2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ay sizin de mi öyle bizimki de bebekle beraber uyanıyor besiğimi salla masalı oku bi daha bi daha anne beni illa sen uyıt babası gider gece kıuameti koparır annem gelsin diye bu kadar kıskanacagını hiç tahöin etmiyordum yazık bebegime onla da ilgilenemiyorum sabırla bekliyoruz ne zaman alışacak diye

Gerçekten ne zaman alışacak bir bilen söylese ya son bir haftadır çok üzülüyorum yorgunluktan öldüm eşim nasıl işe gidiyor bilmem adam önünü göremiyor yorgunluktan

aynen canım her pant olmuyor beden zor buluyrm ben de ustum zaten hep ınceydı normal kılodayken bıle. Acaba kimbilir birdaha nezaman alabılırız

Istahi kesemiyoruz bizsurekli açimm ben açneyse benim kiz cok huysuz aglayip duruyor boyle degildi sancilaniyo gecesi iyi gecer insallah

Hayırlı kandiller canım benim.bebegimin atlamasına alt ve üst konsum farklı zamanlarda yardıma ihtiyacım varmı diye sormaya geldiler o dereceydi ben nezaman peyniri daha doğrusu süt ürünlerini yemeyi bıraktım cocuk düzeldi hatta gecen dedim bir deniyim azıcık kaymak yedim cocuk sabaha kadar kendini paraladı bir dene istersen pehrizi belki faydası olur

Kızlar hala oğlumu çarşaf içinde salliyoruz eşimle ,eltim aradı çocuğu patlattiniz dedi.pestilimiz çıktı gazi olunca da kusuyor onu anlamış değilim

Kuzum sabaha kadar kendini paraladi derken ne tapiyor mesela birde sadece sut urunlerinimi kestin

Ne sicak oluyor yazinda yandik verirsin inaniyorum ben sana yaz gelsin yapacagim sey sisme havuz havuzlu evimiz yok malesef birsuru top aldik rengarenk suya katip cocuguda icine salmak

Ne sicak oluyor yazinda yandik verirsin inaniyorum ben sana yaz gelsin yapacagim sey sisme havuz havuzlu evimiz yok malesef birsuru top aldik rengarenk suya katip cocuguda icine salmak

En güzeli yengem oyle yapiyo koyuyo cocugu havuzun icine bütün gün rahat

Geçmiş olsun canım maşallah sorunsuz geçmiş gitmiş Dil bağını soran bendim. Benim de gözüme fazla takılmaya başladı. Biz de mi kestirsek bilemedim

Geçmiş olsun canım maşallah sorunsuz geçmiş gitmiş Dil bağını soran bendim. Benim de gözüme fazla takılmaya başladı. Biz de mi kestirsek bilemedim
Dil baginin hic bi olumsuzlugu olmadi canım. En son dil bagini kesmisler.agzini acmak için bisi takmislar sanirim bi yarim dakika ona sinirlenmis.yoksa hic vakit gecmeden hemen emzirdim. Daha koklesmedigi için sanirim kanama da yoktu. Sonrasinda pansuman masaj vb diye sordum. Emsin yeter anne sutu ilac zatwn dedi. Doktorumuzun benzetisi hani agzimizi isiririz orasi kesilir ya ole bisiymis. Bi çocuk cerrahine goster bence hangi seviyede gerek var mi diye dedigim gibi sunnet olmasa safece dil bagi olsa biz günlük yasamimiza devam ediyorduk:)

Çok sağol canım bilgilendirmen için. Yavrum dilini çıkarmaya çalışıp çıkaramadıkça iyice üzülmeye başladım. Kestireceğim sanırım ben de

Ben Dr Brown kullanıyorum canım. Hem anne memesine çok yakın hem de anti kolik sistemi sayesinde bebek gaz yutmuyor. Verdiğimde hemen almıştı sorun çıkmadı.

Ben kullanıyorum canım. Göğüs pompamın içinden çıktı lansinoh momma biberonu. Ucu çok güzel, bebeğin ağzına göre şekil alıyor. En çok lansinohu severek kullanıyorum zaten sütü ona sağdığım için doğrudan onunla veriyorum. Benim kızım alıyor ancak benim kız dr brown ve aventi de alıyor. Yani o sebepten alır almaz diyemeyeceğim bebeğin için canım..

Canm bu mesajını yeni gördüm. Ben daha hiç biberon almadım ama sağma makinem lansinoh, onunla gelen bi biberon vardı sadece onu denedik alıyor benim oğlum istersen bi dene

Istahi kesemiyoruz bizsurekli açimm ben açneyse benim kiz cok huysuz aglayip duruyor boyle degildi sancilaniyo gecesi iyi gecer insallah
Evet bende de durum aynı sürekli bir yeme isteği.. hamilelikten kalan bir şey sanırım ben hiç dikkat etmedim hamileyken canım ne çektiyse yedim zararlı şeyler dışında ondan alıştı heralde beyin serbestmiş gibi yemek istiyor nasıl geçti geceniz uyudu mu sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…