ay sizin de mi öyle bizimki de bebekle beraber uyanıyor besiğimi salla masalı oku bi daha bi daha anne beni illa sen uyıt babası gider gece kıuameti koparır annem gelsin diye bu kadar kıskanacagını hiç tahöin etmiyordum yazık bebegime onla da ilgilenemiyorum sabırla bekliyoruz ne zaman alışacak diyeBen malesef bebekten değil ablasından dolayı üzgünüm bebek 2 veya 3 kez kalkıyor geceleri ablası en az 5 kez anne baba sırtımı kaşıyın masal okuyun acıktım hepsi mazeret malesef çok üzüyor çok yoruyor
Gerçekten ne zaman alışacak bir bilen söylese ya son bir haftadır çok üzülüyorum yorgunluktan öldüm eşim nasıl işe gidiyor bilmem adam önünü göremiyor yorgunluktanay sizin de mi öyle bizimki de bebekle beraber uyanıyor besiğimi salla masalı oku bi daha bi daha anne beni illa sen uyıt babası gider gece kıuameti koparır annem gelsin diye bu kadar kıskanacagını hiç tahöin etmiyordum yazık bebegime onla da ilgilenemiyorum sabırla bekliyoruz ne zaman alışacak diye
aynen canım her pant olmuyor beden zor buluyrm ben de ustum zaten hep ınceydı normal kılodayken bıle. Acaba kimbilir birdaha nezaman alabılırızvalla aynen öyle canım çok moralim bozuluyor da elden gelen bişey yok eşimde zayıfolmamı severdi fakat u halim hiç hoşuma gitmedi. Bende kıyafet bulmada sorun yaşıyorum beden yüzünden. Hamilelik öncesi pantolonlarım bile bacaktan bol geliyor çokkötü
herhalde duba gbi olucazAcıkıyorum ve malesef yiyorum ne olacak bu halim
kilolar alir basini gider vallahi ozellikle su gece yemelerimBen de çok acıkıyorum ya
bende esime dedim basvursun bakimBen bugün çektim canım 400 lira.
Ben de süt parasına basvurmadim nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Ayy ayni benBen yemek yiyorum ama iki saniye sonra kek biskuvi istiyor canim aksama kadar dunyayi yuyorum yemek degil ama uc ogun yemek on ogun abur cubue tatli ozellikle
Istahi kesemiyoruz bizHerkese günaydıın :) @Ytmz T tanem-tane20 kızlar ben de aşırı düşkün oldum tatlıya normalde hiç aramam ama sanki bu ara her gelenle tatlı yiye yiye bağımlılık gibi bişey oldu sürekli canım istemeye başladı, şimdilik meyveyle idare etmeye çalışıyorum belki biraz baskılarım siz neler yapıyorsunuz iştahı kesmek için
Hayırlı kandiller canım benim.bebegimin atlamasına alt ve üst konsum farklı zamanlarda yardıma ihtiyacım varmı diye sormaya geldiler o dereceydi ben nezaman peyniri daha doğrusu süt ürünlerini yemeyi bıraktım cocuk düzeldi hatta gecen dedim bir deniyim azıcık kaymak yedim cocuk sabaha kadar kendini paraladı bir dene istersen pehrizi belki faydası olurCnim hiç sorma bizdede çok az emme var.sizin iştah nasil? gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim.Cnim marshall diyeyim darisi bize olsun inşa; ) gaz sancıları bizde çok aşırı var.ben çok peynir tuketiyorum acaba ondan mi okadar gazi var.
Bizde iyiyiz çok şükür, emme r eddimiz olmasa çok iyi olucak.hast.çıktığımızda beri bebegim istahsiz biraz o canımı sıkıyor,ama okadar zor günler geçirdik ki böyle şeyler beni pek etkilemiyor.cik şükür bu günlere.
Sende kendini çok yıpratma bu arada hayirli kandiller.
Kuzum sabaha kadar kendini paraladi derken ne tapiyor mesela birde sadece sut urunlerinimi kestinHayırlı kandiller canım benim.bebegimin atlamasına alt ve üst konsum farklı zamanlarda yardıma ihtiyacım varmı diye sormaya geldiler o dereceydi ben nezaman peyniri daha doğrusu süt ürünlerini yemeyi bıraktım cocuk düzeldi hatta gecen dedim bir deniyim azıcık kaymak yedim cocuk sabaha kadar kendini paraladı bir dene istersen pehrizi belki faydası olur
Ne sicak oluyor yazinda yandik verirsin inaniyorum ben sana yaz gelsin yapacagim sey sisme havuzBen çok abarttım hamileyken yemeyi, hala da öyleinşallah veririm biraz kilo, cok dombili geliyorum kendime. Millete yakışıyo bana yakışmıyo kilo. Ay hakkatten yaza muhabbetlerimiz değişecek artık peşlerinden biz de emekleriz
Ne sicak oluyor yazinda yandik verirsin inaniyorum ben sana yaz gelsin yapacagim sey sisme havuzhavuzlu evimiz yok malesef birsuru top aldik rengarenk suya katip cocuguda icine salmak
Geçmiş olsun canım maşallah sorunsuz geçmiş gitmişMerhaba kizlar, bu grubun ilk sunnetini benim oglan oldu galiba. Sabah ameliyathane onlugu fln giydirdiler ogluma aldilar iceri. Hem sunnet hem dil bagi vardi. 10 dk bile surmedi. Biraz agliordu annesi bi kucagina alsin dediler. Dil bagi yapilirken sinirlenmis agzini acmaya calismislar ona aglamis. Odaya cikinca daha anestezi etkisi gecmemisti ama uyurken inliyor, zipliyor tabi ki4 saatte bir calpol verecegiz, zeytinyagi surecegiz dedi doktor. Cisini yaparken tabi ki agliyor belli bir sure yaniyor buyuk ihtimal. T tanem-tane20 sen sormustun dil bagini sanirim canim. Ameliyattan cıktı. Hemen odaya gecip emzirdim o konuda bir sıkıntı olmadi çok sukur. Asagisinin acisinin yaninda orasi anlamsiz geldi herhalde :) doktora israrla agzi aciyordr dedigimde yemek yerken dudagini isirmak gibi düşün onu düşünme dedi. Boyle dilini disari cikartmaya calisiyor donduruyor o da bi değişiklik olduğunun farkinda sanirim
Dil baginin hic bi olumsuzlugu olmadi canım. En son dil bagini kesmisler.agzini acmak için bisi takmislar sanirim bi yarim dakika ona sinirlenmis.yoksa hic vakit gecmeden hemen emzirdim. Daha koklesmedigi için sanirim kanama da yoktu. Sonrasinda pansuman masaj vb diye sordum. Emsin yeter anne sutu ilac zatwn dedi. Doktorumuzun benzetisi hani agzimizi isiririz orasi kesilir ya ole bisiymis. Bi çocuk cerrahine goster bence hangi seviyede gerek var mi diye dedigim gibi sunnet olmasa safece dil bagi olsa biz günlük yasamimiza devam ediyorduk:)Geçmiş olsun canım maşallah sorunsuz geçmiş gitmişDil bağını soran bendim. Benim de gözüme fazla takılmaya başladı. Biz de mi kestirsek bilemedim
Çok sağol canım bilgilendirmen için. Yavrum dilini çıkarmaya çalışıp çıkaramadıkça iyice üzülmeye başladım. Kestireceğim sanırım ben deDil baginin hic bi olumsuzlugu olmadi canım. En son dil bagini kesmisler.agzini acmak için bisi takmislar sanirim bi yarim dakika ona sinirlenmis.yoksa hic vakit gecmeden hemen emzirdim. Daha koklesmedigi için sanirim kanama da yoktu. Sonrasinda pansuman masaj vb diye sordum. Emsin yeter anne sutu ilac zatwn dedi. Doktorumuzun benzetisi hani agzimizi isiririz orasi kesilir ya ole bisiymis. Bi çocuk cerrahine goster bence hangi seviyede gerek var mi diye dedigim gibi sunnet olmasa safece dil bagi olsa biz günlük yasamimiza devam ediyorduk:)
Ben Dr Brown kullanıyorum canım. Hem anne memesine çok yakın hem de anti kolik sistemi sayesinde bebek gaz yutmuyor. Verdiğimde hemen almıştı sorun çıkmadı.kzıım biberon asla almıyor demıstım ya. Arkadasım lansinoh biberonu dene dedı. aventı alıyordu almıyor artk kzıım. acaba lansinoh alsam emer mı biberonu agzına bıle sokmuyor emın olamıyorum oyüzden. Aranızda lansinoh biberon kullanan var mı?
Ben kullanıyorum canım. Göğüs pompamın içinden çıktı lansinoh momma biberonu. Ucu çok güzel, bebeğin ağzına göre şekil alıyor. En çok lansinohu severek kullanıyorum zaten sütü ona sağdığım için doğrudan onunla veriyorum. Benim kızım alıyor ancak benim kız dr brown ve aventi de alıyor. Yani o sebepten alır almaz diyemeyeceğim bebeğin için canım..kzıım biberon asla almıyor demıstım ya. Arkadasım lansinoh biberonu dene dedı. aventı alıyordu almıyor artk kzıım. acaba lansinoh alsam emer mı biberonu agzına bıle sokmuyor emın olamıyorum oyüzden. Aranızda lansinoh biberon kullanan var mı?
Canm bu mesajını yeni gördüm. Ben daha hiç biberon almadım ama sağma makinem lansinoh, onunla gelen bi biberon vardı sadece onu denedik alıyor benim oğlum istersen bi denekzıım biberon asla almıyor demıstım ya. Arkadasım lansinoh biberonu dene dedı. aventı alıyordu almıyor artk kzıım. acaba lansinoh alsam emer mı biberonu agzına bıle sokmuyor emın olamıyorum oyüzden. Aranızda lansinoh biberon kullanan var mı?
Evet bende de durum aynı sürekli bir yeme isteği.. hamilelikten kalan bir şey sanırım ben hiç dikkat etmedim hamileyken canım ne çektiyse yedim zararlı şeyler dışında ondan alıştı heralde beyin serbestmiş gibi yemek istiyorIstahi kesemiyoruz bizsurekli açimm ben aç neyse benim kiz cok huysuz aglayip duruyor boyle degildi sancilaniyo gecesi iyi gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?