2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dil bağı nedir canım. Neden kesildi. Rutin bir şey mi bu
Bazı bebeklerde oluyor canım. Dilinin altında ince alt çeneye bağlanan bir bağ oluyor. Kısa olduğu için de dilini dışarı çıkartamıyor. İlerde de konuşma bozukluğuna yol açabiliyor kimisinde. Sıkıntı olmadığı da oluyor da kestirdik yine de.

Oyy korkmus canim demek ki kiyamam Senin yaninda mi yaptilar yani...simdi nasil pekii daha iyidir insallah
Evet doktorun odasında yaptılar muayene yatağına yatırıp. Arkamı döndüm bakamadım kuzuma Şimdi uyuyor ama uyku arasında birkaç kez ağladı Yavrum benim çabuk unutur inşallah

Büyüme atağı haftasında olabilirsiniz belki ondan huysuzlaşmıştır ben şurdan bakıyorum haftalara

Sağol cnm bestlak kullanmıştım doğumdan sonra şimdi bundan alayım.kürüde deneyeceğim 15 gün uygulanıyormuş galiba sen ne kadar süredir içiyorsun bir de nasıl hazırlıyorsun.

Evet 15 gün uygulanıyor 6 adet kuru inciri ikiye bölüyorum bir tane de havuç 2 bardak olacak şekilde su ekliyorum kaynatıyorum bi 15 dk ister sıcak ister soğuk içilebilir daha 37 günlüğüz humana ile dönüşümlü içiyorum. Özellikle gece yatmadan içiyorum 2.bardağı

Sana bizim aldigimiz oyun halisini atayim fikir olsun
Kesintisiz 20-30 dakika renleri soyluyor sayilari sayiyor egitici bilgiler veriyor inceligine cekiverdim cnm
Oyun halılarında yaş sınırı oluyor mu? Bu sizin aldığınız kaç aylar için canm

Teşekkür ederim buna da başlayayım yarın... damlayı aldım inşallah faydası olur..

Ya kızlar çocuk doktorumuz bize bi kağıt verdi hangi ayda hangi aşı ne kontrolü olacak filan yazıyor. 2. Ay göz kontrolü demişler. Bu kontrolü çocuk doktoru mu yapıyor göz doktoru mu? Kime göstermek gerekiyor ki genel muayene için

Evet doktorun odasında yaptılar muayene yatağına yatırıp. Arkamı döndüm bakamadım kuzuma Şimdi uyuyor ama uyku arasında birkaç kez ağladı Yavrum benim çabuk unutur inşallah
Yarina unutur insallah canim benimki de ilk gün zipliordu sunnet sonrasi Allah baska dert vermesin yavrularimizaa

Belirti degil de senim dedigin gibi klasik yontemle oldu canik ya korkum ondan benimde
ama yanı yapay seyler kullanamıoruz biz hap da ıstemıyorum spral desen ona da razı degılım anca yumurtlama takıbı ile. adet degılken de oda zor. ancak vucut ısı ölcumuyle takıp edebılırz

bsebse @Kartanesii8892
Bende bundan çok korkuyorum işte.. bende genetik yatkınlıkta var annem ablama 8 ayda hamile kalmış sonra regl bile olmadan 11 ay sonra hoop kucağında ben ablamın ilk bebeği 2 yılda tadaviyle oldu. 15 ay sonra süprizz 2.yi kucakladı.. benim ilki 6buçuk yılda oldu 2.ye garantili bi önlem almam gerekiyor.. bizde ilkler geç geliyor ama 2.ler aceleci..bazen eşimi salondaki kanepeye mi göndersem diyorum kesin çözüm..

2.ay kontrolüne gittiğinde çocuk Dr u yönlendirir benim bildiğim

göz doktoruna götureceksınız canım. bızım 1aylıkkendı göz. ya da cocuk doktorunuz yonlendırebılır aynı mantık. ama devlette yaptırmak ıstersen devltte de baktırabılırsın cocuk dr una randevu almadan

hahahah ay kızzsizin hakkat fenaymış durum aman dıkkat et kımden duyduysam asla vs dedım nezaman büyük konustuysan basıma geldiii fenalardayımm test alıcam booe gıderse uyku halım devam ederse

Bizim abi de sorun cikariyordu. Evde kurallar koydum ve esnetmiyorum bu durum bizi rahatlattı. Kardeş geldi sıkmayalim diye ipin ucu kacmisti. Şimdi kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğini düzenli yiyor ve onun dışında abur cubur isterse veriyoruz. Tok olduğu için eskisi kadar abur cubur yemiyor. Uykularinin saatini de duzenledim gece uyanmalari azaldı.

Kaç defa yazdım bir türlü gonderemefim çocuklardan

Oğluma tlf oynama konusunda da sınır getirdik onun için oğlum varken tlf elime almıyorum. Tam yazarken oğlum gelince tlf kaldırmak zorunda kalıyorum

B bence91 canım ısı bandını denedim hiç bir faydası yok hatta bir sıcaklık bile hissetmedim o derece...

Bebekten önce akşam 10 sabah 9 uyurdu şimdi yine akşam 10 da yatıyor ama en az 5 kez kalkıyor olmuyor anlatamıyorum yemek tamamen koptu zaten işin kötü yanı eskiden abur cubur bile yedirmeyen ben yeterki aç kalmasın diye onları bile yedirmeye çalışıyorum yemiyor telefon sınırlıydı şuan koptu o da 2 ayda 20 yaş yaşlandım ben bedenim değil ruhum yorgun

Harika haftalar diye bir program var tlf indirebilirsin hatta kitabı da var. Doğum tarihine göre bebeğin atak yada sicrayis zamanlarını gösteriyor. O dönemde bebekler huysuz oluyor.

Benim kızım şu an atak haftasında ve kucakta yaşıyor. Sabrediyorum çünkü biliyorum geçici bir süreç. Sonrasında güzel bir gelişme gösterecek

hahahah ay kızzsizin hakkat fenaymış durum aman dıkkat et kımden duyduysam asla vs dedım nezaman büyük konustuysan basıma geldiii fenalardayımm test alıcam booe gıderse uyku halım devam ederse
Yap biran önce kafan rahat etsin. Bende belirti de olmuyor hamilelikte bunda arada kanamam da olmuştu.. 12. Haftada öğrendim.ultrasonda bi baktık kollar bacaklar bildiğin bebek var içimde hamileliği çok az yaşadım yani

Biz de bebekten sonra sizin gibi yaptık yesin de ne yerse yesin dedik. Bebekten etkilenmesin fln derken ipin ucu kaçtı. Şimdi eski düzene geri döndük rahat ettik. Taviz vermiyoruz oglumun ağlama krizleri bile azaldı. Kendisi rutin ile daha rahat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…