Aaa ilk defa duydum.. her tür spor mu ya evde yoga pilates filan da mı kesiyorSporda kesiyor canım sadece yürüyüş
Biz de 6 saatte bir 4 damla sab simplex kullaniyoruz. Ciyak ciyak aglamalari azaltti gibi canimCnim bizim gibi şiddetli ve saatlerce ağlayan yok herhalde.bir kaç gündür sam simplex kullanıyoruz ve biraz olsn rahatladı yavrum.siz ne kullanıyorsunuz?
Donmeleri baslamadan yaptirmani tavsiye ederim canim. Benim ki 2 aylik donemiyor o yonden rahat ama gaz cikartma islemi zorladi beni de tam tutmaktan korkrugum icin. 3 aylik olup gazlari bitse iyiymis.Geçmiş olsun canım. Biz de sünneti yaza kalmadan düşünüyoruz
Aynen canim bir degisik geldi cocugaGeçmiş olsun canım inşallah kısa sürede acısı diner.. kıyamam ona ya demekki eskiden de uğraşıyordu çıkmıyordu dili şimdi farklı gelmiştir keşfediyordur dudaklarını falan...
Kopuk bardagi kesip koyun dedi doktorumuz. Istemezse bardagi cikar at dedi ama kipkirmizi daha degson istemiyorum. Sunnet kilodu plastigi hic gelmedi aklima tesekkurlerr ondan kullanayim ben dee:)Gecmis olsun canim, bak oldu bitti sukur isedigini sebepsiz aglamasindan anlarsin artik bir iki gun:))) sonrasinda da gecip gider
Ben oglumu sunnet ettirgimde sunnet kilodunun plastigini kesmistim pipisine koyup oyle bezliyordum eger yapisir falan dersen bezi bu da aklinda olsun
Kuzum bugunnkontrole gittik pazartesi gidecektik sut icmedi icin one cekmis olduk doktor reflusu olabilir kusmasi yoksa bile mideden agzina asit gelir oda yakarbogazini oksurur yada yutkunurgibi hareket yapardedi besinalerjisindende suphelendi idrar kaka tahlili yaptiracak suann cok uzgunum kakasi lastikgibi uzuyordu
Korkarim alerjik olmaz sende ihmaletme bi git doktoruna meme reddi yaparmis bosuna alerji olan bebekler kilo alimi az olur demiyorlar emmiyorlar nasi kilo alsin suan doktorumuza okarar kizginimki insallah alerji falan degildir eger oyleyse birdaha bu doktora gitmem ben ona yesil kaka var besinalerjisi mi dedim bana kizdi o siteletden duyup geliyorsunuz bu cocuk saglikli birseyi yok dedi inslahda oyledir :-(
Bizde de yeşil kakayla başladı herşeyusutmustur vs. Dediler ama iki gün sonra başka şeylerde çıktı. Bizde kilo alımı iyi ama hatta doktor fazla diyor . Bu yüzden ilk başta suphelenmediler. Ama meme reddi de eklenince doktor süt alerjisi muhtemelen dedi. Bizim
Canım benim lansinoh var ama gördüğüm kadarıyla aventle benzer uca sahip .kzıım biberon asla almıyor demıstım ya. Arkadasım lansinoh biberonu dene dedı. aventı alıyordu almıyor artk kzıım. acaba lansinoh alsam emer mı biberonu agzına bıle sokmuyor emın olamıyorum oyüzden. Aranızda lansinoh biberon kullanan var mı?
Bizim kaka testi yapıldı sadece onda lokasit çıktı . İnşallah sizin temiz çıkar canım ya basit birşeydendir. Bu alerji çok yorucu olacak çünkü. Ben zaten doğru düzgün yiyemiyordum daha zor oldu herşeyYarin belli olacak 2 kaka ve 2 idrar kakanin biri ankaraya gitti birhaftaya gelecek idrarin biri 24 saat sonra cikacak mesai saati bittigi icin ogrenemedik
Şükür İyi canım uyutmadım biraz sonra az uyudu şimdi gülücük saçıyor. Dokunuyorum ağlamıyor acısa ağlar herhalde az bi morluk kaldı alnında kaşındaki kızarıklık geçti.
Biliyorum kuzum yesil kaka gordugumde yemiyim diyordum netten baktim aaa hicbirsey yenmicek bal salca et keci vs yemem zaten sut urunleri ki en sevdim biskuviler cikolatalar bal kisaca tek yenecek seyler tahin helva zeytin cok zor allahm kimseye vermesin benkendimce taniyordum doktor kizmisti bana sitelerden duyup duyup geliyorsunuz bu cocuk saglikli arkadaslar alerji falan degil yenidogdugundada cok kusuyor dedik kayisi kadar midesi var fazla veriyonuz kusuyor bugun gittik bana diyorki bu cocuk alerjiolabilir cok kusuyorCanım benim lansinoh var ama gördüğüm kadarıyla aventle benzer uca sahip .
Bizim kaka testi yapıldı sadece onda lokasit çıktı . İnşallah sizin temiz çıkar canım ya basit birşeydendir. Bu alerji çok yorucu olacak çünkü. Ben zaten doğru düzgün yiyemiyordum daha zor oldu herşey
Ayrıntılı bilmiyorum canım genelde yürüyüş tavsiye ediyorlarAaa ilk defa duydum.. her tür spor mu ya evde yoga pilates filan da mı kesiyor
çok canık sıkılıyor buduruma benı anlayan biri var kac kıloya duştunBende aynı durumdayım hamile kalmadan önce ki kilomdan 2. Kilo daha vermişim bacaklarım çöp gibi moralim çok bozuk 1 haftadır yeme olayımı abarttım geri alırım inşallah
Hemde ne fena Sen kilo almisin ozaman dogumdan sonra benim
Birsey kalmadi 45 dim 48 oldum canim zamanla gider dert etme peşlerinden çok kosacagiz yaz gelsin o sicakta kucakta hop hop derken eriyecez ay suanki muhabbetler uykusuzum gaz var yazada oturmaya basladi benimki emekliyor cekmece karistiriyor iki dakika oturamiyorm
Donmeleri baslamadan yaptirmani tavsiye ederim canim. Benim ki 2 aylik donemiyor o yonden rahat ama gaz cikartma islemi zorladi beni de tam tutmaktan korkrugum icin. 3 aylik olup gazlari bitse iyiymis.
Kesinlikle. Bu 1. Bebem olsa 2. Yi asla yapmazdimHer doğum farklıymış her yönüyle anladım
Ah ah millet kilo veremez sende veriyorum diye uzuluyorsun canim 44 kiloyum diyorsun ama masallah hatlarin yuvarlak iskelet gibi durmuyorsunbende durum buPamuk Panda
Maşallah hemsom güzel yavruna Allah sağlık versin tüm yavrularaIyiyim canım toparlamaya çalışıyorum oğlumun gaz sancıları bitti 3. Aya girdik bıçak kesiği gibi gitti hepsi ama en ufak bir süt ürünü yesem çıldırıyoruz onun için dikkat ediyorum senin minnoş nasıl olsu toparladimigaz sancıları ne alemde
Ortalama 4. Ay civari diyorlar canim donme olayina.Önümüzdeki aya yaptırmak mantıklı o zaman di mi? Ne zaman dönmeye başlıyorlar ki acaba
sagol canımm öyle degılım kuzum aynen popom da var belım baya ınce ama ben boyle de kıyafet bulmakta zorlanıyorum ıkıhafta once kot aldım bollaşmıs daha dolgundum ve daha da zayıflarsam hepten olmıcaklar ona üzülüyorum ☹Ah ah millet kilo veremez sende veriyorum diye uzuluyorsun canim 44 kiloyum diyorsun ama masallah hatlarin yuvarlak iskelet gibi durmuyorsun
Ben malesef bebekten değil ablasından dolayı üzgünüm bebek 2 veya 3 kez kalkıyor geceleri ablası en az 5 kez anne baba sırtımı kaşıyın masal okuyun acıktım hepsi mazeret malesef çok üzüyor çok yoruyorKesinlikle. Bu 1. Bebem olsa 2. Yi asla yapmazdim
çok canık sıkılıyor buduruma benı anlayan biri var kac kıloya duştunesım boyle supersın dıyor zaten tanıstıgımzda da 44tum ama ben kalır sanıyordım hamılelıkten de
ben de 45 kılo ılekaldım 43e dustum ustune 14 kılo aldım ama sonuc gttı hepsı kuzum. benım boyum da 160 vucutyapısyla alakalı sanrm ama bennde begenmıyorum bacaklarımın ıncelıgını. ben de çok yıyorum fırsat buldukca ama emzırme acayıp kalorı yakan bır eylem kılo vermeye müsait olanlar verıyor işte bizler gbCanım şuan 46 kiloyum. Hamilelikte 7 kilo almıştım. Boy 1.63 Doğum sonrası bacaklarım çok inceldi ona çok üzüldüm. Yemeden hiç kesmedim şimdi ve hamilelikte bide hamileyken hiç kusmam olmadı normal hayatıma devam ettim. Sen yine iyi duruyorsun eşim kilo al diyor. Ömrümce yemediğim tatlı ısır zıvır şimdi yedim ve kilo verdim çok saçma geliyor ben çok cılız duruyorum
Ortalama 4. Ay civari diyorlar canim donme olayina.
valla aynen öyle canım çok moralim bozuluyor da elden gelen bişey yok eşimde zayıfolmamı severdi fakat u halim hiç hoşuma gitmedi. Bende kıyafet bulmada sorun yaşıyorum beden yüzünden. Hamilelik öncesi pantolonlarım bile bacaktan bol geliyor çokkötüben de 45 kılo ılekaldım 43e dustum ustune 14 kılo aldım ama sonuc gttı hepsı kuzum. benım boyum da 160 vucutyapısyla alakalı sanrm ama bennde begenmıyorum bacaklarımın ıncelıgını. ben de çok yıyorum fırsat buldukca ama emzırme acayıp kalorı yakan bır eylem kılo vermeye müsait olanlar verıyor işte bizler gbeşim hep zayıf olmamdan yanaydı zten degısen bısey olmadıgı ıcın garıpsemıyor karnım bıle kaslandı yne. inan bacaklarım kalın karnım yaglı kalsa razıydım bısekılde eritırdım onu. emzirdikçe tükeniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?