Evet canim tesekkur ederizz bugun 2. Gunumuz bakalim:)Sunnet mi oldunuuz❤❤ hadi gecmis olsun hayirli olsuj kuzum kurtuldunuz ❤❤
Evde tek başıma bende yapamıyorum bebişle spora salonuna da gidemem artık.. havalar ısınsın bol bol yürümeyi düşünüyorum.. yemek çok yemiyorum ama düzensiz beslenmede de veremiyorum ben.. olduğu kadar artık 2 kilo kadar var hamile kaldığım kiloya..1-2daha gitse yeter..
Cnim ben çok leslie yaptım.diğer sporlar gibi hiç sıkıcı değil çok eglenceli
Evet evet canım başka markada Jumbo bulamadım ben ben de Yorumlara göre aldım kızım bayağı oyalanıyor memnun kalırsın Yani ben kaldım Ayağı ile vurduğunda sesler çıkıyor şaşırıyor surat ifadesi çok komik oluyorBenimkide en son 59 cmydi cnm ama 42 günlüktü o zaman :))) . Oturana kadar kullanırsa sığmayabilir diye düşündüm ama jumbo hiç bir sitede yok ama genel olarak diğerleride o boyda çok az var jumbo... artık olduğu kadar kullansın bu modelin yorumlarıda güzeldi çünkü.. senin kızında güle güle kullansın..:)))
Canim uykusu aksadiysa cok azgin agliyorlar vee oku bol bol bebeginiDun bende sagdim anlamadim niye boyle oldu bi anda zaten zor bi bebekti. Biberonda almiyor bide
Çoğunu halletiniz maşallah maşallah pasamaSabah 10 civari oldu ya sunneti canim aksam saatlerinde cis yaparken aglamalari azaldi cok sukur. Bir de calpol kullan demisti doktor o da uyku yapti. Gece hep uyandirip uyandirip kurumasin diye zeytinyagina devam ettik. Henuz donmemesi , bezdeki korumayi anlamamasi cok isimize yaradi yani. Su kizarikligi da gecerse daha mutlu olacagim
Canım sen regl oldun mu inşallah hamile değilsindirya ben iyice rembel oldum kızlar hep bir uyku hslindeyım böyle hamılelıktekı gb içim uyuyor. ablam dıyor dogum sonrası vucut en musaıt zamandadır hamıle kalmak ıcın fena tırsıyorum uykusuz degılım kalmıyorum ama neden bu uyusukluk kafayı yıcrm vitamıne de devam edıyorum. 2ye gelıyordu kızımla uyudum yenı uyandm halbukı yemek yapmam lazım. hamıle olmak tan okdar korkuyorum kı cok dıkkat edemedık yanı klasık yontem oldu genelde
Uykusu hic olmadi ki.. benimki uyunayan bebek bastan beri boyle malesefCanim uykusu aksadiysa cok azgin agliyorlar vee oku bol bol bebegini
Gule gule kullanin insallah ❤Kızlar Bim'den mama sandalyesi oyun halısı ve ilk arabam aldık güzel çıktı
Bende korkuyorum aynisindan su anda @Kartanesii8892Canım sen regl oldun mu inşallah hamile değilsindir
Guzel uyudu sukurEvet bende de durum aynı sürekli bir yeme isteği.. hamilelikten kalan bir şey sanırım ben hiç dikkat etmedim hamileyken canım ne çektiyse yedim zararlı şeyler dışında ondan alıştı heralde beyin serbestmiş gibi yemek istiyornasıl geçti geceniz uyudu mu sizinki
Yaa hemen başlayayım o zaman. Peki canım birkac çeşidi var hangisini yapıcam ya da nasıl neye göre seçicem biliyor musun
Cnim link atmasını becerseydim sana link atardım.ama genelde walk olani seçiyorum.ve çok eglenceliYaa hemen başlayayım o zaman. Peki canım birkac çeşidi var hangisini yapıcam ya da nasıl neye göre seçicem biliyor musun
canım hayır hiç olmadım Alya 78 günlük oldu işte ama ınanılmaz halsizim okadar korkuyorum ki ne için asla dediysem başıma gelmiştir. Ciddem bukadr kolau mı kalınır dogum sonrasında. ıcım ıcımı yıyor. Hadi gecelerı uyumasam neyse ondandır bu uykusuzluk dıyecegım hep uyuşugum kızımı oyun halısına koydugumda bıle 1dkck uyumak ıstıyorum. geçenlerde adet olcak gb hıssettım hatta eşime soyledım bır ıkıgun arayla olucam glb o hıs var cok dedım o da aklıma gelıyor hepten korkuyorum.Canım sen regl oldun mu inşallah hamile değilsindir
canım nasıl oyalanıyor mu bebegınn ablamda da buna benzer tinyloveın var onu da getırcek yarın ben de pıyanolu aldım oyuzden buyuk var dıye.Sana bizim aldigimiz oyun halisini atayim fikir olsun
Kesintisiz 20-30 dakika renleri soyluyor sayilari sayiyor egitici bilgiler veriyor inceligine cekiverdim cnm
Bizim de bugün 2.ay kontrolümüz vardı. Senden cesaret alıp dil bağını kestirdim canım. Doktor canının yanmadığını, korktuğu için ağladığını söyledi ama ben kendim ağla ağla kendime hakim olamadım. Kuzumun dil bağını kesip ağzına bir gazlı bez sokup kucağıma verdiler hemen emzir 3 dk sonra kontrol edicem dedi. Ah kuzum emzirene kadar ağladı. Bakamadım operasyonu yaparlarken. Annelik ne zor içim gittiAynen canim ben de ablan gibiydim bir de dil bagi da vardk malum. Benden az aglamistir çocukbenim de gozlemledigim yas ilerledikce zor oldgu gercekten. Insallah sıkıntısız sorunsuz bir sekilde de iyilesirse burada erken donem sunnetini herkese gonul rahatligiyla onerecegim :)
Dil bağı nedir canım. Neden kesildi. Rutin bir şey mi buBizim de bugün 2.ay kontrolümüz vardı. Senden cesaret alıp dil bağını kestirdim canım. Doktor canının yanmadığını, korktuğu için ağladığını söyledi ama ben kendim ağla ağla kendime hakim olamadım. Kuzumun dil bağını kesip ağzına bir gazlı bez sokup kucağıma verdiler hemen emzir 3 dk sonra kontrol edicem dedi. Ah kuzum emzirene kadar ağladı. Bakamadım operasyonu yaparlarken. Annelik ne zor içim gittiEve geldiğimizde beşiğinde yatarken mızırdanıyordu kucağıma alayım dedim aniden ağlamaya başladı nefesi kesilene kadar. Nefesini çok zor aldı. İlk defa böyle ağladı. Sanırım o kesme anı geldi aklına korkudan ağladı.
Çok uyanık bu bebişler ama yaakoku yok ki bıberonda kaynatılmış suda bekletıyorum kımyasal kullanmadım hiç kuzum o tamamen benı anlıyo da emmiyor sahte memelerı
Oyy korkmus canim demek ki kiyamamBizim de bugün 2.ay kontrolümüz vardı. Senden cesaret alıp dil bağını kestirdim canım. Doktor canının yanmadığını, korktuğu için ağladığını söyledi ama ben kendim ağla ağla kendime hakim olamadım. Kuzumun dil bağını kesip ağzına bir gazlı bez sokup kucağıma verdiler hemen emzir 3 dk sonra kontrol edicem dedi. Ah kuzum emzirene kadar ağladı. Bakamadım operasyonu yaparlarken. Annelik ne zor içim gittiEve geldiğimizde beşiğinde yatarken mızırdanıyordu kucağıma alayım dedim aniden ağlamaya başladı nefesi kesilene kadar. Nefesini çok zor aldı. İlk defa böyle ağladı. Sanırım o kesme anı geldi aklına korkudan ağladı.
Belirti degil de senim dedigin gibi klasik yontemle oldu canik ya korkum ondan benimdecanım hayır hiç olmadım Alya 78 günlük oldu işte ama ınanılmaz halsizim okadar korkuyorum ki ne için asla dediysem başıma gelmiştir. Ciddem bukadr kolau mı kalınır dogum sonrasında. ıcım ıcımı yıyor. Hadi gecelerı uyumasam neyse ondandır bu uykusuzluk dıyecegım hep uyuşugum kızımı oyun halısına koydugumda bıle 1dkck uyumak ıstıyorum. geçenlerde adet olcak gb hıssettım hatta eşime soyledım bır ıkıgun arayla olucam glb o hıs var cok dedım o da aklıma gelıyor hepten korkuyorum.bsebse senın belırtı gb hıssettıgın ne kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?