2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
estagfurullah canım mukuslu kaka sümük gibi oluyor canım pütürlü olmaz balgamı da atabilir bu şekilde her mukuslu kaka alerji demek degil üşütürse de mukuslu olabiliyor

Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede acısı diner.. kıyamam ona ya demekki eskiden de uğraşıyordu çıkmıyordu dili şimdi farklı gelmiştir keşfediyordur dudaklarını falan...

estagfurullah canım mukuslu kaka sümük gibi oluyor canım pütürlü olmaz balgamı da atabilir bu şekilde her mukuslu kaka alerji demek degil üşütürse de mukuslu olabiliyor
Çok teşekkür ederim canım ay alerji olmasın da üşütsün hoş nerede üşüyorsa lahana gibi sarıp sarmalıyorum :/

Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz

Hayırlı uğurlu olsun canım allah nice güzel günlerini göstersin.

Yengem söylemişti onu süt yapar diye ama pekmez de çok şeker diye boğazımı yakıyor benim tahinle karıştırıp ancak yiyebiliyorm yine de az miktarda denemeye çalışırım bakalm
Bende tek pekmez yiyemiyorum tahinli de süt yapıyor bende birde tahin helva...tatlı olarak sadece 2sini yiyorum. Yemekte çok yemiyorum ama yinede takıldım kaldım gitmiyor kilolar.

geçmiş olsun canım Allah damat olduğu günleri de göstersin siz atlattınız darısı diğer erkek bebeklere olsun

Bende tek pekmez yiyemiyorum tahinli de süt yapıyor bende birde tahin helva...tatlı olarak sadece 2sini yiyorum. Yemekte çok yemiyorum ama yinede takıldım kaldım gitmiyor kilolar.
Kilom yok 45 ile hamile kaldim suan 47 48 kio arasindayim tek sorun gaz problemi az pekmez koyup suyunu bol koyarak denesen bende sen gibi agzima sokmazdim suan hepsinden guzel geliyor oda bagimlilik yapti sut icin degil sevdigim icin iciyorum

Gecmis olsun canim, bak oldu bitti sukur isedigini sebepsiz aglamasindan anlarsin artik bir iki gun:))) sonrasinda da gecip gider
Ben oglumu sunnet ettirgimde sunnet kilodunun plastigini kesmistim pipisine koyup oyle bezliyordum eger yapisir falan dersen bezi bu da aklinda olsun

Kilom yok 45 ile hamile kaldim suan 47 48 kio arasindayim tek sorun gaz problemi az pekmez koyup suyunu bol koyarak denesen bende sen gibi agzima sokmazdim suan hepsinden guzel geliyor oda bagimlilik yapti sut icin degil sevdigim icin iciyorum
ben cok moralım bozuk hamıle kaldıgımdan oncekı kılodan bıle zayıfladım. kızlar bolbol emzirın emzirmek zayoflatıyor ıste cok. doktorlar emzirin bolbol zayıflamak ıstıyorsanız dıyor. sonuç 44 kıloya düşmüşüm moralım bozuk

kzıım biberon asla almıyor demıstım ya. Arkadasım lansinoh biberonu dene dedı. aventı alıyordu almıyor artk kzıım. acaba lansinoh alsam emer mı biberonu agzına bıle sokmuyor emın olamıyorum oyüzden. Aranızda lansinoh biberon kullanan var mı?

Kuzum bizdede o suphe var sende meme reddi var demistin dimi alerjiden dolayi galiba bizimkide ikigundur yok denecek kadar az icti tahlil istendi
Cnim hiç sorma bizdede çok az emme var.sizin iştah nasil? gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim. Cnim marshall diyeyim darisi bize olsun inşa; ) gaz sancıları bizde çok aşırı var.ben çok peynir tuketiyorum acaba ondan mi okadar gazi var.
Bizde iyiyiz çok şükür, emme r eddimiz olmasa çok iyi olucak.hast.çıktığımızda beri bebegim istahsiz biraz o canımı sıkıyor,ama okadar zor günler geçirdik ki böyle şeyler beni pek etkilemiyor.cik şükür bu günlere.
Sende kendini çok yıpratma bu arada hayirli kandiller.

Yani bunyeylede alakali kuzum bicok anne memeden indirmiyor bebegi sonuc kilo veriminden cok alimi oluyor metbolizmayla alakali bir durum bence emzirdikce acikanlarda var biz sansliyiz bu yonde

Etmemmi canim allahim kandil gununun hurmetine hayirli haberler aldirsin bize cok uzuldum
Alerji cikacak diye insallah sonuclar temizgelir bizim iyiydi istah burda cok sık iciyor az iciyor 1200 kg aldi dedim aradan cok saat gecmedi gece sifira sustu sut tuketimleri tovbe bidaha birsey demem nezaman birsey desem cocugun biyerlerine birseyler oluyor bikerede ayparcasi gibi bebegim diyip foto koydum allahim saatine yuzu kipkirmizi temrek gibi oldu halen gecmedi sertlik hafif kizariklik tovbe birdaha demem birsey nazarancok inanirim kendimde nazar ediyorum cocugumu

Sagma makinan markasi ne canim aventten baska markaysa onunla vermeyi dene ben zannetmiyorum marka degisince alacagini sonucta ilkbasta aliyormus simdi almamasi markayla alakali degildir emzik olsa anlarim damakli damaksiz vs muhabbetinden alip almamasida biberon sonucta asa yukari hepsi ayni

weevel canım Onunla da almadı Aynen ama ucu daha yumuşak Anne memesine yakın dedi Lansinoh için awent içinde onu diyorlardı

Yani bunyeylede alakali kuzum bicok anne memeden indirmiyor bebegi sonuc kilo veriminden cok alimi oluyor metbolizmayla alakali bir durum bence emzirdikce acikanlarda var biz sansliyiz bu yonde
Kız ben emzirdikçe acıkıyorum Hem de ne acıkıyorum bir emzirilmeyle ama ne kadar yersem yiyeyim zayıflatıyor beni. Gaz sorunumuz olmadığı için şu sıralar çok şey de yiyorum

Yengem söylemişti onu süt yapar diye ama pekmez de çok şeker diye boğazımı yakıyor benim tahinle karıştırıp ancak yiyebiliyorm yine de az miktarda denemeye çalışırım bakalm
Bi dene kuzum
Pekmez agzima sokmam kokusu bile icim almiyor ama ben bardagin dibine az pekmez geri kalan su evde pekmez bittimi aklima geliyor tadi o oldumu baska icecekte aramiyorm kola vs cay bardaginla dene icemezsen dokersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…