2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim bizim gibi şiddetli ve saatlerce ağlayan yok herhalde.bir kaç gündür sam simplex kullanıyoruz ve biraz olsn rahatladı yavrum.siz ne kullanıyorsunuz?
Biz de 6 saatte bir 4 damla sab simplex kullaniyoruz. Ciyak ciyak aglamalari azaltti gibi canim
Geçmiş olsun canım. Biz de sünneti yaza kalmadan düşünüyoruz
Donmeleri baslamadan yaptirmani tavsiye ederim canim. Benim ki 2 aylik donemiyor o yonden rahat ama gaz cikartma islemi zorladi beni de tam tutmaktan korkrugum icin. 3 aylik olup gazlari bitse iyiymis.
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede acısı diner.. kıyamam ona ya demekki eskiden de uğraşıyordu çıkmıyordu dili şimdi farklı gelmiştir keşfediyordur dudaklarını falan...
Aynen canim bir degisik geldi cocuga
Kopuk bardagi kesip koyun dedi doktorumuz. Istemezse bardagi cikar at dedi ama kipkirmizi daha degson istemiyorum. Sunnet kilodu plastigi hic gelmedi aklima tesekkurlerr ondan kullanayim ben dee:)

Canım benim lansinoh var ama gördüğüm kadarıyla aventle benzer uca sahip .
Yarin belli olacak 2 kaka ve 2 idrar kakanin biri ankaraya gitti birhaftaya gelecek idrarin biri 24 saat sonra cikacak mesai saati bittigi icin ogrenemedik
Bizim kaka testi yapıldı sadece onda lokasit çıktı . İnşallah sizin temiz çıkar canım ya basit birşeydendir. Bu alerji çok yorucu olacak çünkü. Ben zaten doğru düzgün yiyemiyordum daha zor oldu herşey

Şükür İyi canım uyutmadım biraz sonra az uyudu şimdi gülücük saçıyor. Dokunuyorum ağlamıyor acısa ağlar herhalde az bi morluk kaldı alnında kaşındaki kızarıklık geçti.

Tabi acısa ağlar sıkıntı olmamasına sevindim canım. Bebeklerin sinirleri tam gelişmemiş olurmuş o yüzden çok canları yanmazmış diye okumuştum. Neyse ki sıkıntı yok geçmiş olsun tekrar

Biliyorum kuzum yesil kaka gordugumde yemiyim diyordum netten baktim aaa hicbirsey yenmicek bal salca et keci vs yemem zaten sut urunleri ki en sevdim biskuviler cikolatalar bal kisaca tek yenecek seyler tahin helva zeytin cok zor allahm kimseye vermesin benkendimce taniyordum doktor kizmisti bana sitelerden duyup duyup geliyorsunuz bu cocuk saglikli arkadaslar alerji falan degil yenidogdugundada cok kusuyor dedik kayisi kadar midesi var fazla veriyonuz kusuyor bugun gittik bana diyorki bu cocuk alerjiolabilir cok kusuyor
Mu reflusude olabilir gelde sinir olma ben 100 tl sana ne diye veriyorum begenmedigi sitelerden daha cok bilgi aldik insan tedbir amacli yapalim
Der bugun geldin mi benim
Sozume ne oldu benim sana itimadim kalmadi artik benim aylar once dedigime kizan doktor olabilir diyor simdi bana yuz ifadem dustu oyle diyince sakamisin sen diyemedim

Bende aynı durumdayım hamile kalmadan önce ki kilomdan 2. Kilo daha vermişim bacaklarım çöp gibi moralim çok bozuk 1 haftadır yeme olayımı abarttım geri alırım inşallah
çok canık sıkılıyor buduruma benı anlayan biri var kac kıloya duştun esım boyle supersın dıyor zaten tanıstıgımzda da 44tum ama ben kalır sanıyordım hamılelıkten de

Ben çok abarttım hamileyken yemeyi, hala da öyle inşallah veririm biraz kilo, cok dombili geliyorum kendime. Millete yakışıyo bana yakışmıyo kilo. Ay hakkatten yaza muhabbetlerimiz değişecek artık peşlerinden biz de emekleriz

Donmeleri baslamadan yaptirmani tavsiye ederim canim. Benim ki 2 aylik donemiyor o yonden rahat ama gaz cikartma islemi zorladi beni de tam tutmaktan korkrugum icin. 3 aylik olup gazlari bitse iyiymis.

Önümüzdeki aya yaptırmak mantıklı o zaman di mi? Ne zaman dönmeye başlıyorlar ki acaba

Maşallah hemsom güzel yavruna Allah sağlık versin tüm yavrulara

Ah ah millet kilo veremez sende veriyorum diye uzuluyorsun canim 44 kiloyum diyorsun ama masallah hatlarin yuvarlak iskelet gibi durmuyorsun
sagol canımm öyle degılım kuzum aynen popom da var belım baya ınce ama ben boyle de kıyafet bulmakta zorlanıyorum ıkıhafta once kot aldım bollaşmıs daha dolgundum ve daha da zayıflarsam hepten olmıcaklar ona üzülüyorum ☹

Kesinlikle. Bu 1. Bebem olsa 2. Yi asla yapmazdim
Ben malesef bebekten değil ablasından dolayı üzgünüm bebek 2 veya 3 kez kalkıyor geceleri ablası en az 5 kez anne baba sırtımı kaşıyın masal okuyun acıktım hepsi mazeret malesef çok üzüyor çok yoruyor

çok canık sıkılıyor buduruma benı anlayan biri var kac kıloya duştun esım boyle supersın dıyor zaten tanıstıgımzda da 44tum ama ben kalır sanıyordım hamılelıkten de

Canım şuan 46 kiloyum. Hamilelikte 7 kilo almıştım. Boy 1.63 Doğum sonrası bacaklarım çok inceldi ona çok üzüldüm. Yemeden hiç kesmedim şimdi ve hamilelikte bide hamileyken hiç kusmam olmadı normal hayatıma devam ettim. Sen yine iyi duruyorsun eşim kilo al diyor. Ömrümce yemediğim tatlı ısır zıvır şimdi yedim ve kilo verdim çok saçma geliyor ben çok cılız duruyorum

ben de 45 kılo ılekaldım 43e dustum ustune 14 kılo aldım ama sonuc gttı hepsı kuzum. benım boyum da 160 vucutyapısyla alakalı sanrm ama bennde begenmıyorum bacaklarımın ıncelıgını. ben de çok yıyorum fırsat buldukca ama emzırme acayıp kalorı yakan bır eylem kılo vermeye müsait olanlar verıyor işte bizler gb eşim hep zayıf olmamdan yanaydı zten degısen bısey olmadıgı ıcın garıpsemıyor karnım bıle kaslandı yne. inan bacaklarım kalın karnım yaglı kalsa razıydım bısekılde eritırdım onu. emzirdikçe tükeniyoruz

valla aynen öyle canım çok moralim bozuluyor da elden gelen bişey yok eşimde zayıfolmamı severdi fakat u halim hiç hoşuma gitmedi. Bende kıyafet bulmada sorun yaşıyorum beden yüzünden. Hamilelik öncesi pantolonlarım bile bacaktan bol geliyor çokkötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…