estagfurullah canım mukuslu kaka sümük gibi oluyor canım pütürlü olmaz balgamı da atabilir bu şekilde her mukuslu kaka alerji demek degil üşütürse de mukuslu olabiliyorCanım sen biliyorsun diye sana soruyorum hep kusura bakma ama şey diycem mukuslu kaka demek nasıl bişiy yani gene sarı pütürlü bir kaka ama aynı zamanda yapış yapış uzuyor bezini açtığımda bu mukus demek mi
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede acısı diner.. kıyamam ona ya demekki eskiden de uğraşıyordu çıkmıyordu dili şimdi farklı gelmiştir keşfediyordur dudaklarını falan...Merhaba kizlar, bu grubun ilk sunnetini benim oglan oldu galiba. Sabah ameliyathane onlugu fln giydirdiler ogluma aldilar iceri. Hem sunnet hem dil bagi vardi. 10 dk bile surmedi. Biraz agliordu annesi bi kucagina alsin dediler. Dil bagi yapilirken sinirlenmis agzini acmaya calismislar ona aglamis. Odaya cikinca daha anestezi etkisi gecmemisti ama uyurken inliyor, zipliyor tabi ki4 saatte bir calpol verecegiz, zeytinyagi surecegiz dedi doktor. Cisini yaparken tabi ki agliyor belli bir sure yaniyor buyuk ihtimal. T tanem-tane20 sen sormustun dil bagini sanirim canim. Ameliyattan cıktı. Hemen odaya gecip emzirdim o konuda bir sıkıntı olmadi çok sukur. Asagisinin acisinin yaninda orasi anlamsiz geldi herhalde :) doktora israrla agzi aciyordr dedigimde yemek yerken dudagini isirmak gibi düşün onu düşünme dedi. Boyle dilini disari cikartmaya calisiyor donduruyor o da bi değişiklik olduğunun farkinda sanirim
Çok teşekkür ederim canım ay alerji olmasın da üşütsün hoş nerede üşüyorsa lahana gibi sarıp sarmalıyorum :/estagfurullah canım mukuslu kaka sümük gibi oluyor canım pütürlü olmaz balgamı da atabilir bu şekilde her mukuslu kaka alerji demek degil üşütürse de mukuslu olabiliyor
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmazKuzum bugunnkontrole gittik pazartesi gidecektik sut icmedi icin one cekmis olduk doktor reflusu olabilir kusmasi yoksa bile mideden agzina asit gelir oda yakarbogazini oksurur yada yutkunurgibi hareket yapardedi besinalerjisindende suphelendi idrar kaka tahlili yaptiracak suann cok uzgunum kakasi lastikgibi uzuyordu
Korkarim alerjik olmaz sende ihmaletme bi git doktoruna meme reddi yaparmis bosuna alerji olan bebekler kilo alimi az olur demiyorlar emmiyorlar nasi kilo alsin suan doktorumuza okarar kizginimki insallah alerji falan degildir eger oyleyse birdaha bu doktora gitmem ben ona yesil kaka var besinalerjisi mi dedim bana kizdi o siteletden duyup geliyorsunuz bu cocuk saglikli birseyi yok dedi inslahda oyledir :-(
Merhaba kizlar, bu grubun ilk sunnetini benim oglan oldu galiba. Sabah ameliyathane onlugu fln giydirdiler ogluma aldilar iceri. Hem sunnet hem dil bagi vardi. 10 dk bile surmedi. Biraz agliordu annesi bi kucagina alsin dediler. Dil bagi yapilirken sinirlenmis agzini acmaya calismislar ona aglamis. Odaya cikinca daha anestezi etkisi gecmemisti ama uyurken inliyor, zipliyor tabi ki4 saatte bir calpol verecegiz, zeytinyagi surecegiz dedi doktor. Cisini yaparken tabi ki agliyor belli bir sure yaniyor buyuk ihtimal. T tanem-tane20 sen sormustun dil bagini sanirim canim. Ameliyattan cıktı. Hemen odaya gecip emzirdim o konuda bir sıkıntı olmadi çok sukur. Asagisinin acisinin yaninda orasi anlamsiz geldi herhalde :) doktora israrla agzi aciyordr dedigimde yemek yerken dudagini isirmak gibi düşün onu düşünme dedi. Boyle dilini disari cikartmaya calisiyor donduruyor o da bi değişiklik olduğunun farkinda sanirim
Ben kendimi hic engel olmuyorum canbogazdan gelir yiyorum sadece cikolatadan uzak durmak koyuyor gaz yapmasin bebise diye onuda pekmezli su ictigimr canim istemiyor gunluk birbucuklitre pekmezli su iciyorum ben hic sevmezdim
Pekmezi sulandirilmisi guzel oluyormus denemek istersen hem sut yapar hem kan
Bende tek pekmez yiyemiyorum tahinli de süt yapıyor bende birde tahin helva...tatlı olarak sadece 2sini yiyorum. Yemekte çok yemiyorum ama yinede takıldım kaldım gitmiyor kilolar.Yengem söylemişti onu süt yapar diye ama pekmez de çok şeker diye boğazımı yakıyor benimtahinle karıştırıp ancak yiyebiliyorm yine de az miktarda denemeye çalışırım bakalm
geçmiş olsun canım Allah damat olduğu günleri de göstersin siz atlattınız darısı diğer erkek bebeklere olsunMerhaba kizlar, bu grubun ilk sunnetini benim oglan oldu galiba. Sabah ameliyathane onlugu fln giydirdiler ogluma aldilar iceri. Hem sunnet hem dil bagi vardi. 10 dk bile surmedi. Biraz agliordu annesi bi kucagina alsin dediler. Dil bagi yapilirken sinirlenmis agzini acmaya calismislar ona aglamis. Odaya cikinca daha anestezi etkisi gecmemisti ama uyurken inliyor, zipliyor tabi ki4 saatte bir calpol verecegiz, zeytinyagi surecegiz dedi doktor. Cisini yaparken tabi ki agliyor belli bir sure yaniyor buyuk ihtimal. T tanem-tane20 sen sormustun dil bagini sanirim canim. Ameliyattan cıktı. Hemen odaya gecip emzirdim o konuda bir sıkıntı olmadi çok sukur. Asagisinin acisinin yaninda orasi anlamsiz geldi herhalde :) doktora israrla agzi aciyordr dedigimde yemek yerken dudagini isirmak gibi düşün onu düşünme dedi. Boyle dilini disari cikartmaya calisiyor donduruyor o da bi değişiklik olduğunun farkinda sanirim
Kilom yok 45 ile hamile kaldim suan 47 48 kio arasindayim tek sorun gaz problemi az pekmez koyup suyunu bol koyarak denesen bende sen gibi agzima sokmazdim suan hepsinden guzel geliyor oda bagimlilik yapti sut icin degil sevdigim icin iciyorumBende tek pekmez yiyemiyorum tahinli de süt yapıyor bende birde tahin helva...tatlı olarak sadece 2sini yiyorum. Yemekte çok yemiyorum ama yinede takıldım kaldım gitmiyor kilolar.
İnsallah kuzum ya tek istegim alerjik vs kotu bi dert cikmasin insallah kuzumda sut icer arrikGeçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz
Gecmis olsun canim, bak oldu bitti sukur isedigini sebepsiz aglamasindan anlarsin artik bir iki gun:))) sonrasinda da gecip giderMerhaba kizlar, bu grubun ilk sunnetini benim oglan oldu galiba. Sabah ameliyathane onlugu fln giydirdiler ogluma aldilar iceri. Hem sunnet hem dil bagi vardi. 10 dk bile surmedi. Biraz agliordu annesi bi kucagina alsin dediler. Dil bagi yapilirken sinirlenmis agzini acmaya calismislar ona aglamis. Odaya cikinca daha anestezi etkisi gecmemisti ama uyurken inliyor, zipliyor tabi ki4 saatte bir calpol verecegiz, zeytinyagi surecegiz dedi doktor. Cisini yaparken tabi ki agliyor belli bir sure yaniyor buyuk ihtimal. T tanem-tane20 sen sormustun dil bagini sanirim canim. Ameliyattan cıktı. Hemen odaya gecip emzirdim o konuda bir sıkıntı olmadi çok sukur. Asagisinin acisinin yaninda orasi anlamsiz geldi herhalde :) doktora israrla agzi aciyordr dedigimde yemek yerken dudagini isirmak gibi düşün onu düşünme dedi. Boyle dilini disari cikartmaya calisiyor donduruyor o da bi değişiklik olduğunun farkinda sanirim
ben cok moralım bozuk hamıle kaldıgımdan oncekı kılodan bıle zayıfladım. kızlar bolbol emzirın emzirmek zayoflatıyor ıste cok. doktorlar emzirin bolbol zayıflamak ıstıyorsanız dıyor. sonuç 44 kıloya düşmüşüm moralım bozukKilom yok 45 ile hamile kaldim suan 47 48 kio arasindayim tek sorun gaz problemi az pekmez koyup suyunu bol koyarak denesen bende sen gibi agzima sokmazdim suan hepsinden guzel geliyor oda bagimlilik yapti sut icin degil sevdigim icin iciyorum
Cnim hiç sorma bizdede çok az emme var.sizin iştah nasil? gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim.Kuzum bizdede o suphe var sende meme reddi var demistin dimi alerjiden dolayi galiba bizimkide ikigundur yok denecek kadar az icti tahlil istendi
Cnim marshall diyeyim darisi bize olsun inşa; ) gaz sancıları bizde çok aşırı var.ben çok peynir tuketiyorum acaba ondan mi okadar gazi var.Iyiyim canım toparlamaya çalışıyorum oğlumun gaz sancıları bitti 3. Aya girdik bıçak kesiği gibi gitti hepsi ama en ufak bir süt ürünü yesem çıldırıyoruz onun için dikkat ediyorum senin minnoş nasıl olsu toparladimigaz sancıları ne alemde
Yani bunyeylede alakali kuzum bicok anne memeden indirmiyor bebegi sonuc kilo veriminden cok alimi oluyor metbolizmayla alakali bir durum bence emzirdikce acikanlarda var biz sansliyiz bu yondeben cok moralım bozuk hamıle kaldıgımdan oncekı kılodan bıle zayıfladım. kızlar bolbol emzirın emzirmek zayoflatıyor ıste cok. doktorlar emzirin bolbol zayıflamak ıstıyorsanız dıyor. sonuç 44 kıloya düşmüşüm moralım bozuk
Etmemmi canim allahim kandil gununun hurmetine hayirli haberler aldirsin bize cok uzuldumCnim hiç sorma bizdede çok az emme var.sizin iştah nasil? gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim.Cnim marshall diyeyim darisi bize olsun inşa; ) gaz sancıları bizde çok aşırı var.ben çok peynir tuketiyorum acaba ondan mi okadar gazi var.
Bizde iyiyiz çok şükür, emme r eddimiz olmasa çok iyi olucak.hast.çıktığımızda beri bebegim istahsiz biraz o canımı sıkıyor,ama okadar zor günler geçirdik ki böyle şeyler beni pek etkilemiyor.cik şükür bu günlere.
Sende kendini çok yıpratma bu arada hayirli kandiller.
Sagma makinan markasi ne canim aventten baska markaysa onunla vermeyi dene ben zannetmiyorum marka degisince alacagini sonucta ilkbasta aliyormus simdi almamasi markayla alakali degildir emzik olsa anlarim damakli damaksiz vs muhabbetinden alip almamasida biberon sonucta asa yukari hepsi aynikzıım biberon asla almıyor demıstım ya. Arkadasım lansinoh biberonu dene dedı. aventı alıyordu almıyor artk kzıım. acaba lansinoh alsam emer mı biberonu agzına bıle sokmuyor emın olamıyorum oyüzden. Aranızda lansinoh biberon kullanan var mı?
weevel canım Onunla da almadı Aynen ama ucu daha yumuşak Anne memesine yakın dedi Lansinoh için awent içinde onu diyorlardıSagma makinan markasi ne canim aventten baska markaysa onunla vermeyi dene ben zannetmiyorum marka degisince alacagini sonucta ilkbasta aliyormus simdi almamasi markayla alakali degildir emzik olsa anlarim damakli damaksiz vs muhabbetinden alip almamasida biberon sonucta asa yukari hepsi ayni
Kız ben emzirdikçe acıkıyorum Hem de ne acıkıyorum bir emzirilmeyle ama ne kadar yersem yiyeyim zayıflatıyor beni. Gaz sorunumuz olmadığı için şu sıralar çok şey de yiyorumYani bunyeylede alakali kuzum bicok anne memeden indirmiyor bebegi sonuc kilo veriminden cok alimi oluyor metbolizmayla alakali bir durum bence emzirdikce acikanlarda var biz sansliyiz bu yonde
Bi dene kuzumYengem söylemişti onu süt yapar diye ama pekmez de çok şeker diye boğazımı yakıyor benimtahinle karıştırıp ancak yiyebiliyorm yine de az miktarda denemeye çalışırım bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?