapabilirsin dedi drum..ben cok moralım bozuk hamıle kaldıgımdan oncekı kılodan bıle zayıfladım. kızlar bolbol emzirın emzirmek zayoflatıyor ıste cok. doktorlar emzirin bolbol zayıflamak ıstıyorsanız dıyor. sonuç 44 kıloya düşmüşüm moralım bozuk
Sporda kesiyor canım sadece yürüyüşYapabilecgimz tek aey abur cuburu kesip spor yapmak :/
Her doğum farklıymış her yönüyle anladımAynı durum bende de var. İki çocukla gider kilolar demiştim ama yapisti kaldı 1 kg bile gitmedi 2 ayda.
Benimde ilk doğumda 1 haftada gitmisti. 2. Ayda eskiye bile geçmişti
Aynen öyle.. bilimsel bilgiyle gelenleri yine dinliyorum ama batıl ya da geleneksel şeyleri yaptırmaya çalışıyor bazısı o zaman deliye dönüyorum. Sanki amaç çocuk büyütmek değil çocuğun üstünde bişeyler denemek.. kendi çocuklarında olmadıysa seninkinde de bişey olmaz sanıyorlar
Ben her sebzeyi buharda pişirerek eline verdnim kemire kemire yedi hiç bulamaç tarzı yemedi 6 aydan beri kendi yiyor sorun şu şuan hiç yemek yemiyorBizim yemeklerin baharat ve tuzunu koymadan onun yemeğini ayaricagim diş durumu ve aylık gelişimine göre pütürlü gıdalara bakacağım verme isini canım
Kahvalti da bulamaç olarak değil hepsini ayrı ayrı olarak verecegim
Ben kendimi hic engel olmuyorum canbogazdan gelir yiyorum sadece cikolatadan uzak durmak koyuyor gaz yapmasin bebise diye onuda pekmezli su ictigimr canim istemiyor gunluk birbucuklitre pekmezli su iciyorum ben hic sevmezdim
Pekmezi sulandirilmisi guzel oluyormus denemek istersen hem sut yapar hem kan
Ay kıızz o pekmezli su ağzıma tadı geldi şu an. Ben kilo alamıyorum diye annemin beni götürmediği doktor kalmamıştı. Doktorlar diyo kızının hiçbir sorunu yok. Annem dinler mi yok doktorlar bulamıyo kızım hastaBana pekmezli su içirirdi, pekmezden tiksinmiştim şimdi tahinle karıştırıp yiyorum ama sulu olanına katlanamam sanırım
:) biz de öyleyiz ama hafif mukus olıyor illa inşallah olmaz alerjiniz canımÇok teşekkür ederim canım ay alerji olmasın da üşütsün hoş nerede üşüyorsa lahana gibi sarıp sarmalıyorum :/
simdi nasil kilon cok merak ettim anne yuregi iste iki dk hastalikli yapti
Benimkide o pekmezi sulandirip verse iyiydi o katı halde yarim çay bardagi zorla icirirdi midem bulana bulana ilk okukda ikeb dilim alti uyusurdu ıy
Sulanmisi cok guzelMis bu tadi yeni farkkettim icin uzgunum okadar hosuma gitti
Tamam canm deniycemBi dene kuzum
Pekmez agzima sokmam kokusu bile icim almiyor ama ben bardagin dibine az pekmez geri kalan su evde pekmez bittimi aklima geliyor tadi o oldumu baska icecekte aramiyorm kola vs cay bardaginla dene icemezsen dokersin
Hemde ne fena Sen kilo almisin ozaman dogumdan sonra benimSeninki daha fenaymış katı halde vermişhamile kaldığımda 48 kiloydum ama boy da kısa benim zaten. Şimdi 57 kiloyum bi 5 kilo versem iyi olcak ama yiyorum da yiyorum
ben cok moralım bozuk hamıle kaldıgımdan oncekı kılodan bıle zayıfladım. kızlar bolbol emzirın emzirmek zayoflatıyor ıste cok. doktorlar emzirin bolbol zayıflamak ıstıyorsanız dıyor. sonuç 44 kıloya düşmüşüm moralım bozuk
Canım benimki seçiyor aventten başkasını almıyorBizde var lansinoh baby plus avent hepsinide aliyor yeterki lastik olsun
Spor sütü mü kesiyorSporda kesiyor canım sadece yürüyüş
Cnim ishal olup olmadığından emin değilim bazen çok sulu oluyor. bide arada mukuslu geliyor.en azından umut ediyorum ki alerjiden olsun yoksa gerçekten oglum emmeyi bırakacak.
Kaç kere yapıyor canım kakasını ben şimdi takıp etmeye başladım da altı kere oluyor ve sulu oluyor artık bazen mukuslu bizde de. Benim iki gün oldu diyet yapalı inşallah en kısa sürede düzelir çünkü emmekte istemiyor emzikle kandırıp veriyorum çoğunlukla ama güzel emmiyor çok sinir bozucu daha ufacık bunlar doğru düzgün emziremiycem diye. Sutlerim çöpe gidiyor hep sagiyorum biberondan da her zaman içmiyor iki gundur
Evet canım süt alerjisi şüphesi var şuan diyette yım . Ne çıktı sizin tahlil sonucu.Kuzum bizdede o suphe var sende meme reddi var demistin dimi alerjiden dolayi galiba bizimkide ikigundur yok denecek kadar az icti tahlil istendi
Yarin belli olacak 2 kaka ve 2 idrar kakanin biri ankaraya gitti birhaftaya gelecek idrarin biri 24 saat sonra cikacak mesai saati bittigi icin ogrenemedikEvet canım süt alerjisi şüphesi var şuan diyette yım . Ne çıktı sizin tahlil sonucu.
Şükür İyi canım uyutmadım biraz sonra az uyudu şimdi gülücük saçıyor. Dokunuyorum ağlamıyor acısa ağlar herhalde az bi morluk kaldı alnında kaşındaki kızarıklık geçti.
Okuyorum kuzumcorek otuna annem 41 adet yasin okudu oda var kuzumda ama yinede oluyor denedim o lastigi begenmediCanım benimki seçiyor aventten başkasını almıyorseninki lastik seviyorsa silikon uçla emzirmeyi denedin mi belki öyle emer
Annenin nazarı değermiş cnm bende ne zaman iyi bişey desem tersi oluyor. Sürekli okuyorum artık. Oku sende bol bol. Kuzucuklar sağlıklı, huzurlu olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?