2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Sen yine iyisin benim 9 kilo var gerci 5 versem yeterli

Evet evet canım başka markada Jumbo bulamadım ben ben de Yorumlara göre aldım kızım bayağı oyalanıyor memnun kalırsın Yani ben kaldım Ayağı ile vurduğunda sesler çıkıyor şaşırıyor surat ifadesi çok komik oluyor

Çoğunu halletiniz maşallah maşallah pasama

Canım sen regl oldun mu inşallah hamile değilsindir

Guzel uyudu sukur

Yaa hemen başlayayım o zaman. Peki canım birkac çeşidi var hangisini yapıcam ya da nasıl neye göre seçicem biliyor musun
Yaa hemen başlayayım o zaman. Peki canım birkac çeşidi var hangisini yapıcam ya da nasıl neye göre seçicem biliyor musun
Cnim link atmasını becerseydim sana link atardım.ama genelde walk olani seçiyorum.ve çok eglenceli

Canım sen regl oldun mu inşallah hamile değilsindir
canım hayır hiç olmadım Alya 78 günlük oldu işte ama ınanılmaz halsizim okadar korkuyorum ki ne için asla dediysem başıma gelmiştir. Ciddem bukadr kolau mı kalınır dogum sonrasında. ıcım ıcımı yıyor. Hadi gecelerı uyumasam neyse ondandır bu uykusuzluk dıyecegım hep uyuşugum kızımı oyun halısına koydugumda bıle 1dkck uyumak ıstıyorum. geçenlerde adet olcak gb hıssettım hatta eşime soyledım bır ıkıgun arayla olucam glb o hıs var cok dedım o da aklıma gelıyor hepten korkuyorum. bsebse senın belırtı gb hıssettıgın ne kuzum

Sana bizim aldigimiz oyun halisini atayim fikir olsun
Kesintisiz 20-30 dakika renleri soyluyor sayilari sayiyor egitici bilgiler veriyor inceligine cekiverdim cnm
canım nasıl oyalanıyor mu bebegınn ablamda da buna benzer tinyloveın var onu da getırcek yarın ben de pıyanolu aldım oyuzden buyuk var dıye.

Bizim de bugün 2.ay kontrolümüz vardı. Senden cesaret alıp dil bağını kestirdim canım. Doktor canının yanmadığını, korktuğu için ağladığını söyledi ama ben kendim ağla ağla kendime hakim olamadım. Kuzumun dil bağını kesip ağzına bir gazlı bez sokup kucağıma verdiler hemen emzir 3 dk sonra kontrol edicem dedi. Ah kuzum emzirene kadar ağladı. Bakamadım operasyonu yaparlarken. Annelik ne zor içim gitti Eve geldiğimizde beşiğinde yatarken mızırdanıyordu kucağıma alayım dedim aniden ağlamaya başladı nefesi kesilene kadar. Nefesini çok zor aldı. İlk defa böyle ağladı. Sanırım o kesme anı geldi aklına korkudan ağladı.

Dil bağı nedir canım. Neden kesildi. Rutin bir şey mi bu

Oyy korkmus canim demek ki kiyamam Senin yaninda mi yaptilar yani...simdi nasil pekii daha iyidir insallah

Belirti degil de senim dedigin gibi klasik yontemle oldu canik ya korkum ondan benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…